Originalan, Buran i nepredvidljiv – mladi Mjesec u Vodenjaku

Zara centar
Zara centar
mladi mjesec

Mladi Mjesec je na putu i sprema neka (uglavnom dobra) iznenađenja.
Za razliku od siječanjskog punog Mjeseca u Lavu, drugi mlađak ove godine – koji se pojavljuje 11. veljače 2021. – nalazi se u Vodenjaku, a to znači da će stvari postati zanimljive (slično poput Vodenjaka) u svim aspektima našeg života.

U skladu s astrološkim predviđanjima za 2021. godinu , ovaj mlađak utjecat će na sve znakove u različitom stupnju, ali u igri je jedna glavna, sveobuhvatna tema koju ćemo svi osjetiti tijekom tri dana prije i nakon mladog Mjeseca.
Nadajući se da ćete maksimalno iskoristiti ovu astrološku pojavu koja dolazi na put, pripremite se i saznajte što nas zapravo očekuje u danima mladog Mjeseca.

ŠTO DONOSI MLADI MJESEC U VODENJAKU?

Mladi Mjesec u veljači u Vodenjaku svodi se na to da se vratite sebi, da uživate i iskoristite stvari koje vas čine jedinstvenima.
Vodenjak, vodonoša i humanitarac Zodijaka, bavi se originalnošću, neovisnošću, teži većem dobru i ne boji se razmišljati izvan okvira kako bi postigao svoje ciljeve. S druge strane? Fiksni znak Zodijaka, Vodenjak je također silno tvrdoglav, ima tendenciju biti eksplozivan i nema strpljenja kad osjeća da ga drugi ne razumiju i nisu na njegovoj razini.
Zamislite Vodenjaka kao vrećicu čaja, a Mjesec kao kipuću vodu u kojoj se svi Vodenjaci natapaju. Ukratko, vidjet ćemo sve ono najbolje i sve ono najgore od energije velikog Vodenjaka. To znači puno naglaska na individualnosti i osnaživanju (ako energiju maksimalno iskoristimo) i nepotrebnom guranju drugih od sebe (ako ju ne iskoristimo).

\"astrologija,

KAKO MLADI MJESEC U VODENJAKU U VELJAČI 2021. UTJEČE NA HOROSKOPSKE ZNAKOVE?

Kad je riječ o Mjesecima, \’mladi Mjeseci\’ su nešto doista posebno. Iako puni Mjeseci nude čistu (iako ponekad kaotičnu) energiju, pomažu vam da raščistite stvari iz svog života. Mladi Mjeseci s druge strane, znači nove početke. Što se tiče utjecaja Vodenjaka
na znakove zodijaka, stvari se uvelike mijenjaju!
Jer već svi znamo, retrogradan Merkur uz pomoć kvadrata Saturna i Urana potiče osjećaj nezadovoljstva, inercije i zbunjenosti što sa životom dalje, mlađak je ovdje da pomogne olakšati barem dio ovih frustracija.

Mladi Mjesec – kako ostvariti balans

Zapravo, sklonost Vodenjaka prema jedinstvenosti i individualnosti pomoći će vam da vratite balans i potaknuti vas da razmišljate o stvarima koje vas čine posebnima. Shvatite to kao malu poruku ljubavi prema sebi. Da biste maksimalno iskoristili ovu energiju, izvrsno je vrijeme da postavite neke jasne namjere. Uzmite komad papira i doista zapišite ono što želite za svoj život.
Ako to učinite, ako uistinu postanete svjesni svojih ciljeva i želja u svim aspektima svog života, ova lunarna faza mogla bi se pokazati vrlo osnažujućim korakom za ostatak mjeseca, a možda i godine. To bi se moglo očitovati u dugo očekivanoj inspiraciji za postizanje određenih fitnes ciljeva, ili u dolasku svježih ideja koje možete podijeliti sa svojim kolegama o tome kako poboljšati stvari na poslu ili konačno shvatiti gdje točno želite biti u ovoj fazi svoje karijere. Usredotočenost na sebe i svoje dobre osobine može čak dovesti do toga da shvatite koji odnosi više nisu za vas i koje ste odavno prerasli- što može biti pravovremeno, uoči Valentinova.
Ali, postoji zamka. Kao što kažu, ne možemo uvijek dobiti sve što poželimo. Budući da su Vodenjaci skloni nestrpljenju i znaju biti dosta nepromišljeni i burnih reakcija, vodite računa kako se razgovarate sa svojom okolinom. Ako nećete biti raspoloženi za druženje s rodbinom ili prijateljima, birajte svoje riječi. Pokušajte na vrijeme odgovarati na poruke te ih barem pristojno odbiti za druženje, a ne ih ignorirati. Što se tiče kojih horoskopskih znakova najviše će se osjetiti najbolje osobine Veljačinog mladog Mjeseca u Vodenjaku? To bi bili: Ribe, Blizanci i Vaga.
A sad, krenite, postavite te namjere i pustite Mjesec da odradi svoju čaroliju!

Javite nam se danas za detaljnu astrološku analizu!

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!