facebook
Mjesečni horoskop

mjesečni horoskop za Ožujak

By 02/03/20204 studenoga, 2020No Comments
mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Donosimo vam pregled najbitnijih događanja i predviđanja za mjesec ožujak 2020. godine. Pripremite se upoznati sebe bolje, naučiti što ne raditi i otkriti koja područja života su naglašena u ovom mjesecu. Što vas čeka na polju karijere, ljubavi, financija i obiteljskih odnosa, saznajte u nastavku.

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAOVAN

Ožujak 2020. – Saturn je u vašem sektoru karijere od prosinca 2017., obilježava vrijeme kada ste naporno radili, gradili svoju karijeru i dosegli određeni nivo uspjeha.

Profesionalna situacija zagrijava se ovog mjeseca, što donosi velike mogućnosti za širenje. Razmišljali ste o najboljem putu prema naprijed, a 9. ožujka stanice Merkura usmjeravaju dok se pun Mjesec poravna u Djevici, označavajući kraj ciklusa na poslu, priliku za izlječenje prijateljstva i možda nekoliko prilika iz snova. Ostavite ono što ne radi, oprostite i ostavite prostora za izlječenje. Dok razjašnjavate viziju, svoje rastuće ambicije i misiju duše, možete napraviti plan i poduzeti potrebne korake. Također, sjetite se svojih lekcija posljednjih godina kako se razvijate prema položaju veće snage i odgovornosti.

Devetnaestog, sunce doseže ravnodnevnicu i vraća vas u svoj element. Mars se sljedećeg dana susreće s Jupiterom, pružajući ogromne mogućnosti za osobni i profesionalni prelazak na sljedeću razinu.

Saturn ulazi u Vodenjaka 21. ožujka i tamo boravi sve do 1. srpnja, ističući vaše društvene veze, prijateljstva i težnje. Znajte za što se zalažete, ne morate biti zaokupljeni utrkom miševa i dnevnim redom drugih ljudi. U sigurnom ste položaju, financijski i emocionalno, i imate podršku u svojoj zajednici.

Postoje vam opipljive nagrade i profesionalno priznanje. Ali, također učite tko su vaši pravi prijatelji i kada je vrijeme za povući crtu. Ovo je prekretnica u vašoj sudbini, oslobađajući vas da ostvarite svoje snove. Vjerujte svojoj hrabrosti da budete vjerni sebi i možete nadahnuti mnoge.
sretni dani: 4, 14, 19, 20
izazovni dani: 3, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARABIK

Ožujak 2020. – Saturn je u posljednjih dvije i pol godine prolazio Jarcem, vodeći vas na put ka višoj svrsi. Bez obzira jeste li fizički putovali ili ne, ovo je duhovno putovanje na najvišoj razini. Već ste iskustveno naučili kako nije dovoljno samo znati put; moraš ga prehodati. Vaša predanost višoj istini ponekad se mogla činiti uzaludnom i beznadnom u svijetu u braku s korupcijom i lažima. Ali vaša sposobnost da krenete visokim putem i ostanete vjerni svom integritetu, bez obzira na cijenu, nije prošla nezapaženo.

Saturn ulazi u Vodenjaka 21. ožujka (do 1. srpnja), donoseći pogled u naredne dvije i pol godine. Ovo označava vrijeme kada ste gradili i uspostavljali svoju karijeru, ugled i autoritet na svom području. Vrata se otvaraju i zatvaraju, a pojavljuju se ogromne mogućnosti za širenje ambicija i prelazak vaše karijere na sljedeću razinu.

Dug ste put prešli da bi stigli do mjesta na kojem ste danas. Imajte više vjere u sebe, sjetite se svojih lekcija i pazite na veliku sliku. Nitko nema moć nad vama, a vi ste autoritet u svom životu, ali budite ponizni i ostanite usklađeni sa svojim putem i misijom. Vjerujte da sve što vam padne otvara vrata za mogućnosti usklađene s vašom vizijom i vrijednostima.

Dok vraćate moć i autoritet u svom životu, možete produbiti veze s moćnim pojednicima koji dijele vaše ciljeve i put. Zajedno možete prijeći udaljenost dok zajedno putujete prema svijetu.
sretni dani: 4, 11, 27
izazovni dani: 3, 8, 22

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARABLIZANCI

Ožujak 2020. – od prosinca 2017. Saturn prolazi Jarcem, ističući vaše najdublje veze, brak, razvod, financijska i seksualna partnerstva, poreze, smrt i nasljedstvo. Morali ste se suočiti sa borbama za vlast i dinamikom snage, tražeći od vas da kopate dublje za svoje vrijednosti oko predanosti i naučite važnost granica.

Sada je sunce u vašem profesionalnom sektoru i Djevica se s punim Mjesecom poravnava 9. ožujka, istog dana kao i izravna stanica Merkura. U određenim ste slučajevima stigli do kraja ceste, ali tada ugledate svjetlo, učite o svojimautoritetima u životu. Koliko god se nemoćno osjećali ponekad, vjerujte da je situacija daleko od beznadne i da ste oslobođeni. Razmišljajte o svojim dugoročnim ciljevima dok razjašnjavate svoje osobne i profesionalne ambicije. Ovo je kraj poglavlja, nudi vam priliku da se uzdignete iznad nesigurnosti, očistite nezavršeni posao i prepustite se prošlosti.

Saturn ulazi u Vodenjaka 21. i ostaje ovdje sve do 1. srpnja. Oslobodite se situacije u koju ste se uvukli, u kojoj se jedna vrata zatvaraju, a druga otvaraju. Tijekom tog vremena mogli biste putovati u inozemstvo, razmišljajući o visokom obrazovanju, objavljivanju knjige, preseljenju za posao, bavljenju pravnim stvarima, jačanjem međunarodnih veza i veza na duge staze ili predavanjem duhovnom putu.

Na najvišoj razini, ovo je duhovno putovanje traženja višeg smisla i svrhe u vašem životu. To će značiti skretanje s visoke ceste i puštanje borbe za vlast. Ali izbjegavajte prosuđivanje sebe ili drugih i budite vjerni sebi prije svega. Ne znate sve, ali poniznošću se možete voditi i pokazati put do slobode koju tražite.
sretni dani: 4, 9, 22
dani izazova: 8, 15, 22

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARARAK

Ožujak 2020. – Vaši odnosi ovog mjeseca prolaze snažne transformacije, krećući se mimo točke povratka. U protekle dvije i pol godine Saturn se kreće kroz vaše polje odnosa, jačajući određene veze i zatvarajući vrata drugima. Morali ste biti pronicljivi, crtajući granice u određenim slučajevima, dok u drugima spuštate svoj čuvar.

Sada se situacija zagrijava, što donosi velike mogućnosti za premještanje stvari na sljedeću razinu. Saturn ulazi u Vodenjaka 21. ožujka (i ostaje ovdje do 1. srpnja), donoseći vam pogled u sljedeće dvije i pol godine. Vaši se odnosi kreću preko moćnog praga. Mogli biste se vjenčati, razvesti, okončati ili produbiti financijske veze, baviti se poreznim pitanjima i naučiti lekcije dinamike moći.

Što se više možete razdvojiti, lakše ćete prijeći i produbiti odnose podrške u kojima postoji međusobno poštovanje i jednaka korist. Imate puno za slaviti, a u vašem svijetu postoji pravi osjećaj prijateljstva, ljubavi, prijateljstva i podrške. Budite zahvalni i budite otvoreni za primanje i zagrljaj i dijeljenje vaše dobre sreće.

