facebook
Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Putem pomnog analiziranja svog astrološkog znaka možete steći znanje o tome s kime ćete biti najkompatibilniji u ljubavi. Kojim osobinama i karakteristikama treba težiti svaki astrološki znak trebao kada tražiti svoju srodnu dušu?

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Ovan

Samouvjerena osoba koja  može pratiti njegov tempo. Ovan je osoba koja nema vremena za gubljenje, stalno su u pokretu pa im treba i takva osoba. Vole avaturiste koji su spremni preuzeti rizik na sebe. Netko tko je samouvjeren i tko se ne boji reći što misli idealan je za Ovna

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci i Vodenjak

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Bik

Odana i romantična osoba kojoj je on centar svijeta. Bikovi su osobe koje trebaju osobu koja će ih tjerati naprijed. U potpunosti će se predati osobi koja je izravna i koja ne igra igre jer Bik nema vremena za to. Također vole romantične tipove uz koje se osjećaju kao da su jedini na svijetu.Takvoj osobi oni će biti vjerni zauvijek

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Djevica i Ribe

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Blizanci

samo netko s razvijenim intelektom, smislom za humor. Također, vole osobe koje se  dovoljno razlikuju od njih samih što će stvari za njih učiniti još zanimljivijima.. Nikako ne vole dosadne osobe koje najveći dio svoga vremena provode doma ne radeći ništa, željni su akcije. Vrlo su izbirljivi i teže stalnoj promjeni.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodenjak

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Rak

Inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem. Rakovima uvijek fali pažnje. Trebaju osobu koja će im u jednakoj mjeri moći vratiti sve što oni pružaju,. Ne vole hladne i distancirane osobe, vole da ih se sluša i nekoga tko će ih smatrati prioritetom uvijek i stalno. Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner također mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Bik, Ribe i Djevica

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Lav

Netko tko je samouvjeren, misteriozan i tko je sposoban održati uzbuđenje u odnosu. Vole dinamične osobe koje su spremne na akciju. Zanimljive pojedince koji se ne boje izraziti svoje mišljenje i nepopravljive avanturiste. Trebaju nekog tko će imati svoj stav, ali pritom biti inteligentan i staložen.

Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strijelac i Ovan

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Djevica

Netko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan. Vole ambiciozne osobe koje znaju što žele u životu, one koje ne čekaju da njih pronađe sreća. Privlaće ih graciozne osobe pune duha, koje su senzibilne, netko otmjen i pun empatije.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Jarac, Rak i Bik

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Vaga

Netko zgodan, pametan i samouvjeren. Vaga je zahtjevna što se tiće odabira partnera. Njihova srodna duša treba imati tri osobine: dobar izgled, pamet i samouvjerenost. Vole ambiciozne osobe, ali ne samo to, žele nekoga tko je nadprosječno zgodan i atraktivan i nekoga tko ima brz i oštar um i zraći iznutra. Vole inteligentne osobe i često ih upravo to zadrži dugo na jednom mjestu. jednostavno, žele full paket!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodenjak, Strijelac i Lav

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Škorpion

Netko tko im predstavlja izazov i hrani se njihovom strašću. Škorpioni vole jako i duboko. Hoće osobu koja je ista takva, koja će cijeniti sve ono što oni imaju za dati. Vole nekoga tko je oštrouman, brz na jeziku i tko je jednako vatren kao i oni. Vole malo misterije i intrige te ih privlači oštrouman humor.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Djevica, Jarac i Rak

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Strijelac

Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ih ne pokušava promijeniti. Vole slobodu i svoj prostor. Ne treba im netko tko je previše posesivani koji im neće dati prostora za njihove interese. Vole zabavne ljude koji znaju kako biti u centru pažne i koji uživaju u dobrom provodu.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodenjak, Ovan i Vaga

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Jarac

Elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njihov um i ostati vjerna do kraja. Jarac voli vjerne osobe koje im ulijevaju dozu sigurnosti. Žele elegantnu osobu koja ostavlja sve bez daha kada se pojavi u prostoriji. Kao i Vage, i Jarci su izbirljivi što se partnera tiće pa ne čudi što srodnu dušu pronađu kasno. Ako ganjate Jarca, morate biti iskrena i vjerna osoba.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Djevica i Škorpion

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Vodenjak

Netko predan, ali tko voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuhanje. Kao i oni sami, vole osobe koje su u jednakoj mjeri zabavne, inteligentne i pomalo čudne. Vole uvrnuti smiao za humor. Za vodenjaka izgled nije toliko bitan, važnije im je da ih znate nasmijati. Ako to znate, možete s njima raditi što poželite. Ako na sve još dodate dobru kuhinju – osvojili ste ih  u potpunosti.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strijelac

 

Srodna duša, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA Ribe

Netko samouvjeren, kreativnog uma i netko tko je na njihovoj valnoj duljini. Ribe traže kreativce, nekoga tko je odmjeren i  tko se zna zabavljati. No, to ne podrazumjeva razuzdanu zabavu, vole elegantne i staložene osobe koje su s obe noge čvrsto na zemlji. Ribe su senzibilne i žele takvog partnera.

Potencijalane srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpion