Skip to main content
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za srpanj 2021.

By 01/07/2021No Comments
Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za srpanj 2021 je tu! Saznajte sve što vas očekuje u srpnju!

Vatromet neće biti samo na nebu ovog srpnja. Agresivni Mars dovršava protivljenje stabilnom Saturnu 1. 7. – dovodeći napetosti koje su se gradile tijekom cijelog lipnja. Sveobuhvatna tema ovog mjeseca je kako se naše osobne strasti sukobljavaju sa potrebama naše zajednice.

Mladi mjesec u Raku stiže početkom mjeseca i ugodno je osvježenje od nemilosrdnog pogoršanja i napetosti koja je u zraku. Ovaj Mjesec nudi nam priliku da se opustimo, a ne da žurimo u novi početak. Merkur se pridružuje suncu u Raku 11. (prva promjena znakova komunikacijskog planeta od 3. svibnja) što nas dovodi u obzirnije i njegujuće stanje duha.

Na kraju mjeseca stvari ne idu glatko. Merkur, koji se sada kreće najvećom brzinom, ulazi u Lava, kada naš um napokon sustiže mjesto gdje nam je srce. 28. Jupiter se vraća u Vodenjaka, gdje moramo težiti nekom nedovršenom poslu koji smo ostavili visjeti oko 13. svibnja. Napokon, 29., Mars prelazi u Djevicu gdje akcijski planet napreduje kao strateg, kreator popisa i voditelj zadataka. Iako nam nedostaje dio radosti koju smo doživjeli u svibnju i lipnju, puno ćemo dobiti ako odvojimo vrijeme za pročišćavanje plana.

 

Mjesečni horoskop za srpanj 2021 po znakovima

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Vi želite ono što želite, a vaši prijatelji misle da je to loša ideja. To je dilema na koju se stalno vraćate tijekom mjeseca. Sa svojim vladajućim planetom Mars u Lavu i vašom kućom zadovoljstva, dajete prednost svojoj djeci, kreativnim projektima, pa čak se i vraćate u veze. Bez obzira što ili koga volite, radite sebe. Možda vaš prijatelj misli da je pogreška što se vraćate s bivšim, ali vas to tako nije briga ovog mjeseca. Mars i Venera sastaju se prvi put nakon dvije godine. Uz planete ljubavi i seksa koji se susreću u odvažnom, koketnom znaku Lava, ovo je savršen recept za nevjerojatno romantičnu noć.  Zabavno je dok traje, iako izgori gotovo uvijek prebrzo. Promijenite brzinu 29. dok Mars ulazi u Djevicu, usredotočujući se na zdravlje, kondiciju i optimizirajući svakodnevni rad.

Većinu ovog mjeseca bavite se nekim rizičnim poslom kada je novac u pitanju. Kladite se i opskrbljujete Bitcoin-om kao da izlazi iz mode. Novčani planet Venera 21. ulazi u praktičnu Djevicu, prisiljavajući vas da odahnete i napravite cjelovit pregled svoje imovine. Dok se Venera suprotstavlja Jupiteru 22., u zaboravljenom računu pronalazite neko skriveno blago. Isplati se biti temeljit!

 

 

 

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Uz Mars i vašu vladajuću planetu Veneru u vašem privatnom sektoru pri vrhu mjeseca, sve što želite jest ostati kod kuće i pronaći malo mira. Ali čim se zavučete na kauč spremni da započnete sezonu omiljene serije, kaos se raspusti na poslu i sićušno curenje u vašoj kuhinji pretvori u veliku poplavu. Veliki dio vašeg vremena u srpnju potrošite na čišćenje nereda za drugima, a stvari ostaju prilično užurbane do 21. kada se Venera useli u Djevicu (premda vam mladi Mjesec u Raku 9. omogućuje trenutak predaha da razbistrite glavu). Za kraj mjeseca, puni Mjesec u Vodenjaku donosi ugodno iznenađenje u pogledu vaše karijere. Sve male stvari na kojima ste radili stvarno se zbrajaju.

Srpanj je izvan užurbanog, a čini se da u prvoj polovici mjeseca svađe s partnerom možda nikad neće prestati. Vas dvoje ste neprestano napeti. Venera se prvi put nakon dvije godine susreće s Marsom, nudeći primirje u vašoj tekućoj bitci. Ovo je gumb za restart, ponovno pokretanje i trenutak za preokret u seksualnom životu.

Tijekom prošlomjesečne sezone pomračenja i retrogradne Merkura osjećali ste kao da vam novac potpuno izmiče kontroli. Stvari se stabiliziraju ovog mjeseca jer Merkur napokon odlazi iz Blizanaca prema Raku. Do kraja mjeseca možete otplatiti neke dugove i njegovati neke poduzetničke aktivnosti.

 

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Kako vaš vladajući planet Merkur ubrzava nakon prošlomjesečne retrogradnosti, srpanj možete podijeliti u tri različite ere. Do 11., Merkur je u vašem znaku i vi nastavljate preuzimati kontrolu nad svojim zdravljem i imidžom nakon što su stvari postale kaotične tijekom prošlog mjeseca. Uzimate vitamine, idete na frizuru i gradite bolje odnose. Tada Merkur ulazi u Raka 11., usredotočujući se i na svoje proračune i na svoje vrijednosti. Napokon, 27. Markur klizi u Lava, a vi ste mirni i osjećate se nezaustavljivo.

Sezona pomrčine dovela je do velike promjene u vašoj vezi i tijekom većeg dijela srpnja i vi i vaš partner više ste usredotočeni na posao nego na jedno drugo. Ali 28., dok se Jupiter vraća u Vodenjaka, zajednički san se vraća u vašu viziju. Vrijeme je za planiranje medenog mjeseca.

od 2018. do 2020. vaša je novčana situacija bila posvuda. Mladi mjesec u Raku je trenutak za korak unatrag i shvaćanje da su se stvari napokon stabilizirale. Ne trebate škrtati kao nekada. Merkur se povezuje s Jupiterom podsjećajući vas da možete pozdraviti obilje.

 

 

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Prvi tjedan srpnja za vas je pospan i spor dok Mjesec opada u tamnu fazu. Mjesečeva svjetlost duboko vas pogađa više od bilo kojeg drugog planeta, pa iskoristite ovo vrijeme da nadoknadite san. Stvari se ponovno pokreću uoći mladog Mjeseca u vašem znaku 9. Kada se Merkur useli u Rak, bit ćete sigurni u svoje samoizražavanje. Imate što podijeliti sa svijetom, pa se ošišajte, uvježbajte svoj govor i pustite da se čuje vaš glas. Kako se vaša energija poboljšava, mogli biste otkriti da u svoju orbitu dovodite mnogo više ljudi. Neki su ovdje da vam pomognu, ali možda postoji netko tko vam stalno trati vrijeme. Pun Mjesec u Vodenjaku 23. prosvjetljava vašu nezdravu dinamiku odnosa, pokušajte izbjeći prijenos te toksičnosti u sljedeći mjesečev ciklus.

Opozicija Mars-Saturn 1. potakne neke vaše nesigurnosti – posebno kada je novac u pitanju – što dovodi do napetog razgovora s vašim ljubavnikom. Vas dvoje ste gradili zajednički život, ali jeste li stvarno dijelili svoje resurse? Ovo nije trenutak za bježanje od svojih problema (premda to želite i 3.). Razgovarajte. Prilika za posao koja se sada pojavljuje nije blagodat samo za vašu karijeru, već i za vašu zajednicu i kreativnost.

 

 

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Sezona Raka za vas je uvijek emotivno vrijeme. Pokušavate letjeti ispod radara neozlijeđeni do svog rođendana, ali s Marsom u vašem znaku osjećate se frustrirano zbog nedostatka vidljivosti. Želite privatno plakati, ali želite potvrdu svojih suza. Početkom mjeseca stiže intrigantna prilika za karijeru – ona koju morate zadržati za sebe dok se ponuda ne potpiše. Dogovor je završen dok se sunce suprotstavlja Plutonu 17. ispunjavajući vas iščekivanjem i žaljenjem. Želite li zaista preuzeti svu ovu dodatnu odgovornost? Jednom kada sezona započne 22., vratit ćete se svojim uobičajenim ludorijama. I dalje ste pod stresom, ali može li itko drugi glumiti da je sve u redu osim vas?

Napetost u odnosima (koja se gradi barem od sredine lipnja) eksplodirat će na spektakularan način. Dosta vam je neprestanog igranja po tuđim pravilima. Zašto se moraš toliko žrtvovati? Iako je potrebno neko vrijeme da se oprosti i zaboravi, puni Mjesec 23., nakon kojeg slijedi Jupiterov retrogradni povratak u Vodenjak 28. podsjeća da biti dio tima ima svojih prednosti. Motivirani ste povećati neto vrijednost ovog mjeseca – i imate prilike to ostvariti – ali stvari se zapravo ne počinju poboljšavati sve dok Mars 29. godine ne pređe u vaš novčani sektor. Iako gotovina definitivno teče, pripazite da ne trošite sve što zaradite.

 

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Dok se vaš vladajući planet Merkur brzo kreće oko zodijaka, srpanj se može podijeliti u tri različita poglavlja. Od 1. do 11. skupljate informacije koje vam je retrogradno ostavio u vezi s vašom karijerom. Vaš petogodišnji plan treba neke prilagodbe, ali još ne trebate ni u čemu žuriti. Zatim 11., Merkur ulazi u Raka i vaš sektor prijateljstva, vraća vas u društvenu igru ​​i dovodi u kontakt s više ljudi nego što ste vidjeli u mjesecima. Odgovor na “Što uopće radim sa svojim životom?” može se pronaći u jednostavnom razgovoru s bliskim prijateljem. Napokon, 27., Merkur prelazi u Lava i vaš nesvjesni sektor signalizirajući da je vrijeme da zastanete i razmislite. Nećete izgubiti zamah. Dobivate prijeko potreban odmor.

Jupiter je 13. svibnja zaronio u Ribe i otvorio novo doba vaših veza. Bilo da ste se udaljili od nečega što jednostavno nije bilo u redu ili ste se napokon okupili s onim prijateljem koji je uvijek bio nešto više, ljubav je bila centar vašeg svijeta. Kako se Jupiter vraća nazad u Vodenjaka, završavate fazu medenog mjeseca i zajedno pronalazite ritam.

Novčana se pitanja tijekom ovog mjeseca ne poboljšavaju ili pogoršavaju. No, vašu pažnju usmjeravaju vaše svakodnevne radne navike pri punom mjesecu u Vodenjaku. Odvojite više vremena za vlastite projekte.

 

 

 

Vaga

23. rujna – 22. listopada

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Sezona Raka odnosi se na to da se ugodno osjećate u centru pažnje. Zaslužujete svu ovu pažnju. Ali s vašom vladajućom planetom Venerom u Lavu – koja se sukobljavala i sa Saturnom i s Uranom početkom mjeseca – sjećate se da veća vidljivost uvijek dovodi do više kritika. Do mladog Mjeseca u Raku vrlo će vam biti jasno tko su vaši pravi prijatelji. U redu je prijeći iz odnosa koji vas vuku prema dolje – bolja suradnja je na pomolu. Kako se Venera useljava u Djevicu, vi žudite za više privatnosti i restorativnim aktivnostima. Spakirajte kofere i pobjegnite na nekoliko dana – ili čak tjedan dana – s prijateljima s najviše povjerenja. Venera i Mars okupljaju se u Lavu 13. uvodeći novo poglavlje za vaše partnerstvo. Ovo je šansa da se vi i vaš partner otresete povrijeđenih osjećaja, kalibrirate i dođete na istu stranicu. Ako ste slobodni, pun mjesec u Vodenjaku savršena je prilika da pronađete svog sljedećeg ljubavnika.

Neočekivani izdaci odbacuju vaš proračun za ostatak mjeseca. Iako vaša karijera postaje sve popularnija, novac nemate pod kontrolom. Jednom kada se Mars preseli u vaš sektor nesvijesti još je veća vjerojatnost da ćete baciti novac bez razmišljanja. Kad sumnjate, budite štedljivi.

 

 

 

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Vrijeme je da napravite izbor: ostajete li tu gdje jeste – stagnirajući, ali ugodno – ili prelazite na veće, bolje stvari? Kako se Mars 1. sudara sa Saturnom, više ne smijete ostati neutralni u ovoj situaciji. Da, ova odluka (na primjer, preseljenje u novi grad zbog posla) ne utječe samo na vas. Dok se Mars postavlja na kvadrat s Uranom vaš partner vrlo jasno pokazuje da i vi žonglirate njihovim životom u ishodu. Komplicirano je, ali to ne znači da ne biste trebali ići na to. Čak i ako na kraju pružite priliku, još uvijek morate računati s tim kako gradite svoj dom pri punom Mjesecu u Vodenjaku. Srpanj završava pomicanjem Marsa u Djevicu i u sektor vaše zajednice što upravo obiteljski život stavlja u fokus.

Ljubav vam je uvijek glavni prioritet, Škorpione. Ali ako ste slobodni, možda ćete shvatiti da je usredotočenost na vašu karijeru ovog mjeseca ključ za pronalazak vašeg sljedećeg ljubavnika. Dok se slatka Venera povezuje s Marsom, upoznajete zgodnog neznanca koji je impresioniran vašim poslovnim planovima.

Uz obilje Jupitera koji je ovog proljeća provodio vrijeme u Ribama, trošite rasipno. Želite dobiti stvari koje vas čine sretnima, ali kako se Jupiter 28. godine vratio u Vodenjaka, shvačate da je velik dio vaše potrošnje bio neozbiljan. Vrijeme je da uložite više svog truda (i novca) u izgradnju lijepog doma.

 

 

 

Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečnji horoskop za srpanj 2021!

Vrijeme je da se suočite sa svojom tugom. Sezona pomrčine donijela je nalet velikih životnih promjena. Bez obzira jeste li finalizirali razvod, preselili se na drugi kraj zemlje ili prekinuli vezu s otrovnim prijateljem, potrebno je žaliti za izgubljenim. Nije li sezona Raka savršeno vrijeme za malo emocija? Stvari postaju manje teške kad sezona Lava počne potičući vas da se uozbiljite. Kako se Venera kreće kroz vaš sektor karijere, sve što sada želite moglo bi dugoročno utjecati na vaš život. Samo ne zaboravite voditi računa o detaljima kod kuće. Vaš vladajući planet Jupiter vraća se natrag u Vodenjaka podsjećajući vas da primijetite što je ispred vas.

Sigurno je reći da vaša veza ne izgleda isto kao u svibnju. Iako ste prošli kroz brutalni prekid, sada ste na drugoj strani. Merkur je još uvijek u vašem partnerskom sektoru i sada kada više nije retrogradan, imate puno bolju predodžbu o tome što želite od veze. Merkur se 12. svibnja povezuje s Jupiterom, podsjećajući vas da je lijepo kad vas netko drugi mazi.

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Dok se vaš vladajući planet Saturn kreće retrogradno do kraja ljeta, pred vama je puno razmišljanja. Žestoki Mars u Lavu sukobljava se sa Saturnom 1. podsjećajući vas da su vaše osobne stvari često ranjive na tuđe hirove.  Ali stvari idu na bolje kada se slatka Venera suprotstavlja Saturnu, a vi imate koristi od nasljedstva ili udjela u nečijoj tvrtki. Sezona Raka ističe vaš odnos s drugim ljudima. Ovdje se ne radi samo o ljubavi, već i o vašim općenitim vezama. Imate priliku izgraditi više intimnosti.

Idealistički mladi Mjesec u Raku daje vam plovidbu s novom vizijom vaše veze. Vas dvoje se slažete bolje nego ikad prije, i premda niste razradili detalje za svoje nadolazeće planove (poput preseljenja u novi grad), čini se da je sve moguće. Sjetite se samo da uvijek s druge strane čeka provjera stvarnosti.

Pun mjesec u Vodenjaku pada u vašem novčanom sektoru i ističe sav posao koji ste – ili niste – radili na poboljšanju svojih financija otkako se Saturn preselio u Vodenjak prošlog prosinca. Ovaj Mjesec donosi novac ili paniku- ništa između. Srećom po vas, u kolovozu se ponavlja Mjesec u Vodenjaku, tako da samo ovaj put možete na popravni.

 

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

mjesečni horoskop za srpanj 2021!

Ako pravilno odigrate svoje karte, srpanj je mjesec potpune reinvencije. 2021. godina je bila godina na kojoj se stavljate na prvo mjesto, igrajući se protiv svoje uobičajene vrste skrivanja u sjeni. Dok se Mars suprotstavlja Saturnu, zadobit ćete jaki udarac – udar kritike partnera ili bliskog prijatelja – koji vas obora s vašeg visokog konja. Iako znate da je u pravu, ne možete se ne osjećati izdano. Do 6., dok se Venera suprotstavlja Saturnu, uzimat ćete izrečene stvari previše k srcu. Glavna pouka ove godine je integriranje tuđih mišljenja bez žrtvovanja sebe. Pun mjesec u Vodenjaku vaša je šansa da budete nepristojni. Čak i ako ste na rođendanu svog prijatelja Lava, u redu je da i vi želite zablistati.

Uz sunce, Merkur, Veneru i Mars koji se ovog mjeseca kreću kroz Lava – i vaš partnerski sektor – bez sumnje ćete se usredotočiti na romantiku u svom životu. Ako ste slobodni, imate priliku povezati se s nekim za koga ste ranije mislili da je izvan vaše lige.

Jupiterov pad u Ribe – od 13. svibnja – donio je velika poboljšanja u vašim financijama (kao i u vašoj samopoštovanju). Taj se utjecaj vraća u prosincu, ali nakon 28. srpnja Jupiter se vraća u vaš znak, usporavajući vaš osobni novčani tok i vodeći vas do razmišljanja o zajedničkim pothvatima kako biste ostvarili dobit.

 

 

 

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mjesečni horoskop za srpanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za srpanj 2021!

S Jupiterom u vašem znaku od 13. svibnja, osjetili ste nalet vitalnosti, ali budimo realni, bili ste i osjetljiviji nego ikad. Događaju se velike promjene – posebno kod kuće i u vašoj karijeri. Šestog dolazi intrigantan razvoj vaše potrage za novim stanom. Sezona Lava  dovodi vas u režim uspona i napornog rada, pa tko kaže da ne možete raditi dodatne sate da biste priuštili troškove? Da bi završio mjesec, Jupiter se vraća u Vodenjaka i vaš nesvjesni sektor, vraćajući vas na mjesto promatranja, a ne sudjelovanja. Vježbajte ono što ste naučili početkom godine o vraćanju sebe na zemlju. Ali isto tako, ne bojte se dopustiti da malo plutate.

Sanjivi mladi Mjesec u Raku dobar je znak za vaš romantični život. Puno ste se mučili ove godine, ali ovo vam daje dopuštenje da se malo zabavite. Ovo je vaš “jednom se živi” trenutak . Mogli biste ući u ozbiljnu vezu  nakon što se ljubavni planet Venera 21. preseli u Djevicu – i u vaš partnerski sektor.

S Marsom u Lavu veći dio mjeseca žurite  kako biste završili velike projekte. Kad se Mars useli u Djevicu 29., bit ćete nagrađeni uzbudljivim novim ugovorima i klijentima. Također možete računati na veću financijsku potporu svog partnera.

Javite nam se za izradu osobnog horoskopa i natalne karte već danas!

 

pratite nas na facebooku!