Mjesečni horoskop za rujan - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

Astrologija

Mjesečni horoskop za rujan

By 01/09/2020 No Comments

Novi mjesečni horoskop je tu. Ovaj mjesec nas očekuje mnoštvo igrica, umnih i poslovnih. S jesenskim ekvinocijem dolazi nam mnogo promjena na koje smo dugo čekali. Saznajte što vas očekuje i što vam je zapisano u zvijezdama ovaj mjesec!

 

Izvor: Shutterstock

 

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

MJESEC RUJAN 2020: Pun mjesec u kreativnim Ribama 1. rujna donosi potencijalno svijetao dan ispunjen intuitivnim uvidom. Ako ste tražili odgovor na težak životni problem, vodstvo dobivate od ove pozitivne Mjesečeve sile.

Uključujete šarm dok Merkur ulazi u gracioznu Vagu 5.rujna, a vašu brzinu uglavnom zamjenjuje osjećaj diplomacije i želja za postizanjem obostrano korisnog kompromisa. Ovo je savršeno vrijeme za pregovore u poslovima, bitnimdogovorima ili plovidbu teškim vodama prijateljstva ili romantične veze koja je u posljednje vrijeme na iglama.

Vaš intenzivni matični planet Mars vraća se u vaš snažni znak 9. rujna, snižavajući razinu energije i tjerajući da sumnjate u sebe više nego inače. Budući da ćete se sljedećih nekoliko mjeseci možda mučiti u rukovodećim ulogama, ovo nije najbolje vrijeme za volontiranje, nuđenje svojih usluga ili preuzimanje inicijative. Srećom, ovaj tranzit koji snižava energiju događa se samo jednom u dvije godine.

Komunikativni Merkur ulazi u tajanstvenog Škorpiona 27. rujna. U tom periodu nećete htjeti podijeliti nikakve intimne trenutke s najbližima. Ako su vaši prijatelji navikli da s njima budete otvoreni i iskreni u pogledu svog osobnog života, mogli bi se zapitati što se sada s vama događa. Ne morate previše objašnjavati, vaša iznenadna misterioznost je intrigantna.

 

Bik

20. travnja – 20. svibnja

MJESEC RUJAN 2020.: Puni mjesec je u emocionalnom vodenom znaku Ribe 1. rujna koji vas dovodi u kontakt s vašom osjetljivom stranom. Vaša je intuicija u punom kapacitetu, zato obratite pažnju na svoje snove i druge znakove iz svoje podsvijesti. Ti mali osjećaji koje osjećate vode vas prema smjeru kojim biste trebali krenuti.

Volite Veneru, svoj rodni planet, a ona ulazi u dramatičnog Lava 6. rujna, tako da vaš sektor ljubavi i novca sada napreduje. Ne bojte se biti odvažni i komunikativni. Vaši sigurni izbori s ulaganjima ili potencijalnim ljubavnim zanimanjem donose vam vrlo uzbudljive rezultate!

Venera 15. rujna dovodi neobični Uran u vaš čvrsti znak donoseći neke neočekivane vijesti ili događaje u vaš život. Kao fiksni znak, vjerojatno ćete se oduprijeti svim promjenama koje vam se nađu na putu, ali njihovo prihvaćanje može dovesti do nekih vrlo zanimljivih (i pozitivnih) iskustava. Čak i ako vam prvi instinkt ne govori da kažete „DA“ bez razmišljanja, zašto to ne biste učinili samo ovaj put?

Vrijedni Saturn ide izravno u Jarca 28. rujna, obnavljajući vašu snagu i podsjećajući vas na blagoslov vaše sposobnosti za strpljenje. Vaši se ciljevi možda neće dogoditi u točnom vremenskom slijedu, ali imate vjeru (i dokaze) da će se oni vremenom ostvariti.

