Skip to main content
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

By 01/05/2021No Comments
Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za svibanj 2021 je tu! Saznajte sve što vas očekuje u svibnju!

Prepustite se sezoni Blizanaca: Iako mjesec započinje Suncem koje se još uvijek okreće u Biku, drugi ključni nebeski utjecaji potaknut će u znaku rođendanske sezone blizanaca (koja službeno započinje 20. svibnja). Merkur se useljava u Blizance 3., a Venera mu se pridružuje danima kasnije 8. godine. S jedne strane, ovo je jedna ugodna, lagana i prozračna energija – savršena za bezazleno koketiranje, osjećaj pucanja novih ideja i jednostavno uživanje u kasnom proljeću. S druge strane, ova energija ne potiče baš fokus. Zadaci koji zahtijevaju koncentrirani napor osjećat će se posebno teškim, a to je ako ih uopće pokušate izvršiti. Oduprite se porivu da letite u kokošinjcu i ostanite prizemljeni (barem dok sezona dragulja ne krene ozbiljno).

Kasnije ovog mjeseca dobit ćemo blistavu priliku da se oslobodimo bez straha od izbjegavanja važnih odgovornosti: Puni Mjesec stiže u Strijelcu, donoseći zajedno s njim katarzičnu potpunu pomrčinu Mjeseca. Nešto se bliži kraju, ali ova lunarna faza neće tražiti od nas da žalimo. Sve što ostavljamo iza sebe ionako je bilo spremno proći – služit će nam daleko bolje usredotočujući se na prostor koji je stvoren za nešto novo.

Mjesečni horoskop za svibanj 2021 po znakovima

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

Sezona Bika uvijek vas zatekne s novcem na pameti, a ni ovaj svibanj neće biti drugačiji. Usklađuju li se vaše navike trošenja s načinom štednje? Što već radite da biste se osjećali ugodno i sigurno u vezi sa svojim prihodima? Koje druge resurse smatrate ekvivalentnima stvarnoj gotovini? Ne trebate se mučiti oko svog odgovora na ova pitanja, ali ne biste ih smjeli ni izbacivati ​​iz uma kad se pojave. Imaš takav dar za razmišljanje na nogama, ali malo planiranja tu i tamo ne škodi – možda tijekom mladog Mjeseca. – kasnije će te spasiti znoja.

 Trećega se Merkur seli u vaš komunikacijski sektor i plamti vaše sinapse. Nijedan detalj neće biti premalen za razmatranje. Venera se pridružila uz planetu glasnika 8. podsjećajući vas da, može biti dobar osjećaj maknuti sve sa popisa obaveza. Sve dok vaš svakodnevni posao potiče vaše odnose (trenutne i potencijalne), to je dobar posao. Dok se sezona Blizanaca pokrene 20., bit ćete više nego spremni prihvatiti mjesec dana povećanih poziva, dugih popisa obaveza i kalendara prepunih gužve.

 

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

Do 20. moraš napraviti sve ono što si si zacrtao i ne dopusti da ti itko kaže drugačije – čak ni ti sam. Mučne brige oko financija mogu vam otežati uživanje u posljednjim tjednima rođendanske sezone, pogotovo ako ste se planirali počastiti velikom kupnjom. Gledajte na ovaj način, dragi Bik: Koliko god volite da se ugađate najfinijim stvarima, isto tako znate kako prikupiti najviše zadovoljstva iz najmanjih okolnosti. Čak i ako se osjećate primoranima smanjiti svečanosti ove godine u ime svog proračuna, još uvijek se možete osjećati potpuno i u potpunosti zadovoljnima. Jednostavno ćete možda trebati biti kreativni.  Kupka s mjehurićima može biti opuštajuća kao dan u toplicama ako imate dobru knjigu, a telefon postavite na ne ometaj.

Mladi mjesec će se održati u vašem znaku i podsjetiti vas zašto je toliko važno ulagati vrijeme i resurse u sebe. Teško da ćete napraviti drastične promjene, ali mapiranje nekoliko malih, postupnih prilagodbi vaše trenutne rutine može dovesti do velikih poboljšanja. Puni Mjesec služit će kao knjiga za ova razmišljanja, otkrivajući kamo još teku vaši resursi i pitajući ih možda je li vrijeme da ih usmjerite negdje drugdje.

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

Nadamo se da ste imali ugodan travanj, Blizanci, jer ćete se naći u središtu neke velike nebeske aktivnosti s gotovo neposrednim učincima. Na 3., vaša vladajuća planeta, brzonog Merkur, odvodi u svoj znak – i ako vaši prijatelji mislili da ste bili razgovorljivi, pitali puno pitanja, češće nego prije mijenjali raspoloženje, nisu vidjeli ništa još . Držanje koraka sa svojim mislima bit će izazovno, a njihovo suvislo izražavanje bit će zamorno. Srećom, Venera će se zalutati u vaš znak 8. i prigušiti Merkurov utjecaj. Još bolje, ovaj ružičasti planet bacit će šarm na vaše potoke savjesnosti, možda će vam približiti zainteresirane strane.

 

Sve je to tek uvod u 20. kad Sunce svrati na mjesec dana u goste. Uvijek je primamljivo provesti rođendansku sezonu osvrćući se na posljednjih 12 mjeseci (a ponekad ovo može biti izuzetno informativna vježba). Međutim, ove će vam godine bolje poslužiti da se usredotočite na ono što se sprema, čemu se morate veseliti i tko ćete postati u sljedećih 12 mjeseci. Posljednji dani svibnja pružit će vam još jedan zaokret: Retrogradni Merkur . Planet glasnika i dalje će biti u vašem znaku kad udari unatrag, zato budite spremni na ozbiljnu pomutnju misli.

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

Opišite romantičnog domaćina i možda nećete moći reći govorimo li o Raku ili Biku. Izuzetno posvećeni udobnosti stvorenja i njegujući osjećaj spokojne sigurnosti, ovi su znakovi izrezani od iste tkanine – ali to ne znači da kraj sezone Bika neće imati svoj dio testova. Mladi Mjesec bit će za vas posebno zanimljiva večer, Rak, jer će vas pitati kako biste mogli izaći iz svoje ljuske i stvoriti veze s sličnim ljudima u sljedećim tjednima. Nema potrebe odmah djelovati, zato držite ulog i hipotetički postupajte ako vam to pomaže da se zagrijete za ideju da se iznesete vani.

Sunce se 20. mjeseca premješta u susjedni znak Blizanci, započinjući odbrojavanje od jednog mjeseca do vlastite sezone rođendana. Ako slučajno uživate u ovim posljednjim trenucima prije nego što sunce prijeđe u vaš vlastiti znak, u tom trenutku postajete kuglica i morate usmjeriti pažnju koja ide uz tu ulogu, to je vrlo “rakasto” od vas. Odvojite ovo vrijeme za odmor, napunite se i razmislite o tome gdje ste bili i kako ste se promijenili od sezone Blizanaca 2020. To će razdoblje biti isprekidano razjašnjavanjem punog mjeseca, koji će istaknuti vaš pristup brizi o sebi , osvjetljavajući najvažniju vezu između vaših osjećaja i vaše fizičke dobrobiti.

 

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021! Teško da ćete u većini lavovih rječnika pronaći “anksioznost”, uključujući one koji prirodno ne preuzimaju ulogu dive koju često povezujemo s ovim neporecivo kraljevskim znakom. Kad dođete do guranja i zvijezde vam predaju mikrofon, obično imate nešto za reći – a ako ne, znate kako graciozno ustupiti središnju pozornicu nekome drugome. Ovim ćete se putem točno upoznati ovog mjeseca, prvo na poslu, a zatim kasnije u društvenom životu.

Dok je sezona Bika još u tijeku, vaša će karijera zahtijevati većinu vaše pažnje. Možda padne na vas da ugasite nekoliko požara ili okupite tim za novi projekt, ali možda ćete i osjetiti veći potez da nos stavite na žrvanj, požari nisu potrebni. U svakom slučaju, osjećaj da radite i izvodite svoj posao bit će teško pokolebati – moguće je da netko sa značajnim utjecajem izdaleka promatra vaše napore. Imat ćete više vremena da potrošite na pothvate izvan radnog vremena kad sezona Blizanaca započne 20. i poziva vas da budete tamo gdje su ljudi. Ako postoji trenutak u kojem se odlučite podijeliti riječ, neka to bude kasnije ovog mjeseca, kada će interesi grupe (ili bi barem trebali) imati prioritet nad vašim.

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021! Vaš znak dijeli planetarnog vladara s Blizancima, a vi ćete osjećati ovu zajedničku vezu cijeli mjesec, jer znak Blizanaca tim redoslijedom ugošćuje Merkur, Veneru i Sunce. Ova nebeska tijela osvijetlit će vaš najvažniji sektor karijere. Planet glasnika i planet ljubavi i ljepote radit će u tandemu da probude vaš unutarnji korporativni mozak, dajući vam mentalnu energiju za umrežavanje i šarm potreban za to uspješno. Vaše će parcele naići na uvjerljivu rezonanciju, donoseći vam bodove na sastancima, pa čak i prijatelje oko (virtualne) trpezarije.

Kad sezona Blizanaca ozbiljno započne 20., držite oči i uši otvorene za nadolazeće mogućnosti za napredak. Sljedećih mjesec dana vidjet ćete kako ste željni još priznanja na poslu – i ako se trenutak za razmetanje vašim punim profesionalnim potencijalom ugrabi, ugrabite ga. No svaka dodatna pažnja koju dobijete vjerojatno će doći s povećanim očekivanjima od moći koje budu. Ovo može biti povoljno vrijeme za postavljanje ograničenja i ograničenja koja odgovaraju opsegu vašeg trenutnog opisa posla. Čak i ako se osjećate dobro pokazati koliko ste prekvalificirani (pa čak i ako vjerujete da povišica visi na koncu), ne dopustite da viši od vas traže previše.

Vaga

23. rujna – 22. listopada

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021! Slušajte svoje srce ovaj mjesec. Ljubavna planeta Venera (i vaš nebeski vladar) poduprijet će vaš pristup romantici od 8. svibnja nadalje, izbacivši vas iz vaše zone udobnosti u zamamno, izlažuće nepoznato. To bi moglo značiti izlazak s vašim partnerom ili pozivanje trenutnog partnera da isproba nešto novo s vama. Osjećate li se avanturistički? Riskirajte kako bi vam srce obično govorilo da izbjegavate – nikad ne znate sviđa li vam se nešto dok to ne probate. A ako vam se odlučno ne sviđa ono što ste pronašli u ovim nepoznatim klimatskim uvjetima, odvojite trenutak i zahvalite svom srcu na otpornosti dok se vraćate u svoju zonu udobnosti.

Dobra svakodnevna doza (i utjeha koju može pružiti) dolazi u vrijeme punog Mjeseca i potpune pomrčine Mjeseca. Prekrasna je večer da u svoj raspored, bankovne račune i prepiske unesete neku ravnotežu Vage. Ako to učinite, vaš život neće samo teći laganije s logističkog stajališta, već će donijeti veliko zadovoljstvo vašem osjećaju. Simetrija, bilo između vašeg posla i igre ili samo vrijeme i socijalizacija, ključ je zadovoljstva vašeg znaka, Vaga. Pun Mjesec pružit će vam jasnoću da vidite gdje treba uspostaviti ravnotežu

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

U noći 12. na vidjet ćete kako novi Mjesec stiže u vašu partnersku kuću i isporučuje jednu-dvije udarne poruke koje će u početku možda biti teško čuti, ali važno je da to učinite. Prva polovica te poruke istina je koju većinu vremena možete ugodno ignorirati: Ne možete to učiniti sami. Ponekad je neophodno da zatražite pomoć (ili se barem osjećate ugodno s mogućnošću da to trebate učiniti). Ali, evo druge, vjerojatno važnije polovice: Kad odlučite povesti nekoga na vožnju, štedite ga i da krene sam. Tražeći podršku, možete je pružiti.

Prije nego što vam se skeptične oči Škorpiona zarolaju iz glave, budite sigurni: Morat ćete staviti pribadaču u sve ove misli o povezanosti i brizi, kada puni mjesec i pomrčina Mjeseca osvijetle vaš financijski sektor. Prvi će dati ohrabrujući sjaj na sve što već radite kako biste ostali ugodno i na površini. Potonji će vas gurnuti da odustanete od svega što umanjuje vaš osjećaj stabilnosti. Bez obzira koliko se duboko ukorijenili u svojim navikama, možeš ih slomiti. Vaš prvi korak prema snažnijem odnosu s novcem je utvrđivanje gdje i zašto se osjećate nemoćno.

Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečnji horoskop za svibanj 2021!

U drugoj polovici travnja istražili ste granicu između onoga što ispunjava vaše potrebe za razliku od vaših želja. Svibanj se otvara s tim pitanjem koje vam još uvijek pada na pamet. Čemu ste na kraju dali prioritet prošlog mjeseca? Mladi mjesec je prekrasno vrijeme da sebi postavite ovo pitanje – i da utvrdite kako možete bolje zadovoljiti svoje potrebe prema naprijed.

 

Sunce obavi godišnji posjet vašoj zoni odnosa 20. i nakon sve te brige o sebi, osjećati ćete se ispunjeno i spremno te napore usmjeriti izvan sebe i svojih najmilijih. Ako vam nije normalno da pozirate s boomboxom ispred prozora vašeg ljubavnika, nemojte forsirati nikakve velike romantične geste. Kako se drugačije možete pokazati svom partneru ili dragim prijateljima, a da pritom ostanete vjerni svojim divljim putevima? Razmislite o svom ljubavnom jeziku ili o tome kako volite primati naklonost – ili, još bolje, pitajte svog partnera ili prijatelja što trebaju od vas. To će izvaditi dio vaše spontane potpisnice iz jednadžbe, ali osjećaj da ste vi i vaši ljudi na istoj stranici vrijedi.

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021!

Bilo bi premalo nazivati ​​Jarce radoholičarima jer ne definira što podrazumijeva “rad” za vaš znak. Da, to je drobljenje brojeva i pogađanje kvota u uredu. Ali to je također unaprijed prema proračunu za sljedeći mjesec, raspoređivanju poslova za sljedeća tri vikenda, uzimanju multivitamina, obavljanju usluga za one koje volite – čak i ako se to treba dogoditi, čak i ako vas ispunjava osjećajem ispunjenosti i zadovoljstva , ova djela još uvijek rade. Svibanj se otvara usred sezone Bika, jedanput tijekom cijele godine kada se osjećate makar prisiljeni na predah. To ne znači izbjegavanje svojih odgovornosti, ali znači da odlučite ne razmišljati o njima kad ne trebaju vašu trenutnu pažnju. Kako bi izgledao vikend da ste u potpunosti, u potpunosti prisutni, umjesto da se pripremate?

Ako ste se naježili na ta pitanja, lagano se odmarajte znajući da se možete vratiti žrvnju 20. kada sezona Blizanaca započne. Još bolje, sljedeći mjesec možete potrošiti na razmišljanje o tome kako možete optimizirati navedeno brušenje za maksimalnu učinkovitost. Možda je došlo vrijeme da vaš proračun odražava nove prioritete – ili biste možda mogli imati koristi od hranjivijeg obroka (uz taj pouzdani vitamin).

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

mjesečni horoskop za svibanj 2021! Saturn se provlači kroz vaš znak od prosinca 2020. potpirujući vaše ambicije i potičući vas da u jednakoj mjeri provodite razboritost. Okruženi planet nagrađuje napore na dugoročnoj sigurnosti, što znači da nam šalje neke prilično stresne poruke: Odrastite i skrasite se! Izložite svoj petogodišnji plan i nemojte prestati raditi dok ga ne sagledate! Sa Saturnom u uhu, možete se zagledati uprtog pogleda u horizont, plašeći se novih izazova, čak i dok neumorno radite prema njima.

Međutim, 23. započet će retrogradni Saturn koji će vaš fokus usmjeriti prema prošlosti. Napokon se možete odmoriti od posla, ali samo kako biste bili sigurni da radite pravu vrstu posla. Provjerite ima li znakova napretka, ma koliko mali bili (s udaljenim planetom poput Saturna, sve promjene su postupne i postupne). Je li vaš temelj stabilniji nego prošle zime? Imate li jasniju predodžbu o tome gdje i kako se nadate rasti u narednim mjesecima? Pregledajte sada, Vodenjače, prije nego što vas pozovu na zadatak u listopadu, kada Saturn usmjerava kurs.

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mjesečni horoskop za svibanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za svibanj 2021! Možda imate pomiješane emocije kad saznate da će vaš dom i ognjište biti u prvom planu većinom svibnja. S jedne strane, vjerojatno ćete vidjeti kontinuiranu, ako ne i povećanu, komunikaciju unutar obitelji (krvnu, odabranu ili na neki drugi način). Ako su vaši pokušaji posredovanja i umjerenosti ranije propali, možda ćete sada imati više sreće – linija od prošlosti do sada je lakše uočljiva, a s tim dolazi i veće razumijevanje kako su se napetosti povećale i mogu se prevladati.

Čak i ako još treba obaviti posla, bilo da se radi o emocionalnoj vrsti ili o pronalaženju mjesta za sve vaše jakne i cipele, ovaj ćete mjesec zapravo uživati ​​kod kuće. Opuštenost će zamijeniti nemir koji ste sigurno osjećali u posljednjih godinu dana dok primjećujete sve male, svakodnevne stvari koje vam neprestano donose radost. Možda je to zvuk škripanja vrata kad se vaš partner vrati kući ili način na koji se vaša omiljena šalica osjeća u vašim rukama ujutro. Srce u središtu vašeg doma zakucat će ovog mjeseca iznova, podsjećajući vas da je to puno više od mjesta za rad ili zaglavljivanje. I, uzimajući ovaj pogled na vašu domaću sferu, bit će vam lakše (ako ne i sasvim ispunjava) za rješavanje bilo kakvih poteškoća koje se pojave.

Javite nam se za izradu osobnog horoskopa i natalne karte već danas!

 

pratite nas na facebooku!