Prava ljubav i zločesti dečki

Teodora
Teodora
zločesti dečki

Ono uzbuđenje kad se oglasi mobitel i vidiš da je to napokon on, iako se već trebao javiti. Evo, ga, javio se, napokon. Ali, javio se onda kad je njemu bilo zgodno jer on ima svoj natrpani raspored, interese koji su često ispred tebe, probleme kroz koje on uvijek ispada patnik i žrtva. Ali hej, pa javio se. Ne bi da mu nije stalo, zar ne?

Ti si ona koja će ga promijeniti

Prije susreta s njim, leptirići su u trbuhu, pomiješan osjećaj nekog čudnog straha i nemira i veselja i želje. On se ne bavi ničim “normalnim”, on ima svoj film i taj neodoljiv arogantan stav. Prezentacija samog sebe mu je visoko na ljestvici prioriteta.

Čak voliš što je nekad grub prema tebi ili te povrijedi jer on to uvijek ispravi na onaj svoj poseban način, kako samo on zna. A kad ti napokon otvori dušu, uvjerena si da samo ti možeš doprijeti do njega i da te voli, samo bježi od osjećaja i samog sebe.

Ali ti si ta koja će to promijeniti. Prema tebi je drugačiji. Tebe tretira kao nešto posebno… kad njemu to paše. A kad je tako dobar, brzo zaboraviš na laži, prekršena obećanja, pijanke i vječito čekanje poruke i vremena koje će dati tebi. Uvjerena si da je samo pitanje strpljenja i vremena, da će ga tvoja ljubav promijeniti.

Istina, ljubav izvlači ono najbolje u nama, ali je li tvoja uloga njega mijenjati? Grubost se često krivo poistovjećuje s muževnosti. Njegov stav prikriva njegove nesigurnosti, a komplekse liječi na tebi. Ali, on te voli. Možda samo treba vremena, razumijevanja, volje, treba znati s njim. A zna li on s tobom? Privlači li te više dečko koji će ukrasti nešto u dućanu ili muškarac koji će se odmah ponuditi pomoći starijoj gospođi koja ne može dohvatiti nešto s gornje police?

Muževnost ili djetinjasto dokazivanje?

Je li muževnije iživljavati se po gasu dok te vozi ili da pazi na tebe prije svega? Ništa nije crno-bijelo i postoje muškarci koji su idealna kombinacija adrenalina i smirenosti. Puno žena je naviklo trpjeti. Ili su predugo same, pa i najmanja mrvica pažnje dođe kao žednome voda u pustinji.

Neke uzbuđuje što je on bahat prema drugima, a prema njima drugačiji. Nikad ne gledaj kakav je samo prema tebi, gledaj kakav je čovjek. Kakvi su mu prijatelji, jer njegov su izbor. Kako se obraća konobaru, kako se odnosi prema svojoj obitelji, svom poslu…

Gledaj kako tretira ljude koji su “ispod” njega. Gledaj kakav je on. On kao osoba. Vjerujem da krajnosti ova dva tipa muškarca može shvatiti samo žena koja je imala zločestog dečka i prošla s njim svoje i onda napokon našla sve što je i željela da on bude u “dosadnoj” dobrici. Shvatila je da je idealizirala svog zloćka i svoje želje projicirala na njega, a tamo nije bilo ni malo onoga u što je iluzorno vjerovala. Ali to shvatimo tek kasnije, kad smo oslobođene moći koju je imao nad nama.
astrologija odnosa i ljubavna astrologija

Zaslužuješ bolje

Dobrica poštuje tebe. Tvoje vrijeme, vaše dogovore, odgovoran je, možeš ga poslati kamo god znajući da neće napraviti ništa što bi te razljutilo ili rastužilo. Nema strepnje, strahova, potrebe za kontrolom i provjeravanjem, nema sumnji. On je tvoj i on je taj i dokazuje ti to na sve načine, svaki dan. Zna sve što voliš, trudi se olakšati ti i uljepšati život, ne zagorčati ti ga. U njegovom pogledu vidiš čistu ljubav.

U krevetu je nesebičan i senzualan. On je izgrađena osoba s kojom se možeš i ludo provesti i znati da će drugo jutro i dalje biti tu. I dobrice imaju mračnu stranu, svi je mi imamo. Ali on se neće iživljavati na tebi, nego s tobom. On neće omalovažavati druge da bi uzdizao sebe. On se nema potrebe dokazivati jer zna tko je i koliko vrijedi. On je spontan, ali s dozom kontrole i razuma. On je sve ono što žena može poželjeti. Zvuči preidealno?

Rijetki su, ali postoje. A najviše će ih znati cijeniti žena koja je prošla svašta i zna što sada ima i kako ju je život blagoslovio dobrom i predivnom dušom, samo njenim čovjekom koji joj daje cijelog sebe. Zaljubljenost se najčešće događa kad u nekome prepoznamo dio sebe, nađemo nešto svoje.

Sa zločestim dečkima (nezrelim i nesigurnim) se najčešće događaju karmičke veze. Lekcije. I slomovi živaca. Npr. nezrela ljubav će po snijegu i hladnoći dok drhtiš reći kako ti lijepo stoje pahulje u kosi. Prava ljubav će ti reći “Kozo jedna, stavi si kapu, hladno je”, dok skida svoju i daje je tebi. Osobno mislim da svatko treba proći krivu osobu, svakakve vrste veza i to nije pogrešno dokle nas čini sretnima. Čak i kad je veza toksična, dobit ćeš lekciju za cijeli život.

Prava ljubav i dobri dečki dolaze u pravo vrijeme

Sve uvijek dolazi u pravo vrijeme. I baš na način koji nam treba i kroz osobu koja ima svoju ulogu. I ne treba se za ništa kajati. Na kraju dana, ionako je najvažnije udobno se smjestiti u zagrljaj svoje ljubavi, zaspati na njegovim prsima ili na dlanu, isprepleteni i spojeni.

Nema ljepšeg osjećaja od istinske ljubavi i mira, saznanja da je on samo tvoj, da će tako biti i sutra. I ako ode popiti koju s dečkima, znaš gdje je i s kim i uvijek ti se javi. Ako već nisi i ti s njima i zabavljate se zajedno jer vam je tako jednostavno najljepše. Jedno s drugim. On će svaki dan napraviti posebnim kroz svakodnevne sitnice koje čine savršenstvo, a savršenstvo nije sitnica.

Jesi li našla svoju idealnu kombinaciju vražićka i anđela u jednom ili je ipak nešto drugo u pitanju? Je li on iskren? Je li on taj, namijenjen samo tebi? Odgovor je u tebi. A možemo provjeriti i zajedno. Samo ne pristaj na manje od onoga što istinski želiš. Javi nam se već danas i pogledajmo zajedno što tvog zloćka čini posebnim!

DOBRO JE ZNATI I OVO O LJUBAVI I VEZAMA

Teodora
Teodora
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah!