Vjeruj u ljubav

Zara centar
Zara centar
vjeruj u ljubav, tarot karte, ljubavni tarot, tarot centar

Prije skoro tri godine, nazvala me Nikolina. Nikolina je bila jedna od mojih prvih klijentica kada sam tek počela raditi u Alternativnom centru Zara. Od prvog razgovora s njom sam osjetila snažnu povezanost. Svojom specijalnošću smatram poslovni tarot kao i najbolji ljubavni tarot.

Početak i kraj

Naš zajednički put je započeo kada je upoznala Danijela. Nikolina je tada imala 28 godina, on je bio u srednjim tridesetima. Upoznali su se na domjenku koji je organizirala njezina firma, a iskre među njima su istog trena počele frcati. Nakon nekoliko čaša vina počeli su razgovarati.

Razgovarali su o svemu, imali su toliko toga zajedničkoga. Redovito su se dopisivali, no Nikolina je svejedno imala osjećaj da Danijela nešto koči i da se ne želi u potpunosti otvoriti. U početku je to pripisivala „tremi“, možda Danijel ne želi biti u vezi s kolegicom s posla, možda još uvijek nije spreman za nešto ozbiljno…njihovo natezanje je trajalo mjesecima, a Nikolina je razvila duboke osjećaje prema Danijelu te je od svega htjela nešto više doli pukog dopisivanja i tu i tamo koje kave u pauzi za ručak.

astrologija odnosa i ljubavna astrologija

Vjerujte u proces

Tada me nazvala. Bila je nervozna, to joj se čulo u glasu, možda čak i pomalo skeptična. Upitala me vodi li njihova veza nekamo ili je to sve u njezinoj glavi, otvorile smo karte. Odmah na prvu, karte su pokazale da u njihovoj vezi nešto nije u redu, da postoji upletenost još jedne osobe.

Danijel iako savršen na papiru, takav nije bio u otvaranju tarot karata. Sjećam se rečenice koju sam joj rekla. Nikolina, draga, vrijeme je da nastaviš sa svojim životom i energiju usmjeriš u drugome smjeru jer ovo je neiskrena osoba koja ti ne želi dobro.

U tom trenutku sam osjetila snažan otpor od nje, bila je povrijeđena te je rekla da više neće zvati. Optužila me da ne mogu znati kakva se ljubav rodila između njih dvoje, jer ih ni ne poznajem. Poklopila je slušalicu i zaista nekoliko mjeseci nije zvala.

Neposredno nakon Valentinova zazvonio je telefon, zvala je Nikolina. „Hej Dunja, imaš li minutu“, rekla je. Sretna, ali ne i iznenađena odgovorila sam joj potvrdno. Priznala je da je nastavila svoju vezu s Danijelom te da je dugo nakon našeg razgovora ignorirala ono što sam joj rekla. Priznala je da je s Danijelom otvoreno razgovarala o svojim osjećajima te da su na posljetku i prešli granicu dopisivanja i kava.

Stvari nisu kakvima se čine

Bila je uvjerena da je pronašla ljubav svog života. Danijel ju je uvjeravao da među njima postoji nešto posebno, bila je najsretnija kada bi bila u njegovom naručju. Odgovorila sam joj da sam sretna zbog nje, da možemo ponovno otvoriti karte, jer kako se ljudi mijenjaju mijenja se i ishod događaja…no odmah me zaustavila. Rekla je da za time nema potrebe, da sam bila u pravu od samoga početka.

Danijel zaista nije bio onakav kakvim se predstavljao. Iako je njihov odnos potrajao mjesecima nakon našeg prvog poziva, čak se i produbio, Danijel ju je tog jutra nazvao i rekao da se ženi u proljeće. Objasnio joj je da živi s drugom ženom nešto više od pet godina te da ju zna još iz fakultetskih klupa.

Nikolina je bila van sebe. To popodne smo razgovarale dugo, iskreno, a u meni je pronašla potporu kakvu nije mogla pronaći u osobama koje je okružuju. Rekla je da se srami sebe te da ovo ne može reći nikome osim meni, „Mislim da ćeš ti shvatiti“ rekla je.

Kraj ipak ne znači kraj

Prošao je dug period nakon što je Nikolina ponovno mogla vjerovati ljudima, ali u njoj je uvijek postojala nada da će pronaći sreću. Znala je slušati i primiti savjet, te smo zajedno radile na njezinoj obnovi.

Danas je Nikolina sretna, ali i dalje se redovito čujemo kako bi počistile njezinu Auru i izbacile nakupljenu negativnu energiju iz njezinog života. Pitala sam ju nedavno vjeruje li još uvijek u ljubav, a ona je ushićeno odgovorila pa naravno da da, ljubav pokreče svijet…moramo u nju vjerovati jer smo bez nje ništa, te je nadodala: „Hej Dunja, mislim da sam upoznala onog pravog. Hajde otvori karte da vidimo ima li tu nečega…“

DOBRO JE ZNATI I OVO O TAROTU

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!