Sve što trebate znati o retrogradnom Merkuru u 2019.

Zara centar
Zara centar

Iako svaka godina ima tri retrogradna Merkura, svaki od njih donosi jedinstvene tegobe i glavobolje koje se vežu samo za njega. Mnogi, ako ne i svi su osjetili prošlogodišnji Merkur pošto su bili agresivniji i razdraženiji nego inače, ali ove godine priča je u potpunosti druga. U 2019.-oj Merkur prelazi u vodene znakove, rezultirajući smirenu energiju. Ove godine retrogradni Merkur nam pomaže polako i staloženo pristupati problemima, naglasak je na emocijama i korištenju intuicije kako bismo se izvukli iz nevolja.
Ovo je sve što trebate znati o retrogradnom Merkuru i kako da zadržite glavu izvan vode tijekom lude vožnje na koju nas Merkur vodi.
Retrogradni merkur u 2021. što od njega očekivati?

Retrogradni Merkur 2019. u Ribama

Čak i najprecizniji, najdirektniji i najsvadljiviji znakovi poput Djevice, Jarca i Ovna gube fokus kada retrogradni Merkur uđe u pasivne Ribe. Fokus na detaljima nije vaš najbolji prijatelj trenutno pošto se u ovom periodu često nađete u stanju transa, lebdeći iznad tijela i razmišljajući o životu i bitku stvari. Stvari poput pamćenja detalja, brojeva, vremena i mjesta sastanaka će biti teže neko inače. Često ćete se zateći razmišljajući o prolaznosti vremena, a vrlo mali ili nimalo vremena provodit ćete u realnom svijetu okruženom pravim problemima.
Što sad? Trebate li se podvući pod poplun i čekati da tamni dani prođu sami od sebe? NIKAKO! Iskoristite ovo vrijeme, pruža vam veliku mogućnost za shvaćanje širih slika u životu. Svemir vam sada daje iznimnu moć intuicije koju samo rijetki imaju, odgovori na teška pitanja pojavit će se sami od sebe, trebate samo mali poticaj.

Retrogradni Merkur u Lavu

Iako pričamo o vatrenom Lavu, ovaj retrogradni Merkur neće dugo trajati, vrlo brzo se vraća u osjećajnog Raka. U ovom periodu je bitno znati da odnos vas i Merkura ovisi o vašem unutarnjem stanju i vašim najdubljim emocijama. Štoviše, ako se tijekom ovog perioda budete osjećali napadnuto bez razloga (predviđamo veliki broj ovih situacija) postat ćete emotivniji i labilniji nego inače.
Poslovne i školske obaveze bi vam mogle predstavljati neopisiv teret. Sada će biti mnogo propuštenih poziva, sastanaka, zagubljene zadaće, manjak volje za obaveze i sveopća nevolja za radom. Čak i vaš dom – mjesto vaše sreće, tamo gdje se osjećate dobro i zaštićeno više nije sigurno. Pripremite se na gubitak ključeva od stana i auta, razbijene ekrane od mobitela, kvar laptopa i sl.
Što će vam pomoći da prebrodite ovaj negativni period? Samo vi znate što vam treba,imajte to na umu stalno. Slušajte svoj unutarnji glas i nek vas intuicija izvede na pravi put.

Retrogradni Merkur 2019. u Škorpionu

Škorpion je majstor kontrole. Pa što onda može poći po zlu kada u njega uđe retrogradni Merkur? Zavladao je KAOS!!
Oprostite se s glasom razuma, sve ono što je imalo smisla jučer, danas više nema. Pratit će vas konstantna paranoja i sumnjičavost. Nikome nećete vjerovati, svi će vam zabijati nož u leđa! Grijesi iz prošlosti sada će se otkriti, a vi ćete jedva držati glavu na površini.
Što možete učiniti da si pomognete prebroditi mračni period ovoga puta? Duboko udahnite. Stanite. Napravite pauzu. Pronađite svoju unutarnju energiju. Što vam intuicija govori?
pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!