Sunce u Lavu – sretan rođendan svim Lavovima

Zara centar
Zara centar
Sunce u Lavu

22.7. u 22:07h službeno ulazimo u sezonu i pod vladavinu horoskopskog znaka Lava jer centralno tijelo naše galaksije, izvor života na planeti Zemlji i astrološki simbol svijesti, volje, života i vitalnosti, oca, supruga i autoriteta – Sunce prelazi u znak svoga sjedišta, u znak Lava! Sunce u Lavu sija punim sjajem i upravo ovdje osjeća se baš onako kako treba i u kojem je sve po njegovom! 

Ljeto može početi, Sunce je spremno za igru!

Ulaskom Sunca u znak Lava ljeto dostiže svoju kulminaciju, a Sunce u vatrenom znaku Lava svom svojom razigranošću spremno je preuzeti inicijativu i brzo se istaknuti. Sunce u Lavu je poput pokretačkog goriva, razbuktava motivaciju, želju, strast! Zato bismo, dok boravi u svom sjedištu, na kolektivno nesvjesnom se svi mogli osjećati više živima i razigranijima!

Naravno imat ćemo i pojačanu potrebu za društvom i izlascima, provodima i slavljima, uživanjima generalno i za očekivati je da vatra strasti, entuzijazma i inicijative bukti na sve strane. Kao i samopouzdanje i hrabrost! Sunce u Lavu pruža odličan energetski potencijal i za započinjanje nekog posla, to je i energija seksualnog potencijala te bi ljubav i strast također mogli buktati na sve strane. 

sto donosi buducnost

Zato za znak Lava i kažemo da je kraljevski znak, a kuća (oblast života) kroz koju nam prolazi definitivno biva obasjana Sunčevom svjetlošću i toplinom. U taj segment života dolazi nam radost, energija, kreativnost ali i bezbrižnost.

Taman i da je kakav kvadrat ili opozicija u pitanju neće puno naškoditi možda samo pojačati ili donijeti dozu pretencioznosti. Možda malo i hvalisavosti… Jer ipak je Sunce u Lavu rođeni predvodnik, onaj koji preuzima inicijativu sa željom da uspije, bude pohvaljen i da zablista. Voli aplauz, svjetla pozornice i crveni tepih. 

Umjerenost je ključ svega

No ipak bi do 23.8., kada prelazi u radišni znak Djevice, trebali povesti računa o tome da ne pretjerujemo, da malo smanjimo dramu i egoizam, a naglasak stavimo na velikodušnost i veliko srce kakvo samo Sunce u Lavu ima!

Dragi Lavovi sretan rođendan, a svima ostalima želim bezbrižnu sezonu Lava s puno uživanja i razonode! 

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!