Privucite novac u svoj dom u noći Punog mjeseca - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AstrologijaBlogNajcitanije

Privucite novac u svoj dom u noći Punog mjeseca

Kada je Mjesec pun, njegova energija se mijenja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za povećavanje obilja.Mjesec je nebesko tijelo najbliže Zemlji i zato je njegov utjecaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utječe na plimu i oseku, a pomislite što tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 72 posto vode.

Mjesec ima najjači utjecaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun. Pun Mjesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Mjeseca, odnosno razdoblje kada Mjesec prima najviše svjetlosti od Sunca. Tada možete vidjeti Mjesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju. Ta svjetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Puni Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i donijeti nesanicu, za financije je ta energija dragocjena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun Mjesec nam može donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju – pa čak i za proces iscjeljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama… Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja!

Ritual s novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu).

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”.

Idući dan ju potrošite.

Slično ovome, kada je Mjesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mjesec i vizualizirajte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vjere, osjećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Mjeseca je kombinacija koja uistinu djeluje.

izvor: atma.hr