Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za svibanj 2020

By 01/05/20204 studenoga, 2020No Comments

donosimo vam mjesečni horoskop za svibanj. u proljetnim mjesecima bi se moglo štošta promijeniti, poglavito vaši ljubavni odnosi i financijska situacija za neke znakove. Mnogima bi ovo moglo donijeti promjenu na bolje, no neki od vas neće biti imuni na neprilika koje ih mogu zadesiti u ovom razdoblju zbog retrogradnog hoda Venere.

 

evo i horoskopa po znakovima:

 OVAN

Novac ostaje važan prelazeći u mjesec svibanj. Nepredvidiv Uran nije tako vidljiv ovog mjeseca, osim 25.svibnja  kada bi njegov nepredvidljivi tempo  mogao raditi u vašu korist. Bavite se ozbiljnim pitanjima u životu i borite se s novcem i radnim planovima.

To će značiti različite stvari ovisno o vašoj trenutnoj situaciji. Pa ipak, tijekom svibnja jak je naglasak na zemaljskim znakovima, posebno Biku i Jarcu. Za vas je s druge strane važno da budete uporni i odlučni kada su u pitanju posao i novac. Stavite jednu nogu ispred druge i činite što možete u okviru svojih ograničenja.Puni Mjesec 7. svibnja mogao bi osvijetliti nova zbivanja. Događaji 9. / 10. i 15. / 17. mogu vam donijeti malo sreće i preobrazbe. Tema je ponovno rođenje ili obnova. Postavite svoj cilj da u svom životu izgradite jače temelje za vas i vašu obitelj.

Ovo je ključni mjesec da dokažete svoju fleksibilnost i prilagodljivost. Svi osobni planeti bit će u promjenjivim znakovima, u ovom slučaju Blizancima i Ribama, do 20-og u mjesecu. Jedna od ovogodišnjih lekcija je učenje kada nastaviti, a kada pustiti i krenuti dalje.

Glavni pomak događa se sredinom mjeseca. Promjena smjera Venere na 13. mjestu najviše će se osjetiti jer je ovo jedan od vaših osobnih planeta. Venera polako prolazi Blizancima i vašim sektorom komunikacija od 13. svibnja do 25. lipnja. Kako je Venera vaš partnerski planet, tako je moguće da ćete u ovom periodu razmišljati i o ljubavnim vezama. Možda ste odvojeni od onoga koga volite ili ste jedno drugom rekli malo. Kad je Venera retrogradna, ponekad je tišina, a ne brbljanje ključno za bolji donos.

Možda vam se ne dogodi toliko svjež početak. Možda se radi o vijestima koje primate ili važnom razgovoru koji se treba dogoditi. Promjena stava ili raspoloženja, prilika da se preispita što radi, a što nije, za početak na neki način.

Želite držati linije komunikacije otvorenima u bliskim odnosima. Pa ipak, postoji podvala i iluzija, zahvaljujući ulozi Neptuna. To je neuhvatljiva tema, pa budite oprezni da ne skačete zaključcima i ne vjerujete svemu što čujete. To se odnosi i na vijesti.

Ponekad morate prihvatiti da ne znate što se događa. Dopustite da se život odvija i pazite na svoje dobrobit usred zbrke. Ovo je važno učenje za vas jer 13.og dana vaš planet Mars ostavlja zračni znak Vodenjaka i ulazi u vodeni znak Ribe.

Vodenjak je objektivan, znak povezan sa društvom i zajednicom, prijateljima i skupinama. Ribe su emotivne, znak povezan sa snovima i maštom. U vašem slučaju, Ribe donosi povlačenje ili korak natrag od svijeta.

Za neke od vas to će potaknuti vašu suosjećajnu prirodu i želju da prvo postave druge potrebe. S Marsom u Ribama postoji samožrtvena tema jer se ne radi o egu. Umjesto toga, radi se o pronalaženju nečega izvan sebe što može donijeti utjehu, uvjerenje i nadu. Potražite utjehu u glazbi, umjetnosti, poeziji, filmu ili TV-u – pronađite dobre načine da se “izgubite”. Izbjegavajte piće i droge jer vas Neptunov mamac može povući u različitim smjerovima.

 BIK

Sunce je u vašem znaku Bika do 20-og u mjesecu, tako da nema razloga da ne uživate u sebi ili si barem dopustite jednostavne užitke i popuštanja na dnevnoj razini. Ponekad male stvari u životu naprave najveću razliku. Vježbajte zahvalnost i radite ono što najbolje radite, korak po korak i uzimajte svaki dan kako dolazi. Sunce se kreće prema aspektu podržavajućeg trigona s Plutonom i Jupiterom, 15. ili 17.. Pokušajte uzeti filozofski pristup onome što se događa u vašem životu, jer će vam to pomoći da shvatite stvari.

Trenutno morate raditi u okviru vaših ograničenja, ali ne dopustite da vam to spreči viziju za vaše sljedeće korake. Inspiraciju potražite u svijetu. Što je pozitivniji stav prema životu općenito, lakši je vaš put naprijed.

Još je jedan planet u Biku do 11. – Merkur, vladajuća komunikacija. Ovo je sjajno razdoblje za organiziranje, intervjue ili sastanke Online i planove ili osobne projekte. Što više vjerujete u sebe, to će ovaj mjesec biti uspješniji. Jupiter vam pruža šansu, ali na vama je da ih najbolje iskoristite, zato proširite domet i razmišljajteveliko.

Venera, vaš vladajući planet, također igra ključnu ulogu ovog mjeseca. Venera se 13. svibnja retrogradno pretvara u Blizance i vaš osobni novac. To bi moglo značiti pomak s obzirom na financije ili novčana pitanja. Možda ćete morati igrati igru ​​na čekanju ako vam treba novac i najbolje je ne vjerovati svemu što čujete.

Ipak, provjerite podatke oko novca i plaćanja tijekom svibnja. Pazite kome vjerujete i pažljivo slušajte svoju unutarnju mudrost. Venera će krenuti u direktan hod 25. lipnja, što je ključna prekretnica.

Ipak, 22. ovog mjeseca je također značajan. U Blizancima ne postoji samo Mladi mjesec, simbol novih početaka, već se Venera usklađuje s planetom komunikacije Merkurom. Ovo je ključni datum za slušanje vijesti ili praćenje razgovora. Djelujte brzo na ili oko Mjeseca kako biste došli do istinitosti situacije.

Također je od ovog mjeseca od značaja puni Mjesec u 7. svibnja, jer seže preko veze  Bik / Škorpion. Ako ste u vezi ili ste u braku, ovo je ključni datum kako biste zajedno razgovarali o svojim budućim koracima. Vaš partnerski planet je Mars, a Mars napušta Vodenjake i vaš sektor karijere 13-og u mjesecu. Osim toga, ovo se poklapa s Saturnovim retrogradnim skretanjem u Vodenjaku. Zapravo, ovo razdoblje sredinom mjeseca ključno je za veliku promjenu smjera. Pogledajte svoju situaciju iskreno tijekom Punog Mjeseca i učinite ono što je najbolje za vas oboje ako ste u vezi ili ste u braku. Škorpion je seksi znak, što ukazuje na

 BLIZANCI

Koliko god želite usporiti ili olakšati život sada, to će biti nemoguće pitanje. Doduše, vaš planet Merkur je u Biku i najskrovitiji sektor vašeg horoskopa do 11.svibnja. Osim toga, Sunce je ovdje do 20.-og. To je često doba kada morate usporiti – spremni ili ne – i mudro je da ne žurite sa stvarima kao što počinje svibanj.

Također, ovo je mjesec dana za donošenje nekih ključnih odluka oko novca i rada. I Merkur i Sunce se udružuju s planetima koji se kreću sporije, Plutonom i Jupiterom u Jarcu, i to sljedećih datuma: 9. / 10. i 15. / 17. Osim toga, puni je Mjesec u Škorpionu.

Ovo je vrijeme za zaustavljanje i strog pogled na sljedeće. Posebno je važno za vas ako vaš posao stoji na čekanju ili trebate donijeti neke teške odluke oko novca. Učinite sve što je dobro za vas kako biste ojačali svoje temelje, kako biste se vi i oni koje volite osjećali sigurnijima.

A ako stvari po vama idu lako, onda pogledajte kako razumno uložiti svoj novac. Upotrijebite svjetlost Punog Mjeseca da biste se prijavili za posao ili reorganizirali svoj raspored tako da on bolje radi za vas. Škorpion vlada vašim zdravljem i životnim stilom i pravo je vrijeme da razmislite o tome da se dobro brinete sami za sebe.

Ovog mjeseca morate pogledati veću sliku i izdvojiti vrijeme da odlučite ne samo tko ste, već i kamo idete u životu. Možda dovodite u pitanje svoj identitet, svoju ulogu u životu i što dalje.

Postoji nekoliko razloga za to. Prvo, sve se pomiče sredinom mjeseca. Vaš planet Merkur vraća se kući u Blizance od 11. do 28. Dva dana kasnije, Mars ulazi u Ribe i vaš sektor karijere i posla gdje ostaje do kraja lipnja. Iznenada, stvari bi se mogle promijeniti i to brzo. Možete razviti osjećaj hitnosti ili jednostavno biti puni sjajnih ideja i spremni ste krenuti u nove kontakte i veze.

Sunce se pridružuje Merkuru u Blizancima 20. a dva dana kasnije u Blizancima dolazi do zapanjujućeg mladog mjeseca. Novi Mjeseci su simbol novih početaka. Također, ovaj je Mjesec ekvivalent vašoj osobnoj Novoj godini, vrijeme je za biti prilagodljiv i fleksibilan i započeti nešto novo, u skladu s vašim trenutnim okolnostima.

Vi ste jedan od promjenjivih zvijezdanih znakova. Jednom kada se složite s onim što ostavljate, vrijeme je da preispitate što možete promijeniti i prilagodite i uredite da biste započeli iznova. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi.

 RAK

Prijateljstva i grupe ključna su tema od svibnja. Naglasak je na ljudima, uspostavljanju veza i zabavi, čak i ako je to preko telefona ili na mreži. Prijatelji sada igraju ključnu ulogu u vašem životu, pomažući vam da se osjećate više prizemljenim. Obratite se starim prijateljima, posebno za savjet i podršku.

To je zato što je Sunce u Biku i vašem sektoru prijateljstva do 20-og, a tome se pridružuje i Merkur. Dobro je razgovarati. To će vam postati jasno već 4. kada Sunce i Merkur budu jedan pored drugog. Što više dopuštate sebi da radite ono što volite i povežete se s ljudima koje volite, to ćete se više ispuniti. Ako tražite novu aktivnost u svibnju, mogli biste je pronaći umrežavanjem ili pridruživanjem klubu ili grupi na mreži. Možda postoji i dobar razlog za slavlje. Zapazite što se događa 10. ili 17. svibnja kad se Merkur i Sunce poravnaju sa sretnim Jupiterom. Mogle bi biti dobre vijesti za prijatelja ili obljetnicu koju će proslaviti i upamtiti.

I odnosi vas pozivaju da dublje prođete i istražite veće probleme ovog mjeseca. Snažni Puni Mjesec u Škorpionu 7. ukazuje na strast i srodnu dušu. Osim toga, Pluton i Jupiter ostaju snažni u Jarcu i vašem sektoru odnosa.

Ovo je vrijeme za donošenje nekih ključnih odluka o ljubavi i početak  raspoznavanja tko je dobar za vas i u čijem društvu najviše uživate. Učinite ono što je dobro za dugoročno zadovoljstvo, a ne za kratkoročno zadovoljstvo.

Blizanci su znak komunikacije, i izgovorena i pisana riječ, a astrologija skreće vam pozornost prema unutra. Fokus je na vašem unutarnjem životu, uključujući tajne planove ili osobna pitanja. Razgovori koje vodite sa sobom mogu vam biti najdosadniji ali i najznačajniji.

Ako vam nije ugodno vrijeme koje provodite u tišini, sami sa svojim mislima, počnite gledati zašto. Ovaj bi se mjesec mogao pretvoriti u vrijeme ozbiljnog traženja duše. Za neke od vas to može biti znak traženja uvida, bilo razgovorom sa savjetnikom ili iscjeliteljem. Pazite na sebe i njegujte vezu vašeg tijela, uma i duše.

Razdoblje sredinom mjeseca donosi pomak planetarne energije jer se tri planeta okreću retrogradno, Saturn na 11., Venera na 13. i Jupiter na 14. mjestu. Sve se ove planete u nekom obliku ili obliku odnose na odnose i partnerstva u vašem životu. Ovdje je tema usporavanja.

Retrogradna Venera vrijeme je za promišljanje i razmišljanje o ljubavi. Možda ste odvojeni od nekoga bliskog ili doživite tišinu od voljene osobe. Pokušajte i iskoristite ovu fazu da napravite korak unatrag i naučite najviše voljeti sebe. Venera je usporena do kraja lipnja.

  LAV

Vaš vladar Sunce je u Biku na vrhuncu vašeg horoskopa do 20.svibnja. Bik vlada vašom karijerom i poslom, vašim statusom i ugledom. Neki od vas će možda još uvijek biti na čelu vašeg poslovanja ili javnog pothvata. Drugi od vas možda žele gledati unaprijed ili zakoračiti u novu ulogu ili položaj.

Svakako, ovo je pravi trenutak da visoko ciljate tamo gdje možete i usredotočite se na svoj posao, karijeru i budući put. Planet Merkur imate u Biku do 11. Ovo bi bio sjajan datum za intervju, prijavu za novi. posao ili sastanak.

Također, Merkur i Sunce se druže s Plutonom i Jupiterom u Jarcu 9. / 10. i 15. / 17. Jarac vlada vašim radom i načinom života. Ovdje se radi o ispravnosti ravnoteže i poduzimanju što god možete da stvorite jače temelje za sebe i / ili svoje zaposlenike.

Sredinom mjeseca dolazi do promjene planetarne energije jer se tri planeta okreću retrogradno: Saturn, Venera i Jupiter. Neke stvari trebaju završiti sredinom mjeseca. Ovo je vrijeme za prilagodljivost i fleksibilnost i ne zadržavanje na situaciji koja više nije održiva.Također, nemojte biti sami. Umjesto toga, podijelite opterećenje ili posegnite drugim ljudima u ovom trenutku nesigurnosti. Vaš vladar, Sunce, ulazi u društvene Blizance 20. a, Venera, planet srodstva, cijeli je mjesec u Blizancima. Blizanci vladaju vašim prijateljstvom i grupnim sektorom.

Ovdje možete preusmjeriti fokus, pitati prijatelje za savjet, pridružiti se novoj mreži ili grupi i uspostaviti veze putem interneta i izvan njega. Radite zajedno s ljudima do kojih vam je stalo, radite u okruženju koje volite. Ili radite posao koji koristi drugima. Bilo koja od ovih opcija naći ćete ispunjenije od obavljanja posla isključivo zbog novca ili statusa koji donosi. A, ako ste bez posla, još važnije je da ostanete povezani i držite linije komunikacije otvorenima.

Ako tražite posao, koristite kontakte i veze, jer tu se nalaze nove mogućnosti. 22. svibnja, izvrstan datum za sklapanje prijateljstava i povezivanje s drugim ljudima. Možda ćete se naći više nego spremni uložiti vrijeme i energiju u svoj društveni život što vam može donijeti mnoge koristi.

Ljubav je u prijelaznoj fazi i ovo je jedno područje vašeg života koje će možda trebati pomaknuti smjer sredinom mjeseca. Ponekad ljubav miruje kad se Venera povlači. Svakako, nije vrijeme za donošenje ključnih odluka o ljubavi. Ovdje postoji neizvjesnost, posebno što je glavni aspekt Venere u vezi s Neptunom 4. i 20. Da, ovo može biti romantično, ali često je vrijeme fantazije, a ne stvarnosti.

Isto tako, ne vjerujte svemu što čujete. To se odnosi i na ljubav i na novac. Tijekom svibnja nježno koračajte u oba područja vašeg života. Morate osjetiti svoj put prema naprijed.

 DJEVICA

Zemaljski znakovi dominiraju od svibnja. Vaš vladar, Merkur, bio je u Biku do 11. a Sunce je ovdje sve do 20.svibnja. Bik vlada većom slikom u vašem životu i možda ćete se osjećati nemirno od svibnja.

U idealnom slučaju, ovo je vrijeme da proširite svoje horizonte i život u potpunosti. Kako je putovanje izvan dnevnog reda za sve, pronađite druge načine kako potaknuti svoj um i potražiti inspiraciju. Studiranje, učenje i stjecanje znanja područja su koja treba prihvatati svim srcem. Ili, duhovni put ili nova filozofija ili vjera.

Kad imate strast, nešto što volite u što se možete baciti, to donosi stabilnost i snagu za kojom žudite. Potrebno vam je nešto što vas sidri u životu i pomaže vam da shvatite stvari u ovim nesigurnim vremenima. Bez obzira jeste li umjetnik, volonter, učitelj ili mudrac, pronađite svoju nišu. Puni Mjesec 7. je važan u tom pogledu jer prelazi preko zgloba Bik / Škorpion. Puni Mjesec u Škorpionu je čaroban, strastven i kreativan.

Ovo je početak novog poglavlja s obzirom na vašu karijeru, ambicije i status. Ovog mjeseca možete primijetiti značajne promjene u vezi s poslovnim ciljevima, nastavljajući od prošlog mjeseca. Vaš planet Merkur lupa kroz Blizance i vaš sektor karijere i zvanja od 11. do 28. Pridružilo mu se Sunce 20. a u Blizancima je 22. dan sjajan Mladi mjesec. Mladi mjesec uvijek je simbol novih početaka i nudi vam priliku da započnete ispočetka. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi. Koristite svoje veze sada, budite aktivni na mreži i nastavite dalje.

Osim toga, planeta Venera je u Blizancima cijeli mjesec, zato svoje prijatelje koristite na visokim mjestima. 13.05., Venera se okreće retrogradno, tj. daje iluziju pomicanja unatrag u zodijaku. Ovo je ključno razdoblje u svibnju, jer i Saturn i Jupiter također prebacuju smjer na 11. i 14. mjesto. Osim toga, Mars napušta Vodenjaka i vaš radni i životni sektor 13.svibnja. Svi ti događaji zajedno sugeriraju mogućnost zatvaranja vrata. Ili trebate pustiti nešto što ne funkcionira. Ovo bi moglo razočarati i izbaciti vas iz pravca. Ako doživite radnu krizu ili morate promijeniti smjer, pokušajte ostati filozofski o situaciji. Umjesto očaja, pogledajte druge mogućnosti koje su pred vama. Možda ste oduvijek sanjali o tome što želite raditi u svom životu, ali niste imali vremena da se obvezate na te planove. Ili ste možda nešto odložili jer ste se uplašili i sumnjali u sebe.

Bez obzira na vašu osobnu situaciju, budite iskreni prema sebi i zamislite kakav bi bio vaš život ako dopustite sebi da u potpunosti prihvati svoje snove. Ovo bi mogla biti prilika za nešto posebno. U najmanju ruku, poigrajte se sa svojim idejama i dozvolite sebi da vizualizirate novi put u budućnosti.

Događaji koji se održavaju u ovom mjesecu mogli bi se pokazati nesigurnim za vas ili vašeg partnera. Pokušajte ne dopustiti da vas emocije vašeg partnera preplave ili obrnuto.

