Skip to main content
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za travanj 2021.

By 31/03/20211 svibnja, 2021No Comments
Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021 je tu! Saznajte sve što vas očekuje u travnju!

Kako započinje travanj, još uvijek smo u sezoni Ovna – povlačimo hrabre poteze a pritom se opraštajući od naših zabrana! Komunikacijski planet Merkur pridružuje se zabavi u znaku Ovna, dodatno pojačavajući vatrenu energiju. Tražimo ono što želimo kad to želimo! Mladi mjesec u Ovnu stiže 12. travnja i trenutak je da ponosno izjavimo svoje namjere bez brige o tuđim osjećajima. Ovo nije vrijeme za taktiziranje.

Udobnost preuzima volan 14. travnja dok ljubavni planet Venera ulazi u Bika. Možda ove godine neke od ljupkih vibracija možemo doživjeti i izvan kuće! I Merkur i sunce ulaze u Bik i 19. 04., započinjući sezonu Bika – sretan rođendan našim tvrdoglavim, ali kultnim bikovima!

Mjesec završava težom notom nego što je započeo, akcijom Marsa 23. i brbljavih Blizanaca. Pod tim utjecajem skloni smo ulaziti u svaki sukob (ili zapravo u svaki razgovor) svim srcem.

Mjesečni horoskop za travanj 2021 po znakovima

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARAMjesečni horoskop za travanj 2021: Još je uvijek vaša sezona, Ovan, zato uživajte dok traje! Postižete vrhunac samopouzdanja i samoizražavanja kada se Merkur zaleti u vaš znak 3.travnja, pa nemojte zadržavati niti jedan od onih vrućih zahvata. Na Mladi mjesec 12. 04., postavite namjere kako ćete nastaviti davati prednost brizi o sebi, čak i kada sve oči nisu uprte u vas. Vaš vladajući planet Mars kreće u osjetljivog Raka 23. travnja koji unosi vrućinu u vašu životnu situaciju. Vaš neposlušni sustanar izaziva dramu i remeti svaku naokost koju ste imali u vezi s rutinom. Zbog ove napetosti možda ćete razmisliti o preseljenju (u novi stan ili novi grad) i možda ćete se iznenaditi koliko brzo se plan sastavi tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Bez obzira na to kako ga vrtite, doslovno ste ili metaforički iskorijenjeni.

Iako je ovaj mjesec više usredotočen na sebe nego na odnos, s vašim se partnerom razvija napetost od 12. do 17. travnja kada ste izuzetno fiksirani na posao. Ako ne možete zatvoriti laptop ni za jedan obrok, kako ćete ikad riješiti probleme u partnerstvu?

Novčani planet Venera ulazi u vaš financijski sektor 14. i već ćete se manje zgražati kada zavirite u stanje na tekućem računu. Tada 27. travnja, puni Mjesec u Škorpionu donosi ogroman poticaj zajedničkom poslovnom prihodu ili vašem portfelju dionica. Iako niste poznati po strpljenju, ulaganja koja ste napravili u listopadu sada se isplaćuju.

 

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Uz sunce, Merkur i Veneru koji putuju kroz vaš nesvjesni sektor na vrhu mjeseca, dobivate puno dodatnog sna i osjećate se općenito odvojeno od svijeta. Svakako, svoje suradnike viđate svaki dan, ali kada ste se zadnji put stvarno uključili u njihov život? Dobar je osjećaj ležati nisko, zar ne? Uživajte u odmoru iz stvarnosti, a vrhunac doživljavate na mladi Mjesec. Jednom kad se vaša vladajuća planeta Venera 14. travnja preseli u vaš znak, stvari se počinju brzo kretati, a promjena je jedina konstanta. Iskoristite svoju sezonu da obnovite garderobu, nadogradite njegu kože i konačno se brizi o sebi. Briga o sebi vrijedi uložiti

Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, puni Mjesec u Škorpionu izvlači na površinu svu vašu nezdravu dinamiku odnosa. Škorpioni se ne zaustavljaju dok ne dođu do srži situacije, pa ako ste izbjegavali razgovor s novim partnerom, vrijeme je da postanete svjesni svih problema.

Iako se u prvoj polovici mjeseca osjećate poprilično raspoloženi za kupovinu, izbjegavajte kupovati stvari izvan onoga što vam treba. Svakako ćete obaviti neke kupnje zbog kojih ćete kasnije požaliti. Jednom kad započne vaša sezona, puno ste više u kontaktu s vlastitom estetikom i spremni ste razmetati se svojom dobrobiti.

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: S Merkurom – vašim vladajućim planetom – koji trči oko zodijaka najvećom brzinom (baš onako kako vi to volite), vaš se mjesec može podijeliti u tri različite ere. Prva era (kroz treću) usmjerena je na karijeru s vitalnom šefovskom energijom. Druga era je umrežavanje i ponovno uspostavljanje kontakta s prijateljima. To doseže vrhunac oko mladog Mjeseca 12. travnja kada vas neugodna situacija podsjeti da ste poprilično sigurni u to s kime se povezujete. Konačno, treća era započinje 19. 04. i vrijeme je za vas da se odmorite i opustite. Iskoristite sezonu Bika da se odmorite od grupnih chatova i nadoknadite čitanje.

Ovaj mjesec više je o prijateljima nego o ljubavnicima, ali ako ste gajili simpatije, možda vam ne preostaje ništa drugo nego da izbrišete svoje osjećaje kad se Mars 17. travnja poveže s  Jupiterom. Obično ne držite jezik, ali čekali ste savršenu atmosferu za ovu romantičnu gestu. Iskoristite korak!

Mars se seli u Raka i sektor vašeg osobnog dohotka. Što znači da možda trošite puno više novca nego što imate. Iako je drugi dio mjeseca za pauzu, možda ćete morati pokupiti neki dodatni posao pri punom mjesecu kako biste financirali sve te hirovite odluke.

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Mjesečnji horoskop za travanj 2021: Poslujete na vrhu ovog mjeseca dok se Sunce, Merkur i Venera kreću kroz vaš sektor karijere. Iako ste obično prijatelj i član obitelji kojem svi dolaze trčati za emocionalnom podrškom, jednostavno nemate vremena. Na mladi Mjesec 12.travnja, spremni ste otpustiti sve stvari koje vas koče od posla iz snova. To može uključivati ​​otpuštanje veza koje ste usput prerasli. Sezona Bika započinje 19. travnja i usredotočili ste se na umrežavanje i izgradnju zajednice. Kako se možete više uključiti u stvaranje promjena u svom malom kutku svijeta

Iako je ovaj mjesec orijentiran samo na posao, puni Mjesec 27. travnja pada u vašem sektoru užitaka i mogla bi ovo biti prekrasna romantična noć. Ako se viđate s nekim novim, ova večer bi mogla značiti početak ili kraj veze.

Ovaj mjesec radite više nego inače, što se nadamo da odgovara dodatnoj zaradi. Ako radite samostalno, sezona Bika najbolja je prilika koju ste imali cijelu godinu za povezivanje s novim klijentima i kolegama. Dok se sunce susreće s Uranom 30. travnja, ugodno ćete se iznenaditi kad prijatelj uskoći u pomoć baš kada ste to i trebali.

 

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Bez obzira jeste li super religiozni ili tvrdokorni ateist, život ćete osjećati duhovno. Na mladi Mjesec 12. travnja, nadahnuti ste da napravite čitav ritual postavljajući svoje namjere za mjesec pred nama. Paljenje svijeća, pozivanje u kozmičkom vodstvu: Vi želite sve. Tada započinje sezona Bika i iako se ne odričete potpuno svog duhovnog rasta, puno ste više usredotočeni na materijalni svijet. Točnije na svoju karijeru. Dolaze velike promjene u vašem javnom imidžu kojebi čak mogle iskorijeniti vašu životnu situaciju. Ovo će se odvijati oko punog mjeseca.

U drugom dijelu mjeseca (od 19. travnja), usredotočili ste se na posao i napredovanje što bi moglo izazvati razdor s vašim partnerom. Sve to doseže vrhunac oko 25. travnja kada vam postavi ultimatum o vezi. Ako se odlučite držati toga, granice koje ste postavili – poput vikend poziva bez posla – dugoročno će vam koristiti.

Merkur je planet komunikacije, ali i trgovine, a dok se ovog mjeseca munjevitom brzinom kreće oko zodijaka, nalazite puno prilika za donošenje više novca. Nakon 19. kada Merkur udari u vaš sektor karijere, potaknite razgovore o povišici ili boljem radnom vremenu.

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Dok se vaš vladajući planet Merkur kreće poput pčele kroz zodijak, ovaj je mjesec podijeljen u tri različita dijela. Do 3., zatvarate neke zbunjujuće probleme u vezi koji su se pojavili u ožujku. Pripremite se za posljednje suze! Nakon 3. travnja usredotočeni ste na podmirivanje dugova i razrađivanje detalja poslovnog partnerstva, posebno oko mladog Mjeseca 12.04. Zatim 19. travnja, Merkur klizi u Bika, preusmjeravajući vaš fokus na putovanja i obrazovanje. Neobična prilika za bijeg (ili pohađanje tečaja ili treninga koji ste godinama htjeli) ukazuje se 24. travnja. Iskoristite priliku dok možete!
Brbljavi Merkur povezuje se s Plutonom koji mijenja život, ako postoji dubok razgovor koji ste izbjegavali sa svojim partnerom, vrata se otvaraju i sve to izvlačite van iz ormara.

Dok je novčani planet Venera u Ovnu, riješit ćete se dugova i pregovarati o boljim uvjetima. Na mladi Mjesec 12., spremni ste za veliku investiciju. Bilo da se radi o preseljenju u veći stan ili o pokretanju nove usluge s poslovnim partnerom, bit će potrebno puno održavanja. Vjerujte da vrijedi!

Vaga

23. rujna – 22. listopada

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Kako mjesec započinje, osjećate se ili super voljeno ili super ugušeno od sve pažnje koju dobivate. Ili oboje! U svoju vezu unosite svu svoju energiju, bilo da je to organiziranje rođendana prijatelja ili brzo zaljubljivanje u nekoga za koga ste mislili da će biti samo usputni flert. Vaša vladajuća planeta Venera 14 travnja seli u Bika koji fokus prebacuje na zajedničke resurse kao i na zajedničke dugove. Zajam ili poslovna investicija koja vam je stvarala probleme u siječnju i veljači napokon se uspijeva riješiti, na neočekivani način. Ispada da je suradnički rad puno lakši od pokušaja da sve napravite sami.

Ako ste se osjećali kao da na svojim vezama trebate pritisnuti gumb za resetiranje, priliku ćete dobiti uoči mladog Mjeseca. Tijekom posljednjih mjesec dana učinili ste puno posla na otpuštanju svega toksičnoga, a sada je vrijeme da se usredotočite na partnerstva koja stvarno podržavaju vaše potrebe. Konačni test je kad vas kontaktira osoba s kojom ste bili zaluđeni. Nađite snage zanemariti poruku.

Iako se sezona Bika usredotočuje na vaše financije, puni Mjesec je vrhunac za vaše osobne resurse. Dopustite si da primite ovo obilje bez preispitivanja svoje vrijednosti.

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Travanj je za vas za pronalaženje održivih rutina. Riječ je o pronalaženju ravnoteže između poslovnog i privatnog života kada zapravo živite na poslu. To je tako teško, ali smo pokušajte napraviti balans. Mladi Mjesec pada u vašem svakodnevnom polju i savršen je trenutak da se zaista posvetite zdravijem načinu života. Tada se vaš vladajući planet Mars seli u Raka povećavajući i vašu znatiželju i vašu želju za lutanjem. Kako to putovanje iz snova možete pretvoriti u stvarnost? Vrijeme je da započnete s spletkama. Pun Mjesec u vašem je znaku pa se počastite. Što trebate da vam nitko drugi ne može dati?

Sezona Bika započinje, a za vas to znači fokus na veze u vašem životu. Ali ne onako kako ste očekivali. S Venerom u Biku zaista se osjećate voljeno i cijenjeno od strane partnera, ali osjećate se i kao da ste upali u kolotečinu. Kako možete oživjeti strasti? Upotrijebite puni Mjesec u svom znaku 27. da potvrdite ono što stvarno trebate.

Kada je Mars u vašem sektoru dugova i poreza, prolazite kroz najteži dio dobivanja najma, stjecanja kredita ili proračuna za projekt uređenja kuće. Taman kad mislite da si ne možete priuštiti san, novac dolazi dok se Mars povezuje s Jupiterom. Čuda se događaju!

Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Travanj je za vas, Strijelče, podijeljen u dva vrlo različita razdoblja. Prvi dio mjeseca (sezona Ovna) sav je sunčan. Bez obzira provodite li dodatno vrijeme sa svojom djecom ili idete na neke kreativne projekte. Osjetit ćete punu živost proljeća! Uživajte dok možete – pogotovo oko mladog Mjeseca 12. Jednom kad sezona Bika započne, stižu pljuskovi (i oni sivi dani) i sve što radite je radite. Kako možete optimizirati svoju rutinu kako biste poboljšali ne samo svoj posao, već i svoje zdravlje? Pun Mjesec prilika je da se odmorite od svakodnevnog žrvnja.

Kao što je spomenuto, sezona Ovnova za vas je sva romantična, a vrhunac će biti mladi Mjesec 12. Ali ako je ono što tražite predan partner, to bi moglo biti teže pronaći. Ako ste već udružili partnerstvo, vaša je osoba ovaj mjesec vjerojatno u pokretu i teško ga je utvrditi, pogotovo nakon 19. kada se i vama krenu gomilati obaveze.

Vaš je novčani tok ove godine bio potpuno pod nadzorom, zbog čega bi mogao biti šok kad Mars 23. uđe u Raka, skrećući vam pažnju na probleme s zajmovima ili dugovima. Možda ugovor koji imate potpisan sa leasing kućom ipak nije bio tako nevjerojatan. Stvari će se na kraju riješiti, ali tek nakon mnogo pregovora. Počnite upućivati ​​te pozive odmah!

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Koliko god želite izaći i uživati ​​u toplijem vremenu i svjetlu na kraju tunela ove pandemije, stalno zapinjete kod kuće. Bilo da se radi o gradnji vaše kuće, dužem posjetu svekrve ili putovanju kod mame, čini se da ne možete izaći vani. Srećom, kad sezona Bika započne, vratit ćete se nekim rekreativnim aktivnostima. Čak i frizbi s psom u parku u ovom trenutku zvuči nevjerojatno! Do punog Mjeseca osjećate društveni umor dok se već pitate kada ćete sljedeći put dobiti priliku za zimski san.

Stvari su u vašoj vezi bile prilično stabilne (ili ste živjeli svoj najbolji slobodni život), ali to se sve mijenja kada Mars 23. uđe u vaš partnerski sektor. Pripremite se za sukobe koje ste izbjegavali. Svi problemi će isplivati ​​na vidjelo s puno emocionalnih kasno noćnih chatova. Ako preživite sljedećih šest tjedana, vaša veza samo jača. 2021. uistinu je bila vaša godina štednje. Ponekad se osjećate kao da je jedino što radite unovčavate novac, a u drugom trenu se osjećate kao da nikada nećete dostići svoje financijske ciljeve.

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Trenutno je svima potrebna vaša pažnja ili se barem tako osjećate. S planetama koji se gomilaju u Ovnu i vašem komunikacijskom sektoru, pošta vam je stalno puna, a vaš prijatelj šest puta dnevno zove zbog svog nedavnog prekida. Pomoću mladog Mjeseca postavite neke strože granice oko svog vremena. Ne osjećajte se krivim što ste nastavili s “Ne uznemiravaj!” Sezona Bika započinje i mogla bi donijeti velike promjene u vašoj životnoj situaciji. Bilo da optimizirate svoj kućni ured ili se doslovno pakirate za preseljenje u drugi grad, ništa ne ostaje isto.

Akcijski planet Mars koji većinu mjeseca donosi toplinu u vaš odnos, postiže više akcije nego što ste imali dugo vremena. Iako živite svoj najbolji život, spremni ste za obvezu nakon prvog spoja. Možda će postati ozbiljno.

Ogroman trenutak za vašu karijeru dolazi s punim Mjesecom u Škorpionu. Sjeme koje ste posadili uoči mladog Mjeseca još u listopadu cvjeta i napokon dobivate zasluženo priznanje. Iako se ovo financijski neće isplatiti nego tek kasnije ove godine, imate zamah da sada nešto napravite.

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mjesečni horoskop za travanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za travanj 2021: Kako započinje travanj, povećat ćete svoju imovinu i uživati ​​u obilju koje dolazi s njom. Kroz mlađak, ovaj način života ne priječi ništa. Jednom kada sezona Bika započne, vaš se raspored počinje popunjavati i shvatit ćete da ovo bogatstvo ne znači ništa ako ne možete upravljati svojim vremenom. Sva budžetiranja i zakazivanja isplaćuju se pri punom mjesecu, kad dobijete savršenu ponudu za pohađanje tečaja ili bijeg.

Ako ste u vezi, vaš je partner ovog mjeseca i vrlo zauzet i vrlo štedljiv. Oštro je osudio razmišljanje o obilju! Ako ste slobodni i osjećate se dobro, stvari se za vas zagrijavaju romantično kad Mars 23. uđe u Raka.

Sredinom mjeseca javlja se mladi Mjesec, nakon nekoliko tjedana razvrstavanja po bankovnim izvodima i podmirivanja starih dugova – sve svoje prošle financijske pogreške želite ostaviti iza sebe. Ali ne tako brzo! 16. i 17. morate platiti posljednje od nepodmirenih računa ili napokon riješiti tko što duguje bivšem sustanaru. Tek tada možete istinski krenuti ispočetka.

Javite nam se za izradu osobnog horoskopa i natalne karte već danas!

pratite nas na facebooku