Što je numerologija

Teodora
Teodora
Žena gleda prema gore pokušavajući otkriti tajne numerologije

Numerologija se proučava od davnina i budi interese mnogih koji proučavaju simboliku i značenje brojeva kroz život. Numerologija se ne smatra dijelom matematike, slično kao što su odvojene astronomija i astrologija, kemija i alkemija.

Numerologija je veza između brojeva i živih bića, a i materijalnih stvari. Postoji više vrsta numerologije, a klasična se bazira na brojevima od 1 do 9. Svi drugi brojevi proizlaze iz ovih brojeva. Zato se numerološko računanje uvijek svodi na najmanji broj svih zbrojenih znamenki.

Kako izračunati svoj osobni ili životni broj

Svoj životni broj možete lako izračunati zbrajanjem znamenki svojeg datuma rođenja i svesti ih na minimalan broj. Npr., ako vaš broj ispadne dvoznamenkast, zbrajate te dvije znamenke i tako dolazite do svog broja koji može puno reći o vašem karakteru, životnom putu.

Broj koji dobijete u konačnici može se usporediti s drugim brojevima i karakterima, kakva je priroda vašeg odnosa s nekime i gdje leže problemi.

Također, uz pomoć numerologije možete saznati puno toga iz datuma pokretanja posla, početka veze s nekime, datuma neke važne odluke ili događaja. Sve je negdje zapisano.

Datum rođenja je iznimno važan, pogotovo u numerologiji. To je vaš osobni broj kojeg dobivate rođenjem i s njime idete kroz život. Također, osim svog osobnog broja, možda ćete primjetiti kako vam se kroz život pokazuju i neki drugi brojevi koji kao da vas prate, koje posvuda viđate i koji vam nešto žele poručiti. Na primjer, broj 5, broj 6 ili broj 11 znači različite poruke. Svaki broj ima svoje značenje, smisao i poruku.

ljubavni savjeti

Sve u životu dolazi iz svemira

Sve dolazi iz svemira, a jedan od najčešćih načina na koji svemir komunicira s nama je upravo kroz brojeve. događa li vam se često da konstantno viđate neki broj? Broj 9 ili možda broj 8? Zašto se to u životu događa i zašto se stalno pojavljuju? Odgovor je jednostavan. Jer svaki broj ima spiritualno i simboličko značenje, svoju energiju koja je povezana s nama.

Uz to, kroz numerologiju možemo i saznati koja je vaša karta u tarotu. Tako numerologiju možemo kombinirati i s drugim ezoterijskim tehnikama. Ali kako god se pogleda, sve je u brojevima. Jedno od najčešćih otvaranja kroz tarot, gleda se kroz tri tarot karte jer su tri najvažnija dijela nas-um, duša, tijelo.

Datum rođenja, sat rođenja, stupanj pod kojim je kuća nekog planeta u vašoj natalnoj karti, sve su to brojevi. Ispada da određuju jako puno toga. Iznimno detaljna, zanimljiva i puna simbolike, ova grana ezoterije je doista posebna, a najviše zbog povezanosti brojeva sa svemirom kroz koji primamo poruke i znakove koji su nam bitni za naš život i sudbinu.

Brojevi koji se ponavljaju

Koliko puta ste pogledali na sat i shvatili da vam pogled bježi gotovo uvijek na iste brojeve baš u nekom trenutku kad mislite na nekog ili nešto važno? Koliko ste puta imali osjećaj da vas neki određeni broj prati, da je posvuda, broj koji se stalno ponavlja? Taj broj je sinkronicitet vas i svemira, to su poruke koje vam vaši brojevi pokušavaju prenijeti.

Iz svog osobnog iskustva s jednim posebnim brojem i njegovim značenjem kroz moj život, shvatila sam da je numerologija iznimno duboka, da se sve događa s razlogom, samo trebamo biti na razini svijesti da prepustimo vodstvo višoj sili. Osobe koje se otvore prema brojevima u životu i o životu mogu mnogo toga saznati.

Kako da se otvorite za primanje poruka iz svemira

Postoje razni načini kako postići razinu svijesti da uočite i primite te poruke ako niste još na toj razini ili osjećate da malo nedostaje da je postignete. Postoje rituali dizanja svijesti na višu razinu, energetske tehnike kojima se bavim i kroz koje vam mogu pomoći.

A ako jeste na toj posebnoj razini, a ne možete shvatiti što vam brojevi poručuju, nazovite me i pomoći ću vam da otkrijemo što vam svemir poručuje. Vjerujte, važno je.

Numerološko značenje i važnost 2023. godine

Godina iza nas bila je blago rečeno zanimljiva. Jedna od intenzivnijih, turbulentnijih godina koja nikoga nije ostavila u miru. Tko je preživio, vrijeme je da sazna što može očekivati od ove nove 2023. godine koja je pred nama, u moćnom broju sedam.

Sedmica je numerološki izuzetno jaka, naglasak će biti na našoj volji, odlukama temeljenima kroz naša promišljanja o onome što osjećamo srcem i dušom i onome što nam govori razum. Sklad između duše i uma ono je na što će nas ova nova godina usmjeravati. Realnije ćemo sagledati svoje odnose, priznati si što je doista istina, a što naše želje.

Značenje broja 7 u 2023. godini

Sedmica dubinski analizira, prisiljava nas na istinu i suočavanje s njom. Izaziva nas da sagledamo svoj život iz svih kuteva, pristupimo svakoj situaciji promišljeno i svjesno, budno. 2023. donosi nam promjene koje su nužne iako možda nisu poželjne. Većina teških odnosa protkanih lažima, skrivanjem i nestalnim osjećajima, raspast će se i otkrit će se istina koja je nužna za otvaranje očiju.

Sve što ste sami sebi lagali, sve krivo u što ste vjerovali, ova godina će staviti pred vas i prisiliti vas da si priznate ono što duboko u sebi i znate, natjerati vas na ispravnu odluku. I koliko god se opirali, ne htjeli vidjeti očito, ova godina je tu da poravna račune, vrati oduzeto, kazni ili nagradi.

Sedmica je dubina, mudrost, nije površna, nije tu da nam popravi ružičaste naočale kad skliznu malo s nosa, ona je tu da ih naglo makne i suoči nas sa stvarnošću. Znanje i mudrost, lekcije koje polažemo kroz ovu godinu dolaze onom svom konačnom kraju i stavljaju nas pred gotov čin. Na nama je da iz toga uzmemo najbolje što možemo, prihvatimo istinu upravo onakvu kakva ona je, dopustimo razumu i mudrosti da objasne srcu i duši što je uistinu vrijedno i bitno, a što zauvijek odlazi iz naših života.

savjeti tarot karte

2023. godina je istinoljubiva i godina napretka

Filozofski nastrojena, istinoljubiva 2023. godina koja je pred nama, zasigurno će biti još i intenzivnija od prethodne. Bilo u poslu, obiteljskim ili prijateljskim odnosima, ljubavnim vezama, ova godina donosi veliko čišćenje, osvještavanje i mir sa samim sobom. Ova godina ne podnosi laž, označava onu gorku istinu koja je u nama i pred nama, a koje se bojimo jer će život biti upravo ono što je, a ne ono u što se uvjeravamo. I to je dobro. Maske moraju pasti, odnosi se moraju riješiti. Baš kao i kod čišćenja našega doma, čišćenje naše duše bit će naporno i donijet će kaos i još veći nered prije nego sve presložimo i temeljito očistimo. Pa i tamo ispod onog najtežeg komada namještaja, tamo gdje je stara nakupljena prašina, makar je jednostavnije to pustiti, ipak treba počistiti. I iako je lako ignorirati prašinu koju ne vidimo, a znamo da je ispod, skrivena, da se skuplja i stoji, pa vješto odgađamo taj teži dio posla jer vidimo samo lijepu, sjajnu kožnu garnituru, prionimo na posao.

Dragi moji, uprite iz sve snage, dignite taj najteži komad namještaja vašeg srca i temeljito počistite sve. I možda shvatite da bi na tom mjestu ionako puno bolje došlo nešto drugačije. Ali morate shvatiti da ništa ne može doći tamo gdje je sve zakrčeno, tamo gdje se i sami bojite prići i mijenjati išta.

U 2023. godini se napokon probudite i krenite!

2023. je godina preispitivanja, istine i napretka. Odlučite li stajati u mjestu, ova će vas godina probuditi, htjeli vi to ili ne. Pa je bolje da to učinite sami za sebe. Ionako je neizbježno. Počnite slušati taj nemirni glasić koji pokušava izaći i reći vam sve onako kako je. U tarotu, karta broj sedam je Kočija – snaga volje. I numerologija i tarot jasno su rekli svoje u vezi ove godine. A što ćete reći sami sebi? Ako ne znate, ako mislite da ne možete sami, postoje rituali čišćenja, buđenja i otvaranja. Nazovite me i suočimo se zajedno s onime što sigurno dolazi, kroz vaš sudbinski broj saznat ćemo što vama donosi ova velika 2023. godina. I neka bude to što treba biti, neka bude sretna!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ALTERNATIVI
Teodora
Teodora
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah!