facebook
AlternativaAstrologijaBlog

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca

By 05/04/201922 travnja, 2021No Comments
Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Energiju Punog Mjeseca možemo koristiti na destruktivan, kaotičan, pozitivan ili Inspirativan način. Sve je u potpunosti u našim rukama. Pazite o čemu razmišljate u noći Punog Mjeseca, moglo bi se ostvariti! Sve postaje snažnije na pun Mjesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi, te određene kvalitete postaju snažnije u nama.

Pun Mjesec i energija

Neki mogu biti posebno nadahnuti energijom Mjeseca dok ju neki ne podnose baš najbolje. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija jer njegovo djelovanje upravo ovisi o našoj unutarnjoj energiji.

Dakle, pun Mjesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekt. Vaja naglasiti da je tada sve prenaglašeno i svaku emociju koju osjećate, osjećate jače i intenzivnije! Ako ste sretni – bit ćete van sebe, ako ste ljuti bit ćete bijesni i sl.

Ovo su 5 pravila koja će vam pomoći da maksimalizirate pun Mjesec i njegovu energiju

Suzdržite se

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mjesec je vrijeme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. Bitno je na taj dan ne uvlačiti se u rasprave i konflikte.

Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tijekom razdoblja kada je pun Mjesec.Ali pazite da budete realistični u svojim pogledima. Mislite pozitivno, pohvalite se, ali ne zanosite se.

Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir.  Za financije je ta energija dragocjena, dok može dovesti do nekih nuspojava poput nesanica.. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Najjednostavniji ritual za dobit i veliki novčani dobitak je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu), Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan ju potrošite.

Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

 Pošaljite dobru  energije i drugima

Kada budete zadovoljni sobom, puni pozitivnih misli, usmjerite ih i na druge. Svim osobama koje su vam drage ili vam znače nešto u životu pošaljite pozitivne misli i energiju, vjerujte da će im dobro doći.

Petra

O autorici:

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Stručnjakinja sam za tarot, rituale, povrat partnera i skidanje uroka. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose.. Ako imate osjećaj da nešto stoji na putu vašoj sreći, odgovor je nažalost gotovo uvijek pozitivan. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Petri već danas!

 

pratite nas na facebooku

izvor: atma.hr