Mladi Mjesec u Ribama

Zara centar
Zara centar
mladi mjesec u ribama senzibilnost i snaga

Danas, 2.3.2022. u 18:34 h susresti će se i spojiti dva svjetla Zodijaka, duša i volja, u beskrajnim prostranstvima znaka Riba. Spoj, odnosno konjunkcija svjetala odigrava se na 12*06, a prethodila joj je najtamnija noć u mjesecu. To je način na koji nam Univerzum poručuje da nakon tame dolazi svjetlo, a nakon svakog kraja novi početak. Jer novi početak kao i novi lunarni ciklus u simbolici je Mladog Mjeseca.
Ovaj Mlađak zaista je poseban, ispunjen je fenomenalnim nabojem. Naime, prije spoja Mjeseca i Sunca, oba svjetla formiraju protočan sekstilni odnos s Uranom iz Bika te su u najavi zanimljive i inovativne ideje, promjene, uzbuđenje ali i ugodna iznenađenja i podrška gdje ju nismo očekivali.

Mladi Mjesec u Ribama kaže kreni!

Kao što je referentna točka našega života naš unutarnji svijet iz kojega sve kreće i sve se pokreće tako je i sada slučaj. Naime, od neposredne blizine Jupitera (14*17) i Neptuna (22*28) u znaku Riba dobivamo poticaj i veliku količinu energije za vizualizaciju i kreiranje onoga što želimo. Dapače, Jupiter donosi ekspanziju i širenje ali i sretne okolnosti!
Kako su Ribe sanjiva, maštovita i vrlo intuitivna energija, a Mjesec, Sunce, Jupiter, Uran i Neptun sve to oživljavaju i ovako zajedno pružaju nam jedinstvenu mogućnost da sami putem molitvi, meditacije i vizualizacije iskreiramo željenu budućnost. Probajte intuitivno osjetiti i prepoznati ono što vam dolazi ili obratite pažnju na snove koji bi mogli biti i naglašeni i jasni! Ukratko, iskoristite današnju veliku količinu energije. Stvorite viziju onoga što želite, a prelaskom Mjeseca u znak Ovna i fizički se pokrenite putem materijalizacije istog!

Bliski susreti Saturna i Merkura

Također, s ovim Mladim Mjesecom imamo priliku proniknuti u samu srž onoga što nam ne da naprijed. Samo sat vremena prije lunacije (17:32 h) Merkur i Saturn nakon godinu dana imaju bliski susret konjunkcije na 19* znaka Vodenjaka! Ova energija pruža nam mogućnost da napokon sklopimo novi mozaik kroz ozbiljno promišljanje i disciplinu uma.  Sad je vrijeme da sve stare konstrukcije i ono s čim i s kim više ne možemo rasti ispustimo iz života.
U svakom slučaju lijep dan je pred nama. K tome, Venera, Mars i Pluton imaju egzaktnu konjunkciju, još su pod energijom tigon/sekstila s Osom čvorova.  Ako ste izgubili nadu u bolje sutra ili u ljubav ovaj Mlađak mogao bi vas demantirati u tom smislu i dati vam da intuitivno, duboko i podsvjesno spoznate da ima nade…. Ali neophodno je zagledati se u vlastite dubine i provjeriti kako stojimo u pogledu osjećaja, osjećajnosti, duhovnosti, vjere i ideala i jesmo li po tim pitanjima na pravome putu.I za kraj, danas tijekom tuširanja istrljajte tijelo sodom bikarbonom i preferirajte laganu prehranu. Ne zaboravite na empatiju i osmijeh!

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!