Mladi Mjesec u Raku poziva vas da uravnotežite svoj život

Zara centar
Zara centar
mladi mjesec, mladi mjesec u Raku

U ponedjeljak, 20. srpnja mladi Mjesec u Raku će se izdići iznad nas i sjajiti kako biser na nebu. Posljednje dvije pomrčine, ona sunčeva u Raku koja se dogodila 21. lipnja i posljednja mjesečeva u Jarcu 5. srpnja, pokrenule su teme povezane s našim korijenima, osjećajima, prošlošću i željama.
Ovog puta Sunce i Mjesec se udružuju kako bismo postali što je više moguće svjesni svih učinaka koji su utjecali na nas u ovim posljednjim pomrčinama. Važno je da se prisjetimo svega što se događalo, svih osjećaja koji su nas preplavili i svih želja koje smo imali kako bismo mogli kvalitetno nastaviti dalje u pravom smjeru.

Mladi mjesec u Raku na može naučiti svačemu

Ovaj novi mladi Mjesec u Raku, uči nas kako da prihvatimo plimu koja dolazi te da uravnotežimo sve dijelove našeg života. Zahvaljujući  protivljenju s Jupiterom, Saturnom i Plutonom, poziva nas da u svoju svakodnevnicu dovedemo balans, a svoje osjećaje i ono što se događa oko nas stavimo u red.
Jupiter nam otvara vrata kako bi izašli iz našeg unutarnjeg svijeta i vidjeli što je izvan njega. Pritom se možda nećemo osjećati sigurno budući da se energija Rak boji te vanjštine, ali kad je Jupiter retrogradan, to neće biti tako strašno, pa ćemo se naći ispred plodne doline. U ovoj dolini postoje mogućnosti za obiljem koje zaslužujemo i spremni smo raditi na tome da ih dobijemo.
Saturn od nas traži da budemo samodostatni u područjima o kojima smo vrlo ovisni, budući da Raku treba da se drugi osjećaju vitalno živima kako bi i on bio sretan. Sazrevat ćemo i ostaviti iza sebe pitanja koja više nisu dio našeg života, stajući na čvrstom tlu. Kroz sve osjećaje koji se sada u nama bude, izgradit ćemo nove unutarnje strukture. Budući da je Saturn retrogradan, on ne traži ogroman napor, već kriterij naše današnje stvarnosti. Od nas traži da bolje upoznamo sebe i krenemo dalje, a iza sebe ostavimo sve ono što nas koči.
Pluton s druge strane, utječe na  mijenjanje naših običaja i navika, budući da je jedna od karakteristika Rakova ponavljanje obrazaca ponašanja, to možda nećemo najbolje prihvatiti. Pluton također dolazi u pomoć kako bi razbio barijeru s vanjskim svijetom inašim unutarnjim razmišljanjima. Njegova uloga je i osnažiti nas i naučiti nositi se sa strahom. Napokon, retrogradni Neptun u Ribama tvori trigon sa Suncem i Mjesecem, donoseći ovom događaju magiju koja daje poseban ukus našim iskustvima.

pamet u glavi i mir u duši
izvor: Shutterstock

HOROSKOP ZA SRPANJSKI MLADI MJESEC

OVAN: Moguće je da imate kontakt s rođakom s kojim dugo niste razgovarali, pa iskoristite istraživanje podrijetla svojih predaka. Toplo se preporučuje da čuvate obiteljske odnose.
BIK: Zapišite na papir svaki svoj osjećaj i intuiciju, jer vam je fokus na promjeni mentalnih obrazaca i načinu na koji komunicirate. Promatrajte svoj način razmišljanja i možete vidjeti koje procese morate modificirati da biste se brinuli o svojim mislima.
BLIZANCI: Vaše samopoštovanje bit će u procesu rasta i samopotvrđivanja, a ako se pobrinete za bilo kakav utjecaj koji nije dobar, osjetit ćete veliku unutarnju zahvalnost. Vrijeme je da svoje resurse uložite u posao na poboljšanju svoje financijske situacije.
RAK: Ponekad će vam tijelo davati znakove straha, predati se osjećaju znajući da možete vidjeti što se krije iza tog straha da biste se suočili s njim. Imat ćete mnogo osjećaja prema majci i možda ćete imati želje da se brinete o nečemu ili nekome; međutim najprije se pobrinite za sebe.
LAV: Doživjet ćete duhovnu skrb od svojih vodiča ili onih koji su dio vaše vjere. Meditacija je sjajan ključ za fokusiranje ovdje i sada, sprječavajući vas da se izgubite u prošlosti.
DJEVICA: U vašem će krugu prijatelja biti identitet pripadnosti. Budući da im možete povjeriti i biti u njih sigurni, moći ćete se povezati s novim ljudima koji imaju zajedničke interese i slične ukuse.
VAGA: Za vašu reputaciju se brine vrlo dobro i ljudi imaju dobre riječi za vas, tako da ćete se osjećati važno i voljeni. Vaši profesionalni ciljevi bit će visoki, a vi ste u stanju da napredujete.
ŠKORPION: Vaš će se duhovni život uvelike ojačati povezivanjem s božanskom energijom. Imati ćete veliku vjeru da pravilno provodite svoje svrhe i imat ćete puno sigurnosti prilikom prijenosa vašeg znanja na druge.
STRIJELAC: Pobrinut ćete se za neugodne situacije koje ste odbili i više voljeli da ih ne vidite, sada imate zeleno svjetlo da to ne samo razradite, već i zavirite u svoj unutarnji svijet kako biste ih prepoznali.
JARAC: Vrijeme je da ne budete sami sebi dovoljni i zatražite pomoć ili delegirate zadatke najbližim prijateljima i partneru, jer oni vam mogu pružiti podršku. Ako ste nedavno započeli romansu, vrijeme je da se formalizirate.
VODENJAK: Iz dana u dan ćete napredovati. Navike koje ste usvojili pružit će vam osjećaj da imate veću kontrolu u svojoj svakodnevnoj disciplini. Doći će do značajnog rasta u vašem radu.
RIBE: Vaša će vas djeca naučiti mnogim stvarima koje će vas zadovoljiti i možete postaviti ograničenja na vrlo zdrav način. Vaš umjetnički potencijal zaslužuje da se materijalizira i vi ćete svoje emocije kanalizirati kroz umjetnost.
pročitajte tjedni i mjesečni horoskop ovdje
pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!