Što donosi mladi Mjesec

Zara centar
Zara centar
mladi mjesc

Večeras budite na oprezu…danas je mladi Mjesec, zanimljiva večer je pred svima nama!
U ovoj noći bi se mogle okončati duge veze, zatvoriti neka bitna poglavlja u životu svakoga od nas, novac bi mogao postati manja briga, a svakodnevne prepirke s članovima obitelji mogu postati beznačajne naspram onoga što nas čeka.  Sada napokon imate snage reći NE! Reći da je dosta i staviti točku na i mnogim stvarima koje su vas mučile do sada. Više neće biti repova koji se vuku iza vas. Sada je vrijeme kada ćete shvatiti ono što vam je intuicija cijelo vrijeme ‘govorila’ ono što niste htjeli čuti. Uz noć mladog mjeseca, vrijeme je i kad Merkur ulazi u  Raka i planira tamo ostati do 29. lipnja, dok će naša romantična Venera danas biti na posljednjem stupnju Raka prije nego što do kraja dana uđe u prostore Lava.

Mladi mjesec – što možete očekivati

Budući da je riječ o ekstremno emotivnoj Veneri koja treba nekoga, zapitajte ste je li to što želite zaista vrijedno vaših suza i neprospavanih noći, želite li se i dalje stavljati na zadnje mjesto…odgovor je duboko u vašem srcu.  Do kraja dana Venera će prijeći u znak Lava pa je pravo vrijeme da se zapitate što vam srce želi. Venera u Lavu treba zabavu, prijatelje, zavođenje, ljubav, izlaske, uživanje – to ju puni. Što ćete vi učiniti po tom pitanju?
U vrijeme mladog mjeseca često možemo pronaći skrivena značenja u riječima koje čujete. Neke misli, osjećaji, događaji neće uvijek biti izgovoreni u cijelosti. Um skriva dio istine jer se vaše srce još uvijek boji biti povrijeđeno, neshvaćeno ili odbačeno od onih do kojih vam je najviše stalo.
Nesigurni ste što učiniti i kome se obratiti za pomoć? Muče vas negativne misli i loš osjećaj da nešto nije u redu? Tu smo za vas. Javite se, najbolji tarot majstori su tu za vas. 
pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!