Novogodišnje odluke – U 2022. činite dobro i sebi i drugima

Lorena
Lorena

Cijeli koncept novogodišnjih odluka usmjeren je na donošenje životno važnih odluka kojih se uglavnom većina nas pridržava prvih mjeseci, a onda sve počinje po starome. Dakle, odluke. Prvo da naglasim da ih ja tijekom cijele godine donosim ponovno i ponovno, a razlog tome leži u činjenici da ih se nikada ne pridržavam. Odluka ostavlja dojam nekog pravila, a pravila su tu da se krše. No bilo bi dobro da se ipak pridržavate sljedećih odluka jer vam mogu pomoći u poboljšanju vaše osobnosti.

Budite duhoviti

Biti duhovit u vrijeme kada ne znate što vas čeka u skoro vrijeme, kad se zbivaju promjene u prirodi, ljudi su čudni, mrzovoljni i puni negativne energije. Težak korak za realizaciju novogodišnjih odluka.

Gledajte na potencijalne promjene s one druge pozitivne strane: nema veze ako i ne uspijete, imali ste dobru volju. Svaka promjena donosi i neke poteškoće. Pristupite im s osmijehom na licu, šala na svoj račun dobro dođe, ako ništa djeluje terapijski na okolinu.

tarot, sto ti donosi buducnost

Vjerujte u čuda

Često kažemo čuda se događaju drugima, meni nikada, Čemu onda knjige poput “Moć pozitivnog mišljenja” i slične, koje nas trebaju ojačati i povratiti izgubljeno samopouzdanje. To su prije svega vaše odluke, koje izričito ovise o vama i nikome drugom. Ako vjerujete da možete, onda to i uspijevate. Stoga prije nego što krenete u realizaciju svojih odluka s povelikog popisa, razmišljajte pozitivno “ja to želim, ja to mogu, i ono što je najvažnije, ja to znam”.

Budite žena s karakterom

Vrijeme u kojem živimo ne voli obične i prosječne žene. Danas su in žene ratnice, koje se mogu pohvaliti nizom uloga koje obavljaju tijekom dana. Njima se dive podjednako i žene i muškarci, one su nadprosječne i kao takve stvaraju komplekse onim običnim smrtnicama koje ne mogu donijeti baš nikakvu promjenu u svom gotovo nemogućem životu.

Stoga ako želite unijeti promjenu u svojoj monotonoj svakodnevnici, krenite s realizacijom novogodišnjih odluka, one će zasigurno zadiviti vaše ukućane i prijatelje i stvoriti od vas osobu vrijednu poštovanja.

Ispit zrelosti

Novogodišnje odluke su svojevrsni ispit zrelosti. Svi smo prolazili različite ispite s više ili manje uspjeha, krajnji ishod ovisio je o našoj pripremljenosti i dosljednosti. Stoga neka to bude svojevrsna provjera koliko ste zreli da donesene odluke realizirate i provedete u djelo, možda će to biti jedan od težih ispita.

Nemojte precijeniti ni podcijeniti svoje mogućnosti

Budite realni pri definiranju poteza koje kanite provesti u djelo. Napišite sve što bi željeli promijeniti u novoj godini. Ako je popis popriličan, odaberite prioritete, uz njih stavite oznake što odluke mogu poboljšati u vašem životu i koji su stvarni razlozi da ih želite realizirati. Budite iskreni prema samoj sebi, imate li realne mogućnosti za provedbu i što bi vas moglo omesti u realizaciji. Zapamtite: nitko vas ne poznaje kao što vi poznajete samu sebe.

Kada ne znate kako dalje, nazovite svoju savjetnicu u Alternativnom centru Zarajer će vam sigurno pomoći da ostvarite ciljeve koje ste si zadale, da uspješno realizirate svoje novogodišnje odluke i riješiti vas svih dilema i problema koji vas očekuju u novoj godini.

 

Za kraj…

Na zidu jednog samostana u Indiji zapisana je poruka Majke Terezije: Čovjek je nerazuman, nelogičan i sebičan; nije važno, voli ga. Ako činiš dobro, pripisat će to tvojoj sebičnosti; nije važno, čini dobro. Ako ostvariš svoje ciljeve, naći ćeš lažne prijatelje i iskrene neprijatelje; nije važno, ostvari svoj cilj. Dobro koje činiš bit će već sutra zaboravljeno; nije važno, čini dobro. Poštenje i iskrenost učinit će te ranjivim; nije važno, budi iskren i pošten. Ono što si stvarao godinama u trenutku se može srušiti; nije važno, stvaraj. Ako pomažeš ljudima, možeš i loše proći; nije važno, pomozi im. Drugima daješ najbolje, a oni vraćaju udarcima; nije važno, daj najbolje od sebe.

Dragi moji, odlučite li u novu godinu ući s novim odlukama i tijekom 2022. godine uspijete činiti dobro, ostvariti svoj cilj, biti iskren i pošten, pomagati drugima i davati najbolje od sebe, postigli ste puno. Želim da u novoj godini budete dar i radost i sebi i drugima!

DOBRO JE ZNATI I OVO O SAVJETIMA I RITUALIMA

Lorena
Lorena
Otkrit ćemo zajedno kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Želiš saznati što te čeka? Javi se Loreni već danas! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah!