Pamet u glavu i mir u duši – Mars kvadrat Pluton

Zara centar
Zara centar
pamet u glavi i mir u duši

Punim Mjesecom, odnosno opozicijom Mjeseca u Ovnu i Sunca u Vagi priveli kraju još jedan mjesečev ciklus. Doživjeli smo kulminaciju zbivanja na osi JA / TI (Ovan/Vaga) ali i Ja i SVI preko puta nas. Nakon pola godine sveli smo račune i podvukli crtu na polju partnerskih odnosa, ipak za neke još nije kraj. Kao što se Mjesec u Ovnu ogledao sa Suncem u Vagi tako i mi trebamo znati da su naši partneri i naši odnosi zapravo naše ogledalo! S obzirom na to da Merkur, Jupiter i Saturn lagano kreću direktnim hodom tako i mi lagano trebamo spoznati kakve su naše veze i naši odnosi jer upravo oni puno govore o nama. Ali moramo znati i da je svaki kraj ujedno i novi početak!
A nakon jučerašnjeg Punog Mjeseca u znaku Ovna, Mjesec je promijenio znak. Prešao u znak svoje egzaltacije u Bika. Lagano opada ali napetost i nervoza i dalje ostaju prisutni, i dalje su svuda oko nas. U današnji dan ulazimo s ne baš laganim energijama, mnogo je onih koji nisu uopće uspjeli zaspati noćas. Što zbog Punog Mjeseca što zbog drugih neudobnih pozicija na nebu. Izdvojila bih neudobnu i napetu energiju kvadrata između Marsa u znaku partnerskih odnosa u Vagi i Plutona u Jarcu egzaktno 22.10. u 6:19h ali koja se osjeća i danas i osjećat će se još koji dan.

Napeti period i napeti odnosi

Napetosti u muško ženskim odnosima kulminiraju ali i napetosti u poslovnim i drugim relacijama. Zato se danas i sljedećih dana maksimalno suzdržite od sukoba jer iz verbalnog vrlo lako može prijeći u fizički. Budite mudri, odstupite, izmaknite se, a napose ne izazivajte. I ne dokazujte se nikome jer doista nisu energije za to.
Kad god je na nebu aktualna destruktivna energija između Marsa i Plutona, oba vladara znaka Škorpiona i prirodne 8.kuće horoskopa nije teško zaključiti da bijes, naglost, impulzivnost, nepromišljenost i agresivni sukobi dolaze u našu realnost.
Takve reakcije mogu napraviti veliku štetu generalno, a napose u odnosima nakon koje je nemoguće vratiti se na staro. A zapravo u pozadini ove destruktivne energije i destrukcije generalno, leže duboko potisnuti strahovi i kompleksi. Ali i želja za manipulacijom i kontrolom. Kao i posesivnost. Budući da su svi naši strahovi i kompleksi duboko potisnuti u nama, neophodno je osvijestiti ih i suočiti se s uzrocima istih. Ako taj dio nas ostane neosviješten dolazi do bježanja u frustracije koja se transformira u bijes, a taj bijes projiciramo na druge! S Marsom u Vagi taj bijes najprije povređuje bliske ljude, partnere. No ova energija može donijeti i sukob između mlađih i starijih (ili starijih i mlađih), a u sukobu su i staro i novo….
Zato, pokušajmo se suočiti s uzrocima svojih strahova. Kada spoznamo uzroke svojih strahova, kompleksa, posesivnosti i nesigurnosti pokušajmo pozitivno fokusirati svoju energiju! Zašto ne bi kroz fizičku aktivnost i pokret otpustili sve što nam više ne služi?!
I obavezno, ovih dana pamet u glavu i mir u duši!

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!