facebook
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

By 01/02/202122 travnja, 2021No Comments
Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Planetarne kretnje: mjesečni horoskop za veljaču

Kozmičko vrijeme u veljači je krcato i uglavnom je usredotočeno na jedan znak: Vodenjak. Venera ulazi u Vodenjaka 1. veljače – pozivajući nas da postanemo čudni, igramo se i radimo iznenađujuće stvari koje do sada nismo radili. Uz Sunce, Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur, također u ovom ekscentričnom znaku , na jednom je mjestu puno energije! Tada mladi Mjesec u Vodenjaku 11. pronalazi šest planeta u istom znaku. Ono na čemu moramo poraditi postaje vrlo jasno, pa je sada vrijeme da to prepoznamo i započnemo s našim podužim popisom obveza.

Merkur je retrogradan  i ovdje je kako bi osigurao da trošimo vrijeme na razmišljanje i preispitivanje ovog mjeseca, čak i kad agresivni Mars baci više od nekoliko ključeva u naše najbolje postavljene planove – posebno 1., 10. i 19. Mars je u Biku: znak gdje planeti akcije radije stavljaju energiju samo u ono što je prijeko potrebno. Nemojte to smatrati odugovlačenjem; mislite da je to održivo!

Veliki kolektivni pomak događa se 17. dok se disciplinirani Saturn odvaja na kvadrat s inovativnim Uranom – aspekt koji se uvijek poklapa s podrhtavanjima u statusu quo. Ovo je prvi od tri puta da ćemo doživjeti ovaj tranzit 2021. Posljednji put smo imali taj aspekt 1999. do 2000.

Da završimo mjesec, sezona Riba započinje 18. i osjeća se poput osvježavajućeg pljuska vode u lice – sretan rođendan našoj osjetljivoj Ribi sa zlatnim srcem. Venera ulazi u Ribe 25. omogućujući nam da iskoristimo svoje strasti i kreativnost. Iako veći dio zadnjeg tjedna u mjesecu provodimo lutajući u sanjivim, maštovitim vodama, puni Mjesec u Djevici 27. uvijek nas vraća na zemlju.

Evo što vas očekuje: Mjesečni horoskop za veljaču

Mjesečni horoskop Ovan

 21. ožujka – 19. travnja

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Budući da je gomila planeta u Vodenjaku ovog mjeseca stavila puno naglaska na svoje prijatelje, suradnike i zajednice, pitanje je kako se više uključiti? S vašim vladajućim planetom Marsom, u sporom i postojanom Biku, osjećate se kao da nemate pristup svojim uobičajenim resursima. Iako se približavamo godini života u pandemiji, tko ima energije za gužvu? Što više vremena i fokusa uspijete dati drugima, to ćete se osjećati ispunjenije. Nakon mladog Mjeseca 11., potražite više mogućnosti za volontiranje , planirajte nadoknadu sa starim prijateljima i zaronite u vodeću ulogu na projektu na poslu. Biti dio nečega je ono što vas održava.

Ako se pokušavate vratiti u igru, krenite početkom mjeseca kada vas Venerin tranzit kroz Vodenjak dovodi u kontakt s romantičnim izgledima preko vaših prijatelja. Iskre bi mogle poletjeti 19. ako ste u pravom trenutku na pravom mjestu. Jednom kad se Venera preseli u Ribe 25., žudjet ćete za puno solo vremena. Neka vaši spojevi budu kratki, slatki ili moda i virtualni kako biste zaključili mjesec.

S akcijskim planetom Marsom u vašoj novčanoj zoni tijekom cijelog mjeseca, vjerojatno se osjećate kao da ne možete zadržati novac. Naravno, uhvatili ste nekoliko dodatnih smjena i stigla je korisna provjera, ali hitne kupnje iskaču lijevo-desno i skupljaju vaše troškove. Pun mjesec 27. osvjetljava koliko ste se trudili za vrlo malu nagradu. U skladu s tim prilagodite svoje navike.

 

Mjesečni horoskop Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Pritisak je na vas ovaj mjesec. S gomilom planeta  i Vodenjakom u vašem sektoru karijere, prisiljeni ste dokučiti svoj dnevni, tjedni i petogodišnji plan. Jasno ste shvatili svoje ciljeve i uvjerenja, ali kako ta uvjerenja možete pretvoriti u akciju? Ponižavajuće iskustvo je shvatiti da nisu svi na istoj stranici. Vaš posao nije samo riješiti problem, bilo da je to na poslu, s slobodnim klijentima ili s grupom mama iz vašeg susjedstva. Vaš posao je komunicirati kako razmišljate na svakom koraku! Mladi Mjesec 11. daje vam samopouzdanje da preuzmete kontrolu i pokrenete stvari.

Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, puni Mjesec 27. donosi gomilu romantike. Možda ćete dobiti zubobolju od sve ove slatkoće. Pokreni se! Odvažite se na veliku romantičnu gestu. Ili jednostavno isplanirajte luksuznu večeru za vas i vašeg partnera. Sjeme koje ste posadili još u noći mladog Mjeseca 17. rujna spremno je roditi se.

Kao što je spomenuto, ove godine – a posebno ovog mjeseca – sve je u pronalaženju svog mjesta u svijetu i zauzimanju više prostora. Ali s moći i odgovornošću trebala bi doći i naknada. RetrogradniMerkur zapravo je sjajno vrijeme za pregovaranje o ugovoru ili ponudi posla. Samo pričekajte dok komunikacijski planet ne krene izravno na znak na isprekidanoj crti.

Mjesečni horoskop Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Vaš vladajući planet, Merkur, retrogradan je do pred kraj mjeseca. Dakle, dok se nosite s beskrajnim propustima i frustracijama, imajte na umu da se prije radi o putovanju, a ne o odredištu. S gomilom planeta i Vodenjakom u vašoj kući obrazovanja, putovanja i širenja uma, prisiljeni ste usporiti i prikupljati podatke prije donošenja bilo kakvih velikih odluka, posebno u vezi s vašom karijerom. Krenite na taj trening joge! Prijavite se za taj tečaj profesionalnog razvoja! Čitaj knjigu ! Veliki proboj mogao bi se dogoditi u bilo kojem trenutku: dok ste u dugoj, vijugavoj vožnji ili dok radite čučnjeve na online aerobiku. Što više intelektualne i duhovne jasnoće imate, to ćete biti spremniji za sljedeće.

Iskreno, ako tražite romantiku ovog mjeseca, razočarat ćete se. Sada je vrijeme da se usredotočite na sebe i svoju karijeru. Ako imate ljubavnika koji je voljan poći u avanturu, utoliko bolje, ali nemojte to učiniti prioritetom. Ako ste u vezi, i vaš je partner vjerojatno na samostalnom putovanju. Razdaljina čini da se srce sve više ohrabruje, a puni Mjesec 27. u vašem domu je sjajno vrijeme za ugodno druženje i ponovno povezivanje.

Mladi Mjesec 11. i puni Mjesec 27. nude uzbudljiva otkrića u vašoj karijeri. Iako mladi mjesec otvara mogućnost profesionalnog razvoja ili putovanja, pun Mjesec dolazi s ponudom za preseljenje na posao. Ta su događanja sama po sebi vrlo uzbudljiva, ali svakako potražite i naknadu za te napore.

Mjesečni horoskop Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Na vrhu mjeseca nalazite se na introspektivnom mjestu, zatvarajući određeno poglavlje svog života i pripremajući se za sljedeće. Morate raščistiti prošle financijske nevolje da biste napravili mjesta za buduće investicije, a za vrijeme mladog Mjeseca u Vodenjaku 11. spremni ste objaviti plan i zatražiti podršku. Druga polovica mjeseca puno je energičnija dok se koordinirate s kolegama i prijateljima i postavljate temelje i sustave za vaš sljedeći pothvat. Pun Mjesec 27. vrhunca je veljače i osvjetljava koliko ste blagoslovljeni što imate blisku zajednicu. Provedite dan podržavajući lokalna poduzeća i vraćajući se u kontakt sa starim prijateljima.

Bez obzira na to jeste li potpuno slobodni ili ste zarobljeni, intimnost i dinamika snage glavna su tema za vas ovog mjeseca. Stvari postaju začinjene 17. kada prijatelj baci bombu istine zbog koje razmišljate isplati li se spasiti vašu vezu. Pun Mjesec 27. prilika je za rješavanje problema u komunikaciji sa svojim partnerom.

Kao što je već spomenuto, ovaj mjesec sprema se suočiti se s vašim dugovima i protjerati neke kosture iz vašeg financijskog ormara. Ako ste razmišljali o pokretanju sporedne gužve ili o još slobodnih poslova da biste otplatili one nazirujuće račune na kreditnim karticama, mladi Mjesec 11. povoljan dan je za pokretanje lopte.

 

Mjesečni horoskop Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Veljača govori o ponižavanju sebe, a nekome tko je glamurozan poput vas to nije lak zadatak. Ali sa Suncem u vašem suprotnom znaku Vodenjaka većim dijelom mjeseca, zajedno s gotovo svim ostalim planetima na nebu, trebali biste odvojiti vlastite potrebe za dobrobit kolektiva. Mjesec počinje oštrim podsjetnikom da čak i kad ulažete beskrajan napor u posao  i u karijeru, ne možete postići svoje ciljeve bez podrške. Mladi Mjesec 11. dodatno naglašava ovu lekciju, podsjećajući vas da su u vašem timu neki zaista nevjerojatni ljudi. Tada ćete 25. biti ugodno iznenađeni kada taj profesionalni rizik koji vam je predložio vaš suprug ubere glavnu nagradu. Dvije glave su bolje od jedne.

Iako se ovog mjeseca ne osjećate baš poput živopisnog sebe, svi ostali pokazuju vam ljubav! Bez obzira jeste li slobodni ili ste zauzeti, mladi Mjesec u Vodenjaku 11. doba je vrijeme da potvrdite ono što želite od svojih intimnih veza. Budite dovoljno hrabri da zatražite ljubav koja vam je potrebna.

Sunce – vaš vladajući planet – kreće u Ribe 18., bacajući svjetlo na vaše zajedničke resurse. Koje kosture skrivate u svom financijskom ormaru? Koji su dugovi postali neizbježni? Također bi moglo biti vrijeme za početak ulaganja na burzi. Pun Mjesec 27. pada u vašem dohodovnom sektoru i otkriva još više mogućnosti za plaću.

Mjesečni horoskop Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Nažalost, prepreke i frustracije naziv su ovog mjeseca. Vaš vladajući planet, Merkur, retrogradan je do 20. u vašem svakodnevnom životu, donoseći stalnu administrativnu dramu i raspoređivanje resursa. Čini se da ne možete odmoriti. Ova energija ipak nije ovdje da vam uništi život – ona je ovdje da vas natjera da preispitate strukturu svojih dana. Proboj dolazi 8. kada možete s relativno lakoćom riješiti neuredan problem. Nije sve noćna mora! Jednom kad se sunce preseli u Ribe 18., fokus se okreće drugima, što vam daje manje vremena za postavljanje prioriteta za vlastite probleme. Odaberite svoje bitke dok još uvijek možete.

Prvih pola mjeseca previše radite da biste i pomislili na romantiku, ali kad se sunce, a posebno Venera usele u Ribe 18., a zatim 25., moći ćete se smiriti i zalutati u neke romantične maštarije. Ne treba se sramiti! Ako to možete vizualizirati, to je prvi korak do očitovanja odnosa vaših snova.

Mladi Mjesec 11. poziv je za uzbunu. U potpunosti ste iscrpljeni i nemate plaću da to pokažete. Kako možete dobiti veću financijsku pomoć? Traženje zajma ili čak traženje posudbe novca od pouzdanog prijatelja može biti krajnje iscrpljujuće, zato se nemojte truditi ako to nije prijeko potrebno. Netko bi vam mogao proći kad se Venera preseli u Ribe krajem mjeseca.

Mjesečni horoskop Vaga

23. rujna – 22. listopada

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Veljača je za vas vezana uz romantiku i kreativnost, ali ne onako kako vi mislite da jeste. Kao osoba kojom vlada Venera, nadahnuće dolazi prirodno. Kao i flert! No s Jupiterom i Saturnom, koji su ove godine prešli vaš sektor užitka – i Venera im se pridružila u zabavi ovog mjeseca – pozvani ste da otvorite svoj um i preuzmete veću odgovornost što se tiče spojeva i stvari koje stvarate. Ako imate djecu, ovaj mjesec se u potpunosti fokusirate na njih na način koji ispunjava i stresno. Jednom kad se Venera preseli u Ribe 25., vaši prioriteti prelaze na posao i vaše rutine. Prije nego što se previše svladate, iskoristite puni Mjesec 27. da ignorirate sve tekstove i nadoknadite san.

Pritisak je da pronađete strukturu u svom romantičnom životu. Srećom, mladi Mjesec 11. (s Jupiterom i Venerom koji se okupljaju istog dana) ovdje je da vam pomogne donijeti odluke i postaviti granice. Ako se osjećate spremni zaroniti u nešto novo, 19. nudi katarzičan, seksi trenutak da obavite svoje potrebe.

S Marsom, vladarom vašeg novčanog sektora, koji ovog mjeseca lijepo sjedi u Biku, provedite neko vrijeme razmišljajući kako olakšati upravljanje svojim novcem. Koji se zajmovi mogu refinancirati? O kojim se planovima plaćanja može pregovarati? Kakve neugodne razgovore o nasljedstvu vrijedi voditi? Naročito 24., imate priliku zaraditi novac bez napora. Ne propustite!

Mjesečni horoskop Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

S gomilom planeta u vašem kućnom sektoru, vrlo ste svjesni da u vašem privatnom životu mora biti puno posla. Vjerojatno sastavljate popis obveza, a sada je vrijeme da stavite sve karte na stol ili vodite taj katarzični razgovor. Mladi Mjesec 11. povoljan je trenutak da se odsječete od svojih tračerskih grupnih tekstova, zatvorite radnu e-poštu i dođete do dna problema koji treba riješiti. Iako bi razgovor s obitelji mogao biti težak dok se Merkur ne usmjeri izravno 20., postoje prilike i prije, konkretnije 8., 11., 13. ili 14.  Ovo je idealno vrije da mirno pristupite raspravi s lakoćom.

Iako je Mars još uvijek u vašem sektoru veza, izazivajući dramu s vašim partnerom ili tjerajući vas na emocionalno nedostupnu simpatiju, ovaj je mjesec još uvijek bolje koristiti za osobni razvoj. To znači da vam se novi život uvlači kad Venera uđe u vaš sektor zadovoljstva 25. – samo pripazite da ne padnete prebrzo!

Dok ovog mjeseca provodite vrijeme u čišćenju stana i rješavanju obiteljskih sukoba, mogli biste se naći u neočekivano iskrenoj raspravi s roditeljima o svom nasljedstvu. Ako se trenutno mučite s plaćanjem računa, nemojte se sramiti tražiti pomoć od najmilijih, posebno oko 11. kada Venera upozna Jupiter, čineći da svi teški razgovori teku glatko.

Mjesečni horoskop Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Nastavljajući vibraciju iz siječnja, ovaj mjesec trčite okolo poput kokoši odsječene glave. Toliko se toga može učiniti, a jedva da se ima vremena za to. Bez obzira učite li novu vještinu, uključite li se više u svoje susjedstvo ili pomažete nećaku da se preseli, svaki dan pruža stresan, ali nagrađujući izazov. Svakako si uzmite vremena da razmislite ili čak zapisujete sve stvari koje otkrivate, posebno za mladog mjeseca u Vodenjaku 11. mjeseca. Jednom kada sezona Riba započne 18., vaš se fokus prebacuje na vaš dom. Kako možete bolje upravljati svojim obiteljskim obvezama uz sve veće uključivanje u okolnu zajednicu?

Ako ste u vezi, mjesec započinje svađom vas dvoje oko novca , rasporeda i odgovornosti kod kuće. U posljednje vrijeme čini se da računi nikad ne postaju plaćeni, a poslovi nikad završeni! Sukob eskalira oko 10. kada se suočite sa svojim partnerom oko razine njegove opuštenosti. Razgovor – i kompromis – postaje lakši kad se Merkur usmjeri izravno.

Kvadrat Saturn-Uran 17. donosi iznenadni financijski neočekivani pad ili iznenadnu želju da dođete na vrh svoje ušteđevine i ulaganja. Iskoristite ovaj osjećaj i budite na vrhu svog novčanog toka! Pun mjesec 27. obilježava veliki proboj u vašoj karijeri. Kako biste željeli da vas prepoznaju?

 

Mjesečni horoskop Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za vas je veljača novac. Kako ga možete zaraditi? Kako to možete potrošiti? Kako ga možete spasiti? Ostvarivanje budžeta i financijsko planiranje ne samo da vam pomažu, već pomažu i vašoj djeci! (ili vaš kreativni projekt koji se osjeća poput vašeg djeteta!) Bilo da ste trudni, pišete li roman ili se spremate pokrenuti ono što će zasigurno postati izuzetno uspješna linija mirisnih svijeća, vaše kreacije oduzimaju puno vašeg vremena i energije . Mladi Mjesec 11. poziv je za uzbunu o tome koliko će sve to koštati. Prelazak sunca u Ribe 18. omogućuje vam da se više usredotočite na svoj raspored i komunikaciju. Samo pripazite da svoja ulaganja stavite u kalendar!

Ako ste slobodni i tražite ljubav, pričekajte vrijeme nakon mladog mjeseca da biste se ponovno ušli u igru. S mjesecom koji opada u prvom dijelu mjeseca, ovo je introspektivno vrijeme i bolje ga je potrošiti s obzirom na to što stvarno želite od veze. Ako ste već u vezi, pun Mjesec 27. pronalazinačine kako da provedete više intimnih trenutaka sa svojim voljenim.

Kao što je već spomenuto, ovaj mjesec je za vas novac, dragi Jarče i sve dostiže vrhunac oko MladogMjeseca. Budući da se Venera i Jupiter istog dana sastaju u vašem novčanom sektoru, imate povoljan trenutak da prikupite što treba. Sve što sada zaradite spremajte sa strane za crne dane.

Mjesečni horoskop Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Opet, sve su oči uprte u vas, Vodenjače. Shvaćate da će se svijet obnoviti nakon pandemije i da ćete imati vrlo važnu ulogu u novim sustavima i poretku. Jeste li spremni za ovu odgovornost? Mladi Mjesec 11. podsjetnik je da ćete kad podijelite svoje ideje naići na podršku. Ne stidite se iznositi stvari na vidjelo! Iako kvadrat Saturn-Uran 17. svibnja može izazvati neke potrese kod kuće ili kod vaše obitelji, sjetite se da drugi traže da vi vodite put. Što god dođe, možete to riješiti.

Iako je ovaj mjesec zaista o vama, i dalje ćete slušati o starim ljubavnicima dok je Merkur retrogradan. Osjećate se super nostalgično, pogotovo 8. kada se ponovno povežete s jednim od svojih omiljenih simpatija iz duboke prošlosti. Sjetite se samo da trebate biti predani svojim ciljevima i nemojte biti upleteni u tuđu igru.

Novac ostaje uglavnom stabilan do kraja mjeseca kada se Venera seli u Ribe i vaš financijski sektor 25. donoseći vam više mogućnosti za zaradu. Kanalizirate obilje, a puni Mjesec 27. osvjetljava kome možete ići – bilo da je to banka ili vaš prijatelj dobit ćete više novca. Financijski rizici pred kraj mjeseca mogli bi dovesti do dobitaka.

Mjesečni horoskop Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mjesečni horoskop za veljaču 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Odmarate li ovaj mjesec, Ribe? Uz gomilu planeta u vašem nesvjesnom sektoru, molim vas odvojite malo vremena s mreže. Meditacija je ključna ! S Marsom u Biku možda ćete se osjećati kao da propuštate akciju, posebno u vašem susjedstvu ili s bliskim prijateljima. Pravi prijatelji žele da se odmorite i poštujete svoju potrebu za prostorom. Mladi Mjesec 11. je sjajno vrijeme za navođenje odgovora za odmor i digitalnu detoksikaciju. Kad sezona započne 18., možete se vratiti u igru, ali nemojte ništa započeti prebrzo. Pričekajte dok ne budete spremni.

S retrogradnim Merkurom u vašem nesvjesnom sektoru cijeli mjesec, ne samo da ste izvan mreže, već i vaše veze. Bez obzira osjećate li veliku distancu sa svojim partnerom ili napadate aplikacije, bit će teško komunicirati ili dobiti ono što želite dok Merkur ne prijeđe u izravan hod 20-og. Puni mjesec 27. ipak je dobro vrijeme da isplanirate noć za sastanke i vratite se na istu stranicu sa svojim partnerom.

Iako ovog mjeseca dobivate više ideja o tome kako napredovati s poduzetničkim projektima, usput neprestano udarate u blokade, posebno 1., 10. i 19. Držite se gotovine koju imate i pokušajte potrošiti samo ono što je potrebno. Ako si dopustite da se odmorite sada, utor za zaradu pronaći ćete kasnije tijekom godine.

pročitajte više o temi horoskop

pratite nas na facebooku