Mladi Mjesec u Djevici poziva na zajedništvo

Sandra
Sandra
mladi mjesec, veljača 2022. godine

Konjunkciju Mjeseca i Sunca na istom stupnju u istom znaku nazivamo Mlađak ili Mladi Mjesec, noć je to kad je Mjesec kao nebesko tijelo najmanje vidljiv na nebu, a uvijek označava priliku za početak promjena i restart na nekom životnom polju. Ovaj put taj nebeski zagrljaj imamo u Djevici 27.08.2022 na 04.04 stupnja sa vrhuncem u 10.16 prijepodne.

Djevica je 6. znak zodijaka, prirodni vladar 6. kuće (zdravlje, briga o zdravlju, poslovne obaveze, sve ono što podrazumijeva brigu o drugima i služenje drugima i skromnost). Ovaj Mlađak pada na stupanj pod vladavinom Raka i u subotu početak vikenda, odmora i dan za odrađivanje zaostalih zadataka i obiteljskih obaveza koje nismo stigli kroz tjedan.

Ovaj mladi Mjesec je upozorenje za sve ono što radimo

Mladi Mjesec u Djevici ovaj se put u svojoj natalnoj karti nalazi u 11. kući (drugi, inozemstvo, utjecaji izvana) u blizini je ratoborne i agresivne fiksne zvijezde Al Mankib, koja nam daje osjećaj snage, hrabrosti ali i otkrivanje velikih laži te je spremna u blizini neke planete navesti tu istu planetu na laži, preuveličavanje i stradanje. Osim toga ovaj Mlađak ima i točan kvadrat sa Marsom iz Blizanaca koji s obzirom da je vladar kuće odnosa, veza i neprijateljstva, kao i kuće posla moja molba za sve je razmisliti prije djelovanja, paziti da traženjem svog mjesta pod Suncem ne povrijedimo one koje volimo i ne razorimo odnose.

sto donosi buducnost

Mladi Mjesec označava promjenu

Promjena i novi start je uvijek poželjan za vrijeme Mladog Mjeseca ali znači li to na silu i pod svaku cijenu? Ideje će nam biti velike, snovi veliki, snaga u glavi zbog svega na nebu nikad veća, a situacije izvana, iz realnog života nikad napetije. Realnost i prihvaćanje da smo mali ispod zvijezda ovaj put je glavni zadatak, buđenje iz ružičastih snova i prihvaćanje zadatka pomaganja i brige za druge ovaj je put važnije nego ikad.

Djevica je njegovatelj, ono brižno u nama pa ju ovaj put pustite da bude na prvom mjestu i pobjedi vlastitu sebičnost. Ovaj je put prihvaćanje realnosti, skidanje ružičastih naočala i prihvaćanje obaveza prema društvu važnije od rada na sebi i brige samo o sebi.  Možda je ovo priprema, nebeski znakovi za neko novo vrijeme koje dolazi, a koje je sve samo ne ružičasto.

Mlađak od svih nas traži strpljenje i zajedništvo

Ovakva nebeska postavka nosi nam globalno velike sukobe, eskalacije, požare, sušu i stradanja, bolesti, epidemije, otkrivanje laži pa je možda i zato ovaj Mlađak onaj koji nas otrežnjuje i traži od nas zajedništvo, skromnost i poniznost.

Sabijski simbol ovog Mlađaka je „Vojnik spreman na bitku“ (La Volasfera) i „Vrlo dugačak ravan put čiji kraj ne mogu vidjeti“ (Charubel) što ovaj put samo po sebi upućuje na glavnu poruku ove lunacije i naš zadatak ovih dana.

Počinje neko novo doba, a promjene ovaj put moraju biti usmjerene na rad za dobro svih nas Probudite se, mnogi su znakovi oko nas…naše je da ih konačno uočimo.

Što vama donosi Mladi Mjesec u Djevici? Saznajte odmah! Javite se našim astrologinjama i savjetnicama.

Sandra
Sandra
Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog sto drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo Vašu energiju i djelovanje. Želiš saznati što te čeka? Javi se Sandri već danas! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah!