facebook
Astrologija

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije

By 29/12/202031 ožujka, 2021No Comments
Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Prosinački puni Mjesec u Raku u ponedjeljak, 29. prosinca  označava posljednji puni Mjesec u godini.Nakon silnog kaosa 2020. godine, njegova se energija osjeća kao topao i prijeko potreban mjesečev zagrljaj. Ovaj kozmički trenutak je uistinu poseban po činjenici da je ovo drugi puni Mjesec u Raku ove kalendarske godine. Ponovno ćemo se baviti pitanjima osjećaja i dovoditi svoje osjećaje do vrhunca dok se pripremamo za ulazak u 2021. godinu.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAVodeni Rak (znak kojim vlada sam Mjesec) je najnježniji i najviše vođen majčinskim nagonima od svih znakova zodijaka. Tijekom ovog razdoblja, nesputani osjećaji mogu se pojačati i pogoditi nas poput vala. Puni Mjeseci imaju tendenciju potaknuti dodatne emocije, ali ovaj posebno od nas traži da osjetimo svoje emocije – dopuštajući im da nas potpuno operu. Pažljivo rukujte svojim osjećajima i osjećajima svih oko sebe. Ovo je prilika da sav strah i neizvjesnost koje smo zajednički doživjeli ove godine pretvorimo u snagu.

Očekujte nakupljanje emocionalne energije, ali znajte da je ovo vrijeme i za oslobađanje, zacjeljivanje i novemogućnosti. Puni Mjesec čini skladan sekstil s nepredvidivim Uranom (planetom iznenađenja), podsjećajući nas da ostanemo otvoreni za promjene tijekom napredovanja u godini koja je pred nama. Budućnost ima neograničeni i nezamislivi potencijal za ljubav, duboku utjehu i bezgranične pozitivne pomake. Dani pred nama kojima vlada Rak može nježno otvoriti naša srca.

 

Kako će puni Mjesec u Raku 2020. utjecati na vaš horoskopski znak

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAOvan

čini se kao da je dobro vrijeme za povlačenje u emocionalno siguran prostor – ali nemojte se izolirati od onih koje volite. Okružite se udobnošću i obratite se ljudima u vašem najužem krugu kako biste mogli početi liječiti stare rane i ispuštati svoje osjećaje. Čak i tempirana bomba poput vas mora usporiti svoj tempo da bi prepoznala ono što se skriva u srcu.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Bik

Od čega ste bježali posljednjih šest mjeseci? Pun Mjesec u vašoj kući komunikacije otvorit će vas, nadahnuvši vas da govorite svoju istinu i na emocionalniji način povežete se sa svijetom oko sebe. Povoljan je trenutak da otpustite ogorčenost i počastite se s prijateljima ili promijenite svoju rutinu i okruženje kako biste eliminirali sve što vas sprečava da se osjećate lagodno.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Blizanci

Samo naprijed i razmazite se nečim posebnim kako biste umirili svoju dušu. Razmazite se i podignite svoju rutinu brige o sebi, jer to zaslužujete. Pun Mjesec osvjetljava vaš osjećaj vlastite vrijednosti i nadahnjuje vas da se brinete o sebi prije nego što drugima date prioritete. Umjerenost je možda ključna – ali voljeti sebe dovoljno da znate da zaslužujete prepustiti se životnim užicima također je dobra ideja. Trenutno je to još važnije.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Rak

Na koje ste načine uložili u sebe tijekom posljednjih šest mjeseci? Što tražite posljednjih nekoliko godina? Pun Mjesec koji sja u vašem znaku donijet će sjeme koje ste posijali. Sad se možete ispuniti na načine na koje do sada nikada niste mislili da možete – bez obzira na sve. Bila je ovo bizarna godina, ali energiju ovog Mjeseca možete iskoristiti da proslavite koliko ste daleko stigli i uživate u sjaju svog osobnog rasta.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Lav

Sada možete otkriti nove načine kako se izliječiti, ali samo ako ste spremni stvoriti prostor koji vaša duša treba pobijediti. Ne bojte se prebaciti se u zimski zimski san i kratko usporiti i dati si šansu za odmorom. Posvetite se trošenju vremena na istraživanje vaše duhovne strane i nadoknađivanje toliko potrebnog odmora. Što više spavate, to ćete više sanjati – i vaša vam podsvijest može pokazati ključ vašeg ozdravljenja.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARADjevica

Iskoristite svoj prirodni osjećaj altruizma za izgradnju dubljih veza u vašem društvenom životu. Ovaj puni Mjesec baca svjetlost na vašu kuću prijateljstava, osvjetljavajući koliko su vaši darovi ključni za zajednicu koju ste izgradili oko sebe. Provedite vrijeme povezujući se sa svojom posadom i njegujući energiju kolektiva. Zajednički rad – i zajedničko ozdravljenje – savršena je namjera ponijeti sa sobom u Novu godinu.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Vaga

Sav trud i briga koju ste uložili u karijeru se isplati, jer energija ovog punog Mjeseca dovodi vaš zamah do vrhunca i osvjetljava vaša profesionalna postignuća. No, umjesto da dopustite da vas ovaj okus uspjeha odvede dalje u radoholičarski način, dopustite si da zastanete i uživate u toplini svog napornog rada. Ako ne počnete slaviti svoj uspjeh, tko će?

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Škorpion

Pobrinite se posebno za zaštitu svojih snova i težnji. Mazite ih, njegujte i dajte im ono što im je potrebno kako bi sami procvjetali u čudesnu stvarnost koja širi um. S punim Mjesecom koji osvjetljava vašu kuću proširenja i znanja, jasno vidite svoje ciljeve. Sjetite se da sve stvari rastu s ljubavlju, zato osvajajte dobrotom i nastavite širiti svoje vidike otvorenog srca.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Strijelac

Vrijeme je da se oslobodite tereta koji ste nosili za druge ljude. Možda ste akumulirali emocionalnu prtljagu iz trenutnih veza ili skrivate ogorčenost iz prošlih, a da toga niste svjesni. Svjetlost punog Mjeseca otkrit će točno što se nakupilo ispod površine. Iskoristite ovo kao priliku da nježno raščistite nered i napravite prostor za osobne transformacije.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Jarac

Kad je ljubav u pitanju, osjećaji imaju jednako veliku težinu kao i činjenice. A s punim mjesecom koji osvjetljava vašu partnersku kuću, uz glavu ćete morati riješiti i trenutne sukobe. Sad će biti lako uočiti problematična područja u vašoj vezi, ali radit ćete i kroz čitavu hrpu osjetljivih emocija. Pokušajte svakoj romantičnoj drami pristupiti sa suosjećanjem – i prema sebi i prema  partneru.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Vodenjak

Ovaj njegujući Mjesec u Raku za vas ima jednostavnu poruku: Usporite i dajte prednost svom zdravlju. Lako je zaboraviti na ono osnovno poput unošenja dovoljno tekućine, dovoljno hodanja i tjelovježbu. Kad vas uhvati naizgled beskrajan tok radnih sastanaka, zumiranja i popisa obveza, čak i vizionarski zračni znak poput vas imati će koristi ako bude više u kontaktu sa samim sobom. Nemojte čekati da vam baterija izgori do kraja prije nego što se odmorite i rekuperirate.

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Ribe

Ovogodišnji posljednji puni Mjesec uplovit će vas u val čiste strasti. Bilo da se stvari zahuktavaju u ljubavnom smijeruili dolazite do kreativnog vrhunca na umjetničkom projektu, sada je vrijeme da užitak tretirate kao prioritet i iskoristite ovu inspirativnu mjesečevu vibraciju na najbolji način. Kanalizirajte svoj duboki izvor osjećaja u zaigranost i pokušajte pronaći radost u malim stvarima. Pod ovim Mjesecom to neće biti teško učiniti.

Zara

O autorici:

Posljednji puni Mjesec u godini sjat će sjajnije nego ikada prije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet Tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se Tradicionalnim Tarotom, Tarotom ljubavi, Tarotom ženskih tajni, Zlatnim Tarotom a ponajviše Anđeoskim Tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“. Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Zari već danas!