Rituali svijećama – Moćan alat za bolji život

Teodora
Teodora
rituali svijećama

Jeste li ikad čuli za ritual svijećom? Svijeće su popularan i moćan alat, ako ih znate koristiti pravilno. Koriste se za pojačavanje i oslobađanje energije i mogu se koristiti za privlačenje svega dobroga u vaš život. Stoga, svijeće su vrlo dobar alat u ritualima i čarolijama.

Što je ritual svijećom?

Magiju svijeća pokreće element vatre , koji predstavlja transformaciju. Vatra mijenja sve s čim komunicira, bilo da je ljubavno pismo pretvorila u pepeo ili natjerala vodu da zakipi, ova transformirajuća energija je ono što usmjeravam u magiju svijeća, potičući i ubrzavajući promjene u vašem životu.

Svijeće se stoljećima koriste u obredima i ritualima zbog svojih smirujućih svojstava, pa ni ne čudi da su do danas ostale vrlo popularne u domaćinstvima diljem svijeta, bilo kao dekoracija ili mirisne svijeće koje bude emocije.

Kako se izvodi ritual svijećom?

Već dugi niz godina radim sa svijećama kako bih svojim klijentima pomogla otkloniti negativnu energiju koja se s vremenom skuplja u svima nama i koja je svuda oko nas.

Na jednom od svojih putovanja susrela sam se sa svijećom koja je postala neizostavan dio mog arsenala i koja služi kao moćan vodič energije. Svijeća u sebe skuplja sve ono loše, negativno, prljavo, zločesto i pomaže vam ostvariti svoj puni potencijal.

negativna energija

Prije nego se počne s ritualom, klijenti moraju biti otvoreni i spremni na promjenu. Ovo su neki od najvažnijih koraka prije početka rituala i za vrijeme rituala.

1. korak: Što pokušavate manifestirati?

Razmislite što želite unijeti u svoj život. Budite konkretni, realni, pozitivni i ljubazni. (Ne priželjkujete loše drugima, bez obzira na to koliko su boli vama nanijeli.) Pojasnite svoju namjeru u jednoj rečenici, poput: „želim popraviti odnos s voljenom osobom” ili „želim pronaći bolji posao i biti cijenjen za svoj trud i rad“.

2. korak: Sami stvorite čaroliju

Najosnovnija čarolija svijeće je jednostavno vizualizirati svoj cilj. Prepustite se dobrim vibracijama koje ćete primiti kroz ritual. Osjetite kako postajete lakši, kako problemi polagano nestaju i kako počinjete disati punim plućima. Dopustite sebi da sva zabrinutost nestane, razmišljajte o svom konačnom cilju, uronite u pozitivne misli i energiju dok svijeća lagano gori i upija vašu energiju.

3. Korak: Pustite plamen da gori

U redu, sad ste spremni za magiju. Udahnite nekoliko puta duboko, otpustite napetost i zamislite kako brige koje se udaljavaju od vas. Očistite svoj um.
U ovoj fazi s klijentima volim razgovarati o njihovom cilju kao da se već dogodio. Potičem ih da zamisle kako biste se osjećali i kako bi život izgledao kada dobiju ono što toliko dugo žele.

Usredotočite li se na auru svijeće i možete vidjeti njezin ples, njezinu veličinu kako raste i giba se dok za vas radi. Upravo je to ono najfascinantnije u ritualima svijećom i dokaz njezine moći. Ona postaje sve veća i veća dok ne ispuni sobu. Možete ju zamisliti da se širi izvan sobe u svemir, zračeći zrakom i šaljući signal da vam prenese svoju namjeru.

4. kraj rituala

Kada svijeća prekine svoj ples, ritual je završio, fokus i pažnja prestaju, a vi ćete se osjećati opušteno, pomalo umorno, čisti i spremni za nove pobjede (osjećaj sličan kao nakon masaže). Nakon što završimo s ritualom ne staje vaš posao i dalje morate imati svoj cilj na pameti.

Svakodnevno o njemu razmišljajte dok se on napokon ne dogodi. Ali, nemojte biti opsesivni i nestrpljivi. Vaša energija ima moć nadjačati prepreke, ali da bi svemir mogao odraditi vaš posao, u njega trebate imati povjerenje i dati mu vremena.

Imajte na umu da je sve ono što šaljete u svemir, sve ono što mislite i osjećate zapisano i ima odjeka. Ako dajte pozitivu, pozitivu možete i primiti natrag. Najsnažniji rituali su oni koji dolazi iz topla srca prepunog pažnje, empatije i ljubavi stoga uvijek to i zračite. Javite mi se kako bismo zajedno otklonili sve ono što vas muči.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ALTERNATIVI
Teodora
Teodora
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah!