Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

By 02/01/2021No Comments

Siječanj je vrijeme za pronalaženje i ponovno otkrivanje sebe. Pustite unutarnje dijete da podivlja, oslobodite se ograničenja koja nameću drugi ili čak vi sami. Izrazit ćete svoje talente i postat ćete najbolja verzija sebe. Pozicioniranje planeta u siječnju 2021. pomoći će nam da usvojimo novi stav prema romantičnim vezama i djeci, pronađemo novi način da se izrazimo u ljubavi, razumijemo i osvijestimo neke talente povezane s umjetnošću i kreativnošću i pronađemo nove hobije.

Astrološki događaji u siječnju 2021:

 • 1. siječnja: Merkur (u Jarcu) u sekstilu s Neptunom (u Ribama)
 • 5. siječnja: Konjukcija između Merkura (u Jarcu) i Plutona (u Jarcu)
 • 7. siječnja: Mars ulazi u Bika
 • 8. siječnja: Početak Merkurovog tranzita u Vodenjaku
 • 8. siječnja: Venera počinje putovati astrološkim sektorom Jarca
 • 14. siječnja: Uran se retrogradno okreće u Biku
 • 18. siječnja: Jupiter (u Vodenjaku) u kvadratu s Uranom (u Biku)
 • 19. siječnja: Sunce ulazi u Vodenjak
 • 23. siječnja: Venera (u Jarcu) u sekstilu s Neptunom (u Ribi)
 • 24. siječnja: Konjukcija između Sunca (u Vodenjaku) i Saturna (u Vodenjaku)
 • 28. siječnja: Pun Mjesec u Lavu 29. siječnja: Konjukcija između Sunca (u Vodenjaku) i Jupitera (u Vodenjaku)
 • 30. siječnja 2021: Merkur postaje retrogradan u Vodenjaku

 

Evo što vas očekuje ovog mjeseca:

Ovan

 21. ožujka – 19. travnja

Ovaj mjesec okružuju vas izazovni aspekti koji se tiču ​​vaših osobnih ciljeva i vaše voljene osobe. Frustracija bi mogla biti dio vaše svakodnevnice i moglo bi vas potaknuti na preusmjeravanje. Vijesti u vezi s ovim mogle bi vas potaknuti na razmišljanje o drugima i njihovim osjećajima jer biste mogli naizgled biti ne empatični. Iskustveno učenje moglo bi vam doći preko partnera ili budućeg partnera s kojim ćete tek ući u vezu. Moguće je također da se radi i o prijateljskom odnosu s kojim ste jako povezani. Bilo koja prepreka mogla bi se riješiti, pod uvjetom da slijedite puta do razumijevanja.

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Dobre vijesti o vašim zajedničkim resursima i ulaganjima mogle bi vas obradovati unatoč nekoj frustraciji i preokupaciji. Iz toga se može izvući pouka na vrlo prigušen i suptilan način. Netko će vam pružiti sigurnost u vezi s vašim unutarnjim osjećajima nesigurnosti i suzdržavanja. Vaš bi viši ideali mogli biti u prvom planu ovog mjeseca, donoseći neke sukobe. Morat ćete u sebi pronaći određenu fleksibilnost, što vam je vrlo teško učiniti. Morat ćete biti i oprezni u pitanjima vezanim za učenja na vašem radnom mjestu. Držite komunikacijske linije širom otvorenima.

 

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Vaši zajednički izvori prihoda ovog su mjeseca u središtu pozornosti, a vi biste svoju brigu mogli izraziti u vezi s vašom financijskom slikom u budućnosti. Ako slušate, supružnik ili partner mogu imati zanimljiv doprinos u vezi s tim što bi moglo vrlo olakšati stvari. Stari prijatelj mogao bi biti dio ove slike i donijet će dobre vijesti u ovoj situaciji. Održavanje otvorenog uma treba biti od velike pomoći. Nemojte previše razmišljati, ponekad je potrebno samo djelovati, mogli biste se iznenaditi rezultatima.

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Čini se da ste u povoljnom svjetlu za povećanje vašeg osobnog dohotka. Bilo da se radi o povišicei ili unapređenju, bit će prepoznat vaš naporan rad. Supružnik ili partner mogu vam stvoriti nepotrebne brige po pitanju novca, a vi biste mogli prijateljski uvjeriti svog partnera da nema mjesta za brigu. Bit će potrebno neko prilagođavanje u vezi vaših pogleda na svijet. Nedostatak visokog obrazovanja mogao bi vam predstavljati malu prepreku na putu, ali životna iskustva mogla bi biti presudne po pitanju vašeg napretka. Lekcije će biti potrebne kako biste svoj kućni život prilagodili osobnim mogućnostima za povećanje zajedničkog dohotka.

 Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Izgleda da su vam zabava i želja za putovanjem u daleko mjesto jako važne, premda vam radni uvjeti uzrokuju sumnje u sposobnost da ove želje postanu i stvarnost. Lekcija koja ste jako dobro naučili trebala bi vas naučiti da za sve postoji odgovarajuće vrijeme i da se odgovornosti moraju rješavati redom po kojem su i došle. Komunikacija s partnerom ili supružnikom može postati vrlo automatizirana, ali pokušajte se suzdržati od toga da previše govorite u pogrešno vrijeme. U vama bi se mogli oblikovati osjećaji nesigurnosti u vezi s radnim uspjesima, a nesporazumi bi mogli u tome igrati veliku ulogu. Pregovori bi trebali očistiti zrak.

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

U središtu pozornosti ovog siječnja je vaše područje nagađanja, unutarnja zaokupljenost tim područjem mogla bi vam smetati. Preusmjeravanje energije bi trebalo biti vrlo važno jer bi moglo biti skrivenih kutova koje je teško razumjeti u vezi sa zajedničkim financijskim poslovima. Trebali bi se dogoditi pregovori. Otvorena komunikacija u vašoj kući trebala bi vam biti od velike pomoći jer je na ovom području prisutan sklad. Izvrsna prilika za osobnu financijsku dobit mogla bi vam biti pred vratima, a učenje će po ovom pitanju biti od velike važnosti.

 

 Vaga

23. rujna – 22. listopada

Čini se da su unutrašnji poslovi ovog mjeseca u prvom planu. Prijatelji bi mogli donijeti neke smetnje koje bi mogle stvoriti uznemirenost kod vas. Trebali bi se fokusirati na otvorene razgovore s prijateljima i partnerom jer bi se u protivnom mogle dogoditi nesuglasice s partnerom ili supružnikom. Ali otvorena komunikacija trebala bi donijeti sklad između svake uključene strane. Mogla bi vam se pružiti prilika za dobar izvor nagađanja i želja za brzom akcijom. Preusmjeravanje na ovom području moglo bi biti preporučljivo prije nego što uskočite u bilo što – partner neće biti istog mišljenja kao i vi u većini slučajeva ovaj mjesec.

 

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Vijesti u vezi s vašim ciljevima mogle bi biti glavna tema ovog mjeseca.  Zaokupljenost oko toga mogla bi se pokrenuti jer bi mogli biti potrebni pregovori u vezi posla. Čini se da su prisutne skladne okolnosti povezane s novcem. Pokušajte ne gledati na situaciju s ružičastim naočalama jer bi vas mogli odvesti pogrešnim putem. Vaše iskustvo i naporan rad bit će izravni uzrok vijesti koje bi vam mogle značiti dobru ponudu novca, ali nemojte žuriti.

 

 

 Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Kratko putovanje u udaljeno mjesto u zabavne svrhe moglo bi vam biti na dnevnom redu ovog mjeseca. To bi moglo uzrokovati neke brige u vašem novčaniku jer je želja za putovanjem veća od vaše sposobnosti da odvojite sredstva za to. Ali, kao i za sve ono što vam je važno, pronaći ćete način da napravite prilagodbe i počastite se. Nova 2021. godina mogla bi donijeti neočekivane vijesti o bračnom drugu ili partneru. Priroda ove vijesti mogla bi vam stvoriti poteškoće u proračunu pa će biti potrebne i prilagodbe.

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Vaša će osobnost ovog mjeseca biti u prvom planu. Vršnjaci će vas ocjenjivati ​​prema onome što ste odlučili projicirati na van, a u mnogim slučajevima ono što ste odlučili svijetu pokazati mogla bi biti iluzija. Neočekivani ugodan razvoj događaja mogao bi vas iznenaditi. Prilagodbe u vašem poslu mogu biti potrebne kako biste povećali potencijal zarade, a vi ćete sve dati od sebe da se vaš cilj ostvari. Očitovat će se emocionalna želja da se neke stvari riješe kod kuće; suradnja i razumijevanje trebali bi biti najvažniji kako bi se izbjegla nepotrebna svađa.

 

 

 Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Vaša privatnost čini vam se vrlo važnom na početku mjeseca. Čini se da vas nejasna situacija zbunjuje jer se stvari zauvijek mijenjaju. Te bi promjene mogle postati vrlo povoljne za vas. Treba uzeti u obzir suradnju i zdravu komunikaciju s braćom i sestrama ili rodbinom. Morate postići dogovor u vezi zajedničkih resursa. Otprilike sredinom siječnja napetost i neizvjesnost povezani s vašim partnerom mogli bi biti razlog za brigu, ali harmonične okolnosti će vas okružiti.

 Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Osjetit će se želja za nekom zabavom, ali bit će potrebna promjena bilo kakvih planova. Prijatelji vam stvaraju lažni dojam na ovom području jer se čini da je iluzija dobre zabave prisutna svugdje oko vas. Problemi u vezi planiranja skupocjene zabave mogu isplivati ​​na površinu. Treba zauzeti realan pristup po pitanju osobnih i zajedničkih resursa i pregovarati o njemu u najboljem interesu i zadovoljstvu svih. Osjećaj dužnosti i odgovornosti trebao bi doći do izražaja u ovom pitanju. Vaše bi radno područje moglo biti razlog zaokupljenosti s vaše strane, ali bit će prisutna otvorena komunikacija i mogu se postići povoljni rezultati u odnosu na vaš osobni dohodak.