facebook
Pomoć viskom, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Naša astro savjetnica Ines se uz dobro poznate tehnike (Ciganski Tarot, Skidanje uroka, Bijela Magija, Tebansko pismo, Psihološki razgovori, Poslovni Tarot) bavi i viskom. Za vas je pripremila tekst koji govori upravo o njemu – visku!

Visak je uređaj kojim upravlja osobna energija pojedinca. Dar radiestezije je nešto što se dobije od Boga i nešto što treba usmjeriti na pomoć ljudima u potrebi. Što je intenzitet energetskog polja jači to je pomoć intenzivnija.
Visak se koristi kako za dijagnostiku tako i za ublažavanje zdravstvenih tegoba a kroz ciljane tretmane dovodi i do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja pacijenta.

Klasična medicina obično liječi posljedice bolesti a s viskom lako možemo utvrditi uzrok stanja i raditi na njegovom uklanjanju.
Uz suvremenu medicinu ovaj način pomoći često dovodi do potpunog izlječenja.
Isto tako, izuzetno su dobri tretmani viskom za smanjenje stresa i živčane napetosti . Istraživanja kažu da osobe koje imaju viši spiritualni potencijal postižu bolji rezultat u pomoći drugima.

Isto tako, visak se koristi i kroz tehnike proricanja.
On nam može dati precizne i točne odgovore jer funkcionira u sprezi s podsvijesti i znanjem univerzuma . Odgovori koje nam daje visak su točni i precizni, nikako željeni.

Svatko od nas širi svoju energiju koja dopire do radiesteziste .
Današnji uređaji za komunikaciju i mobiteli također  prenose Vašu energiju i frekvencije koje odašilje Vaše tijelo na visak. Dakle, visak može efikasno pomoći i na daljinu ili dati precizne odgovore na sva životna pitanja koja Vas muče.

“Otklonite tegobe i sumnje koje imate.

-Iskoristite dar od Boga koji sam dobila rođenjem.”

 Obratite se Ines pozivom na broj 064500555 i sami se uvjerite u moć kojom raspolaže