facebook
Tarot

Kakva pitanja postaviti u Tarot čitanju

By 30/06/202031 ožujka, 2021No Comments
Kakva pitanja postaviti u Tarot čitanju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Istina koju pruža Tarot može se doimati nevjerojatno čarobnom. Ali evo prave istine i vijesti što vam ne govore svi: čarolija Tarota stvarno dolazi od vas. Sve je u vašoj sposobnosti da se usredotočite na čitanje Tarota s pravom namjerom i svrhom. Iste karte mogu imati toliko različitih značenja, a vi ste ključ koji je potreban da bi čitanje uistinu bilo točno. Naravno, za točno tumačenje potrebni su najbolji tarot savjetnici kako bi uspjeli dobro prenjeti ono što govore karte. 

Kako to rade najbolji tarot savjetnici

No ključ do stvarno sjajnog Tarot čitanja je razumijevanje kako definirati svoje pitanje i svjestan napor da se usredotočite na sebe i svoju situaciju. Evo četiri ključna koraka koja će vam pomoći da pronađete taj “aha!” trenutak koji tražite:

  1. Usredotočenost. Ovo je ključno, pa ako je iskreno rješenje ono što tražite, budite sigurni da vam ništa neće odvraćati pozornost od onoga za čime tragate. Ako ste na cesti, u šetnju, pored televizora ili u razgovoru s prijateljima prilikom čitanja, gotovo sigurno rezultati neće biti dobri. Skoncentrirajte se, opustite i slušajte pažljivo što vam Karte imaju za reći.
  2. Postavljajte otvorena pitanja. Čitanja najbolje funkcioniraju kada tražite veći uvid, mudre savjete ili ideju na koji način vjetar puše i zašto se netko ponaša tako kako se ponaša. Ne ograničavajte karte, one vam daju uvid u vaše generalno stanje, ono što bi se moglo dogoditi i daju savijete kako da se pripremite na ono što dolazi. Shvatite ih kao svog vodiča kroz život, ne kao instant rješenje za problem.
  3. Nemojte tražiti određene datume, imena ili rezultate. Tarot čitanja nisu osmišljena da odgovore na pitanja koja traže podatke ili da daju točna brojeve i slova. Ona su upravo suprotno, bitno je da se povežete s njima na intuitivnoj razini, ona vas mogu dovesti do pravih i egzaktnih podataka, ali vam to neće dati prilikom čitanja.
  4. Budite otvoreni prema onome što vam govori Tarot. Ponekad čujemo upravo ono čemu se nadamo da čujemo a ponekad ne. Ali zapamtite, Tarot vam pokušava dati poruku koju trebate čuti, a ne onu koju želite čuti. Ne odbijajte ono što vam Karte govore, budite otvoreni prema svemu i dobro promislite na koga i što se odnose informacije koje vam Tarot daje.

Važno je shvatiti da ako postavite odgovarajuću vrstu Tarot pitanja, imat ćete zadovoljavajući Tarot iskustvo. Evo nekoliko savjeta za formuliranje pitanja u Tarot čitanju…

Kakva pitanja postaviti u Tarot čitanju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARANE postavljajte ovakva pitanja …

 • “Tko je moja srodna duša?”
 • “Trebam li se iseliti iz države?”
 • “Što me čeka?”
 • “Što je moja sudbina?”

Isto tako, NE postavljajte pitanja poput ovih …

 •  “Što mogu učiniti da se pripremim za dugogodišnju ljubav?”
 • “Što bih trebao znati prije donošenja odluke?
 • “Što me može spriječiti da napredujem u karijeri?
 • “Dajte mi brojeve za loto!”

Jednom riječju: budite IZRAVNI, ne okolišajte i ne postavljajte nejasna pitanja na koja je teško dati odgovor!

Važna napomena!

Također možete preskočiti postavljanje pitanja i samo unijeti temu (ime situacije ili osobe s kojom ste u vezi), a Tarot karte mogu vam pružiti izuzetno korisno čitanje sve dok ste iskreno usredotočeni kad odaberete karte. Intuicija je ključ.

Spremni ste postaviti pitanje? Započnite sada!

Zara

O autorici:

Kakva pitanja postaviti u Tarot čitanju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet Tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se Tradicionalnim Tarotom, Tarotom ljubavi, Tarotom ženskih tajni, Zlatnim Tarotom a ponajviše Anđeoskim Tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“. Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Zari već danas!

 

 

Pratite nas na FaceBooku