 VAGA

Ovoga mjeseca fokus bi vam trebao biti na novac i financije. Ključni datum za to je 7. Svibnja kada na nebu prelazi puni Mjesec preko osi zodijaka Bik i Škorpion. Puni Mjeseci donose jasnoću dok svjetlost Mjeseca svijetli. Pravo je vrijeme za donošenje ključne odluke oko novca. Ili, budite otvoreni za sve što vam život donese na put. Ostali ključni planeti u zemaljskim znakovima su Jupiter i Pluton u Jarcu dolje u dnu vašeg horoskopa. Ovog mjeseca moćni dvojac rade zajedno s Merkurjem i Suncem, 9. / 10. i 15. / 17.

Možda prisjećate pomoći iz prošlosti, ili sagledavate načine na koje možete transformirati situaciju svog doma kako bi vam pomogli financijski ili poboljšati svoje izglede u naprijed. Radite zajedno s onima koje volite i držite oči čvrsto usredotočene na vaše buduće financije.

Živimo u svijetu u kojem se stvari brzo mijenjaju i ovo je mjesec kada morate biti fleksibilni i prilagodljivi. To pomaže da se osobni planeti pretvaraju u promjenjive znakove koji su osjetljiviji na promjene. Vaš vladajući planet Venera trenutno se nalazi u jednom od promjenjivih znakova, Blizancima, i to kroz čitav vremenski period od travnja do kolovoza. Blizanci vladaju putovanjima i učenjem u svom horoskopu, što je veća slika u životu. To je često nemirni tranzit kada želite raširiti krila i vidjeti više svijeta. Kako to trenutno nije moguće, važno je pronaći druge načine kako nahraniti svoj nemirni duh. Studiranje i obrazovanje, podučavanje i učenje očigledni su kanali. Blizanci vladaju komunikacijom, i pisanom i izgovorenom riječi. Ako ste zaključani, možda ćete uživati ​​u učenju nove umjetnosti, vještine ili talenta.

Merkur se pridružuje Veneri u Blizancima od 11. do 28., a Sunce ulazi u Blizance 20. godine. Zatim, dva dana kasnije, 22. dana, u Blizancima je Mladi mjesec, idealan datum za nove početke. Ovo bi bio sjajan datum za pokretanje webinara ili druženje s prijateljima kako biste isprobali nešto novo – najvjerojatnije na mreži.

Ipak, mogu postojati trenuci kada se osjećate izgubljeno ili razočarani onim što se događa. Neptun se trenutno nalazi u Ribama i vašem radnom i zdravstvenom sektoru. Ovdje se radi o vašem načinu života i dnevnoj rutini. Sredinom mjeseca ta su područja također pod kozmičkim svjetlom kada Mars uđe u Ribe. To se može podudarati s promjenom smjera, novim poslom ili odlukom o volontiranju ili pomoći drugim ljudima. Mars u Ribama je požrtvovan, suosjećajan i sveobuhvatan. Nova bi aktivnost mogla donijeti nove prihode.

Ljubav se ovog mjeseca ne pojavljuje snažno u vašem životu, posebno od 13-og nadalje. Mars je do 13-og u Vodenjaku, idealan za lov na romantiku ili internetsko druženje. Ipak, 11. se Saturn retrogradno pretvara u Vodenjaka, simbol stvari koje usporavaju.  Ako ste sami, zamislite ovo razdoblje kao priliku da bolje upoznate sebe. Sreća proizlazi iz toga da prvo voliš sebe, a ne da sreću tražiš kroz ljubav.

 ŠKORPION

Sunce ostaje u vašem suprotnom zvjezdastom znaku Bika do 20.05., Merkur ovdje je do 11-og. Bik vlada vašim odnosima, osobnim i profesionalnim, a tema ovog mjeseca je stvaranje više utemeljenih ili stabilnijih odnosa u vašem životu.

Uran, planet promjena, u tom je istom sektoru vašeg horoskopa od 2018. godine, a Uran je prošlog mjeseca ponovno bio živahan. Uran je planet povezan s tehnologijom, idealan za internetsko upoznavanje. Nakon 1. svibnja stvari se smiruju i mudro je pokušati pronaći zajedničku zajednicu u bilo kojem partnerstvu koje je pogrešno.

To je posebno važno tijekom punog Mjeseca 7.svibnja koji se odvija u vašem zvjezdanom znaku Škorpiona. Ovo bi moglo biti očaravajuće, magično vrijeme, kada mudro vjerujete svojoj prirodnoj intuiciji. Puni Mjeseci sjaju svojom svjetlošću i unose jasnoću u događaje. U mjesecu su sjajna vremena za donošenje ključne odluke.

Također, Merkur i Sunce uskladiti se s vašim suparnikom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu 9/10 i 15/17. Jarac je vaš sektor komunikacije i cijela ova kombinacija osjeća se mudro i moćno. Možete puno naučiti od nekoga u vašem životu, npr. Od trenera ili učitelja. Ili ste možda vi učili druge. Ipak, romantika ostaje intrigantna za vas jer vaš tradicionalni vladar Mars ulazi u Ribe 13. godine. Mars će ovdje ostati do kraja lipnja. Tradicionalno, ovo je vrijeme za romantiku i za unošenje više strasti u vaš život. 25. bi mogao biti posebno živahan kada se Mars i Uran zbliže. Ribe vladaju i djeci i trudnoći, vašim kreativnim projektima, zabavi i sreći.

No, kako se to podudara s fazom retrogradnosti Venere od 13. svibnja do 25. lipnja, stvari možda neće biti tako jednostavne kao što biste očekivali. Venera je vaš partnerski planet, tako da se ovdje radi i o ljubavi. Ako ništa drugo, vjerojatno ćete otkriti gdje vi i netko bliski nisu kompatibilni ili gdje želite različite stvari u životu.

Često je Venera retrogradna i pravi je trenutak da se napravi korak unatrag i skrene pažnja prema unutra. Iskoristite ovo kao vrijeme za učenje više o sebi. Venera se sukobljava s Neptunom, planetom mašte i iluzija. Da, ovo može biti romantično, ali je isto tako mudro i iluzorno. Možda ćete otkriti da se vaše želje za ljubavlju povećavaju u svibnju. Ako ste sami, možda će vaše želje trebati duže vrijeme ostati san. Steknite uvid u ono za čime čeznete. A, ako djeluje za vas, usmjerite svoju strast u kreativan ili duhovan priključak.

Još jedan predmet koji ćete usredotočiti na ovaj mjesec jest novac koji bi mogao biti problem sada, bilo da ste u vezi ili izvan veze. U središtu pažnje su zajedničke financije, bilo da je to novac koji dijelite s partnerom ili novac koji ste uložili ili dugujete. Ne skrivajte pisma od banke ili izbjegavajte probleme s financijama, nego razgovarajte s drugim ljudima i pokušajte potražiti rješenja za probleme. Ponekad, kada se ključni planeti nalaze u ovom sektoru vašeg horoskopa, novac vam dolazi neočekivano, možda kroz isplatu ili nasljedstvo. Ključni datum je 22. kada se u Blizancima nalazi Mjesec i Merkur i Venera. Ovo je sjajan datum za razgovor ili pokretanje projekta koji donosi novac.

 STRIJELAC

Kako počinje svibanj, Sunce i komunikacijski planet Merkur nalaze se u zemaljskom znaku Bika. Merkur je ovdje do 11. a Sunce do 20. svibnja. Bik vlada vašim radom i rutinom, načinom života i zdravljem.

Zemaljski znakovi vrlo se razlikuju u vašoj vatrenoj prirodi, ali vas ohrabruju da budete dobri u onome što radite, da se pokažete, radite svoj posao i ustrajete. Čak i ako ste postali zanemareni svojom trenutnom situacijom, ne odustajte. Nastavite koračati naprijed, korak po korak i gledajte stvari do kraja. Ili, barem, učinite to s projektima koji će se dugoročno isplatiti. Slušajte svoju unutarnju mudrost u znanju s kojim projektima nastaviti i gdje ih pustiti. Također možete čuti vijesti o radnim stvarima na ili blizu Punog mjeseca.

Od sredine mjeseca nadalje dominiraju promjenjivi znakovi, osobito Blizanci i Ribe. Ovo bi vam moglo biti korisno jer je vaš zvjezdani znak Strijelac promjenjiv. Zapravo vam je često najbolje kada ste u pokretu i imate različita područja života kako biste bili zauzeti ili zabavljeni.

Jedno područje vašeg života koje vam može donijeti iznenađenja ovog mjeseca je vaš ljubavni život. U normalnim okolnostima, ovo bi bio obećavajući mjesec ljubavi jer Venera, planeta ljubavi, osvjetljava vaš suprotni zvjezdani znak Blizanci i vaš odnos. Merkur je ovdje također od 11. do 28., a Sunce 20. svibnja ulazi u Blizance. Osim toga, na vašem suprotnom zvijezdenom znaku 22-og nalazi se Mladi mjesec, simbol novih početaka.

Prvo, važno je pitati se zašto su drugi ljudi značajniji u vašem životu nego inače. Jeste li sami i želite li upoznati nekoga novog? Jeste li spremni za druženje putem interneta? Jeste li u vezi ili ste u braku i zajedno radite stvari? Najznačajniji faktor koji se događa u Blizancima je Venerina promjena smjera. Venera je u pokretu od 13. svibnja do 25. lipnja. Ponekad to znači da postoji prilika za pomlađivanje bivše ili dugoročne veze. Drugi put to znači da vi i netko bliski trebate provoditi vrijeme odvojeno.

Što god za vas vrijedi, imajte na umu da ovo nije najbolje vrijeme za donošenje većih odluka. Također, Venera je četvrta prema Neptunu, tako da postoji tema romantike, također čežnje i potencijalnog razočaranja. Ne vjerujte svemu što čujete ovog mjeseca i držite svoje mogućnosti otvorenima. Vaša potreba za raznolikošću i uzbuđenjem u vašem životu mogla bi se proširiti i na vaš ljubavni život.

  JARAC

Bik vlada svim dobrim stvarima u vašem životu, tako da je ovo idealno vrijeme da se usredotočite na jednostavne užitke i budete zahvalni na stvarima koje imate. To može uključivati ​​romantiku, djecu, kreativne projekte ili vaše vještine i talente. Zemljani znakovi, poput vas, često su u najbolji kada je na pomolu novi projekt koji bi vas zauzeo. Trebate nešto učiniti na tome što će vam pomoći da osjetite da nešto postižete u životu, čak i ako nije unutar tradicionalnih parametara.

Također, pravi je trenutak da usporite tempo ako već niste. Odvojite vrijeme za  prirodu, opustite se, igrajte se i tražite užitak. Ponekad, doslovno hodajući prirodom i zemljom, osjećate se više prizemljeno, stabilno i sigurno.Ovo je dobar mjesec da postavite neke promjene koje se usredotočuju na vaše blagostanje i podižu raspoloženje. Merkur i Sunce udružuju se s Plutonom i Jupiterom u Jarcu sljedećih datuma: 9. / 10. i 15. / 17.

Tema je ponovno rođenje ili obnova. Mogle bi biti vijesti o trudnoći ili porodu. Ili možda razvijate planove za pomoć svojoj djeci, za njihovo školovanje i podučavanje. Također je dobar mjesec da se posveti novoj vještini ili talentu. Sve umjetničko ili praktično iskustvo vjerojatno će vam donijeti ispunjenje. I, nemojte isključiti ljubav. Nije najlakše okruženje za upoznavanje nekoga novog, ali kada su planeti u Biku, zatvara se romantika. Puni Mjesec 7. je prekrasan i po ljubavnim i duševnim vezama. Dosegnite drugima i budite oko ljudi koji su dobri za vas.

Ovaj mjesec također se snažno usredotočuje na znak Blizanaca koji vlada vašim radom i rutinom, kako služite drugima i svom zdravlju. Možda više volite biti zaposleni i imati posao ili projekt u koji ćete zabiti zube. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi, pa se može dogoditi da nekome postanete mentor.

Merkur je ovdje od 11. do 28. Sunce ulazi u Blizance 20. a Venera, planet srodstva je ovdje cijeli mjesec. Uz to, ključni datum je 22. kada u ovom istom sektoru vašeg horoskopa postoji Mladi mjesec. Ovo bi bio sjajan datum za prijavu na posao, povratak na posao ili pokretanje projekta. Važno je promatrati što svakodnevno možete učiniti kako biste poboljšali svoje blagostanje. To može biti jednostavno poput uključivanja redovitih šetnji u svoju rutinu ili ukrštanja križaljki kako bi se moždane stanice kretale, ali fokus je čvrsto na brizi o sebi. Ovo može biti osobito važno u svibnju ako ste postali lijeni i ne mičete se sa kauča.

 VODENJAK

Kako započinje svibanj, važno je prepoznati što vam donosi stabilnost ili pomoć da se osjećate prizemljenim. Sunce je u Biku u podnožju vašeg horoskopa do 20. godine, gdje mu se pridružio Merkur, planet komunikacije, sve do 11. svibnja.

Bik vlada vašim domom i obiteljskim sektorom, vašom prošlošću i onom iz koje potičete. Uran, vaš suparnik, nalazi se u istom sektoru vašeg horoskopa i ovo nije jednostavna kombinacija. Bik je fiksni znak, a Uran je planet promjena i nepredvidivosti. Ako se osjećate neuređeno ili je situacija u vašem domu izazovna, budite pažljivi i pogledajte što možete riješiti.

Ove kombinacije vas vraćaju u prošlost. Istovremeno vas pozivaju da se oslobodite ili da oslobodite prošlost na način koji će vam pomoći da krenete naprijed. Ovo je možda vrijeme tuge ili gubitka ili se slažemo sa onim što je bilo i nestalo. Držite stopala čvrsto postavljena na zemlji i pogledajte kako i gdje možete odložiti korijenje ili pronaći više sigurnosti u svom životu.

Puni Mjesec na 7. idealno je vrijeme da se zaustavite i razmislite o svom budućem putu. Ovaj puni Mjesec pada u Škorpionu i vašem sektoru karijere i posla. Kako Puni Mjeseci donose jasnoću, ovo je idealno vrijeme za nove obveze i za vjerovanje vašoj intuiciji u donošenju ključnih odluke koja se tiče vašeg doma.

Također, ovog mjeseca ima puno aktivnosti u zračnom znaku, Blizanci, i ovo je dobra vijest za vas. Blizanci vladaju sektorom vašeg horoskopa koji predstavlja romantiku, djecu i trudnoću, kreativne projekte, zabavu i sreću. Očito je da možda nećete moći prihvatiti sve užitke koje Blizanci obećavaju. Ipak, važno je pogledati svijetlu stranu i maksimalno iskoristiti ono što imate u životu. Zračni znakovi poput vas vole ljubavnu povezanost i interakciju s drugim ljudima. To je ono što vas oživljava.

Držite linije komunikacije otvorenima tijekom svibnja i igrajte se sa svojim vještinama i talentima. Možda otkrijete da ste prirodni kućni učitelj ili otkrijete da imate osjećaj za pisanje. Aktivno prigrlite više onoga što volite.

Sredinom mjeseca moglo bi biti vrijeme kad shvatite da trebate riješiti svoje financije i brzo. Mars napušta Vodenjak i ulazi u Ribe i vaš sektor osobnog novca 13. gdje ostaje do kraja lipnja. Kako se to podudara s retrogradnom fazom Venere od 13. svibnja do 25. lipnja, ta dva područja su povezana. Možda ćete se osjećati ambicioznije jer prepoznajete što možete, a što ne možete sebi priuštiti.

 RIBE

Gdje god Bik padne u vaš horoskop, tu se pruža prilika da se osjećate prizemljeno, stabilnije i sigurnije u ovim nesigurnim vremenima. Obavezno držite otvorene linije komunikacije i pomažite u svom lokalnom susjedstvu, ako vam to odgovara. Također, Merkur i Sunce se udružuju s vašim tradicionalnim vladajućim planetom Jupiterom  10. i 17. u mjesecu. Jupiter je trenutno uz Plutona u znaku Jarca i vašeg prijateljstva i grupnog sektora.

Ovdje postoji tema ponovnog rođenja ili obnove. U životu biste mogli imati moćne prijatelje. Ili se nađite zaokupljeni grupom, klubom ili društvom, vjerojatno putem interneta.

Ljudi su definitivno važni, kao što je obrazovanje, učenje i učenje. Puni Mjesec 7. siječe preko osi zodijak Bik / Škorpion. Na ovaj datum ili oko njega možete donijeti ključnu odluku o vlastitom istraživanju. Ili planirate učiti ili se organizirati oko kućnog školovanja. Puni Mjeseci često donose jasnoću i oni su dobro vrijeme da se povjerite vašoj prirodnoj intuiciji.

Sredina mjeseca donosi promjenu tempa iz nekoliko različitih razloga. Prvo, vaš planet Jupiter 14. okreće se retrogradno, a postoje još dva ključna planeta kojima se mijenja smjer: Saturn na 11. i Venera na 13. mjestu.Stoga, pogledajte što se bliži kraju. Ili tamo gdje morate drugačije raditi. Ovo bi mogao biti razlog zašto morate odbaciti sve da biste bili tu zbog nekoga bliskog. To bi mogao biti prijatelj ili susjed, ali obitelj je također u svibnju pod kozmičkim svjetlom.

To je zbog ključnih planeta koji se kreću kroz Blizance i vašeg doma i obiteljskog sektora. Venera, planet srodstva, ovdje je cijeli mjesec, a pridružuju se Merkur od 11. do 28., a Sunce od 20. pa nadalje. Budući da su Blizanci znak komunikacije, važno je povezivati ​​se s voljenima, bez obzira na to jesu li izvan mreže.

Mladi Mjesec, 22. mjeseca, pada u Blizancima, što je dobar datum za pokretanje nečeg novog na ovim prostorima. Možete staviti svoju kuću na tržište ili započeti nešto novo što vam pomaže da se okupite. Možda ćete prepoznati da vam treba više vremena za sebe ili svoje osobne ciljeve. Mars je ambiciozan planet, pa pogledajte gdje želite biti aktivniji u svom životu. Mars se sastaje s Uranom uživo 25., sjajan datum za pokretanje nečeg novog, možda i na mreži. Neptun, vaš suparnik, sukobio se s Venerom 4. i 20. u mjesecu i ta kombinacija je zlobna, ali iluzorna. Ne vjerujte svemu što čujete ovog mjeseca i prepoznajte kada se osjećate zbunjeno ili osjećate da ste izgubili put.

Potrebne su vam stvari u životu koje vas nadahnjuju i daju vam nadu i vjeru. Čitajte vijesti manje ako vas ostavlja zabrinutima i usmjerite svoju divnu maštu u umjetničke ili duhovne snove i sheme.

 

Saznajte svoju budućnost već DANAS! Kontaktirajte nas i saznajte odogovore na pitanja koja si postavljate već dugi niz godina! Nazovite nas na neki od brojeva telefona:

🇭🇷064 500 555
Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min
🇩🇪0900 34 00 123
Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min
🇨🇭0901 51 51 51
( 1,99 chf/min )
🇦🇹0900 51 91 51
( 2,16 €/min )

li pošaljite poruku na 888777 sa ključnom riječi: ZEN13!
📩Cijena SMS-a: 3,72 kn