Kako unijeti sreću u svoj dom

Zara centar
Zara centar
pozitivna energija, romantično, djevojka u polju, ljubav

Vaš dom bi trebao biti Vaše utočište, mjesto gdje se možete opustiti i napraviti odmak od svijeta. Mjesto gdje se osjećate sigurno i zaštićeno. Bilo kako bilo, uvijek treba gledati dom ispuni pozitivna energija.

Jer, pozitivnom energijom prizivate pozitivne događaje u svoj život a time vas dovesti na željeni put. Snažan saveznik su i ljekoviti kristali, pročitajte o njima više u nastavku teksta.

Kako da vaš dom ispuni pozitivna energija

Dom je mjesto gdje bi ste se trebali osjećati kao da dišete punim plućima, gdje kola pozitivna energija. Takvo mjesto je potrebno svakome od nas kako bi mogao stvarati, inspirirati i rasti kao osoba. 

Ali, mnogo puta Dom nije takvo mjesto. Često je dom mjesto znatiželjnim susjedima, prepun gostiju i sitnih svađica s nervoznim ukućanima. Sve to utječe na kvalitetu vašeg života. Što napraviti kada ste zapeli u kaotičnom i energetski lošem stanju? Što kada u vaš dom konstantno ulaze ljudi koji zrače negativnu energiju?

negativna energija

Evo nekoliko pametnih savjeta s kojima ćete otjerati lošu energiju iz stana i unijeti pozitivnu energiju u vaš dom.

1.Riješite se nepotrebnoga

Kada dom učinite prohodnim i raščistite nepotrebni nered tada on postaje mjesto protoka pozitivne i kreativne energije. Gomilanje nepotrebnih stvari privlači negativno i može vas učiniti manje motiviranima za izvršenje vlastitih ciljeva, a ponekad vas čak učiniti i depresivnima.

Ako stagnirate u životu i nemate motivacije pokrenuti se, probajte se riješiti pokoje stvari iz vašeg doma. Napravite mjesta za nove stvari u vašem domu. Počnite s jednostavnim, sa stvarima koje više ne koristite i koje vam ne trebaju.

Generalno pravilo glasi: Ako nešto nisi koristio u zadnjih godinu dana, doniraj ili baci tu stvar! Možda vam se sada čini stresno izbaciti stvari koje ne koristite, ali nakon toga ćete napraviti mjesta za stvari koje su vam potrebne i koje želite – odmah ćete se osjećati bolje, provjerite sami!

2. Prozračite prostorije i unesite svijetlo

Ustajali zrak i prigušena svijetla također pridonose negativnome i mogu utjecati na raspoloženje i lošu energiju. Ove dvije stvari nas mogu uspavati, učiniti udove teškima i natjerati vas da ležite čitavi dan bez pomaka.

Najbolji način da se borite protiv negativne energije, umorne i lijene energije je jednostavan. Odmah ujutro, razgrnite zastore, otvorite prozor i dopustite svježem zraku i danjem svijetlu da uđe u vaš dom. U kuteve prostorija i na mjesta gdje prirodno svjetlo ne dopire, postavite lampe koje imitiraju danje svjetlo. Ako muku mučite s kvalitetom zraka, kupite biljke i pročišćivač zraka.

Unijeti energiju u kuću je od izuzetne važnosti zs vaše mentalno zdravlje. Energija u domu je ono što će biti vaš pokretač za ostatak dana.

3. Bijela žalfija

Ova čudesna biljka se koristi već stoljećima kao zaštita doma. Možete ju staviti ispred vrata, zimzelena je biljka pa će osim štititi i krasiti vaš dom čitavo vrijeme. Žalfija tjera nepozvane goste iz vašeg doma i unosi ljepotu u kuću i vaš dom.

Pomoću nje možete učiniti vaš dom sigurnim mjestom, zaliječiti rane, smiriti živce i tenzije uslijed svađa u kući, odraditi čišćenje doma i još mnogo toga. Nazovite nas i provjerite kako se radi čišćenje energije u kući uz pomoć bijele žalfije.

4. Pjevajuće zdjele i zvona

Zvuk je moćan saveznik u pronalasku sreće. On može pomoći donijeti harmoniju i ravnotežu u mjesto boravka.

Pjevajuće zdjele i zvona možemo naći u različitim frekvencijama koje pomaži stimulirati različite tipove energija i čakri. Također, vjeruje se da pjevajuće zdjele balansiraju lijevu i desnu stranu mozga te su izvrsni saveznici borbe protiv stresa ali i pomoć pri meditaciji i opuštanju.

Pomoću pjevajućih zdjela se riješite tjeskobe koja se nakupila tijekom godina u vašem organizmu što može biti okidač za razne probleme.

savjeti tarot karte

5.  Ljekoviti kristali 

Kristali su odličan način prizivanja pozitive u vašu kuću. Oni mogu upiti, očistiti i pretvoriti negativnu energiju u nešto drugo. Ljekoviti kristali se koriste od davnina za rješavanje raznih tegoba, liječenje, čišćenje doma, zaštita od negativnih sila i negativnih energija i još mnogo toga.

Kroz vrijeme su bili vrlo popularni, a njihova popularnost ne jenjava ni danas upravo zbog moći koje u sebi skrivaju. Priroda je tako savršeno dizajnirana, a ne čudi da se priroda pobrinula da nam osigura sredstvo koje ćemo moći koristiti za energetsko čišćenje i putem kojeg ćemo prizvati pozitivnu energiju u dom.

Neki od najboljih kristala za prizivanje pozitivne energiju u stan su:

Bezbojni kvarc

On pomaže učvrstiti već prisutnu pozitivnu energiju tako da upija i čisti negativnu energiju. također, pomaže i smanjiti strah, stres i tjeskobu.

Kvarc je najbolje staviti na mjesto gdje držite računalo, televizor, kuhinju i bilo gdje gdje trebate svježinu.

Ružičasti kvarc

On pomaže ostvariti i održati harmoniju, povjerenje i mir u kući. Idealan je za partnere koji trebaju dublju i čvršću povezanost. Ružičasti kvarc se najčešće koristi kako bi se u dom ponovno prizvala ljubav i sklad.

Najbolje ga je postaviti u spavaćoj sobi, a ako želite prizvati zdravu, romantičnu vezu, najbolje je upotrijebiti dva ista kristala. Ljekoviti kristali koji se najčešće koriste za ljubavna pitanja su upravo ovi.

Ametist 

Pospješuje vaš duhovni razvoj i pronalazak višeg značenja. Odličan je ako ga koristite za poticanje intuicije i kreativnosti, a postavite ga u dnevnoj sobi.

Žad

Potiče harmoniju u domu. Za žad se obično kaže da promiče dobro zdravlje i sreću. Postavite ga u radnu sobu, u hodnik ili u dnevnu sobu.

Saznajte više o kristalima i kako se koriste. Javite se tarot savjetnici TINI još danas kako bi vam pomogla –  ljekoviti kristali.

6. Eterična ulja

Zadnji savjet koji imamo za dati kada je u pitanju borba protiv negativne energije i prizivanje pozitivne energije u dom su eterična ulja.

Prilikom paljena svijeća izlijte nekoliko kapi eteričnog ulja u vašu svijeću. Ovo je izvrstan način za energetsko čišćenje doma od negativne energije koja se nakuplja tijekom vremena. Izaberite citruse poput naranče, limuna i mandarine za bolju motiviranost i sreću.

Cvjetne mirise kao što je lavanda i ruža koristite kako biste smanjili tjeskobu i napetost u vašem domu, a drvene i biljnemirise je najbolje koristiti u borbi protiv negative.

Dom je zaista mjesto gdje se nalazi i srce. Iz tog razloga ga iznova punite pozitivnom energijom i prizovite sreću u svoj život, to će vam uistinu pomoći dostići najviše ciljeve u životu. Dom mora biti vaša oaza mira. Za energetsko ispunjen dom se potrebno malo potruditi, ali će se višestruko isplatiti.

Ako vam i dalje treba pomoć kako biste odradili energetsko čišćenje vašeg doma, javite nam se. Rado ćemo s vama podijeliti i one najskrivenije savjete kako dom pretvoriti u sretnije mjesto.

DOBRO JE ZNATI I OVO O SAVJETIMA I RITUALIMA

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!