facebook
AstrologijaLjubav i vezeNajcitanije

Može li vaša veza potrajati

By 22/12/202019 travnja, 2021No Comments
Može li vaša veza potrajati, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Pitanja s kojima se astrolozi često susreću su –Voli li me i što osjeća prema meni? Najveći problem današnjih veza je definitivno komunikacija. Nema povjerenja bez dobre komunikacije, ljudi su sve više osamljeni, distancirani i gonjeni fizičkim zadovoljstvima više nego osjećajima. Mnoge veze propadaju upravo zbog nedostatka prisnosti. Mnogi misle da je najbitnije za održati vezu zdravom fizički kontakt. Iako intima igra vrlo veliku ulogu u vezi, je li ona i presudna? Jeste li propustili ljubav svog života jer ste se previše oslanjali na ono fizičko? Odgovore na ova pitanja može vam dati natalna karta usporedba partnera.

Najčešća Ljubavna pitanja koja čujemo :

-Što on/a osjeća prema meni?
– Je li iskren/a?
– Ima li drugu /drugog?
– Hoće li ovo potrajati?
– voli li me ?
– Hoće li se vrati?

Natalna karta usporedba partnera

Kvaliteta svaki veze se najbolje može odrediti izradom i detaljnom usporedbom Natalnih karata dvaju osoba. Ovim putem se sigurno, efikasno, točno i precizno može vidjeti hoće li veza potrajati, hoće li završiti brakom, razvodom ili prekidom pa čak ima li smisla ulaziti u odnos s nekime. Također, natalna karta usporedba partnera vam vrlo se lako može dati uvid u to koji je partner nježniji, koji je privrženiji, koji se više trudi i daje pa čak i koji više voli.
Kada se promotri osobnost svakog partnera pojedinačno i  Natalna karta svakog pojedinca, pogledaju se uzajamni aspekti između planeta osjećanja ( Mjesec, Venera) zanosa ( Neptun) strasti ( Sunce, Mars, Pluton, Uran). Merkur će ukazati na način komunikacije između njih dvoje a Jupiter na duhovni sklad. Aspekti Saturna će ukazati hoće li veza trajati…

 

NAZOVITE NAS ZA DETALJNU USPOREDBU NATALNIH KARATA LJUBAVNIKA! 

 

Kako se analizira ljubavna kopatibilnost po datumu rođenja

Prvo se anuliraju pojedinačni horoskop i pronalaze se manjkavosti u karakteru osobe jer kvalitete koje osoba ima nikada neće biti problem u vezi. Ono što je u karakteru jedne osobe okidač za njene probleme bit će ono što će se provlačiti kao model ponašanja u svim vezama. Također, bitno je ne zanemariti snagu i utjecaj planeta u tranzitu. natalna karta nam tako daje uvid u sve ono što bi mogao biti potencijalni okidač za mijenjanje raspoloženja osobo tijekom trajanja veze.
U ovoje se fazi traže odgovori na pitanje – Što osoba očekuje od ljubavi, partnera, veze, braka ? Da li je to ljubav, strast, sigurnost, društveni status, odanost?
Kako osoba ostvaruje i hoće li ostvariti svoja očekivanja. Želi li djecu, koje mane ne oprašta kod partnera i sl.

Nakon toga, izvlače se zaključci kako će ove dvije osobe funkcionirati kao par. Kako će se ponašati, hoće li zajednički rješavati probleme, hoće li biti ljubomorni, skloni prekidima, hoće li ponosno govoriti da su zajedno ili će to ipak skrivati…

Kako bismo došli do ovih zaključaka, prvo moramo analizirati sljedeće:

Natalni horoskop – osnovni horoskop koji se izrađuje za dan, sat i mjesto rođenja.
Solarni horoskop – horoskop za životnu godinu u kojoj se par upoznao, započeo vezu i sl.
Progresivni horoskop – prate se sve promjene u ponašanju osobe, kako je sazrijevala i mijenjala se kroz vrijeme.
Natalni horoskopi obje osobe, jedan iznad drugog, zatim predstavljanje njih dvije kao jedno. Nakon toga, baca se pogleda na to gdje se osobe sada nalaze, u kojem su odnosu, što se događalo, kada se događalo i kako se događalo.

Nakon svega, došli smo do najzahtjevnijeg dijela, sažimanje svi prikupljenih informacija. Sada napokon možemo reći što dvije osobe mogu očekivati od veze, kakva će ona biti i koliko će trajati i u krajnjoj liniji ima li veza šansu za opstanak.

Iskusni astrolozi mogu u relativno kratkom roku osobi dati odgovore na pitanja koja muče sve, a posebno one u vezama koje su komplicirane. Imajte na umu da je Natalna karta kao otisak dlana, slika osobe, ona nosi određen energetski potencijal.

Naravno Natalnu kartu ne morate koristiti isključivo kako biste usporedili odnos vas i druge osobe. Ona je poput vašeg osobnog vodiča, vašeg putokaza. Dat će vam odgovore poput, jeste li na pravome putu u životu, što vas očekuje i koje životne pouke ste trebali naučiti iz prošlih događaja. Pomoći će vam bolje shvatiti kakva ste osoba i čemu težite, a cijeli vaš život staviti u perspektivu.

Natalna karta je dostupna za izradu na našoj stranici te ju dati na tumačenje našim astro savjetnicama, iznenadili biste se što možete saznati sami o sebi, a i o statusu vaše veze.

pratite nas na FACEBOOKU