NATALNA KARTA

U trenutku Vašega rođenja planeti su na nebu ispisali priču vašeg života. Što god radili i kakve god životne odluke donosili, njihov ishod ovisit će o onome što je zapisano na nebu i što vam je sudbinom predodređeno.

Položaj planeta moguće je provjeriti pomoću natalne karte koja u astrologiji predstavlja svojevrstan osobni zapis, odnosno rodni list vašeg života koji pruža jedinstvene informacije o vama i vašem životu, kao i osjećajima, energiji i reakcijama na sve što vam se događa.

Ne postoji točniji prikaz života od natalne karte budući da nju nije moguće promijeniti, niti zavarati.

IZRADI SVOJU NATALNU KARTU

Ime

Datum rođenja
Točno vrijeme rođenja

Mjesto rođenja

UTC time offset:

Tip: Make sure the UTC time offset is correct. If it’s wrong, you can change it.

Natalna karta i usporedba partnera

Kvaliteta svake veze se najbolje može odrediti izradom i detaljnom usporedbom natalne karte obje osobe.

Iskusni astrolozi mogu dati odgovore na pitanja koja muče sve, a posebno one u vezama koje su komplicirane. Imajte na umu da je natalna karta kao otisak dlana, slika osobe, ona nosi određen energetski potencijal.

Ovim putem se sigurno, efikasno, točno i precizno može vidjeti hoće li veza potrajati, hoće li završiti brakom, razvodom ili prekidom pa čak ima li smisla ulaziti u odnos s nekime.

Također, natalna karta vam vrlo lako može dati uvid u to koji je partner nježniji, koji je privrženiji, koji se više trudi pa čak i koji više voli.

Što vam sve otkrivaju natalne karte

Naravno natalnu kartu ne morate koristiti isključivo kako biste usporedili odnos vas i druge osobe. Natalna karta je poput vašeg osobnog vodiča, vašeg putokaza.

Dat će vam odgovore poput, jeste li na pravome putu u životu, što vas očekuje i koje životne pouke ste trebali naučiti iz prošlih događaja.

Natalna karta će vam pomoći bolje shvatiti kakva ste osoba i čemu težite, a cijeli vaš život staviti u perspektivu.

Pogledajte što sve možete otkriti uz pomoć natalne karte!

1. Vaše unutarnje ja i vaše vanjsko ja

Kad netko pita što si po horoskopu, pitaju zapravo koji je vaš sunčev znak. Sunce se smatra najznačajnijim obilježjem vaše natalne karte. Sunčev znak i kuća pokazuju svijetu vitalnost, kreativnost, pa čak i rad.

Vaš rastući znak i vaš ascendent na natalnoj karti – dok sunce simbolizira vaše suštinsko jastvo, ascendent predstavlja dio koji ostatak svijeta ne vidi – vašu sijenu.

2. Natalna karta je test emocija

Vaš mjesečev znak i Mjesec na vašem grafikonu

Tajanstveni i stalno mijenjajući Mjesec vlada vašim emocijama, potrebama i vašom intuicijom. Mjesečev položaj i aspekti pomažu vam da shvatite što vam treba od drugih i zbog čega se osjećate sigurno, podržano i zaštićeno. 

3. Natalna karta će vam otkriti vas intelekt

Merkur je planet vaših mentalnih procesa. Mjesto Merkura u vašoj natalnoj karti daje uvid u način vašeg uma – kako razmišljate, učite i primate i širite informacije. Isto tako, otkriva kako komunicirate s drugima.

4. Kako volite

Venera otkriva kako se odnosite prema drugima i vaš jedinstveni način doživljavanja ljubavi. Razumijevanje vašeg znaka Venere pomoći će da shvatite koje vrste međuljudskih odnosa su vam potrebne da biste bili sretni i ispunjeni. 

5. Način na koji živite život

Mars u vašoj karti predstavlja vašu neovisnu i aktivnu stranu – kako pristupate životu izvan vaših osobnih odnosa. 

Mars je poznat kao “planet akcije” i predstavlja način na koji se postavljate prema poslu i sportovima ili aktivnostima koje imate u svakodnevnom životu…

6. Natalna karta će pokazati vaše snage

Jupiter tradicionalno predstavlja sreću i uspjeh. Gledanje Jupitera u vašoj natalnoj karti dobar je način da istražite svoje snage i shvatite u kakvom biste radu uživali. Najviša je točka na vašoj ljestvici koja predstavlja vaše ambicije i karijeru.

7. Natalna karta vam pokazuje vaše izazove

Saturn se smatra „teškim“ utjecajem, pokazuje sve lekcije i izazovi s kojima se morate suočiti da biste postigli uspjeh. 

Sjeverni čvor Mjeseca pokazuje zdraviji i uravnoteženiji smjer za suočavanje sa stresom. Upotreba ovog uvida pomaže vam da se oslobodite starih nezdravih navika i prihvate novi način suočavanja s problemima.

Izradite svoju natalnu kartu

Natalna karta je tu da otkrijte što vas čini posebnim i jedinstvenim! Popunite obrazac i pročitajte što piše u vašoj natalnoj karti. Otkrijte iznenađujuće načine na koje planeti utječu na vas sve od prvog dana kada ste se rodili.

Natalna karta je dostupna za izradu na našoj stranici. Iznenadili biste se što možete saznati sami o sebi, a i o statusu vaše veze uz pomoć natalne karte.

DOBRO JE ZNATI