Blizanački plamen – kako prepoznati fenomen koji se događa samo jednom

Divna
Divna
blizanački plamen, blizanačke duše, srodne duše i karmičke veze

Poznato je da u bilo kojem trenutku života ulazimo u različite vrste odnosa na duhovnoj razini. Ali znate li što su blizanačke duše (blizanački plamen), srodne duše i karmičke duše? Znate li razliku među tim pojmovima? Jeste li sigurni da biste u svijetu punom kaosa mogli prepoznati svog blizanca ili svoju srodnu dušu? O duši se mnogo ne govori, iako je ona zapravo jedini nevidljiv organ u tijelu koji djeluje na organizam, na ponašanje i na cijeli unutarnji život. 

Za ljubav treba imat’ dušu…

Duša pomaže kod procesuiranja strahova, depresije i trauma te podupire razvoj ličnosti. Ako ne znamo kako funkcionira, može smanjiti našu psihološku otpornost, izazvati tjelesnu ili duševnu bol i naškoditi cjelokupnom našem biću. 

Istraživanjem po internetu dobit ćete jako puno različitih mišljenja i uvjerenja, ali to je internet, dobar ili loš, ima svoju zbunjujuću svrhu. Poznato je da smo duša u tijelu, a ne tijelo s dušom i da posjedujemo um što nas zajedno čini bićem. 

Drevno duhovno učenje je glavna jezgra tradicionalne duhovnosti, provjereno je, istinito i dokazuje istinu o duši kao svijesti i umu kao misao. Ako se pita bilo kojeg od velikih duhovnih učitelja svih vremena, svi će reći istu stvar: da je njegovati dušu cilj života. Ona je srž svega onoga što ostane nakon odlaska tijela i uma. 

Njegovati tijelo kroz život zabavno je i atraktivno, ali ušutkati um, postaje sve veći izazov jer se zbog usputnih „kratkotrajnih zapleta“, ili privremenih „zona udobnosti“, povremeno zna odustajati od cilja. Zapamtite, najviše testova dolazi kad je vrijeme za rast, nemojte se slomiti. 

prava ljubav

Odnosi su ogledala

Svatko koga sretnemo je druga verzija nas samih i poput ogledala osvještavamo jedni druge o vlastitim ranama koje treba iscijeliti. Shvaćanjem sebe kroz druge, svjesno se počinju učiti lekcije koje su potrebne duši da evoluira. Sljedeći put kad vam netko podigne frekvenciju, shvatite da vam je upravo dostavljen vodič kroz vlastito iscjeljenje naslova „Tko sam i što sam?“. 

Tijekom života prolazimo kroz različite odnose obiteljske, ljubavne, prijateljske, poslovne i povezanost možemo osjetiti sa svima, jer smo svi energija, samo na različitim frekvencijama. Međutim, one s kojima imamo svrhu naučiti dogovorenu lekciju osjetimo drugačije, kroz poznate oči, prepoznatljiv pogled pa čak i glas. Oni su prilika za obostrani duhovni razvoj, ali i kušnja, kroz „pogrešne“ ljude s primamljivim mamcima i najboljim lekcijama. 

Blizanački plamen, karmička i srodna duša

Vrijeme je da sada svima približim pojmove koji se vrlo često brkaju, koji nas zbunjuju i koji se čine mističnim, uzbudljivim i stvorenim za bajke. Vrijeme je da naučimo što je karmička duša i karmička veza, srodna duša, a što je blizanački plamen ili blizanac plamena duše.

1. Karmička duša i turbulentni odnosi

Odnos s karmičkom dušom je toksična drama i velika patnja, isprekidana kratkim sretnim trenucima. Duše se odmah intenzivno osjete, odnos je poznat i služi kao buđenje jer postoji onaj osjećaj duhovne i energetske povezanosti koji nije sličan ni jednom osjećaju do sada. To su posebno isplanirani događaji vezani karmičkim ugovorima i negativnim djelima iz prošlih života koje je duša odabrala da shvati ljudsku prirodu, da ih ukloni i da se oslobodi u sljedećem životu. 

Takvi odnosi se brzo razvijaju i intenzivno aktiviraju obrasce kojima je potrebno iscjeljenje, obrasci poput dinamike života ili privlačenje „pogrešnih“ osoba. Obično su ispunjeni fizičkim, verbalnim ili emocionalnim zlostavljanjem u krugu nasilja i nestabilnosti i ponavljat će se kroz razne životne situacije i odnose sve dok se ne iscijele. 

Ako se u odnosu osjećate fizički, emocionalno i financijski iscrpljeno, to je glavni znak da ste u karmičkom odnosu vezani karmičkim ugovorom u blizini karmičke duše i da se morate udaljiti. 

2. Srodne duše i formula za savršenstvo

U odnosu sa srodnom dušom ili blizancem plamena, duša raste istinski voljena uz sretna i ispunjena iskustva. Srodne duše se prepoznaju iz prošlog života i okupljaju se kako bi nastavile tamo gdje su stale. Odmah osjete skladnost i međusobnu naklonost jer se savršeno uklapaju u trenutno fizičko životno iskustvo gdje sve djeluje ispravno. Održavaju međusobno ravnotežu te nadoknađuju snagu i slabost. 

Duhovni razvoj podržavaju do postavljene granice “zone udobnosti” i ne idu dalje, ostavljajući vrijedno iskustvo i učenje koje će nam pomoći na putu do ujedinjenja s Blizancem plamena. 

3. Blizanci plamena duše i suočavanje s egom

O tom fenomenu nema puno znanstvenih dokaza i sva mitologija o putovanju blizanaca je na internetu, što je zbunjujuće i donosi zbrku. Međutim, neki psiholozi tvrde da je fenomen blizanački plamen ipak stvaran i da su Blizanci plamena duša podijeljena na jednake frekvencije duša u dva tijela različitih polariteta, božanski ženski i božanski muški. Božanska misija im je ujedinjenje i širenje ljubavi. 

Ono što može usporiti blizanački plamen su slične frekvencije duša koje srećemo. Previše skladna vibracija sa srodnom dušom ili previše intenzivna s karmičkom može djelovati kao pronalazak blizanca. Međutim, za pronalazak blizanca plamena potrebno je vrijeme i unutarnji mir. 

astrologija odnosa i ljubavna astrologija

Ujedinjenje se događa samo jednom, a prilikom susreta blizanci osjećaju jaku duhovnu i emocionalnu povezanost te trenutnu fizičku privlačnost. Veza počinje intenzivno. Žudeći već dugo jedno za drugim, seksualna kemija će biti eksplozivna i rastuća. 

Ako dvoje ne zna kako se kretati u fazi velikog preokreta i promjene ili se dogodi da je jedan blizanac duhovno razvijeniji mogu se razdvojiti na neko vrijeme i po nekoliko puta. Mnogi izlaze iz odnosa s boljim osjećajem tko su, a oni koji previše pate dok su razdvojeni odluče se na pomirenje.

Odnos blizanački plamen prisiljava na suočavanje sa svojim egom i svim izazovima koje donosi. Osjećaj sreće da se poznaju od ranije donosi spoznaju o beskonačnosti i beskonačnoj ljubavi koja ih zahvalno na njihovoj frekvenciji vodi prema duhovnoj evoluciji i duhovnom ispunjenju. 

Mislite da ste našli svoj blizanački plamen?

„Ako želite otkriti tajne svemira, razmišljajte unutar pojmova energije, frekvencije i vibracije.“  objasnio je Nikola Tesla. Postići samospoznaju kroz odnose znači u sebi primijetiti i prihvatiti energiju koju nam odnos reflektira. 

Ako vam energija vaših trenutnih odnosa odgovara, nastavite je njegovati s ljubavlju. Ako niste zadovoljni, hrabro se pitajte i iskreno si odgovorite zbog čega je to tako. Odgovorom tada zakoračite u misiju pronalaska sebe. Prestanite okolo tražiti blizanački plamen i srodne duše i u sebi pronađite svoju. Sjetite se tko ste i što ste. Sjećanjem ćete se vratiti na dogovorenu vibraciju duše i kroz tu frekvenciju otkriti gdje se nalazi vaš blizanački plamen. A ako vam treba pomoć u toj misiji, slobodno mi se javite.

DOBRO JE ZNATI I OVO O LJUBAVI I VEZAMA

Divna
Divna
Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Želiš saznati što te čeka? Javi se Divni već danas! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah!