Zašto žena ne priznaje da ju muž vara, a zašto on ne ostavlja prije nego bude uhvaćen?

Zara centar

Zara centar

anksioznost, nemir, starh, sumnja, prevara u braku, nevjera. najbolji majstori za ljubav otkrivaju znakove

On je stalno vara, ali nikad ju i ne ostavi ostavi. Žena takvog muškarca osjeća ogromnu bol i razočarenje. Ne može se boriti, jer više nema snage, međutim u njoj postoji jedan osjećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osjećaj se zove – nada. Ta ista nada joj kaže: Vjerojatno te još uvijek voli i  zato ne odlazi zauvijek, ti si važnija od nje i one prije nje…Najbolji tarot majstori za ljubav će vam otvoriti oči! javite nam se. 
Muž vas vara, ali vi ostajete zajedno. Žena takvog muškarca ili se potpuno preda ponoru i muževoj izdaji ili se trudi biti bolja od te druge žene… Ona ide protiv svojih vrijednosti, vjerovanja, prirode i osjećaja, a sve u nadi da će ga ponovo “vratiti” sebi i da će još jednom biti obitelj.

Postoje tri razloga zašto supruga trpi muža prevaranta:

 

  • Kad je bila mala, netko joj je rekao da je ljubav patnja.Postoji vjerojatnost da je barem jednom u životu čula da se za ljubav vječno moraš boriti. Ona je odrasla, ali ta priča je ostala urezana u njenom pamćenju, zato ona svaki dan pati, jer smatra da  tako mora biti… Ali ne mora.
  • Nisko samopoštovanje i opće nerazumijevanje osobnih vrijednosti. Ne može raspoznati što je dobro ponašanje i kako bi se muž trebao ponašati prema ženi. Očekuje od partnera da ju učini sretnom, ali ne zna koji je postupak do te sreće.
  • Nikad sebi nije priznala da je muž vara.Stalno živi u iluzijama, osjeća bol, ali ne dozvoljava da ta bol ispliva  na površinu.

A zašto muškarac ne napušta ženu iako je godinama vara ili čak ako ima stalnu ljubavnicu?

 

  • Njemu je to zgodna situacija.Sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osjećaj avanture i poleta. On je u ovom slučaju dobio sve što je poželio.
  • Njegov bolesni ponos. Laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vrijedan te ljubavi i da je i zaslužuje.
  • Razvod mu nije financijski isplativ. To bi značilo da mora podijeliti imovinu sa bivšom suprugom…a s druge strane, opet bi bio na istom kada bi mu ljubavnica zamijenila suprugu, ne može dobiti.
  • Problem do malih nogu. Ne može izgraditi zdrav odnos. Bori se sa jakim osjećajima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

Najbolji tarot majstori za ljubav otkrivaju: kako uočiti znakove prevare!
Očito je da nije problem samo u u ženi nego je najveća krivnja upravo na muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, koji pokušava naći svoje mjesto pod suncem. A što sa ženama takvih muškaraca? Žene koje imaju ovakvog muža trebale bi si postaviti jendo vrlo jednostavno pitanje: “ želiš li zaista živjeti u takvom braku?”
Trebate savjet kako dalje i što vam je činiti. Javite se. Kod nas su najbolji tarot majstori za ljubav
pratite nas na facebooku.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Zara centar

Zara centar

Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!