Što je numerologija

Teodora
Teodora
Žena gleda prema gore pokušavajući otkriti tajne numerologije

Numerologija se pručava od davnina i budi interese mnogih koji proučavaju simboliku i značenje brojeva kroz život. Numerologija se ne smatra dijelom matematike, slično kao što su odvojene astronomija i astrologija, kemija i alkemija.

Numerologija je veza između brojeva i živih bića, a i materijalnih stvari. Postoji više vrsta numerologije, a klasična se bazira na brojevima od 1 do 9. Svi drugi brojevi proizlaze iz ovih brojeva. Zato se numerološko računanje uvijek svodi na najmanji broj svih zbrojenih znamenki.

Kako izračunati svoj osobni ili životni broj

Svoj životni broj možete lako izračunati zbrajanjem znamenki svojeg datuma rođenja i svesti ih na minimalan broj. Npr., ako vaš broj ispadne dvoznamenkast, zbrajate te dvije znamenke i tako dolazite do svog broja koji može puno reći o vašem karakteru, životnom putu.

Broj koji dobijete u konačnici može se usporediti s drugim brojevima i karakterima, kakva je priroda vašeg odnosa s nekime i gdje leže problemi.

Također, uz pomoć numerologije možete saznati puno toga iz datuma pokretanja posla, početka veze s nekime, datuma neke važne odluke ili događaja. Sve je negdje zapisano.

Datum rođenja je iznimno važan, pogotovo u numerologiji. To je vaš osobni broj kojeg dobivate rođenjem i s njime idete kroz život. Također, osim svog osobnog broja, možda ćete primjetiti kako vam se kroz život pokazuju i neki drugi brojevi koji kao da vas prate, koje posvuda viđate i koji vam nešto žele poručiti. Na primjer, broj 5, broj 6 ili broj 11 znači različite poruke. Svaki broj ima svoje značenje, smisao i poruku.

ljubavni savjeti

Sve u životu dolazi iz svemira

Sve dolazi iz svemira, a jedan od najčešćih načina na koji svemir komunicira s nama je upravo kroz brojeve. događa li vam se često da konstantno viđate neki broj? Broj 9 ili možda broj 8? Zašto se to u životu događa i zašto se stalno pojavljuju? Odgovor je jednostavan. Jer svaki broj ima spiritualno i simboličko značenje, svoju energiju koja je povezana s nama.

Uz to, kroz numerologiju možemo i saznati koja je vaša karta u tarotu. Tako numerologiju možemo kombinirati i s drugim ezoterijskim tehnikama. Ali kako god se pogleda, sve je u brojevima. Jedno od najčešćih otvaranja kroz tarot, gleda se kroz tri tarot karte jer su tri najvažnija dijela nas-um, duša, tijelo.

Datum rođenja, sat rođenja, stupanj pod kojim je kuća nekog planeta u vašoj natalnoj karti, sve su to brojevi. Ispada da određuju jako puno toga. Iznimno detaljna, zanimljiva i puna simbolike, ova grana ezoterije je doista posebna, a najviše zbog povezanosti brojeva sa svemirom kroz koji primamo poruke i znakove koji su nam bitni za naš život i sudbinu.

Brojevi koji se ponavljaju

Koliko puta ste pogledali na sat i shvatili da vam pogled bježi gotovo uvijek na iste brojeve baš u nekom trenutku kad mislite na nekog ili nešto važno? Koliko ste puta imali osjećaj da vas neki određeni broj prati, da je posvuda, broj koji se stalno ponavlja? Taj broj je sinkronicitet vas i svemira, to su poruke koje vam vaši brojevi pokušavaju prenijeti.

Iz svog osobnog iskustva s jednim posebnim brojem i njegovim značenjem kroz moj život, shvatila sam da je numerologija iznimno duboka, da se sve događa s razlogom, samo trebamo biti na razini svijesti da prepustimo vodstvo višoj sili. Osobe koje se otvore prema brojevima u životu i o životu mogu mnogo toga saznati.

Kako da se otvorite za primanje poruka iz svemira

Postoje razni načini kako postići razinu svijesti da uočite i primite te poruke ako niste još na toj razini ili osjećate da malo nedostaje da je postignete. Postoje rituali dizanja svijesti na višu razinu, energetske tehnike kojima se bavim i kroz koje vam mogu pomoći.

A ako jeste na toj posebnoj razini, a ne možete shvatiti što vam brojevi poručuju, nazovite me i pomoći ću vam da otkrijemo što vam svemir poručuje. Vjerujte, važno je.

Numerološko značenje i važnost 2022. godine

S numerološkog aspekta, ova godina donosi intenzivne i duboke promjene koje će se manifestirati posebno na emocionalnim vezama, kako s drugima, tako i sa samima sobom. 

Računamo li klasičnom numerologijom, ova godina je pod utjecajem broja 6 koji predstavlja povezanost, ljubav. U tarotu je karta Ljubavnici numerirana šesticom, a ta karta simbolizira strast i povezanost, sjedinjenje, spajanje.

Numerologija i što predstavlja velika brojka 22

Krenimo s brojem 2 od kojega nam je i nastao veliki broj 22. Broj koji je nastao dupliciranjem broja 2. Broj dva predstavlja dualnost. Emocije. Balans. Harmoniju. Duhovnost. Spajanje. Ljubav. Ja-Ti. Muško-Žensko. Da-Ne. Život-Smrt. Yin-Yang. Ljubav-Mržnja. Tuga-Sreća. Zajedništvo-Samoća. Pozitivno-Negativno. Snovi-Stvarnost. Svijest-Podsvijest.

Sve je to i još puno više u broju dva. A snaga i simbolika broja 22 su nezamislivo jače, dublje i moćnije.

Tajna je broj 2

Viđate li često broj 2? Je li to možda vaš duhovni broj? Za najtočniju i najdublju analizu, nazovite mene pa ćemo zajedno otkriti značenje vašeg duhovnog i životnog broja. Također, u tarotu je karta Visoke svećenice označena brojem dva. Ta karta predstavlja emocije, ono najskrivenije u nama, podsvijest, svijest, osobnost.

Ako često viđate broj 2, 11 ili 22 možete biti sigurni da vas kroz život vodi posebna sila, moćna i zaštitnička, koja vas usmjerava i nešto vam poručuje.

Ove godine izlazi van sve ono skriveno, duboko zakopano, a ipak nedovršeno. Mnoge karmičke veze ove će godine krenuti u odradu. Sudbinske veze će biti u fazi harmonije i sklada. Sve se u jednom trenu može izmijeniti.

Broj 22 je jedan od glavnih brojeva i broj graditelj. Osvještava moć koju posjedujemo u sebi, vodi nas da je prihvatimo i izvlači ono najbolje iz nas.

Naglasak ove godine je na istini

Ako vas zanima što za vas znači ova godina i što vam je broj 2 poručio, ako vas zanima koji je vaš duhovni broj ili ako često viđate određeni broj i osjećate da vam nešto govori, nazovite me da zajedno otkrijemo.

Bit će mi jako drago da otkrijemo nešto vama životno važno. Jer nas vodi nešto veće, jače, više od nas samih. Samo je važno sinkronizirati se i biti otvorenog uma, a najviše otvorenog srca i duše.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ALTERNATIVI
Teodora
Teodora
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah!