Moj sretan završetak

Zara centar
Zara centar
ljubavni tarot natalna karta, tarot centar zara, ljubavni tarot

Moja priča krenula je prije godinu dana, dovedena pred zid, nisam znala što da radim.  Dugo sam razmišljala što da poduzmem kako bi svoj život vratila na pravi put, bila sam izgubljena kada sam razmišljala nazvati tarot centar i obratila Alternativnom centru Zara.

Moja priča ide ovako…

Udala sam se sa 22 godine za čovjeka kojeg sam voljela, prvih nekoliko godina braka bilo je kao u bajci, zajedno smo se budili, stvarali i išli spavati. Živjeli smo normalnim životom, imali smo sve potrebno za skrbiti našu djecu, ni previše, ni premalo – baš taman.

Nakon drugog djeteta odlučila sam napustiti posao u potpunosti i posvetiti se obitelji, u to vrijeme mislila sam da radim pravu stvar i da obitelj trebam staviti na prvo mjesto.

Tradicionalno, muškarac će biti onaj koji donosi kruh na stol. Kako su godine prolazile, suprug i ja smo si počeli zamjerati mnogo toga. Počele su trzavice oko novca, na šta trošim i kako trošim njegove „pare“. Ja bih njemu s druge strane prigovarala za to što je stalno vani, zašto nije više s obitelji.

Nisam ni shvatila da je ljubav nestala. U šta se pretvorio naš nekad divan odnos znala sam se pitati.

Što me potaknulo nazvati tarot majstore

Dovedena pred rub i očajna, tragala sam za tom izgubljenom ljubavi koju nisam osjetila već jako dugo. U život mi je ušetao čovjek koji je povratio moju vjeru u ljubav, počeli smo se viđati.

Prvo je krenulo s kavom u obližnjem kafiću kada bi moj suprug bio na poslu, a djeca u školi. S vremenom to je preraslo u puno više. Osjetila sam duboku povezanost s njime, on je bio taj. Oboje smo bili u brakovima koji nisu funkcionirali, ali smo se trudili zbog djece.

Djelom smo se povezali upravo zbog toga, zbog iste životne situacije. Znali smo sve jedan o drugome, a često smo maštali o tome da pobjegnemo zajedno negdje gdje nas nitko neće moći pronaći. Oboje smo htjeli isto, ali nismo imali snage napraviti prvi korak.

Naša afera je trajala sad već 3 godine, kada bi se ujutro budila pored supruga osjećala sam krivnju, znala sam da radim loše prema njemu, ali sam po prvi puta stavila sebe na prvo mjesto, taj čovjek je bio moja droga koje se nisam htjela odreći.

Zašto nazvati tarot centar Zara – dobila sam rješenje i puno više

savjeti tarot karte

Trebala sam pomoć, a nisam se imala kome obratiti, pa sam odlučila nazvati tarot centar Zara jer sam vidjela njihov oglas: Zajedno ćemo pronaći rješenje problema. Rekla sam sama sebi, idem probati, što imam za izgubiti? Telefon je zazvonio, a s druge strane me dočekao topli i smireni glas žene, ime joj je bilo Marija.

Kratko sam se predstavila, rekla svoj problem, a tarot majstori ca Marija me pročitala kao knjigu. Govorila mi je sve ono što sam trebala u tom trenutku čuti. Osim što je rekla kako stvari stoje i što će se događati, pružila mi je utjehu i osjećaj da nisam sama u ovome i da me netko napokon razumije, bez osuda i na tome sam joj vrlo zahvalna.

Ono što me najviše iznenadilo bila je činjenica da je rekla da se moram posvetiti suprugu i djeci jer ova veza neće potrajati još dugo. Rekla je da ću primijetiti čudno ponašanje kod svog ljubavnika te da će me duboko razočarati. Te riječi pamtit ću zauvijek rekla je – Nije onakav kakvim se predstavlja.  Apsolutno sam bila zaprepaštena, i nisam joj htjela vjerovati. Znala sam o tome razmišljati po noći, nisam spavala, mislila sam da je nemoguće to što je Marija rekla, mi smo suđeni jedno drugome, razmišljala sam, ali nažalost, dogodilo se…

Kako su mi tarot majstori promjenili život

Sve ono što nisam htjela vidjeti, sve one mane i sitni problemi sada su izašli na vidjelo jer mi je Marija otvorila oči. Ono što sam odbijala vidjeti bio je obrazac ponašanja koji se ponavljao stalno: propali brak, drugi na putu da propadne i 2-3 ljubavnice sa strane. Pored mene i supruge, taj čovjek je imao još jednu djevojku s kojom se povremeno viđao.

Nisam mogla vjerovati što se događa, bila sam uvjerena da je on taj, da je on čovjek mojih snova, a pretvorio se u noćnu moru. Osjećala sam se glupo i izigrano, iskoristio me kada sam bila najslabija. Često si znam pomisliti, koliko bi ovo trajalo da se nisam javila Mariji, a još gore, da sam se prije javila ne bi se ni dogodilo….

Marija mi je dala snage da napravim ono što sam trebala napraviti već davno, a sada mogu reći da sam napokon sretna i ispunjena žena s obitelji na prvom mjestu. S ponosom mogu reći da mi je drago da sam nazvala ovaj tarot centar!

DOBRO JE ZNATI I OVO O TAROTU

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!