facebook

Kako unijeti sreću u svoj dom

Zara centar

Zara centar

pozitivna energija, romantično, djevojka u polju, ljubav

Vaš Dom bi trebao biti Vaše utočište, mjesto gdje se možete opustiti i napraviti odmak od svijeta. Mjesto gdje se osjećate sigurno i zaštićeno. Bilo kako bilo, uvijek treba gledati dom ispuni pozitivna energija. jer, pozitivnom energijom prizivate pozitivne događaje u svoj život a time vas dovesti na željeni put. Snažan savjeznik su i ljekoviti kristali, pročitajte o njima više u nastavku teskta.

Kako da vaš dom ispuni pozitivna energija

Dom je mjesto gdje bi ste se trebali osjećati kao da dišete Punim plućima, gdje kola pozitivna energija. Takvo mjesto je potrebno svakome od nas kako bi mogao stvarati, inspirirati i rasti kao osoba. Ali, mnogo puta Dom nije takvo mjesto. Često je dom mjesto znatiželjnim susjedima, prepun gostiju I sitnih svađica s nervoznim ukućanima. Sve to utječe na kvalitetu vašeg života. Što napraviti kada ste zapeli u kaotičnom i energetski lošem stanju?
kako pronaći ljubav?

1.Riješite se nepotrebnoga

Kada dom učinite prohodnim i raščistite nepotrebni nered tada on postaje mjesto protoka pozitivne i kreativne energije. Gomilanje nepotrebnih stvari privlači negativno i može vas učiniti manje motiviranima za izvršenje vlastitih ciljeva, a ponekad vas čak učiniti i depresivnima. Ako stagnirate u životu i nemate motivacije pokrenuti se, probajte se riješiti pokoje stvari iz vašeg doma. Počnite s jednostavni, sa stvarima koje više ne koristite i koje vam ne trebaju. Generalno pravilo glasi: ako ju nisi koristio u zadnjih godinu dana, doniraj ili baci stvar.

2. Prozračite prostorije i unesite svijetlo

Ustajali zrak I prigušena svijetla također pridonose negativnome i mogu utjecati na raspoloženje. Ove dvije stvari nas mogu uspavati, učiniti udove teškima i natjerati vas da ležite čitavi dan bez pomaka. Odmah ujutro, razgrnite zastore, otvorite prozor i dopustite svježem zraku i danjem svijetlu da uđe u vaš dom. U kuteve prostorija i na mjesta gdje prirodno svjetlo ne dopire, postavite lampe koje imitiraju danje svjetlo. Ako muku mučite s kvalitetom zraka, kupite biljke i pročišćivač zraka.

3. Bijela žalfija

Ova čudesna biljka se koristi već stoljećima kao zaštita doma. Žalfija tjera nepozvane goste iz vašeg doma i unosi ljepotu u vaš dom. Pomoću nje možete učiniti vaš dom sigurnim mjestom, zaliječiti rane, smiriti živce i tenzije uslijed svađa u kući.

4. Pjevajuće zdjele i zvona

Zvuk je moćan saveznik u pronalasku sreće. On može pomoći donijeti harmoniju i ravnotežu u mjesto boravka. Pjevajuće zdjele i zvona možemo naći u različitim frekvencijama koje pomaži stimulirati različite tipove energija i čakri. također, vjeruje se da balansiraju lijevu i desnu stranu mozga te su izvrsni saveznici borbe protiv stresa, pomoć pri meditaciji i opuštanju. Pomoću pjevajućih zdjela se riješite tjeskobe koja se nakupila.
\"ljekoviti

5.  Ljekoviti kristali 

Kristali su odličan način prizivanja pozitive u vašu kuću. Oni mogu upiti, očistiti i pretvoriti negativnu energiju u nešto drugo. Neki od najboljih kristala za to su:

  • Bezbojni kvarc

On pomaže učvrstiti već prisutnu pozitivnu energiju tako da upija i čisti negativnu energiju. također, pomaže i smanjiti strah, stres i tjeskobu. Kvarc je najbolje staviti na mjesto gdje držite računalo, televizor, kuhinju i bilo gdje gdje trebate svježinu.

  • Ružičasti kvarc

On pomaže ostvariti i održati harmoniju, povjerenje i mir u kući. Idealan je za partnere koji trebaju dublju i čvršću povezanost. Najbolje ga je postaviti u spavaćoj sobi, a ako želite prizvati zdravu, romantičnu vezu, najbolje je upotrijebiti dva ista kristala. Ljekoviti krisrtali koji se najčesće koriste za ljubavna pitanja.

  • Ametist 

Pospješuje vaš duhovni razvoj i pronalazak višeg značenja. Odličan je ako ga koristite za poticanje intuicije i kreativnosti, a postavite ga u dnevnoj sobi.

  • Žad

Potiče harmoniju u domu. Za žad se obično kaže da promiče dobro zdravlje i sreću. Postavite ga u radnu sobu, u hodnik ili u dnevnu sobu.
Saznajte više o kristalima i kako se koriste. Javite se tarot savjetnici TINI još danas kako bi vam pomogla –  ljekoviti kristali.

6. Eterična ulja

Prilikom paljena svijeća izlijte nekoliko kapi eteričnog ulja. Ovo je izvrstan način čišćenja doma od negativne energije koja se nakuplja tijekom vremena. Izaberite citruse poput naranče, limuna i mandarine za bolju motiviranost i sreću. Cvjetne mirise kao što je lavanda i ruža koristite kako biste smanjili tjeskobu i napetost u vašem domu, a drvene i biljne mirise je najbolje koristiti u borbi protiv negative.
Dom je zaista mjesto gdje se I srce. Iz tog razloga ga iznova punite pozitivnom energijom I prizovite sreću u svoj život, to će vam uistinu pomoći dostići najviše ciljeve u životu.

izvor: zen-magazine.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp