Originalan, Buran i nepredvidljiv – mladi Mjesec u Vodenjaku

Zara centar

Zara centar

mladi mjesec

Mladi Mjesec je na putu i sprema neka (uglavnom dobra) iznenađenja.
Za razliku od siječanjskog punog Mjeseca u Lavu, drugi mlađak ove godine – koji se pojavljuje 11. veljače 2021. – nalazi se u Vodenjaku, a to znači da će stvari postati zanimljive (slično poput Vodenjaka) u svim aspektima našeg života.

U skladu s astrološkim predviđanjima za 2021. godinu , ovaj mlađak utjecat će na sve znakove u različitom stupnju, ali u igri je jedna glavna, sveobuhvatna tema koju ćemo svi osjetiti tijekom tri dana prije i nakon mladog Mjeseca.
Nadajući se da ćete maksimalno iskoristiti ovu astrološku pojavu koja dolazi na put, pripremite se i saznajte što nas zapravo očekuje u danima mladog Mjeseca.

ŠTO DONOSI MLADI MJESEC U VODENJAKU?

Mladi Mjesec u veljači u Vodenjaku svodi se na to da se vratite sebi, da uživate i iskoristite stvari koje vas čine jedinstvenima.
Vodenjak, vodonoša i humanitarac Zodijaka, bavi se originalnošću, neovisnošću, teži većem dobru i ne boji se razmišljati izvan okvira kako bi postigao svoje ciljeve. S druge strane? Fiksni znak Zodijaka, Vodenjak je također silno tvrdoglav, ima tendenciju biti eksplozivan i nema strpljenja kad osjeća da ga drugi ne razumiju i nisu na njegovoj razini.
Zamislite Vodenjaka kao vrećicu čaja, a Mjesec kao kipuću vodu u kojoj se svi Vodenjaci natapaju. Ukratko, vidjet ćemo sve ono najbolje i sve ono najgore od energije velikog Vodenjaka. To znači puno naglaska na individualnosti i osnaživanju (ako energiju maksimalno iskoristimo) i nepotrebnom guranju drugih od sebe (ako ju ne iskoristimo).

\"astrologija,

KAKO MLADI MJESEC U VODENJAKU U VELJAČI 2021. UTJEČE NA HOROSKOPSKE ZNAKOVE?

Kad je riječ o Mjesecima, \’mladi Mjeseci\’ su nešto doista posebno. Iako puni Mjeseci nude čistu (iako ponekad kaotičnu) energiju, pomažu vam da raščistite stvari iz svog života. Mladi Mjeseci s druge strane, znači nove početke. Što se tiče utjecaja Vodenjaka
na znakove zodijaka, stvari se uvelike mijenjaju!
Jer već svi znamo, retrogradan Merkur uz pomoć kvadrata Saturna i Urana potiče osjećaj nezadovoljstva, inercije i zbunjenosti što sa životom dalje, mlađak je ovdje da pomogne olakšati barem dio ovih frustracija.

Mladi Mjesec – kako ostvariti balans

Zapravo, sklonost Vodenjaka prema jedinstvenosti i individualnosti pomoći će vam da vratite balans i potaknuti vas da razmišljate o stvarima koje vas čine posebnima. Shvatite to kao malu poruku ljubavi prema sebi. Da biste maksimalno iskoristili ovu energiju, izvrsno je vrijeme da postavite neke jasne namjere. Uzmite komad papira i doista zapišite ono što želite za svoj život.
Ako to učinite, ako uistinu postanete svjesni svojih ciljeva i želja u svim aspektima svog života, ova lunarna faza mogla bi se pokazati vrlo osnažujućim korakom za ostatak mjeseca, a možda i godine. To bi se moglo očitovati u dugo očekivanoj inspiraciji za postizanje određenih fitnes ciljeva, ili u dolasku svježih ideja koje možete podijeliti sa svojim kolegama o tome kako poboljšati stvari na poslu ili konačno shvatiti gdje točno želite biti u ovoj fazi svoje karijere. Usredotočenost na sebe i svoje dobre osobine može čak dovesti do toga da shvatite koji odnosi više nisu za vas i koje ste odavno prerasli- što može biti pravovremeno, uoči Valentinova.
Ali, postoji zamka. Kao što kažu, ne možemo uvijek dobiti sve što poželimo. Budući da su Vodenjaci skloni nestrpljenju i znaju biti dosta nepromišljeni i burnih reakcija, vodite računa kako se razgovarate sa svojom okolinom. Ako nećete biti raspoloženi za druženje s rodbinom ili prijateljima, birajte svoje riječi. Pokušajte na vrijeme odgovarati na poruke te ih barem pristojno odbiti za druženje, a ne ih ignorirati. Što se tiče kojih horoskopskih znakova najviše će se osjetiti najbolje osobine Veljačinog mladog Mjeseca u Vodenjaku? To bi bili: Ribe, Blizanci i Vaga.
A sad, krenite, postavite te namjere i pustite Mjesec da odradi svoju čaroliju!

Javite nam se danas za detaljnu astrološku analizu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Zara centar

Zara centar

Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!