Sunce u Ribama – Que sera, sera…

Divna
Divna
sunce u ribama - que sera, sera

Utjecaj ekscentričnog Vodenjaka završava 18.veljače 2023. i Sunce tada ulazi u emotivno najosjetljiviji znak Ribe nagovještavajući pritom završetak jednog ciklusa i početak jednog potpuno novog, punog sanjarenja i odmaranja. Ovo je razdoblje iscjeljenja i vraćanja snage. Sunce u Ribama boravi do 20.ožujka 2023. i pruža nam navigaciju kroz duhovni svijet. Slobodnom voljom izbora se opustite, duboko udahnite sve međusobno usklađene osjećaje i zapjevajte „Que sera, sera…“ nadajući se pritom najboljem, ali se pripremajući i za najgore. 

Sunce je toplo, a ponekad i zubato…

Sunce vlada toplinom, srećom i pozitivnom energijom pa je zbog te svoje goleme moći kroz povijest  u brojnim politeističkim i monoteističkim religijama obožavano kao božanstvo bez kojeg mi koji se nalazimo na Zemlji ne bismo mogli preživjeti. 

Međutim, njegova sjenovita strana može uključivati osjećaj sumnje, samosažaljenja i pasivnosti pa će osjećaji kao i dojmovi tijekom ovog razdoblja biti snažni, dinamični, ali i motivirajući. Nesporazume i nesuglasice stavljat ćemo pod tepih i nadati se da će se sve samo od sebe izgladiti. 

Sunce u ribama najavljuje sanjivo i hirovito razdoblje

Vođen Suncem u Ribama prosperitet će proključati, vodit ćemo se osjećajima, odricati se i žrtvovati se s ciljem da pomognemo drugima, a da pritom ne očekujemo priznanja ili neke druge vrste nagrada. Altruističnim ponašanjem koje se definira kao nesebično stavit ćemo interese drugih ispred vlastitih što će nam oduzimati energiju pa će potreba za samoćom i iscjeljenjem jačati. Uz podršku Riba koje u sebi zadržavaju iskustva svih znakova zodijaka, podarit će nam se sposobnost prilagođavanja različitim dimenzijama iz svih životnih sredina, zato ćemo se brže oporaviti i nastaviti ritmom kojim vlada nesebična ljubav, odanost, empatija i mudrost. 

Kad Sunce u Ribama dođe i krene hirovito razdoblje ispunjeno sanjarenjem učinit će nas kreativnijima za istraživanje duhovne strane. Olakšano ćemo iskoristiti svoju intuiciju i slijediti svoje instinkte, što će nam pomoći da iz naših eskapističkih sklonosti izbjegavanja odgovornosti vrlo lako izvučemo ono najbolje. Stoga ako nećete znati što raditi tada se pobrinite za nekoga. 

sto donosi buducnost

Ribice su nježne, kreativne ali i lijene

Ribe su najsuosjećajniji i najbrižniji znak zato usvojite ovu kvalitetu vrijednu divljenja i upotrijebite je da nekome pomognete. Ako nećete znati što reći, tada recite nešto poetično. Sanjive Ribe su umjetničke i kreativne, pa je najbolje vrijeme da napišete ili izgovorite nešto lijepo nekome koga volite. Ako vam je um izgubljen i ne znate gdje ići, idite u krevet i dopustite si da malo slatko odrijemate. 

Ribe su povremeno lijene pa su zbog toga i lošije ocijenjene, međutim one zapravo samo trebaju sigurno mjesto gdje mogu leći, zatvoriti oči i sanjati cijeli dan. Stoga ako ste umorni od odijevanja za uspjeh, sada je vrijeme da zaboravite na modu i odjenete trenirku jer važnije je znati tko smo, nego to što nosimo. 

Svi znakovi zodijaka će prošetati duhovnom stranom

Sunce u Ribama olakšava prilagođavanje svojoj intuiciji pa dok se veselite ozdravljenju pokušajte ostati ipak malo prizemljeni kako biste se do trenutka kad Sunce izađe iz znaka Riba, osjećali obnovljeno. Svi znakovi će dobiti priliku prošetati duhovnom stranom, doseći carstvo fantazija i emocija jer je sada savršeno vrijeme za kreativno izražavanje sebe. 

Sunce u Ribama – Što očekuje pojedini znak zodijaka

Ovnovi koji su inače energični usporit će sa željom da provedu neko vrijeme sami sa sobom, spoznaju svoje najdublje osjećaje i otkriju neotkriveno. 

Bikovi će odvojiti vrijeme od svojih radnih obaveza i posvetiti se obitelji i prijateljima, privatan život će im dati jasnoću i priliku za dublje povezivanje sa sobom. 

Blizanci koji nisu zadovoljni svojom karijerom, uskladit će osjećaje s obavezama jer će im Sunce u Ribama osvijetliti rad i karijeru, a odgovornost i zasluge za taj sjaj preuzet će njihova kreativna sposobnost. 

Rak će izaći iz oklopa, razmišljati bez ograničenja te u punom zamahu praviti velike poteze za ostvarivanje planova, veza i novih prilika kojima će još više proširiti svoju viziju i horizonte. 

Lavu će ova sentimentalna energija omogućiti da pogleda u sebe i provede vrijeme sa sobom u svojim najdubljim željama i potrebama. Ispitivat će osjećaje koje ima prema bliskim osobama što će mu pomoći u procesu ozdravljenja. 

Djevica će naići na lukrativne poslovne prilike, izaći  iz zone udobnosti i postići rast na financijskim, ali i na ostalim planovima.

Vaga će zbog stalnih nastojanja da udovolji drugima, napokon reorganizirati svoj životni raspored i naći vremena za sebe. 

Škorpion će istražiti dublje svoju inspiraciju pa će sa svojim umjetničkim vizijama i romantičnim osjećajima prepustiti se projektima i prihvatiti svoju ljubavnu vezu. 

Strijelac će odvojiti vrijeme i pobrinuti se za svoj dom i svoje srce. Jačat će emotivna veza s obitelji jer će se prisjećati događaja iz prošlosti i pritom na temelju toga stvarati nove uspomene. 

Jarac će se naći u gužvi, utopljen u komunikacijama i stvaranju novih veza, no neće dopustiti da gužva kontrolira osjećaje pa će odvojiti vrijeme i više njegovati sebe. 

Vodenjak će nakon snažne strastvene sezone vlastitog identiteta, preuzeti inicijativu u ljubavnim vezama, ali i na poslu. Vizije će biti jasnije, a misije jednostavnije pa će i sam cilj napredovati. 

Ribe neće gubiti vrijeme i otvoreno će se predstaviti svijetu. Sunce u Ribama će ih kroz njihovu kreativnost, emocionalnu osjetljivosti i intuiciju prikazati u najboljem svjetlu. Toplinom i iskrenošću će motivirati ostale da budu poput Sunca, ujutro da izađu, navečer da zađu, a za sobom ostave dan pun iskrenosti i topline.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Divna
Divna
Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Želiš saznati što te čeka? Javi se Divni već danas! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah!