Što je to bezuvjetna ljubav

Zara centar
Zara centar
novogodišnje odluke bezuvjetna ljubav, tarot centar, ljubav, odnosi, ljubavni tarot

Bezuvjetna ljubav je ono što većina ljudi traži. Ali iako ju svi tražimo i želimo ne znamo ju dati. Svaka osoba ima svoju verziju bezuvjetni ljubavi i teško je pronaći dvije osobe koje imaju istu definiciju ovoga pojma. No odgovor je jednostavniji nego što mislite…

Što nam priroda govori: gdje je bezuvjetna ljubav

Kako bismo bolje mogli shvatiti što je to bezuvjetna ljubav, pogledajmo prvo što nam govori naša majka Zemlja.
Priroda i okoliš nam podaruju hranu koja nas drži na životu, zrak koji udišemo i vodu koja je izvor života. Majka Zemlja ne diskriminira na temelju boje kože, entiteta, vjere, statusa, uvjeta u kojima smo rođeni, godina, seksualne ili političke orijentacije – ovdje ima mjesta za sve!  Bez obzira na okolnosti, majka Zemlja se pobrinula da svi imaju osnovne potrebe za životom. Upravo je to bezuvjetna ljubav.
bezuvjetna ljubav zaista postoji

Bezuvjetna ljubav započinje s tobom

Sada se postavlja pitanje kako privući bezuvjetnu ljubav u svoj život i kako nekoga voljeti bezuvjetno. Prije svega, naučite voljeti sebe. Postoji izreka da prvo morate upoznati sebe i zavoljeti sebe sa svim svojim manama i vrlinama kako bi mogli voljeti drugu osobu, i to je apsolutno točno. Sve je stvar razvijanja dubokog, intimnog odnosa sa samim sobom. Ovo ne znači da volite svoj odraz u ogledalu nakon što dođete kući od frizera ili iz dobrog shoppinga, nego da volite svoj odraz u tom istom ogledalu svakoga dana, čak i onda kada vam je maskara u potpunosti razmazana ili kada vam je kosa masna.
Voljeti sebe je izazov za veliku većinu ljudi, a ipak je osnovna baza za razvijanje odnosa s drugim ljudima, a to je upravo ono za čime žudite. Morate sebe naučiti voljeti punim srcem bez zadrška. Uzmimo primjer s haljinom. Koliki broj vas ima onu jednu savršenu haljinu u ormaru koju niste nosili godinama? Svako toliko ju izvadite iz ormara i kažete sebi da ćete ju obući kada malo smršavite. Nakon toga ju vratite u ormar i zaboravite na nju do idućeg puta kada dođe trenutak preslagivanja sezonske odjeće. Zvuči poznato zar ne? Umjesto toga napravite mjesta za nove stvari u životu. stvari koje vam pristaju sada, stvari koje ćete s užitkom nositi i u njima se osjećati poželjno i sretno.  A tu „savršenu“ haljinu poklonite nekome koga će ta haljina razveseliti.

Vjerujte u proces…

Voljeti sebe nije nešto što možete učiniti odmah. Ne postoji magični štapić koji može promijeniti vaše viđenje sebe, na tome morate raditi dugo i sustavno. Voljeti sebe je cjeloživotni proces u kojem učite o sebi, učite o onome što želite, što vam smeta, što vas inspirira i iz dana u dan sve više prihvaćate sebe kao jedinstvenu osobu koja je vrijedna ljubavi.
Voljeti sebe je također i stvar adaptacije. Morate naučiti živjeti s promjenama i s onim dobrim ali i lošim u životu. Kada sebe počnete poimati kao osobu vrijednu ljubavi, tada ćete shvatiti značenje pojma bezuvjetna ljubav. Upravo tada ćete moći tu istu emociju dati i drugoj osobi. Osobi s kojom ćete zajedno rasti, učiti, živjeti i voljeti.
Duboko sagledajte sebe i situaciju u koju ste doveli samog sebe i oko toga budite vrlo realni. Što je razlog vaše tuge, vaše sreće i vaše patnje? Samo s ovim prvim korakom ćete pokidati barijeru koja je do sada stajala u vašem srcu i moći ćete privući bezuvjetnu ljubav u svoj život. Ako sebe čitav život gledate kroz negativno svjetlo, štetite sebi i više nego što možete misliti. Ovim obrascem ponašanja jedino što privlačite u svoj život je ono što ne želite, ono što vam se gadi…pa kako mislite uspjeti u životu ako se obezvrjeđujete? Naučite se voljeti, a ako postoji nešto što na sebi zaista želite promijeniti, dopustite svojoj intuiciji da vas povede u taj proces i dovede vas do promjene. A najvažnije od svega, uvijek budite otvoreni i iskreni prema samome sebi.
Samo onaj koji sebe vidi realno, koji može prihvatiti sve svoje vrline i mane će moći pronaći bezuvjetnu ljubav, zašto to ne bi bili upravo vi?
Javite se u naš tarot centar i posavjetujte se. Najbolji tarot majstroi su tu za vas.

pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!