Mladi Mjesec u Vodenjaku – ulazak u novo poglavlje života

Sandra
Sandra
mladi mjesec i njegov utjecaj na naš život

Mlad Mjesec u Vodenjaku prvi je mladi Mjesec u 2023. godini i donosi mnoštvo transformativnih i intenzivnih energija koje govore samo jedno: Svatko ide putem kojim je spreman da svojom hrabrošću napravi prvi korak! Vrijeme je promjena, možete li i želite li to iskoristiti?

Mladi Mjesec u Vodenjaku na numerološki zanimljivom datumu

Prvi ovogodišnji mladi Mjesec događa se 21.1.2023. na 1.33 stupnja Vodenjaka. Numerološki zanimljiv datum zbog dualnosti dvojke, ali i zbog datuma 21 koji u sebi nosi jako puno energije koju treba upotrijebiti. Ovaj mladi Mjesec nosi vrlo moćan energetski naboj svima koji će se usuditi krenuti u Novo doba.

Sabijski simbol za 1.33 Vodenjaka je Neočekivana oluja i i kroz to vidimo da dolazi novo doba.  Nešto što nismo očekivali, a mi moramo uzeti kompas i istraživati što ova oluja donosi i kamo nas odnosi. Ovo najavljuje i velike moći koncentracije, učenja kao i napredak u medicini, biotehnologiji i razna znanstvena istraživanja koja nose veliku slavu hrabrima. Dakle pripremite se, ulazimo u vrijeme velikih promjena, a ovaj Mlađak i događanja par dana oko njega su samo uvodna točka u prezentaciji života!

Svima bi trebalo biti jasno da će 2023. biti sve samo ne obična godina s obzirom na količinu velikih događaja koji su se odigrali na nebu, ali i u našim životima u ovih nekoliko dana nove godine! Stoga valja spomenuti da su Merkur i Mars krenuli direktnim hodom i punu brzinu postižu uskoro u danima kojim vlada mladi Mjesec. Odmah iza Mlađaka 23.01. Uran u Biku kreće također direktno. Znači sad svi na nebeskom autoputu voze pravim smjerom i nema retrogradnih kretanja! 

sto donosi buducnost

Najava povrataka starih ljubavi – možda zbog ljubavi, možda zbog prisile…

ASC natala mladog Mjeseca je na samom početku Vage, što znači da će odnosi svih vrsta biti u prvom planu, ali i razna suparništva! Venera je izašla iz Plutonovog poljupca zbog čega je izgledno da ste ovih dana imali ljubavnih drama i svađa, a oni koji nisu u vezi imali su pojačan osjećaj samoće. Venera nam sada hrabro korača u zagrljaj dobro poznatog joj Saturna. Ovaj put on će ju utješiti, smiriti, natjerati da se sabere, a ako treba i izliječiti ili kazniti. Neki će možda imati povratak stare ljubavi, ali pitanje je radi li se o obnovi odnosa ili je ovo samo neka nova lekcija ili otplata duga. Sretno nam svima u otkrivanju što vas čeka.

Kućom komunikacija dominira Škorpion pa treba spomenuti i njegovog vladara Plutona. Pluton će biti glavni krivac za unošenje drame i nesporazuma u odnose, ali i mogućnost prekida odnosa bilo jer to želimo ili smo na to prisiljeni. 

Pluton je važan spomenuti u vrijeme mladog Mjeseca jer je samo 3 stupnja udaljen od konjunkcije Sunce/Mjesec. Uz njega se nalazi Pandora, a kako je sve smješteno u 4. kuću natala (karma predaka, grijesi prošlosti, obitelj, korijeni…) prisila ili slobodna volja bit će veliki upitnik u vremenu koje dolazi. 

Mladi Mjesec potiče snove i vrijeme je za rituale za privlačenje sreće

Svaki mladi Mjesec pogotovo ovako intenzivan i transformativan vrijeme je za nove početke, hrabrost i planove. A kad znamo da prvi mladi Mjesec u 2023. pada na sam doček Kineske Nove godine, dopustite sebi sanjati, planirati i postavljati ciljeve za godinu koja je još uvijek na početku. Moja je zadaća da vas podsjetim da je ovo idealno vrijeme za izradu čeka izobilja, osobnih talismana i svih rituala za sreću, zdravlje i dobitke, kao i da je važno pogledati kako se ovo sve odražava na vaš život osobno!

Zaklela se Zemlja Raju da se sve tajne da će da se doznaju„ pravilo je ovih dana do 01.veljače.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Sandra
Sandra
Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog sto drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo Vašu energiju i djelovanje. Želiš saznati što te čeka? Javi se Sandri već danas! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah!