facebook
AlternativaBlogTarot

Pomoć viskom

By 05/04/201921 travnja, 2021No Comments
Pomoć viskom, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Naša astro savjetnica Tina se uz dobro poznate tehnike (egipatski tarot, ritual gorskim kristalom, bijela magija, ljubavni tarot, psihološki razgovori) bavi i viskom. Za vas je pripremila tekst koji govori upravo o njemu – saznajte što je visak!

Što je visak

Visak je uređaj kojim upravlja osobna energija pojedinca. Dar radiestezije je nešto što se dobije od Boga i nešto što treba usmjeriti na pomoć ljudima u potrebi. Što je intenzitet energetskog polja jači to je pomoć intenzivnija.
Visak se koristi kako za dijagnostiku tako i za ublažavanje zdravstvenih tegoba a kroz ciljane tretmane dovodi i do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja pacijenta.

Klasična medicina obično liječi posljedice bolesti a visak lako može utvrditi uzrok stanja i raditi na njegovom uklanjanju.
Uz suvremenu medicinu ovaj način pomoći često dovodi do potpunog izlječenja.
Isto tako, visak je izuzetno dobar i učinkovit za smanjenje stresa i živčane napetosti . Istraživanja kažu da osobe koje imaju viši spiritualni potencijal postižu bolji rezultat u pomoći drugima.

Isto tako, visak se koristi i kroz tehnike proricanja.
On nam može dati precizne i točne odgovore jer funkcionira u sprezi s podsvijesti i znanjem univerzuma . Odgovori koje nam daje visak su točni i precizni, nikako željeni.

Svatko od nas širi svoju energiju koja dopire do radiesteziste .
Današnji uređaji za komunikaciju i mobiteli također  prenose Vašu energiju i frekvencije koje odašilje Vaše tijelo na visak. Dakle, visak može efikasno pomoći i na daljinu ili dati precizne odgovore na sva životna pitanja koja Vas muče. Saznajte što možete očekivati od trenutne veze

Javite se u naš tarot centar i saznajte sve što vas zanima

 

Tina

O autorici:

Pomoć viskom, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svaka seansa je drugačija i posvećena upravo vama, vašoj jedinstvenoj situaciji, budućim i prošlim greškama, uspjesima i događanjima. Ljubav nije emocija koja se kreće po linearnoj putanji, upravo suprotno. Na njezinom putu je mnoštvo uspona i padova, dijelova gdje je cesta oštećena ili se ona prekida. Pomoći ću vam taj put prijeći što bezbolnije i sigurnije te vratiti vjeru u iskrenu ljubav. Koliko god ona bila skrivena, ona je tu i postoji svuda oko nas,samo ju treba znati pronaći.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Tini već danas!

pratite nas na facebooku