PETRA

Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min

Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min

( 1,99 chf/min )

Tehnike: Tarot, Rituali, Povrat partnera, Skidanje uroka, Bioenergija

Moje ime je Petra. Stručnjakinja sam za tarot, rituali, povrat partnera i skidanje uroka. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnnom energijommogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose. Mnogi su znali reći da sam upravo ja razlog tome to se njihov ljubavni status popravio. Bez obzira na to koliko ste zaljubljeni, koliko volite nekoga i koliko ste mu privrženi, ponekad to jednostavno nije dovoljno. Ako imate osjećaj da nešto stoji na putu vašoj sreći, odgovor je nažalost gotovo uvijek pozitivan. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom. Tu sam za vas, tu sam da Vam pomognem. Bez obzira na to što Vam stoji na putu, zajedno možemo promijeniti vašu sudbinu.

Godinama nisam bila svjesna da živim s urokom. Dugo sam se pitala zašto mi se događaju loše stvari u životu, Petra mi je pomogla shvatiti da sam čitavo vrijeme živjela s urokom koji je bio razlog mojoj nesreći. Nakon 20 godina sam napokon sretna zahvaljujući Petri

Vanda Lovrić 40 - Bale

Dugo sam sumnjao da me žene vara, ali nikad nisam imao pravu potvrdu. Jedan dan sam vidio oglas na internetu i nazvao Petru. Ova žena je čudo! Potvrdila je sve moje sumnje i kada sam se suprotstavio bivšoj ženi sve je priznala. Drago mi je reći da sam u novoj vezi već 6 mjeseci s predivnom osobom, a da nije bilo Petre siguran sam da bi i dalje bio u nesretnom braku.

Marin Ljubić 60 - Makarska

DUNJA

Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min

Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min

( 1,99 chf/min )

Tehnike: Ciganski Tarot, Skidanje uroka, Bijela Magija, Tebansko pismo, Psihološki razgovori, Poslovni Tarot

Ja sam Dunja stručnjakinja sam za ciganski tarot ,bijelu magiju kao i za tehniku rada viskom.

Dar za gledanje u karte naslijedila sam od mame i od malena sam znala da sam posebna. Gledanje u karte je disciplina koja osim znanja zahtjeva jako izoštrenu intuiciju. Karte nam mogu biti vodič i smjernica u svim životnim pitanjima. Mogu Vam pomoći da se riješite nedoumica i sumnji.

Osim gledanja u ciganske karte radim i bijelu magiju koja se pokazala uspješno u borbi protiv svih vrsta uroka, nagaza ili kletvi. Svjetlo uvijek pobjeđuje tamu. Ukoliko imate sumnji da ste žrtva crne magije obratite mi se sa povjerenjem. Uz to vrlo sam uspješna u radu s viskom. Njega isključivo pokreče bioenergija i u radu s njim može se puno doznati o pitanjima na koja godinama tražite odgovor. Osim toga visak Vam može putem energije uvelike olakšati neke vaše psihloške probleme i povoljno utjecati na vaš živcani sustav.

Obratite mi se sa povjerenjem jer nema pitanja bez odgovora ni problema bez riješenja.

Smijala sam se frendici koja je bila zaluđena tarotom. Jednom prilikom sam iz zezancije nazvala Alternativni centar Zara i ostala u šoku. Dakle, Dunja je pročitala ko slikovnicu, sad se čujemo na tjednoj bazi i mogu reći da se više nebi vratila staroj, nevjerničkoj sebi.

Sanja Radetić 33 - Zagreb

Bila sam skeptična prvi put kad sam nazvala Zara tarot, ali me Dunja brzo razuvjerila. Dugo nisam bila sretna, sada mogu reći da sam po prvi put ispunjena. Svaki dan se zahvalim Alternativnom centru Zara na predivnoj obitelji koju imam

Sanja Radetić 33 - Zagreb

MARIJA

Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min

Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min

( 1,99 chf/min )

Tehnike: Tarot, Rituali svijećama, Energetsko čišćenje Anđeoskom energijom, Numerologija

Tarotom se bavim od svoje 16 godine. Oduvijek sam osjećala da me nešto izdvaja iz mase, a tek u kasnoj adolescentskoj dobi, shvatila sam da je to dar vidovitosti. U mističnom svijetu stvarno postoje dokazi da vidovnjaci imaju jedinstven dar promijeniti život mnogima. Pomoću svog dara vidim ono što oplemenjuje vašu dušu, vašu prošlost i budućnost. S najboljom namjerom vam dajem određene smjernice kako pronaći vlastiti mir, kako pronaći srodnu dušu, kako poboljšati vaše financije i to sve napraviti lakšim putem.

Svojom specijalnošću smatram skidanje uroka koji bitno utječu na kvalitetu čovjekova života. Na svom životnom putu susretala sam se s moći crne magije, te sam naučila kako ju efikasno riješiti kako bi se uvelike mogla poboljšati kvaliteta života.

Kako prepoznati je li bačen urok na vas, dat ću vam odgovor. Ako ste ikada osjetili da duži period svoga života imate financijskih poteškoća, da pati vaš ljubavni život ili osjećate sveopće nezadovoljstvo sobom i svojim životom, postoji velika mogućnost da je upravo urok razlog tome.

Godinama se susrećem s osobama koje nisu bile svjesne da njihovim poteškoćama postoji razlog koji je izvan njihove moći. zbog toga sam i više nego sretna kada čujem povratne informacije o tome kako sam nekome promijenila život. Životna misija prije svega mi je svoj dar podijeliti s drugima i tome sam posvetila svoj život već 34 godine.

Pomaganje ljudima smatram činom oplemenjena duše.

Ako vam treba osoba kojoj ćete moći reći sve i vjerovati da je tu za vas, javite se Mariji. Divna osoba, intuitivna i mudra. Promijenila je moj pogled na svijet.

Danijela Stipančić 57 - Split

Hvala Mariji što je bila tu za mene kad sam se razvodio. U njoj sam pronašao prijatelja i osobu kojoj mogu vjerovati.

Teo Blažević 41 - Rijeka

ZARA

Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min

Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min

( 1,99 chf/min )

Tehnike: Tarot, Astrologija, Skidanje uroka, Čišćenje negativnih energija, Psihološki razgovori

Moje ime je Zara. Bog mi je podario moć vidovitosti kojim se služim od svoje rane mladost. Vjerujem kako sam ovaj Božji dar naslijedila od svoje bake Azire koja je bila seoska proročica.

U ranoj mladosti sam osjetila da sam na neki način posebna. Mogla sam osjetiti kakvi su ljudi bez da ih upoznam i mogla sam predvidjeti u kojem će smjeru njihov život krenuti. Tek kada sam se obratila svojoj baki Aziri, shvatila sam da dijelimo istu sudbinu. Uz baku sam počela razvijati svoje sposobnosti i danas za sebe mogu reći da sam vrhunski tarot majstor. Uz baku, a kasnije i sama, usavršavala sam sposobnost gledanja u tarot karte.

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se tradicionalnim tarotom, tarotom ljubavi, tarotom ženskih tajni, zlatni tarotom a ponajviše anđeoskim tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“ . Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Napokon mogu živjeti punim plućima i bez straha što nosi sutra. Zara ti si razlog što je moj život bolji i kvalitetniji!

Gordana Miličić 26 - Pula

Sam sam bio godinama. Odao sam se alkoholu… nisam vidio izlaz iz svoje situacije, nisam mislio da sam vrijedan ljubavi. Sada živim sretno, u braku s dvoje male djece, sve zahvaljujući Zari. Zara je doslovno moj život promijenila iz korijena, vječito sam zahvalan ovoj predivnoj ženi, svake preporuke.

Kristijan Pašalić 42 – Velika Gorica

SANJA

Tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min

Tel: 1,99 €/min, mob: 2,99 €/min

( 1,99 chf/min )

Tehnike: Energetsko čišćenje, Tarot, Karta sudbine, Kristaloterapija

Možete mi se obratiti s povjerenjem za sva pitanja koja vas muče. Kratko i jasno dobit ćete odgovor crno na bijelo.

Vrlo često se susrećem s ljudima koji moraju otplatiti svojevrstan karmički dug ili je na njih bačen urok. Upravo zato nailaze na razne poteškoće u životu. No, za svaki otrov postoji protuotrov kao i formula za pomoć. Javite se kako bi mogli zajedničkim snagama naših duša riješiti problem ma koji god on bio.

Dobro došli! Veselim se vašem pronalasku boljeg i sretnijeg sutra!

Dugo sam ganjala jednog momka s posla koji nije samnom htio ništa. Sanja je napravila ritual spajanja i sad je samo moj. Još uvijek ne mogu vjerovati da šetamo uz rivu, držimo se za ruke i svaki slobodni trenutak provedemo skupa.

Ružica Jovanović 34 – Kaštel Sućurac