Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za srpanj

By 01/07/20203 studenoga, 2020No Comments

Pomrčina Mjeseca u Jarcu 5. srpnja će staviti naglasak na vaše mjesto u svijetu. Jeste li zadovoljni karijerom? Jeste li dosegli vrh u profesionalnom ostvarenju? Je li vam uopće stalo do uspona? Očekujte emocionalnu prekretnicu na svim poljima ovog mjeseca, a pogotovo u pogledu ciljeva i ostvarenja.

Merkur se 12. srpnja usmjerava izravno u Raka nakon što je bio retrogradan od 18. lipnja. Osim toga, mladi Mjesec u Raku događa se 20. srpnja. Sve ovo je nevjerojatna vijest ako ste zastali u stvarima s nekretninama ili ako želite popraviti odnose s rodbinom.

To ne znači da nećete imati problema s i da će sve teći glatko,  8. i ponovo 27. srpnja Merkur će na Marsu postaviti kvadrat u Ovnu. Moguće je da ćete biti bijesni zbog toga što morate donijeti odluku u korist svoje obitelji koja ide u potpunosti protiv onoga što u stvari želite za sebe. Ponekad trebate ugristi metak radi većeg dobra.

Romantična priča koja se događa od svibnja nastavlja se odvijati ovog mjeseca. Toliko ste zbunjeni svojim ljubavnim životom i jasno je da ste se nadali da će se bajka ostvariti. Sada ćete sklopiti mir sa stvarnošću svoje situacije, ma kakva god bila. Ponekad je puštanje bilo kakvih očekivanja upravo ono što se treba dogoditi kako bi napokon bili sretni.

 

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

Možda ste doživljavali više napetosti nego inače dok pokušavate uravnotežiti privatni život i karijeru. Zapravo, možda ćete se ovog mjeseca uznemiriti zbog potrebe za dodatnom pomoći oko kuće jer pokušavate voditi brigu o sebi i povećati priliku za karijeru koja se pojavljuje u blizini Pomrčine Mjeseca 5. srpnja. Ne volite tražiti pomoć i činjenica da ste se ponizili tražeći pomoć rodbine za vas je jako teško. Srećom, Merkur će se 12. srpnja usmjeriti u vaš dom i obiteljski sektor, a čini se da će se sve to riješiti samo od sebe. Mladi mjesec u istom dijelu vaše karte 20. srpnja također će pomoći u podršci novih obiteljskih početaka.

Što se tiče vašeg ljubavnog života, umorni ste od toga da nikad ne znate gdje stvarno stojite s nekim. Konačnu istinu možete očekivati 27. srpnja. Ljubav treba iskazati ili će inače umrijeti. Netko ili ne govori iz straha ili ga jednostavno ne osjeća. Umorni ste od razočaranja.

Bik

20. travnja – 20. svibnja

Izgleda da će se izdavačka, reklamna ili televizijska nastojanja napokon realizirati ovog mjeseca. Prekrasna pomrčina Mjeseca 5. srpnja uspostavlja sjajnu vezu sa Suncem u Biku, pomažući vam da postignete status autoriteta na području gdje zaista znate o čemu govorite. Ovo je “profesorska energija” i možda će vas smatrati apsolutnim stručnjakom u svom području znanja – i to s pravom!

Unatoč tome, možda ćete se osjećati lagano zamagljen u komunikacijskim pitanjima veći dio mjeseca kad je riječ o mehanici pisanja ili govora. Mogla bi biti privatna stvar o kojoj trebate voditi računa od 8. do 27. srpnja, a koja će vas izuzeti s rokovima ili drugim komunikacijskim zadacima. Ne budi tako stroga prema sebi. Mladi mjesec u vašem sektoru poruka 20. srpnja pomoći će vam da napredujete.

Vaš osjećaj da vas nitko nije dostojan voljeti je dilema koja će se riješiti u blizini 27. srpnja. Nije važno što netko drugi misli o vama. Ako ste se osjećali odbačeno u ljubavi, samo se sjetite da je to bila božanska zaštita od onoga što vam uopće nije namijenjeno.

Blizanci

21. svibnja – 20. lipnja

srpnja pomrčina Mjeseca mogla bi donijeti kraj duga koji ste nosili neko vrijeme. To za vas može značiti da ćete napokon moći otplaćivati ​ zajmove, kredite ili kreditne kartice, ali isto tako možete donijeti odluku da prihvatite financijsku pomoć od nekoga kako biste se vratili na noge.

Merkur je retrogradan u vašem zarađenom dohotku do 12. srpnja, a mladi Mjesec se događa na istom području 20. srpnja. Također ćete se suočiti s razočaravajućim pitanjem karijere blizu 27. srpnja, planeti su se ovog mjeseca urotili protiv vašeg profesionalnog napretka. Ako se profesionalno ne ostvarujete dovoljno, stvarno je vrijeme za promjenu.

Vaš ljubavni život možda neće biti glavni fokus u srpnju, ali ako ste u vezi, moguće je da će vaš partner imati pad u emocionalnom smislu blizu 27. srpnja, što bi vas moglo navesti da shvatite da on ili ona ipak nije tako savršen.

Rak

21. lipnja – 22. srpnja

Ovaj mjesec raste osjećaj nemira i frustracije za vas, jer nekoliko područja vašeg života postaju neizdrživa, što dovodi do velike prekretnice u vašoj vezi. Ako ste u braku, moguće je da emocionalna borba za moć između vas i vašeg partnera dosegne vrhunac u blizini pomrčine Mjeseca 5. srpnja. Dosad ste se osjećali kao da se uvijek vi više trudite kako bi vaša veza funkcionirala ili da usrećite partnera. Glavno pitanje za vas bi se moglo odnositi i na roditeljstvo. Oboje ste na suprotnim krajevima spektra kada je u pitanju rješavanje situacije s jednim od vaše djece i nešto što treba dati.

Vaš se profesionalni život također čini prilično nestabilnim blizu 8. srpnja kao i 27. srpnja kada Merkur u vašem znaku skrene prema Marsu. Osjećate se kao da vaše ambicije sprečava netko iznad vas i vaš glas se ne čuje. Možete biti usred drame na poslu i u centru razotkrivanja tajna u blizini jednog ili oba dana ovih dana – ali ponekad to jednostavno morate. Srećom, mladi Mjesec u vašem znaku 20. srpnja pomoći će vam da okrenete stranicu i krenete naprijed u svim područjima svog života. Vrijeme je.

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Posao bi se mogao zaustaviti u blizini pomrčine Mjeseca 5. srpnja. Ako se to dogodi, shvatit ćete da je vrijeme da se ozbiljno pozabavite odabirom posla koji će više odgovarati vašim ukupnim ciljevima. Možda ćete u ovom trenutku imati problem s autoritetom što onemogućava rad u vašem trenutnom okruženju. Inače, ako ste vlasnik tvrtke, možda ćete se suočiti s teškom odlukom otpustiti zaposlenika koji ne daje onoliko koliko bi trebao.

Vaš se um čini zbunjen i frustriran zbog nastavnih aktivnosti. Tako ćete se osjećati čitavo vrijeme između 8. i 27. srpnja. Merkur će se izravno okrenuti 12. srpnja, a do kraja mjeseca moći ćete odlučno poduzeti radnje koje do sada niste imali hrabrosti napraviti.

Romantika je lukava ovaj mjesec. Pokušavali ste odgurnuti intimu jer ste se možda borili s osjećajem vrijednim ljubavi. Također je moguće da vas izbor između dvije romantične opcije počne zbunjivati još i više. Kad se Venera 27. srpnja spoji sa Neptunom, mogli ste shvatiti da ne možete nastaviti ignorirati svoje srce.

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Ovo će vam biti odlučujući mjesec u stvarima koje povezujemo s osjećajima. Pomrčina Mjeseca 5. srpnja događa se u vašem ljubavnom sektoru. Ako se družite s nekim, možda biste shvatili koliko volite ovu osobu i ne želite ju izgubiti. Povezanost između vas znatno je porasla i možda biste željeli nekako produbiti svoje osjećaje i odnos. Krenite prema tome, nemate što izgubiti! Ako ste potpuno sami, tada ćete postati izuzetno svjesni obveze koju trebate preuzeti prema sebi da ne kompromitirate ono što zaslužujete u ljubavi samo radi toplog tijela pored sebe. To će biti središnja prekretnica koja će dovesti do istinski osnažujuće romantike kad jednom saznate da ste spremni.

Ako je došlo do svađe između vas i prijatelja, to bi moglo doseći kriznu točku početkom mjeseca, ali konačno će se početi rješavati nakon 12. srpnja, kada se Merkur krene izravno kretati u vašem sektoru prijateljstva. Uz to, mladi Mjesec 20. srpnja mogao bi vam pomoći u proširenju društvenog kruga. Ovo je dobra stvar.

Vaga

23. rujna – 22. listopada

Ovaj bi mjesec mogao donijeti izvanredne promjene na domaćem i profesionalnom planu. Pomrčina Mjeseca događa se u vašem obiteljskom sektoru 5. srpnja. Ovo je značajan događaj koji bi se mogao pokazati kao premještanje iz jednog doma u drugi. Kamo god da se preselite sada, mjesto je na kojem namjeravate ostati dugo vremena.

Kako počinje srpanj, možda ćete se i dalje osjećati zbunjeno u svom smjeru karijere. Merkur ostaje retrogradan do 12. srpnja i nakon toga ćete možda početi realizirati neke svoje mogućnosti. Zanimljivo je da ako ste sebi priznali da ste ostali na poslu samo zbog sigurnosti koju pruža vaš položaj, imat ćete jednako sigurnu priliku 20. Srpnja uoči mladog Mjeseca. Iskoristite ju!

Kada je u pitanju vaš ljubavni život, moguće je da ćete se vi i vaš partner svađati još puno ovog mjeseca. 8. i 27. srpnja doći će do pojačane uznemirenosti dok Merkur odlazi prema Marsu. Postoji mogućnost da vaš partner kaže nešto što bi kasnije mogao zažaliti.

 

Škorpion

23. listopada – 21. studenog

Sve vrste zabune u vezi s ugovorima i pravnim pitanjima bit će riješene ovog mjeseca, mada možda isprva ne postoji nikakva odluka. Merkur se još uvijek kreće retrogradno do 12. srpnja, a tek nakon ovog trenutka na kraju tunela ćete ugledati svjetlo. Možete potpisati veliki ugovor u blizini pomrčine Mjeseca 5. srpnja. Pravni dodatak, uspješne sudske parnice i pobjeda na sudu su jedna od mogućnosti ovog mjeseca, i ako je tako, to bi se dogodilo nakon mladog mjeseca 20. srpnja.

Kad je u pitanju vaš ljubavni život, možete se osjećati kao da vam prihod partnera nekako klizi kroz prste. Možda će izgubiti izvor prihoda u blizini 27. srpnja i ako se to dogodi, borit ćete se da shvatite kako je to tako brzo nestalo. Moguće je da nitko od vas nije vidio da to dolazi. Samci, držite se podalje od bilo kakvih ljubavnih interesa koji traže od vas novac. To su loše vijesti.

 

Strijelac

22 studenog – 21. prosinca

Vaš će se financijski svijet možda osjećati neuspješno, ali imat ćete odgovor na mjesto kuda idete i kako doći do kraja mjeseca. Sve započinje Mjesečevom pomrčinom 5. srpnja. Izvor zarade može prestati, a mogao bi biti i onaj na koji ste se oslanjali dugi niz godina. Iako se možda osjećate nesigurno u vezi s tim, shvatite da vam ovo zapravo otvara vrata mogućnosti koje biste inače ignorirali. Ta vrata imaju veze sa zaradom novca putem pasivnih prihoda, provizija ili honorara. Zapravo, vjerojatno ćete primijeniti novi tok prihoda u blizini mladog mjeseca 20. srpnja.

Što se tiče ljubavi, nailazite na veliku emocionalnu spoznaju o nekome tko vam je u srcu. Venera, koja je sada u vašem partnerskom sektoru, 27. Srpnja nalazi se u četvrto godišnjem kvadratu s Neptunom, planetom iluzije. Vidjeli ste stvari onakve kakve želite da budu, a ne onakve kakve zaista jesu, a vrijeme je da uzmete ubrus i obrišete ružičastu boju zauvijek. Ovo ne mora biti negativno. U stvari, to bi moglo biti i kako se istinska ljubav iskazuje.

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Ovo će biti emocionalno nabijen mjesec za vas. Snažna pomrčina Mjeseca  u vašem znaku 5. srpnja predstavlja značajnu prekretnicu u vašem životu. To može imati sve veze s osobnom tranzicijom koja je povezana s vašim identitetom i ciljevima, ali može uključivati ​​i blisku vezu, bilo u poslovnom ili vašem osobnom svijetu. Krajevi su mogući, a ako se išta u vašem životu nađe pri kraju, sjetite se da se to događa jer ste ili nadživjeli njegovu svrhu ili je trebala otići kako biste mogli postići sljedeću razinu rasta duše.

Kada su u pitanju odnosi, ovo je mjesec zbrke koji vodi do novih početaka. Merkur je retrogradan u vašem partnerskom sektoru od 18. lipnja. Merkur će se usmjeriti izravno 12. srpnja, što znači da ste sigurni da ste spremni za odlazak u novom smjeru kada je u pitanju vaša veza s nekim važnim. Spremni ste zatražiti novu razinu emocionalne sigurnosti s ovom osobom.

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Možda ste umorni od loše komunikacije između vas i vaših kolega ili zbog osjećaja da vaš posao nije pravi za vas. Ako ste učinili sve što možete kako biste uspjeli, a to još uvijek nije pozitivno (ili barem podnošljivo) iskustvo, možda je vrijeme da prihvatite da vam takav položaj jednostavno ne odgovara. Opcije će se početi otvarati u vašem umu nakon 12. srpnja kada se Merkur okrene izravno. Moći ćete ažurirati svoj životopis i poslati aplikacije. Očekujte da će razgovori i nova ponuda za posao doći brže nego što ste zamislili zahvaljujući mladom Mjesecu 20. srpnja. Ponekad je promjena dobra.

Kada je riječ o vašem ljubavnom životu, maglovit kvadrat između Venere i Neptuna 27. srpnja mogao bi vam ostaviti osjećaj da ste upoznali nekoga koji je previše dobar da bi bio istinit ili jednostavno previše dobar za vas. Ako promišljate u smjeru, onda ste vjerojatno u pravu jer nitko nije savršen. Ako je to druga opcija, onda vjerojatno griješite. Prava osoba će vas voljeti baš onakvu kakva jeste.

 

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mogli biste čuti emocionalne vijesti od prijatelja u blizini pomrčine Mjeseca 5. srpnja. Ova osoba možda prolazi kroz izuzetno teško razdoblje u kojem proživljava i propitkuje sve dijelove svog života. Ako vidite da se to događa, morat ćete učiniti ono što možete da pružite podršku. Naravno da hoćete, jer ste suosjećajna i dobra osoba!

Vaš se ljubavni život može pretvoriti u pravu zbrku do 12. srpnja – tada će se Merkur napokon početi izravno kretati u vašem romantičnom sektor. Ako ste se iz bilo kojeg razloga vratili bivšem životu ili bivšem partneru, to je najvjerojatnije potaknulo neke stare osjećaje, misli ili obrasce kroz koje ćete još jednom prolaziti iznova. Nadam se da ste uspjeli, napokon ćete biti spremni osloboditi se bilo kakvih nezdravih emocionalnih veza i krenuti dalje. Mladi Mjesec u vašem pravom ljubavnom sektoru 20. srpnja pomoći će vam da to postignete.