Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za sudeni 2020

By 04/11/2020No Comments

Komunikacijski planet Merkur kreče se izravno od 3. studenog, omogućujući svima da napokon vrate mentalnu ravnotežu – i to je uvijek olakšanje! Ali planet zbog kojega ćemo se zaista ponovno zaplesati kad ovog mjeseca postane izravni, jest Mars. Ovaj će planet započeti svoj direktan hod 13. studenog nakon što je bio retrogradan od 9. rujna, a vi ćete svoju čar vratiti polako, ali sigurno. Tijekom posljednjih nekoliko tjedana posložili ste svoje ciljeve i način na koji trošite svoju energiju.

Mladi Mjesec 15. studenoga je stavlja naglasak na intenzivnom novom početku. Bit ćete spremni istražiti dubine i započeti veliku istragu kako biste otkrili misterij ili započeli novi financijski pothvat koji zahtijeva pametno planiranje. Također možete tražiti novu razinu bliskosti sa svojim partnerom na temelju novootkrivene spremnosti da budete ranjivi i više vjerujete.

Puni Mjesec u Blizancima 30. studenog nije običan Puni Mjesec – on je i  Mjesečeva pomrčina. Očekujte vijesti zbog kojih ćete biti emocionalno nabijeni. Moglo bi ići u bilo kojem smjeru.

 

Ovan

 21. ožujka – 19. travnja

Osjećat ćete se kao da ste se napokon probudili iz dugog zimskog sna. Mars, vaš vladajući planet, retrogradan je u vašem znaku od 9. rujna. To vam se činilo kao da ste u boksačkom ringu s rukama vezanim iza leđima –  Želiš se boriti, ali ne možeš. Možda niste mogli učiniti ono što želite, napredovati i slijediti svoje želje. Ovo je trebalo biti vrijeme za obnavljanje svega što je povezano s vašim osjećajem sebe. Mars se izravno okreće 13. studenog i napokon ćete se ponovno početi osjećati u svojoj moći, kako fizički, tako i seksualno.

U ljubavnom smislu, Mladog Mjeseca u vašoj 8. Kući bliskosti 15. studenoga slijedit će Venera koja ulazi u isto područje vaše karte 21. studenog. Možete biti sigurni da je na pomolu duboka fizička i emocionalna veza. Ako si dopustite da se predate ovoj osobi i vjerujete joj, samo ćete produbiti vezu.

Ključne teme za Ovna: hrabrost, identitet, energija, ambicija, frustracija,seks,intimnost, povjerenje.

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Vaš ljubavni život postaje glavna tema u studenom i napokon ćete se osjećati kao da negdje stižete sa svojim supružnikom ili simpatijom. Merkur se izravno počinje kretati 3. studenoga, a zatim ponovno ulazi u vaš partnerski sektor 10. studenog, omogućujući vam da razjasnite sve nesporazume koje ste mogli imati u romantičnim pitanjima.

Uz to, Mladi Mjesec 15. studenog predstavlja novi početak partnerstva. Budući da je i Venera 21. studenog ušla u sektor odnosa na vašem grafikonu, imat ćete dodatnu podršku potrebnu za istinski radosnu i duboko intenzivnu vezu s nekim, bili vi u paru ili samci. Uz svu ovu energiju Škorpiona bit će komplicirano, ali to vam sasvim odgovara. Ionako vas ne zanimaju dosadne ili površne veze.

Mjesečeva pomrčina slijeće u vaš sektor zarađenih prihoda 30. studenoga. Ova pomrčina može vam donijeti kraj prihoda. Čak i ako se to ne dogodi, u vašu će svijest unijeti zapanjujuću svijest o tome na koje talente i sposobnosti se morate usredotočiti kako biste se najučinkovitije plasirali na tržište kao ionoga što trebate pustiti. Protraćujete li jedan od svojih talenata ili ga zloupotrebljavate? Ovo je vrijeme za ponovno okupljanje.

Ključne teme za Bika: predanost, partnerstvo, brak, ljubav, bliskost, novac, financijski gubitak, financijske promjene

 

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Ako ste se osjećali kao da nikada više nećete povratiti nagon koji ste nekada imali i da više nećete moćislijediti svoje najveće težnje, onda se ohrabrite: ovaj mjesec donijet će dobru promjenu. Mars, planet akcije, postaje izravnim 13. studenoga nakon što je od 9. rujna bio retrogradan. Za vas ovo predstavlja pobjedu i osjećaj kao da možete (i želite) krenuti naprijed sa svojim najvažnijim ciljevima. Svemir je pritisnuo gumb “start!” i bit ćete spremni za pokretanje!

Vjerojatno će vam se ovaj mjesec dopasti velika prilika povezana s poslom. Ako tražite novi posao ili osigurate honorarni zadatak, ciljajte na akciju nakon Mladog Mjeseca u Škorpionu 15. studenoga. Kad se Venera 21. studenog preseli u vaš radni sektor, možda ćete zaraditi više novca na ovome poslu.

Pomrčina Mjeseca u vašem znaku 30. studenog znači otpuštanje onoga što vam više ne služi. Ovo bi moglo biti emocionalno vrijeme i možda u životu puštate vezu. Ako je to slučaj, to se trebalo dogoditi. Ova vas je osoba samo odmjeravala.

Ključne teme za Blizance: ciljevi, snovi, posao, novac, uredska harmonija, transformacija, postajanje emocionalnim

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Ako vam je u glavnom fokusu frustracija povezana s vašom karijerom, ovog ćete mjeseca napokon odahnuti. Mars, vladar vaše 10. kuće profesionalnih pitanja, krenut će izravno 13. studenog. To će biti monumentalno tijekom sljedećih tjedana – i do kraja godine – u smislu napretka u karijeri. Druga polovica mjeseca definitivno je vaše vrijeme da počnete napredovati. Ponovno ste procijenili svoje prioritete i ciljeve i spremni ste započeti novo poglavlje. Pokrenite taj posao, prijavite se za bolji posao i upustite se u razgovor sa šefom. Nezaustavljivi ste!

Vaš ljubavni život također ovog mjeseca izuzetno obećava. Mladi Mjesec 15. studenog u vašem istinskom ljubavnom sektoru u kombinaciji s Venerom koja je 21. studenog ušla u isti dio vaše karte sugerira izvrsne mogućnosti za romantiku. Ako ste slobodni, lako možete upoznati nekoga tko vas uzbuđuje zbog njegove seksi, tajanstvene naravi. Ako ste u vezi, tada ćete vi i vaš ljubavnik uživati ​​u zavodljivim noćima i bit ćete uživati!

Ključne teme za rak: procvat karijere, profesionalni rast, novi put, djeca, zabavljanje, seks, tabu, romantična zavrzlama

 

 Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Frustrirajući zastoj ili kašnjenje u obrazovnoj potrazi ili pravnom pitanju će nestati i sve će krenuti naprijed nakon 13. studenog. Mogazo bi vas partiti osjećaj nesigurnosti i da vam je nemoguće navigiratikroz sve obaveze koje su pred vama. Međutim, taman kad budete spremni odustati, vidjet ćete da je vrijeme kašnjenja zapravo bilo prilično važno. Omogućilo vam je da shvatite što vam je u životu bitno i sada znate postaviti prioritete. Ako se to dogodi, sada ste spremni krenuti punom snagom.

Osobna pitanja bit će u središtu pozornosti i u studenom. Mladi Mjesec 15. studenog zajedno s Venerom koja se 21. studenoga useljava u vaš dom i obiteljski sektor može nagovijestiti pokret ili sretan novi početak u vašem obiteljskom životu. Moglo bi vam doći i novac od nekoga ili projekt uređenja kuće koji je napokon spreman za početak.

Što se tiče ljubavi, to se može činiti tihim mjesecom, ali ne brinite – sljedeći mjesec može vam promijeniti život.

Ključne teme za Lava: prosudba, licenciranje, certificiranje, pravna pitanja, obrazovanje, obitelj, dom, nekretnine, dizajn kuće

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Ako ste doživjeli bilo kakve frustracije ili čak probleme na odjelu seksa, ovaj mjesec možda ćete doživjeti proboj. Nakon 13. studenog moguće je da ćete otkriti zdravstveni problem koji pridonosi ili izravno uzrokuje nizak spolni nagon, problem neplodnosti ili seksualne disfunkcije. Srećom, moći ćete to popraviti.

Mars, planet kojim vlada libido, retrogradan je u vašoj 8. kući intimnosti i duboke traume. Ako ste u prošlosti pretrpjeli bilo koju vrstu seksualne traume, također je moguće da će, kad se Mars izravno pretvori 13. studenoga, biti u mogućnosti pobijediti bol povezanu s tim iskustvom i osloboditi je jednom zauvijek.

U međuvremenu, razvoj karijere moguć je do kraja mjeseca. Mjesečevo pomračenje osvijetlit će vrh vašeg grafikona 30. studenog. To signalizira emocionalno vrijeme u profesionalnim pitanjima, kao i prekretnicu. Ako ste spremni za promjenu karijere, to bi moglo biti kad napokon odlučite da ste spremni. Ako ste već na putu ispunjenja profesionalnog uspjeha, moguća vam je nagrada ili čast.

Ključne teme za Djevicu: seks, ljubav, zacjeljivanje, plodnost, dobivanje unapređenja, mirovina, nagrađivanje

 

 Vaga

23. rujna – 22. listopada

Vaš će se svijet ljubavi i odnosa napokon početi ponovno dobivati na snazi. Mars, vladar vašeg opredjeljenja, krenut će u izravan hod 13. studenoga nakon što je od 9. rujna bio retrogradan. Razinu frustracije u vašem ljubavnom životu možda je bilo nemoguće neprimjetiti. Zapravo ste možda u potpunosti odustali od partnerstva i povezivanja. Ili ste možda posljednjih nekoliko mjeseci proveli tiho razmišljajući što vas zaista muči u vašoj romantičnoj vezi. Ako je to slučaj, vrijeme je da se stvari poprave, jer je ponekad jedini način za postizanje harmonije sukob. Bez obzira na vašu situaciju, napokon ćete osjetiti kako se zrak pročišćava.

U međuvremenu, vaš novac ovog mjeseca izgleda nevjerojatno! Mladi Mjesec 15. studenog slijeće u vaš sektor zarađenih prihoda, nakon čega će Venera 21. studenog ući u isto područje vašeg grafikona. Ovdje se radi o velikoj količini gotovine koja je rezultirala vašom požrtvovnošću i talentima.

Ključne teme za Vagu: svađa, sukob, traženje partnerstva, razvod, prekid, nadoknađivanje, novi novac, povišica, vlastita vrijednost

 

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Ovo je vaš mjesec za sjaj! Mladi mjesec u Škorpionu 15. studenog signalizira osobni novi početak u vašem životu. Spremni ste okrenuti stranicu i započeti ciklus koji se sastoji od stvaranja i življenja vašeg najboljeg života, a svemir je spreman podržati svaki vaš pothvat koji sada započnete. To bi moglo biti kada započnete novi režim zdravstvene zaštite koji će poboljšati vašu cjelokupnu kondiciju. Činjenica da će se Mars 13. studenog izravno okrenuti u vašem zdravstvenom sektoru samo će vam pomoći da postignete sjajne rezultate.

Ovaj mladi Mjesec mogao bi se odnositi i na vaš osobni život. Ljubavni planet Venera 21. studenog useljava se u vaš znak, pomažući vam da izgledate i osjećate se najbolje. Budući da ćete zračitiprivlačnošću više no inače, bit će lakše nego ikad započeti novu ljubavnu vezu ili se osjećati voljenim od nekoga s kime ste već u partnerstvu. Ako ste slobodni, uživat ćete u privlačenju više pažnje potencijalnih ljubavnih interesa. Ako ste u vezi ili braku, vaš će partner biti zainteresiran za vas tijekom sljedećih nekoliko tjedana – i zasigurno će vam se svidjeti taj osjećaj.

Ključne teme za Škorpiona: zdravlje, wellness, kondicija, ljepota, osjećaj privlačnosti, seksualnost, romantičnost, privlačenje pažnje

 

 Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Velika je prekretnica vjerojatno u vašem ljubavnom životu, pa ako ste se osjećali kao da je ovo područje dosadno ili frustrirajuće, tada će studeni sigurno donijeti veliku promjenu. Za početak, Mars, planet strasti, ući će u vaš ljubavni sektor nakon što je retrogradan od 9. rujna. Ako ne dobijete nikakvu ljubav, to bi vas moglo zaista pogoditi, pogotovo ako postoji netko poseban od koga pokušavate nešto dobiti. Međutim, nakon što Mars 13. studenog krene u izravan hod, možete očekivati veliko uzbuđenje i aktivnost u ljubavnim zbivanjima. Napokon pobjeđujete u ljubavnoj igri.

Pomrčina Mjeseca u vašem partnerskom sektoru 30. studenog bi mogla osvijetliti  odnos između vas i nekoga. Ako je to slučaj, bit ćete presretni.

U međuvremenu, ovo bi mogao biti mjesec velikih duhovnih i psiholoških otkrića. Ako razmišljate o svom psihičkom razvoju ili razmišljate da se okušate u razvijanju duhovnog ili psihičkog dara, učinite to oko mladog Mjeseca 15. studenog. Sve će vam to doći tako prirodno.

Ključne teme za Strijelca: ljubav, seks, zabavljanje, djeca, hrabro srce, predanost, duhovni rast, psihički razvoj, intuicija

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Sva frustrirajuća kašnjenja u projektu obnove kuće s kojim ste se potencijalno bavili uskoro će se završiti. Mars, planet akcije i energije, krenut će u izravan hod 13. studenog nakon što je od 9. rujna bio retrogradan. Napokon ćete moći zaposliti dobavljače koji su vam potrebni da posao obavite na pravi način. Uz to, moguće je da ste se suočavali s nekom vrstom obiteljskog sukoba i niste bili sigurni kako stvari riješiti. Ako je to slučaj, tada izravno okretanje Marsa može simbolizirati da je napokon vrijeme za rješavanje stvari. Čak i ako svađa postane ružna, vi i ta druga osoba – ili ljudi – motivirani ste da raščistite odnos. Napokon, osjećate da se za obitelj vrijedi boriti.

U međuvremenu, vaš ljubavni život mogao bi postati puno zanimljiviji nakon što se Venera 21. studenoga preseli u vašu 11. kuću socijalne interakcije. Ako ste slobodni, ovo može navjestiti internetske veze ili upoznavanje nekoga putem društvenih mreža ili prijatelja. Također je moguće da započne komplicirana romansa s jednim od vaših prijatelja. Budite oprezni – vjerojatno će se netko od vas previše vezati.

Ključne teme za Jarca: obitelj, nekretnine, selidbe, gradnja, obnova, obiteljski sukob, ležerna ljubav, intenzivno prijateljstvo

 

 Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Merkur se izravno kreće 3. studenoga, pomažući vam da napokon shvatite značajne životne odluke koje se naziru na horizontu. Konkretno, kad se Merkur 10. studenog vrati natrag u Škorpiona i vaš sektor karijere, imat ćete jasnu  sliku o profesionalnoj dilemi koja vas zbunjuje. Ova spoznaja pomoći će vam utrti put kako biste iskoristili novu priliku koja vam se pruža nakon mladog Mjeseca Škorpiona 15. studenog. Venera se pridružuje istom tom području 21. studenog, čineći da se osjećate dodatno sigurnim u bilo koji profesionalni blagoslov. Zapamtite da ste to vi sve ostvarili!

Vaš ljubavni život postaje nabijen tijekom Mjesečeve pomrčine 30. studenog. Moguće je da ćete prekinuti vezu ako su se stvari zakomplicirale ili strast ugasila. Ako ste u ovom trenutku u dilemi i razmišljate o nekome često, tada možete izraziti ljubav prema osobi koju volite i s kojom ste u vezi.

Ključne teme za Vodenjake: dobivanje promaknuća, nagrađivanje, odluke o karijeri, profesionalna prilika, zabavljanje, istinska ljubav, bol u srcu

 Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Napokon ćete se početi osjećati kao da imate moć nad financijskom frustracijom koju ste doživjeli. Mars je retrogradan u vašem sektoru zarađenih prihoda od 9. rujna. Tijekom tog retrogradnog razdoblja vjerojatno ste doživjeli zastoj ili velike troškove koji su mogli biti mučni. Moglo bi vam čak dovesti i do gubitka vjere u vašu sposobnost da se financijski probijete, jer sve što ste činili da biste napredovali izgledalo je poput teške bitke koja vodi nikamo.

Srećom, nakon 13. studenog dogodit će se neke velike promjene u ovom području vašeg života kad Mars krene izravno. Imat ćete motivaciju i radit ćete kako biste stvorili jači novčani tok.

Prekretnica u sektoru obitelji vjerojatno će biti oko Mjesečeve pomrčine 30. studenog. To bi mogla biti potez ili emocionalno nabijena vijest jednog od vaših rođaka. Također, ova vijest bi mogla biti povezanasa životnom situacijom u kojoj se našla jedna vaša draga osoba. Možda je vrijeme za selidbu s voljenom osobom … ili se netko od vas odseli.

Ključne teme za Ribe: financijsko osnaživanje, infuzija gotovine, nekretnine, preseljenje, obiteljske stvari, financijski rizik