Mladi Mjesec u Ovnu i pomrčina Sunca donose promjene

Sandra
Sandra
mladi mjesec i njegov utjecaj na naš život

Ova nam godina sedmice od samog početka daje izazove s kojima se moramo snalaziti bilo da se radi na osobnom planu ili svjetskoj sceni. Naravno kako je to uvijek najavljeno s položajem planeta i njihovim međusobnim djelovanjem i sada imamo u znaku Ovna drugi mladi Mjesec. Što nam donose Mladi Mjesec na 29,50 Ovna i hibridna pomrčina Sunca 20.04.2023 u 06:12 ujutro?

Sjetimo se, prvi je bio 21.3 na samom početku znaka i nosio nam je ulazak Plutona u Vodenjaka. Energija vatre ove godine je i više nego naglašena, a time i silina, naglost promjene i naravno istina, želja za otkrivanjem istine je sveprisutna.

Utjecaj ćemo osjetiti sve do svibnja

Kako sve Pomrčine bez obzira ili Sunca ili Mjeseca počinju sa svojim utjecajem nekih 3 do 5 dana prije svog Zenita i djeluju i još tjednima pa i mjesecima iza, važno je da za sebe na osobnom planu ne donosimo nikakve nagle odluke, jer ego nam je ovaj put pod utjecajem emocija ili zakriven Mjesecom (emotivni naboj na najjače) pa bi i odluke donesene ovih dana mogle biti baš takve  – impulzivne, bolne i burne! Naša svjetla su u pomrčinama zakrivena, pomračena, Sunce (ego, razum, vladar) i Mjesec (emocije, voda i narod). 

Smiriti se, sačuvati emocije i razum u nekoj ravnoteži bit će veliki izazov i za nas male ljude, a pogotovo za one na poziciji, ali svejedno disati i raditi planove, osigurati sebe i svoje najmilije od svake vrste nasilja najbitniji je zadatak ovog razdoblja koje traje sve do iza 05.05.

Promjene su počele i u nama i oko nas s onim mladim Mjesecom 21.3 .2023 i više ih nitko i ništa ne može zaustaviti, možemo im se samo prilagoditi i ići u korak s njima!

sto donosi buducnost

Da vidimo kratko što se to događa u ovoj Eklipsi Mjeseca

Asc ove lunacije je na 1.55 Bika pa vidimo da su svjetla Sunce0Mjesec ostali Ovnu u 12 .kući (tajne, tajni neprijatelji, tajne veze, tajni dogovori) i kreću se prema naprijed odmah iza Zenita što nam samo potvrđuje da se istina saznaje u danima koji dolaze. Sve što je bilo tajno, sakriveno ovaj put izlazi van u javnost i to „ovnovski“ vatrenim nabojem, naglo i bez najave! Budite spremni!

Ovih dana imamo problema s egom

Vladar ove Lunacije je Mars koji je trenutno u znaku svog pada, Raku blizu same fiksne zvijezde Sirius. Izrazita moć i blještavilo, ali i stalna opasnost od ujeda životinja – pogotovo pasa, trovanja, ranjavanja, samoozljeđivanja, nasilja sve vrste u svim vrstama odnosa. Ego je prevelik i nadmoć može biti pokazana i na agresivan način pa se pazite u odnosima, pogotovo u vezama s nasilnim partnerima. Čuvajte glavu u izlascima hladnom i bez nekih supstanci jer vatre je previše i bez da ju hranimo.

Sunce 0Mjesec ovaj put ima aplikacijski kvadrat s Plutonom koji na samom početku Vodenjaka tek daje najaviti kakvo nas razdoblje promjena očekuje i da on svime time diktira jer ipak je on u ovom natalu em noćni vladar Ovna u kom je smješten mladi Mjesec, em smješten u kući javnosti, uspjeha pred drugima ili bolje je reći dokazivanja svoje moći i kontrole, a kako je i vladar kuće svih onih nasuprot nas i prijatelja i neprijatelja i partnera – shvatite ozbiljno da nikome u ove dane ne vjerujete, jer povređivanje i prevare nekako će ići ruku pod ruku dok ne prođe prvi tjedan svibnja.

Jupiter je ništa više nego vladar iz sjene

Jupiter u ovoj eklipsi ima samo zadaću glumiti vladara iz sjenke, vjeru u koju nas ili uvjeravaju ili sami sebe uvjeravamo. Velikog tiranina koji se skriva iza lica dobrotvora bilo u obitelji bilo u javnom životu i brine se za to da ovisno kamo nam pada sve ovo dobijemo neku lažnu nadu ili potpuno izgubimo vjeru u sve što smo do sad smatrali da je vrijedno čuvati. 

Također može značiti i pad nekog vjerskog ili političkog vođe s obzirom na 29 stupanj Ovna na kojem je sve ovo smješteno i na 4 stupanj Bika kao stupanj udovištva gdje imamo SMČ. Majke, žene i djevojke koje su ili će na neki način ostati same, udovice ili napuštene od partnera. Nadamo se da neće biti nikakve mobilizacije s obzirom da je Sunce i vladar, a Mjesec narod.

Glavni zadatak ovih dana pred nama je smiriti se, raditi samo ono što moramo, što smo već imali u planu i u čiji smo ishod sigurni. Nije vrijeme za nove početke ni nikakve ugovore, dogovore osim ako nisu od davno dogovoreni.

Transformirajte sebe i budite dobro!

Meditirajte, šetajte, trošite višak energije Ovna fizičkim radom, ublažite utjecaj Plutona pomažući drugima i odmarajte se. Stvarajte nove planove, ali ne krećite u realizaciju. Završite i prekinite samo one odnose za koje ste sigurni da ih više nećete trebati, jer spaljene mostove tijekom ovih dana teško da ćete više ikad moći izgraditi.

Iskoristite ove moćne energije za dobro i za transformaciju sebe i čuvajte oko sebe one koje volite –

sve ostalo je ionako nevažno na kraju krajeva… I na kraju slobodno upalite svijeću i napravite ček izobilja u ove dane, očistite novčanik od računa i postavite u njega sretnu kovanicu, upotrijebite energije za sebe i svoje dobro! Sretni nam dani promjena!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Sandra
Sandra
Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog sto drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo Vašu energiju i djelovanje. Želiš saznati što te čeka? Javi se Sandri već danas! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah!