facebook

Srodna duša – kako ju prepoznati u svijetu punom prepreka

Iva

Iva

mars kvadrat saturn donosi mnoge neprilike, agresiju i represiju. nezgodan apekt na nebu nam dolazi, astrologija.
Kao netko tko želi upoznati svoju srodnu dušu, možda ćete se zapitati hoćete li ju prepoznati u trenutku kad vam se pogledi sretnu. Hoće li biti svjestan božanske iskre svjetlosti koja povezuje vaša srca? Hoće li vidjeti da ste savršeni jedno za drugo, komplementarni u svakom aspektu i naprosto stvoreni jedno za drugo? Hoćete li znati prepoznati da je netko vaša srodna duša? U savršenom svijetu bi, no u stvarnom svijetu to i nije tako lako.

 

Kad bi svijet bio jednostavnije mjesto

Koliko bi svijet bio jednostavnije mjesto da već prilikom prvog susreta znamo s kime smo kompatibilni i tko je naša srodna duša. Kada bi samo mogli vidjeti boju nečije aure kako svijetli i usporediti je s našom. Kada bi postojala magična kugla koja bi nam mogla reći: \”Da ovo je tvoja srodna duša idi i osvoji ju!\”, svijet bi bio bolje i jednostavnije mjesto.
U takvom svijetu više ne bi bilo potrebe za dugom formalnošću udvaranja i frustracijom zbog veze koja nije uspjela. Umjesto toga, parovi bi došli na pozornicu, odmah se prepoznali i otišli s nje zagrljeni, držeći se za ruke. No, kako stvari stoje, i muškarci i žene moraju odbaciti uvjetovanost o tome što je savršena nadopuna i dopustiti intuiciji da ih vodi do tog otkrića.

 

Kako prepoznati tko je srodna duša

prilikom razgovora s ljudima svih ovih godina, u moj život su ušetale razne osobe, razne priče i stotine različitih životnih situacija i sudbina. No, ono što mogu zaključiti je da su muškarci gotovo uvijek kadra prije prepoznati svoju srodnu dušu nego žene. Većina muškaraca koji su bili sretni i zadovoljni u vezi sa srodnom dušom, imali su zajednički odgovor na pitanje jesu li znali da su svoju srodnu dušu upoznali na prvom sastanku: \”Znao sam da je to ona od početka.\” Mnogi su muškarci privlačnost opisali kao neposrednu i brzo su se smjestili u vezu uvjereni da su pronašli pravu djevojku.
Povezano: 7 koraka privlačenja srodne duše
Istini za volju, racionalni muškarci iako prije prepoznaju svoju srodnu dušu, bore se sa strahom od vezanja i obaveza. Vole slobodu, žele biti lovci. Upravo zato se ponekad čini kako njima treba duže vremena kako bi se skrasili, čak i sa srodnom dušom. Žene su romantične, dopuste da ih opije sreća, osjećaj ugode i zbog toga izgube glavu za nekim tko njihovu pažnju ne zaslužuje.

 

Priča o Marku

Upravo je jedan od njih bio Marko. Mladić s kojim je moja komunikacija prvo počela u vezi fakulteta i silnih obaveza za koje je smatrao da ne može ispuniti. Njemu je trebalo čak 5 godina da djevojci – svojoj srodnoj duši prizna da je znao da je ona ta od samog početka, no na to tad nije bio spreman. Prilikom jednog od naših razgovora, prisjetio se kako se sa studija vratio u Bjelovar nakon završetka zimskih rokova, a po dolasku je sreo djevojku koju je upoznao prije pet godina.

\"srodna

Odmah, prilikom tog ponovnog prvog susreta bio je zatečen njezinom ljepotom i osjetio je snažnu duhovnu vezu. Pozdravili su se, on je otišao dalje, no nije se mogao natjerati prestati misliti o njoj. Poslao joj je poruku i od tad je sve krenulo – bili su nerazvojni. Napokon je bio u životnoj fazi prihvatiti da je ona ta i dopustiti da mu nešto posebno uđe u život.  

Ovaj primjer pokazuje kako muška intuicija i porivi duše mogu biti snažni kao i ženski. Ako i ne vidi odraz srodne duše u vašem licu, vidjet će to na drugi način. Može sanjati o vama iz noći u noć. Ili će mu biti čudno što svi njegovi prijatelji misle da ste mu savršena dopuna. Božanske poruke u obliku sinkroniciteta pojavit će se posvuda kako bi potvrdile da ste vi jedina osoba na svijetu s kojom je on najviše povezan.

 

Prepreke na putu

Ponovno, čak i kada su svi ti znakovi tu, postoje prepreke. Taština i društvene norme savršenog izgleda i ukus mogu blokirati pronalaženje srodne duše. Sve dok ne budete potpuno otvoreni, ogoljeni stereotipnog, unificiranog stajališta kako muškarci ili žene trebaju izgledati da bi bili savršeni, moći ćete početi gledati i tražiti svojom dušom. Kao što neki na svijet gledaju kroz ružičaste naočale, nekima je vid zamagljen tražeći nešto što ne postoji.  

Da nije sve u fizičkom izgledu je otrcan izraz, no zaista istinit. Čak i da ne postoji vatromet, ma ni iskrica na početku vašeg odnosa, činjenica da ste na istoj valnoj duljini, da imate isti smisao za humor i da ste kompatibilni u toliko praktičnih stvari, može s vremenom pokazati da ste stvoreni jedno za drugo.
Božanski dizajn koji okuplja srodne duše tako je savršeno dizajniran da se malo srodnih duša međusobno mimoilaze misleći da je to još jedna veza baš kao i svaka druga. Bit će gomila dokaza, poticaja, vodiča i sudbonosnih iskustava koja će biti teško poreći. Čak i za čovjeka koji misli da je gospodar svog romantičnog svemira. A ponovno, ako niste sigurni je li osoba s kojom ste sada vaša srodna duša, javite se. Zajedno ćemo pogledati sve znakove i odgovoriti na jedno od najtraženijih pitanja otkad postoji riječ ljubav.

pratite nas na facebooku

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Iva

Iva

Ljubavi sam posvetila čitav svoj život. Ljubav nije samo riječ, ljubav nije samo osjećaj, ljubav je apsolutna, neopipljiva i magična stvar koja pokreće naš čitav svijet. Pa zašto onda toliko ljudi nije sretno u ljubavi? Dugo sam o ovome razmišljala, a univerzalan odgovor nemam. Svatko od nas je individua i nemoguće je pomaganje „po špranci“. Tu sam kako bi pomogla svima kojima je pomoć potrebna. Svakome pristupam osobno, pomno slušam što vas muči i dolazim do jedinstvenog rješenja samo za vas! Želiš saznati što te čeka? Javi se Ivi već danas!