Kako mjesec završava, naučit ćete važne lekcije o prepoznavanju. Ne bojte se povući crtu tamo gdje je to potrebno. Budite mudri i ostanite usklađeni sa svojim vrijednostima i možete ojačati veze snažnim jednakim.
sretni dani: 4, 19, 20
izazovni dani: 9, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARALAV

Ožujak 2020. – U vašem se životu ovog mjeseca događa snažna transformacija, oslobađajući vas situacije koja je presudila vašem životu i mnogo vam oduzela. Saturn od 2017. godine prolazi Jarcem, ističući vaš život, rad, rutine i zdravlje, možda i kronični zdravstveni problem. Morali ste se poniziti, naučiti tražiti pomoć, naučiti lekcije timskog rada i nesebično se baviti nekim slučajem u koji vjerujete.

Sada situacija doseže kritičnu točku i spremni ste pustiti ono što nije za vas dobro. Ne radite, bilo da je to posao, dinamika odnosa, nezdrava navika, rutina ili način života, kako biste stvorili mjesta za život koji djeluje za vas onoliko koliko radite i svakodnevno donosi pravi osjećaj nagrade.

9. ožujka, stanice Merkura usmjeravaju se kad se pun Mjesec poravna u Djevici, donoseći razgovore i informacije o vezama i moleći vas da pojasnite i budete istiniti svojim vrijednostima.

Kad Saturn 21. uđe u Vodenjaka (i ostaje ovdje do 1. srpnja), on se fokusira na jedan jedini odnosi, otvara i zatvara vrata i uči vas da se odnosite s drugima kao prema ravnoplavnim članovima društva. Stvarno napredujete, vaš naporan rad prepoznaje se i pred vama su značajne profesionalne i partnerske mogućnosti. Izbjegavajte prosuđivanje, ali sjetite se svojih lekcija posljednjih godina. Da bi odnos uspio, bilo da je riječ o osobnom, poslovnom ili bilo kojem drugom, treba mu biti jednak. Budite mudri, koristite svoje razlučivanje i do kraja mjeseca ćete znati veze koje želite presjeći ili produbiti i gdje stojite.
sretni dani: 4, 11, 19, 27
izazovni dani: 9, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARADJEVICA

Ožujak 2020. – Kad uđete u ožujku, vaš vladar Merkur kreće se retrogradno, što sugerira da ste u procesu preispitivanja svog života, rada, zdravlja i rutine. 9. ožujka, stanice Merkura usmjeravaju se kada se Mjesec poravnava u Djevici, stavljajući vas u središte pozornosti. Vi niste ono što ste nekada bili, a ovo je prilika da svoj život izliječite i dodate prioritet tako da odražava vaše najdublje biće.

Saturn se od 2017. kreće kroz Jarca koji vlada vašim srcem, djecom, unutarnjim djetetom, kreativnošću, ljubavlju, romantikom i sposobnošću riskiranja. Naučili ste teške lekcije, ali također ste naučili važnost autentičnosti i stvaranja vaše stvarnosti. Ne možeš biti nitko drugi do sebe ni poreći svoje želje ili to kako se osjećaš.

Saturn 21. ulazi u Vodenjaka (i ostaje ovdje do 1. srpnja), donoseći značajne pomake na poslu ili u zdravstvenom stanju i nudeći priliku za ozdravljenje. Mogli biste započeti novi posao ili započeti sa zdravijim načinom života, mijenjati rutine ili započeti novi projekt. Očekujte da vam život postane gušći. Trebat će timski rad, upravljanje vremenom i sposobnost da se kaže ne i ne zatrpava se s previše posla.

Na pravom ste putu. Ne morate ponovo izumiti kotač. Ovo je prilika da izgradite i živite život koji vas podržava, donosi vam svrhu i vraćate svijetu na značajan način izliječeći živote kojih se dotiču.
sretni dani: 4, 9, 22
izazovni dani: 3, 15, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAVAGA

Ožujak 2020. – Saturn je u vašem polju domaćinstva od prosinca 2017., stavljajući u prvi plan pitanja oko sigurnosti, kuće, obitelji, nekretnina, svog oca i korijena. Postavili ste temelje za novi život, u nekim slučajevima počevši od temelja. Ali to je također značilo svjesno zatvaranje poglavlja prošlosti kako biste napravili mjesta za život koji pokušavate graditi. Sada skrećete snažni kutak, produbljujući se u osjećaj sigurnosti – financijski i emocionalno.

9. ožujka, stanice Merkura usmjeravaju se kad se Mjesec poravna u Djevici. Nemate sve odgovore, ali učite važnu istinu o sebi, svom srcu i svojim tajnim željama i maštarijama. Možete imati ono što želite, privući koga ili što želite i stvoriti život o kojem sanjate, ali to se prvo morate usuditi priznati sebi.

Sunce doseže ravnodnevnicu 20. ožujka, sljedeći dan označava vezu Mars-Jupiter, a Saturn ulazi u Vodenjaka dan poslije toga (ostaje ovdje do 1. srpnja), donoseći vam pogled u nadolazeće dvije i pol godine. Vaši odnosi vas vuku da prihvatite ono što se čini velikim rizikom. Naučili ste teške lekcije, ali dok ih se sjećate, ne trebate se bojati ponavljanja ciklusa ili suzdržavanja od života u sadašnjosti.

Što god da se odvija, budite iskreni prema sebi i budite zahvalni – učite tko je u vašem kutu i ima vam leđa. Saturnov tranzit u Vodenjaku uči vas lekcijama o ljubavi, ovladavanju umjetnošću, djecom i vašim unutarnjim djetetom. Bez obzira kakva je prošlost bila, učite da je svaki trenutak novi trenutak za život, ljubav i stvaranje iznova.
sretni dani: 4, 11, 27
izazovni dani: 3, 8, 22

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAŠKORPION

Ožujak 2020. – Saturn prolazi Jarca od prosinca 2017., ističući svoj um, komunikaciju, percepcije, putovanje na kratke udaljenosti i braću i sestre, između ostalog. Naučili ste koristiti snagu uma da stvorite svoju stvarnost, bilo raj ili pakao.

Sada je Saturn u posljednjim tjednima u Jarcu, a Mars, vaš vladajući planet, donosi vam poruku tranzita i traži od vasveću samosvijest i brutalnu iskrenost prema sebi. Razvijaju se ogromni događaji koji mogu donijeti izbor koji mijenja život.

Stanice merkura pojavljuju se 9. ožujka, istog dana kada je Djevica bila u punom Mjesecu, ističući prijateljstvo, socijalnu situaciju i težnje. Nešto (ili netko) koga ste željeli moglo bi biti bliže domu nego što mislite.

Sunce stiže u ravnodnevnicu 20. ožujka, a zatim slijedi dan spoja Mars-Jupiter, donoseći ogromne izbore i mogućnosti oko posla i vašeg života.

21. ožujka Saturn ulazi u Vodenjaka, vaš domaći sektor (ostao je ovdje do 1. srpnja), donoseći pogled u sljedeće dvije i pol godine. Ovo je vrijeme kada postavljate temelje i polažete korijenje. Možete kupovati ili prodavati nekretninu, smanjivati ​​imovinu ili preuzimati više odgovornosti kod kuće i s obitelji.

Imate podršku partnera i obitelji, ali na kraju je to vaš život, a konačni izbor je na vama. To će značiti kraj starog poglavlja, ali vjerujte da će se, kad se jedna vrata zatvore, otvoriti druga. Vi ste u kući. Do kraja mjeseca doći će vrijeme za povratak kući.
sretni dani: 4, 14, 19, 20
izazovni dani: 3, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARASTRIJELAC

Ožujak 2020. – Saturn prolazi Jarca od prosinca 2017. godine, tražeći od vas da kopate dublje za svoje vrijednosti, samopoštovanje i samovrijednost. Ovo je također područje vašeg života koje vlada dohotkom, imovinom i vašim najbližim obvezama i obveznicama. Bili se pod velikim pritiskom na ovim prostorima, ali nadamo se da također učite koliko vrijedite i koliko možete ponuditi. Vaša velikodušnost, integritet, ljubaznost, vrijednosti i vještine vaše su pravo bogatstvo. Ovaj mjesec kući donosi poruku, dok se Mars kreće kroz Jarca i Saturn provodi posljednje tjedne u znaku: cijenite sebe.

9. ožujka stanice Merkura usmjeravaju se kada se Mjesec poravna u Djevici, ističući profesionalnu situaciju i iznoseći na površinu važne razgovore i informacije. Ponavljate situacije koje su se počele odigravati početkom prošlog mjeseca. Ostanite odvojeni i možete ponovno pregovarati o sporazumima i donositi odluke koji djeluju za sve do vas.

Mars spaja Jupitera dvadesetog (dan nakon ekvinocija), donoseći ogromna financijska kretanja i mogućnosti. S velikim rizikom dolazi do velike nagrade – budite mudri, ostanite usklađeni sa svojim vrijednostima, umjesto da se vežete kako biste stekli, i zapamtite svoje lekcije Saturna u Jarcu. Tada možete uspješno crtati ono što želite.

Saturn ulazi u Vodenjak 21. ožujka (i ostaje ovdje do 1. srpnja), ističući svoj um, komunikaciju, percepcije, putovanje na kratke udaljenosti i braću i sestre. Kao Strijelac, često ste vi taj koji izludjuje ono što se drugi samo usude misliti. Ali sada postoji potreba za odmjerenim i promišljenim govorom. Ne trebate sumnjati u sebe. Vaše riječi nose težinu – koristite ih razborito.

Kao što vidite, vaš naporan rad se isplati i život vam može biti puno slađi ako to dopustite. Sada stvarate svoju stvarnost svakom mišlju, riječju i djelom. Trebat će vam samosvijest i brutalna iskrenost o onome što želite. Tada ćete do kraja mjeseca biti spremni za donošenje ključnih odluka.
sretni dani: 9, 11, 19, 27
izazovni dani: 3, 8, 20, 22

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAJARAC

Ožujak 2020. – Saturn prolazi Jarac od prosinca 2017. godine, označavajući formativno razdoblje u vašem životu. Morali ste se suočiti s više odgovornosti, napornije raditi i poniziti se kako biste mogli učiti i rasti. Sada je Saturn u posljednjem tjednu u znaku, zajedno s Marsom, Jupiterom i Plutonom.

Pritisak je uključen i stavljeni ste na test. Ali bez obzira koliko se sada nešto hitno čini, krenite svojim tempom. Preuzet ćete odgovornost za svoj život bez okrivljavanja drugih ili čak sebe. Promjena dolazi iznutra. Budite snaga promjene koju želite vidjeti u svijetu.

Merkurove stanice usmjeravaju 9. ožujka, istog dana kada je Djevica bila u punom Mjesecu, donoseći razgovore, informacije i otkrivenja. Razmislite o svojim dugoročnim osobnim, odnosnim i financijskim ciljevima i planovima i budite vjerni svojim vrijednostima.

Kad Saturn 21. uđe u Vodenjaka (i ostane ovdje do 1. srpnja), prelazite preko praga u novo poglavlje. To označava razdoblje u kojem ćete vjerojatno biti više usredotočeni na pitanja financijske i emocionalne sigurnosti.

U fokusu su i vaše obveze, tražeći od vas da dublje kopate po svom samopoštovanju i vrijednostima. Koga i što cijeniš? Zašto? Kako cijenite sebe? Vaš odnos ili bankovni račun nisu mjera vaše vrijednosti. Vaš je integritet uistinu neprocjenjiv. Financijski i emocionalno, nemojte se bojati revalorizirati svoje obveze i smanjiti se tamo gdje je to potrebno. Tada možete uložiti u situacije i obveze usklađene s vašim vrijednostima i stabilizirati situaciju da vam ponudite potrebnu slobodu i sigurnost.
sretni dani: 11, 19, 27
izazovni dani: 3, 9, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAVODENJAK

Ožujak 2020. – od prosinca 2017. Saturn prolazi Jarcem, najskrovitijim dijelom vaše karte. Ovo vas je vodilo kopajući po vašoj podsvijesti. Suočavali ste se sa svojim demonima i podsvjesnim blokadama, posebno okolnim uspjehom, neuspjehom i intimnošću.

Kad uđete u ožujku, Merkur je retrogradan u vašem znaku, a Mars, Jupiter, Saturn i Pluton su u Jarcu. Vaša podsvijest radi prekovremeno i postoje velike promjene koje se odvijaju iza kulisa, tražeći veću samosvijest i introspekciju. Budite iskreni prema svojim tajnim željama, strahovima, maštarijama i iluzijama.

9. ožujka, stanice Merkura usmjeravaju se u smjeru Djevice u  punm Mjesecu, donoseći informacije, odluke i izbore koji mijenjaju život. Budite vjerni sebi i prepustite se borbama za vlast. Nemate potpunu kontrolu, ali možete birati gdje ulažete energiju, a ovo je prilika da ponovo dobijete svoju snagu.

Saturn 21. ulazi u vaš znak Vodenjaka (i ostaje ovdje do 1. srpnja), donoseći uvid u lekcije naredne dvije i pol godine. Prelazite preko praga, preuzimate veću odgovornost i prelazite u svoje.

Ali Saturn može donijeti i osjećaj ograničenja i ogorčenja. Što više koračate i činite ono što treba učiniti, manje ćete se osjećati opterećeni okolnostima. Nadamo se da ste shvatili da imate financijsku mrežu i podršku obitelji. Do kraja mjeseca bit ćete spremni poduzeti hrabar korak naprijed kako bi se došlo do konstruktivnih promjena.
sretni dani: 11, 19, 27
izazovni dani: 3, 9, 22, 31

 

mjesečni horoskop za Ožujak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARARIBE

Ožujak 2020. – Tijekom protekle dvije i pol godine Saturn je bio u Jarcu, otvarajući i zatvarajući vrata u socijalnoj situaciji, zajednici, prijateljstvima i vašim težnjama. Od prosinca se vaš društveni krug proširio, povezujući vas s prilikama i drugima koji vam mogu pomoći očitovati svoje snove dok puštate one koji su prerasli. Ovaj se proces zagrijava u ožujku, prikupljajući kritičnu masu. Ako niste sigurni kome možete vjerovati, polako se kretajte i budite strpljivi kako se otkriva više.

Stanice merkura usmjeravaju se 9. ožujka, istog dana kada je Djevica u punom Mjesecu, donoseći na svijet značajna partnerstva i skrivene informacije. Ne možete vjerovati svemu što čujete, ali vjerujte svojoj intuiciji. Postoje ogromne mogućnosti za širenje vaših ambicija, možda mogućnosti iz snova koje se pojavljuju samo jednom u životu. Odnos se također može produbiti, ali to će zahtijevati samorefleksiju, iskrenost i spremnost da goli svoju dušu jedni drugima.

Velike se pomake odvijaju oko ekvinocija: Saturn 21. ožujka ulazi u Vodenjaka (i ostaje ovdje do 1. srpnja, kad nakratko zaroni u Jarca kako bi zamotao labave krajeve), nudeći pogled na slijedeće dvije i pol godine tvoj život. To označava razdoblje traženja duše, dublje introspekcije i povezivanja s unutarnjom stvarnošću i misijom duše.

Ovo je duhovni tranzit, a ovaj život je vaše putovanje samospoznaje. Ako već nemate praksu meditacije, kultiviranje sada bi bilo najbolje što biste mogli učiniti za sebe. Dolaze slatke realizacije. Do kraja mjeseca bit ćete spremni suočiti se s podsvjesnim strahovima koji ograničavaju napredak, kao i produbiti svijest o većoj stvarnosti i svojoj ulozi u njoj.
sretni dani: 11, 19, 27
dani izazova: 9, 8, 20, 22