Ponovljene šanse i vjera u uspjeh – Sunce trigon Jupiter

Mona
Mona
anđeli čuvari, anđeoski brojevi sunce trigon jupiter i želja za uspjehom

Sunce, naša volja i centralno tijelo naše galaksije, kroz energiju trigona surađuje s najvećim benefikom Zodijaka, gospodarem prostora i planetom ekspanzije i širenja – Jupiterom. Sunce je u znaku Vage na 22*20, a Jupiter na istom stupnju i minuti ali u znaku Vodenjaka i u svom je retrogradnom kretanju.

Sunce trigon Jupiter

Od podneva kreće fenomenalno vrijeme za važna postignuća! Pogledajte koje kuće vam zahvaća ovaj tranzit i tu je vaša priča. Generalno, Sunce i Jupiter u harmoničnom aspektu donose sreću, blagostanje i optimizam! Ovako u tranzitu daruju nam i mudrost i širu perspektivu te pod njim možemo na najbolji način pokazati svoje kvalitete. Izvjesni su i dobici ali i pomoć i podrška sa svih strana. Fenomenalan tranzit u ovim vremenima i iskoristite ga maksimalno. Budite sretni, veseli, podignite si vibraciju i aspekt bi mogao djelovati jer na pesimiste neće imati efekta! Mnogi bi mogli poželjeti više od života. Petak je dan pod uplivom drugog, kažu nešto manjeg, benefika Venere također zadužene za novac, ljubav i užitke. Stoga krenite u ostvarenje svojih snova i u željene promjene!
Jupiter i Sunce u protočnoj energiji trigona kreiraju pozitivnu energiju, povoljnosti i šanse. Pokušajmo biti fokusirani i iskoristiti ih. Budući je Jupiter do 18.10. u retrogradnom kretanju moguće su i druge šanse, odnosno ponovljene prilike… No kako je Sunce u znaku svoga pada u Vagi kao i Merkur koji je retrogradan bitno je oduprijeti se mogućoj konfuziji ali i pokrenuti se ka realizaciji želja.
Danas zaboravite na Descartesovu „Sumnjam dakle jesam“ već je transformirajte u NE SUMNJAM VEĆ VJERUJEM U USPJEH!!! Sretno!
Pročitajte više iz kategorije: Astrologija

Pratite nas na Facebooku

Mona
Mona
Kako je gore tako je i nama dolje, kako je iznutra tako je i izvana. Rado i profesionalno ću vam odgovoriti na sva pitanja! Bavim se Astrologijom odnosa, Solarnim i Lunarnim prognozama, Karmičkom astrologijom, Horoskopom Duše, Natalnom astrologijom i još mnogo toga... Želiš saznati što te čeka? Javi se Moni već danas! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah!