Pomrčina Sunca – intezivne promjene i nerješena pitanja

Sandra
Sandra
Pomrčina sunca u škorpionu

Nakon punih 7 godina imamo čast vidjeti ovaj astronomski i astrološki događaj direktno na nebu. Dakle 25.10.2022 od 11:20 do 13:24, sa zenitom u 12.24, odnosno 12:21 imamo nebeski poljubac Sunca i Mjeseca ili Pomrčinu Sunca na 2.00 stupnja Škorpiona koji ćemo sa našeg prostora, naravno uz naočale za pomrčinu konačno moći gledati osobno.

Pomrčina Sunca koja najavljuje promjenu društvenog poretka

Kad pomrčina dolazi uz krvavi pun Mjesec znamo da to predstavlja znak da nas čeka vrijeme intenzivnih promjena u svim životnim poljima privatno, a posebno na globalnoj razini.

Od davnina to je označavalo početak promjena društvenog poretka za zemlje koje su taj prizor mogle vidjeti golim okom, pa bi bilo dobro malo zaviriti u svoju natalnu kartu i vidjeti što nam Pomrčina Sunca i Mjeseca „diraju“ i tu se pripremiti na promjene.

Oprez s donošenjem odluka

Vrijeme pomrčina Sunca ili Mjeseca je i vrijeme intenzivnih osjećaja i krivog shvaćanja pa vas pozivam na oprez u donošenju bitnih odluka u razdoblju od 25.10. 2022. do 08.11.2022 – razdoblje je intenzivno, a posljedice brzopletosti i krivih reakcija ćemo nositi još mjesecima sa sobom. 

kako planeti utječu na tvoj život

Također je važno sjetiti se svih neriješenih problema iz razdoblja studeni/prosinac 2021. i travanj/svibanj 2022. koje smo stavili pod tepih, jer će sad sve ponovno biti aktivno. Znači, dragi moji spremite se na veliko pospremanje života! Hrabri će ovo razdoblje doživjeti kao vrijeme osobnog rasta i promjene na bolje, ostali će kukati i sjećati se ovog razdoblja kao kazne za koju ne znaju kako i zašto ju dobivaju ili što bi trebali naučiti iz svega ovoga!

Karta te Škorpionom obojane pomrčine Sunca 

Sama Pomrčina Sunca se odvija na drugom stupnju Škorpiona (stupanj Bika) u 9. kući svog natala (razum, misao, um) i već time nam donosi upozorenje da ništa nije takvo kako nam se u ovim danima čini. Stoga, valja pričekati, promatrati, disati i odgoditi za drugu polovicu studenog sve u što nismo 100% posto sigurni da je ispravno.

To se posebno odnosi na Škorpione i Bikove, ali i sve one koji imaju neke natalne planete na prvih pet stupnjeva Škorpiona, Bika, Vodenjaka i Lava

Pomrčina Sunca uz Veneru i Škorpiona

Kako je na stupnju Pomrčine trenutno i Venera obojena Škorpionom (mračna, ljubomorna, gnjevna ljubavnica, prevarena i ogorčena supruga, novac mutnog podrijetla, lažni kompromisi i nepoštovani izigrani dogovori ) koja je vladar kuće u kojoj se pomrčina Sunca odvija ali i 4. kuće ili kuće obitelji i korijena – molim vas oprez u odnosima i prekidima odnosa koje god prirode kako se kasnije ne bi ispostavilo da je to bila ogromna greška!

Svladajte emocije, dišite i uključite razum na maksimum! Sjetite se sve će biti onako kako mora!

Vrijeme popravnih ispita je završilo

Asc ove Eklipse je u Jarcu, a njegov vladar gospodin Saturn samo je dan ranije (24.10.2022) nakon više mjeseci krenuo direktno i svojim hodom želi reći da je vrijeme pauze i popravnih ispita završilo.

sto donosi buducnost

Do siječnja iduće godine ćete naučiti napraviti reda u svom životu ili će Saturn uz pomoć Marsa koji je vladar ove Eklipse i nakon 2 i pol godine kreće u retrogradan hod od 31.10.2022 do 23.01.2023 to napraviti sam umjesto vas! 

Mars u Blizancima je svađalica bez razloga, netko koga jedna riječ pretvara u bijesnog vojskovođu, pogotovo kada je u retrogradnom hodu prisiljen voziti u prvoj umjesto u petoj brzini. Zbog toga, imamo više prometnih nezgoda svih vrsta, više protesta mase koja biva ušutkana, više probuđenih i svjesnih situacije oko sebe, ali zbog zabrane da riječ normalno teče imamo i gnjev.

Saturn sudi, Mars kažnjava

Nitko kao retrogradan Mars u Blizancima ne simbolizira čovjeka koji ima flaster na ustima i ne smije se boriti za svoja prava na mišljenje i pravo na govor bilo to pisano ili izrečeno! Zato se naoružajte strpljenjem i pokušajte sve oko sebe gledati širom otvorenih očiju ili kako su nas nekad učili u školi – molim čitajte s razumijevanjem!  

Kombinacija Satruna i Marsa je ustvari kombinacija suca (Satrun) i izvršioca kazne (Mars) koji će nam „pomoći“ da sve ovo htjeli ili ne odradimo! Bježanja više nema!

Suočite se sa svojim strahovima, priznajte svoje greške, uvažite greške drugih i budite spremni da Univerzum uvijek, ali stvarno uvijek ima svoj plan koji se može ali i ne mora poklapati s vašim željama.

Dobro došli u sezonu pomrčina Sunca. U zonu u kojoj je sve dopušteno, sve zabranjeno, istovremeno uvjeravajući vas da je sve ovo baš vaš izbor! 

Što vama donosi pomrčina Sunca?

Ako želite saznati kako će se ova nebeska predstava odraziti na vaš život ili ako želite napraviti ritual za privlačenje novca u vaš život, slobodno se javite, ja u svoju pametnu bilježnicu upisujem nove rituale! I za kraj valja najaviti i Krvavi puni Mjesec ili mjesečevu pomrčinu 08.11.2022. Duboko udahnite, let je počeo!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI

Sandra
Sandra
Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog sto drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo Vašu energiju i djelovanje. Želiš saznati što te čeka? Javi se Sandri već danas! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah!