Sunce u Blizancima

Zara centar
Zara centar
Sunce u blizancima

Sve bebe rođene od 21.5. nakon 3:23 minute imat će Sunce u promjenjivom i zračnom znaku Blizanaca i za njih ćemo reći da su „Blizanci“ u horoskopu. Kako  Sunce simbolizira našu volju i energiju ove bebice opisat ćemo kao lepršave, znatiželjne, inteligentne i komunikativne! Naravno ne samo njih već i sve ostale koji su rođeni u ovim proljetnim mjesecima koji nas asociraju na jagode i miris lipa…

Dragi svi rođeni u znaku Blizanaca neka vam je sretan, uspješan i zdrav Solarni povratak jer ulaskom Sunca u vaš znak koji je ujedno i prvi ljudski znak (jer prethode mu životinjski – Ovan i Bik) i prirodnu treću kuću horoskopa svakako možemo očekivati puno događanja u sferi međuljudskih odnosa, komunikacije, obrazovanja ali i prometa!

Što očekivati u vladavini Blizanaca

Sunce, naša volja i centralno tijelo naše galaksije  ušavši u zračni znak Blizanaca pokreće želju u nama za istraživanjem svijeta oko sebe, kroz prikupljanje informacija, komunikaciju, učenje. Krenulo je ubrzanje po svim pitanjima kao i istodobno obavljanje nekoliko stvari. Povedite računa da ne uletite u površnost i neodlučnost. Znam da je toliko toga za istražiti i saznati i da nema puno vremena za zadržavanjem na jednom mjestu i toliko je toga za isprobati i kako se onda lako odlučiti… ali ipak!?

Potreba Sunca u Blizancima za idejom, kreativnošću i stvaranjem do 21.6. će definitivno biti podržana kroz akciju do materijalizacije. Zašto baš sada? Zato što je prvi kontakt ušavši u Blizance Sunce imalo upravo s planetom koju vezujemo uz sreću i obilje – Jupiterom koji je pak sa svoje strane prvi put nakon dvanaest godina u tranzitu kroz znak Ovna! Jupitera uz Saturna nazivamo još i kronokratorima jer Jupiter opisuje prostor, a Saturn vrijeme.

Sunce i Jupiter u harmoničnom aspektu donose sreću, blagostanje i optimizam

Ovako u tranzitu daruju nam i mudrost i širu perspektivu te pod njim možemo na najbolji način pokazati svoje kvalitete. Izvjesni su i dobici ali i pomoć i podrška sa svih strana. Fenomenalan tranzit u ovim vremenima i iskoristite ga maksimalno. Budite sretni, veseli, podignite si vibraciju i aspekt bi mogao djelovati jer na pesimiste neće imati efekta! Mnogi bi mogli poželjeti više od života, a nakon Mladog Mjeseca u Blizancima (spoj Sunca i Mjeseca) od 30.5 i krenite u ostvarenje svojih snova, u promjene i javite ishod!

Osim s Jupiterom Sunce će u tranzitu kroz Blizance imati protočan aspekt trigona i s drugim kronokratorom planetom Saturn koji će biti u retrogradnom hodu (od 4.6.). Sunce i Saturn u protočnim energijama donose nam osjećaj da smo predodređeni upravo za ono k čemu namjeravamo ili smo već krenuli. Osjećaj važne karmičke zadaće kojoj idemo u susret. Ili ona ka nama.  Saturn je u Vodenjaku do proljeća sljedeće godine, a Saturn je, poput čvorova, karm,a a retrogradan predstavlja karmu na kvadrat.

Saturn u Vodenjaku

Mnogi koji u ovom periodu imaju Solarni povratak predosjećaju važnost trenutka u kojem su, osjećaju da im se slažu situacije, ljudi i događaji koji ih vode u važan trenutak i na važno mjesto (situaciju) koja im je predodređena. Ostali Sunce u Blizancima trigon Saturn u Vodenjaku mogu osjetiti kao poruku od Univerzuma i osjećaj da možemo sve! Naravno ukoliko posjedujemo odgovornost i samodisciplinu. Uz odgovornost i samodisciplinu s vremenom nadovezuju se i strpljenje, ustrajnost i samopouzdanje. I tako u paketu ove vrline dovedu do uspjeha, a sa Suncem i Saturnom u podržavajućoj energiji trigona i do velikog uspjeha. Najčešće u poslu i karijeri!

Ovako u tranzitu nekima će donijeti napredak, uspjeh ili uspon na društvenoj ljestvici, drugima podršku autoriteta i dobar odnos sa suradnicima i starijima. Tranzit je odličan za postaviti temelje dugoročnim planovima i ciljevima. Budući je Saturn retrogradan moguće je uspješno završiti neke planove i priče koji su ostali nedovršeni. Dok tranzit traje odličan je period i za istaknuti se na temelju svojih vještina i iskustva i pokazati autoritet koji posjedujemo. Znanjem, vještinama i iskustvom, a uz pomoć odgovornosti, samodiscipline i samopouzdanja doista možemo sve!!!

Neka vam je sretan Sunčev tranzit znakom lepršavih i pričljivih Blizanaca!

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!