 

 

Blizanci

21. svibnja – 20. lipnja

MJESEC RUJAN 2020: trigon između vašeg matičnog planeta Merkura u Djevici, drugog znaka kojim vlada, i Plutona u zemljanom Jarcu 1. rujna postavlja vam noge ravno na zemlju. Prelazak na stvar vaš je glavni prioritet i mnogo više pažnje posvećujete detaljima nego inače. Oduprite se nagonu da nekoga kritizirate samo zato što ne komunicira na vaš omiljeni način.

Stvari se više popuštaju kada Mercury petog uđe u prozračnu Vagu, kada napetost ustupi mjesto kompromisima. Puno ste otvoreniji za tuđe ideje i prijedloge i spremni ste se odreći mrvicu kako biste se domogli onoga što želite.

Mladi mjesec u Djevici 17. rujna stavlja vaše zdravlje u središte pozornosti i potiče vas da riješite sve probleme ili probleme koje ste imali sa svojim tijelom. Bilo daje to nešto što bolja prehrana, više vježbanja ili dogovor pregleda kod doktora, zasigurno ćete se posvetiti zdravlju. Biti marljiv sada je imperativ.

Sunce ulazi u poštene Vage 22. rujna, što je isti dan kada i jesenska ravnodnevnica. Dok danas doživljavate savršenu ravnotežu između svjetlosti i tame, uživajte u prizorima i zvukovima potpuno nove sezone. Milostiva Vaga podsjeća vas da budete zahvalni na blagodati koju ste već dobili dok s optimizmom iščekujete velike stvari koje tek dolaze.

 

Rak

21. lipnja – 22. srpnja

MJESEC RUJAN 2020: Vaša osjetljivost doseže nove visine za vrijeme punog Mjeseca 1. rujna, bez obzira jeste li posvećeni tome da učinite nešto malo za voljenu osobu ili nešto šire za svijet, vaš stav prema ljubavi u ovom mjesecu pomaže učiniti svijet boljim mjestom.

kvadrat osjetljive Venere i moćnog Marsa 4. rujna stvaraju puno napetosti u vašim najbližim osobnim odnosima. Financije bi se također mogle uhvatiti u unakrsnoj vatri ove agresivne kozmičke bitke, ostavljajući vaš bankovni račun ili kredit u rasulu. Kad sve bude gotovo, možda ćete trebati nazvati stručnu pomoć da biste riješili stvari.

Moćni Mars retrogradno kreće 9. rujna, dodajući stres koji možda već osjećate između sebe i voljene osobe ili najbližihsuradnika. Ovo nije kompromitirajuća energija, zato pričekajte dok agresija ne popusti prije nego što predložite primirje.

Merkur ulazi u Škorpiona 27. runa, što bi vam trebalo pomoći u istraživanju teme koja vas zanima u posljednje vrijeme. Ovaj tranzit pomaže vam da saznate što trebate znati, a da u velikoj mjeri ostanete anonimni, pa ako ste željeli vrebati nečije stranice društvenih mreža, pravo je vrijeme da to učinite bez da vas netko primijeti.

 

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

MJESEC RUJAN 2020.: Kad trigon Sunca i Urana u Biku 2. Rujna krene, praktične vibracije zemaljskih znakova su neporecive. Rješavanje problema sada je stvar logike, a korištenje zdravog razuma je podcijenjeno. Presijecanje birokracije jednostavno je kao i pomno promatranje detalja.

Komunikativni Merkuru cvjeta pod gracioznim vodstvom Vage počevši od 5. rujna, kada biste trebali početi primjećivati ​​sebe i druge, a u opisivanju svega oko sebe koristit ćete lijep jezik i hvalospjeve. Poezija i tekstovi sada imaju više značenja, zato pažljivo slušajte svoj omiljeni stih ili pjesmu i shvatite nešto što nikada prije niste primijetili.

Kad božica ljubavi i novca Venera uđe u vaš samouvjereni znak 6. rujna, cilj joj je pomoći da se poboljšate na spomenutim područjima koristeći svoj prirodni šarm i finoću. Sad dobivate više bogatstva ili ljubavi dramatičnim pohodima. Kad izađete iz sobe, nema nikoga tko neće znati da ste bili tamo. Ostavljanje trajnog dojma ono je što je ovaj tranzit.

Ambiciozni Saturn izlazi iz svog retrogradnog ciklusa 28. rujna, iako ga još uvijek prati Jarac, znak kojim vlada. Ovo je izravni signal za povratak na posao, pogotovo ako ste u posljednje vrijeme pustili da se stvari odvijaju same od sebe. Drugim riječima, vrijeme igre je završeno. Vrijeme je da se ozbiljno pozabavite budućim ciljevima i onim što ćete učiniti da biste ih postigli.

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

MJESEC RUJAN 2020: Vaš vladar Merkur je u vašem znaku da dobro započnete mjesec, ali 5. rujna brzo prelazi u Vagu koja voli ljepotu. I dalje cijenite praktičnost i zdrav razum, ali stvari poput manira i izgleda također će vam sada biti važne. Očekujete da drugi stignu na vrijeme i da vam se zahvale i ispričaju kad god je to prikladno.

17. rujna je u vašem kritičnom znaku mlad Mjesec, pa ćete vrlo malo toga primijetiti. Morate li komentirati svaku sitnicu za koju vidite da nije u redu? Ne, ne nužno, ali kako će se postići poboljšanja ako ne ponudite konstruktivnu kritiku? Vaša nada u budućnost temelji se na ljudima koji slušaju vaša mišljenja i ideje o tome kako stvari poboljšati.

Sunce ulazi u Vagu dok jesenja ravnodnevnica donosi jednaku ravnotežu dnevnog i noćnog sata 22. rujna, što je vrlo primjereno s obzirom na Vagu koja traži ravnotežu. Kako započinje nova sezona, ovo je vaša prilika da započnete svježe na mnogim područjima svog života. Kao cilj, poradite na osjetljivoj ravnoteži između posla i kućnog života.

Postajete tiši i kontemplativniji dok se Merkur udružuje s tajnovitim Škorpionom 27. rujna, ali odolite porivu da previše mislite. Ljubomora i sumnja sada se mogu razviti ako ne dopustite drugoj osobi da ispriča svoju stranu priče.

.

Vaga

23. rujna – 22. listopada

MJESEC RUJAN 2020: Može li osjetljivost punog mjeseca u Ribama 1. rujna donijeti neke stvari o kojima radije ne biste razmišljali? Moguće, ali guranje emocija u stranu sada nije dobra ideja. Izuzetno ste u skladu s drugima na psihičkoj razini, što bi vam trebalo omogućiti rješavanje problema s minimalnom tjeskobom.

Kvadrat Venere i Marsa 4. rujna bori se za energiju u središtu pozornosti i tjera vas da se zapitate hoćete li se ikad moći slagati s određenim osobama. Što radite kad imate suprotna mišljenja, a obje strane su potpuno sigurne da su u pravu? Ponekad se jednostavno morate složiti da se ne slažete, ali ovo je težak aspekt u kojem biste pokušali pregovarati.

Merkur je u vašem nježnom znaku dok se događa kvadrat Plutoa u sarkastičnom Jarcu 20. rujna, tako da bi neke vaše verbalne bitke mogle postati prilično gadne unatoč vašim pokušajima da budete lijepi i otmjeni. Definitivno više volite postići prijateljski kompromis, ali niste za guranje.

U vašem je svijetu sve puno bolje jer se sunce kreće u vaš uravnoteženi znak istovremeno kada doživljavamo jesensku ravnodnevnicu 22. rujna. Ova nova energija daje vam čistu ploču na kojoj ćete pisati svoje buduće snove. Ljudi zavide vašoj gracioznosti i šarmu dok prihvaćate svoju optimističnu budućnost.

 

 

Škorpion

23. listopada – 21. studenog

MJESEC RUJAN 2020 .: Puni mjesec u vodenom znaku Riba 1. rujna vam daje do znanja da vaš mjesec dobro započinje. Vaša je intuicija pojačana, a snovi su živopisni i smisleni. Koristite svoju kreativnost kako biste nekoga naslikali, bilo doslovno ili figurativno.

Vaš suvladar Mars ide retrogradno dok je u agresivnom Ovnu, drugi znak kojim vlada, 9.rujna, oduzimajući vam malo samopouzdanja. Samo zato što ste izgubili malo konkurentske prednosti ne znači da ste izvan igre, ali morat ćete se malo potruditi kako biste ljudima dali do znanja da ste još uvijek kandidat.

Merkur je u poštenoj Vagi dok 20. rujna ulazi u kvadrat sa vašim suvladarom Plutonom u vrijednom Jarcu, dajući vam upozorenje da pazite što govorite, kako to govorite i kome to kažete. Vaš bi cilj trebao biti izbjegavanje sukoba, ali ako vam se netko želi iznova i više puta istresti ulice, nećete se povlačiti.

Kad Merkur uđe u vaš tajanstveni znak 27. rujna, sretno svima koji vas pokušaju bolje upoznati. Imate prirodni zid koji sprečava ljude da uđu, a imate i neke velike probleme s povjerenjem. Nije nemoguće, ali trebat će vam netko prilično poseban da biste se otvorili.

 

Strijelac

22 studenog – 21. prosinca

MJESEC RUJAN 2020: Dok pričljivi Merkur napušta kritičnu Djevicu i 5. rujna se susreće s uravnoteženom Vagom, radije postignite sporazumni dogovor nego što se prepirete. Ova otmjena energija dovela vas je u sjajnu poziciju da se igrate između dva borbena prijatelja ili djelujete kao veza između dvojice boraca. Vaš osjećaj za pravednost nije diskriminirajući.

Mladi Mjesec u praktičnoj Djevici 17.rujna pomaže vam postaviti razumne ciljeve za budućnost, ali možda ćete patiti ako postavite svoja očekivanja previsoko. Ovo može biti izuzetno kritično zahtjevno, zato pokušajte započeti s malim i poraditi na većim stvarima kako ne biste na kraju razočarali sebe.

Sunce ulazi u optimistične Vage istodobno s jesenskom ravnodnevnicom 22. rujna, pružajući vam čistu prednost i puno pozitivnije izglede. Dok osjećate da se sezona mijenja oko vas, ona udiše novi život u vašu okolinu. Bez obzira na sve što se s vama događa, ne gubite iz vida koliko ste sretni.

Strogi Saturn napušta svoj retrogradni ciklus da bi se izravno okrenuo u ambicioznom Jarcu 28. rujna, stavljajući neka pravila na svoje mjesto i podsjećajući vas na strpljenje što se tiče vaših budućih ciljeva. Bilo bi lijepo kad bi se sve bez napora posložilo na svoje mjesto, ali život jednostavno ne tako funkcionira.

 

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

MJESEC RUJAN 2020 .: Ne gubite prisebnost često, ali kada se strastvena Venera 6. rujna udruži sa uzbudljivim, spontanim Lavom, pazite se! Ovaj tranzit potiče vas da olabavite neka pravila koja ste sebi postavili i umjesto toga živite u trenutku. Izgubite se u ljubavnom uzbuđenju!

Mladi Mjesec u strogoj Djevici 17.rujna potiče vas da privežete labave krajeve koji su se možda zanemarili početkom mjeseca i obratite pažnju na detalje svih projekata na kojima radite. Budućnost izgleda sjajno sve dok ste usredotočeni na ono što je zaista važno.

Kvadrat Merkur-Pluton (u vašem znaku) 20. rujna nameće svoja ograničenja u komunikaciji, posebno u osobnim interakcijama. Vaša tendencija da previše razmišljate o tome što se stvarno događa može ometati blizak odnos koji se uvijek gradio na povjerenju. Izbjegavaj ulaziti u krajnosti bez dobivanja podataka iz svih relevantnih izvora.

Vaš matični planet Saturn ide izravno dok ste u vašem marljivom znaku 28.rujna, što je glavni signal za vas da se vratite na pravi put. Vaši budući ciljevi su kristalno jasni, a vi imate snage i strpljenja da ih ostvarite. Povišica, unapređenje ili slično napredovanje vjerojatno će biti u bliskoj budućnosti.

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

MJESEC RUJAN 2020.: Dok se tehnološki napredan Merkur 5. rujna udružuje s blagom Vagom, postajete izvrsan voditelj društvenih mreža, savjetnik, odvjetnik ili predstavnik korisničke službe. Pravednost vam je sada na prvom mjestu, a vi ste posvećeni tome da sve strane budu zadovoljne.

15. rujna kvadrat Venere i Urana dovodi vas u neugodan položaj kad zadnji saznate neke iznenađujuće ili neočekivane vijesti o financijskoj situaciji ili možda trenutnom ili prošlom ljubavniku. Je li vam se netko bojao reći istinu ili je to bio previd? Otkrivanje činjenica prvi je korak u mogućnosti obrade onoga što se događa.

Merkur ulazi u misterioznog Škorpiona 27. rujna, u kojem ćete trenutku pomisliti da je igranje nezainteresiranog i sličnih umnih igara seksi ili slatko. A ovisno o tome s kim ih igrate, to bi moglo biti točno. Trebali biste imati sposobnost prosuditi reakcije koje dobivate od partnera ili simpatije i otud krenuti.

Vrijedni Saturn 28. rujna izravno ide u Jaraca, a usmjeren je na ciljeve, a ova pozitivna promjena smjera upravo je ono što vam treba za pokretanje važnog projekta. Više ste nego sretni što slijedite pravila; zapravo, sada uspijevate pod strogim nadzorom. Možete to učiniti sami, ali važno vam je da dokažete svoju vrijednost ljudima koji su na višoj poziciji na ljestvici uspjeha. Ipak, oni su već tamo gdje vi želite biti.

 

 

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

MJESEC RUJAN 2020: Pun mjesec u vašem suosjećajnom znaku 1. rujna znak je za vas da budete empatičniji i brižniji prema svojom okolinom. Ako su vam kućni ljubimci na pameti, razmislite o volontiranju u skloništu ili davanju vremena ili novca organizaciji za zaštitu životinja čiji se stavovi poklapaju s vašim. Bez obzira kako pomažete, bitni su vaši napori.

Venera ulazi u Lava 6. rujna, dajući vam veći glas i dopuštajući vam da preuzmete inicijativu u vezi ljubavi i novca. Veliki potezi obično nisu vaš stil, ali trenutno se osjećate samopouzdano i osnaženo. Samo naprijed, Ribe!

Kad odlučni Mars retrogradno krene u jednako snažnom Ovnu 9. rujna, to ima suprotan učinak. Disbalans vaših energijamoglo bi vas dovesti do pitanja možete li završiti projekt koji ste upravo započeli, a nedostatak motivacije šteti vašem samopouzdanju. Izvući ćete se iz ovog pada, ali moglo bi proći neko vrijeme.

Uspjeh potaknut Saturnom ide izravno u vrijednog Jarca 28. rujna, izvlačeći vas iz kolotečine neuspjeha i vraćajući vas na pravi put u osobnim i poslovnim potragama. Vaši su ciljevi jasni i precizni, ostavljajući vam malo prostora za razmišljanje, što je upravo ono što vam treba za postizanje uspjeha koji tražite.