Sunce u Strijelcu i pogled u budućnost

Zara centar
Zara centar
sunce u strijelcu

U utorak 22.11. u 09:15 h Sunce mijenja znak i iz podzemnog, unutarnjeg svijeta Škorpiona i prelazi u nebeski i božanski znak Strijelca. Ujedno ovo je i najveći prijelaz u Zodijaku jer iz podzemnog carstva Plutona i Marsa, sljedećih mjesec dana vrijeme je da se vinemo u same božanske visine, u znak kojim vlada najveći benefik Zodijaka i vrhovni bog u starih Grka – Jupiter. Zato Strijelčeve i prati glas da su rođeni pod sretnom zvijezdom jer vrhovni bog i planet sreće, novca, obilja i ekspanzije je njihov zaštitnik i vladar! 

Sunce u Strijelcu i traganje za smislom

Strijelac, sa svojim vladarem Jupiterom, simbol je optimizma i nade, a u prirodnoj 9. kući horoskopa (u znaku Strijelca) tragamo za smislom i tražimo više uvide bilo kroz daleka putovanja (doslovna ili unutarnja), kroz religiju, filozofiju, zakonodavstvo, sisteme vjerovanja. Kroz sve nabrojano zapravo širimo svoje horizonte i stječemo mnoga znanja! 

Uostalom i sam život je jedno veliko putovanje u kojem stječemo iskustva, dobivamo uvide i usvajamo mnoga znanja čime ujedno razvijamo Viši Um zahvaljujući kojem i dolazimo do polja sveukupnih informacija, do Akašinih zapisa! Zato je znak Strijelca vrlo poseban i kompleksan jer ipak ovdje se čuvaju „više“ tajne i ovdje, ako smo oslobođeni ego struktura i obrazaca, možemo doprijeti do budućeg Ja, do svrhe, misije i našeg prapočetka.

Za Strijelčeve se kaže da su skloni avanturama, a kako im to zamjeriti?! Jer s toliko danog im optimizma i širokog duha imaju misiju otisnuti se na putovanja i u potragu za višim smislom i svrhom. Toliko toga trebaju istražiti, iskusiti, naučiti i podijeliti sva ta otkrića i znanja s drugima.

Dodatno prati ih vjera i nada, zbog čega znak Strijelca vezujemo i uz religiju, svećenike i duhovne vođe. U pozadini svake religije i svake vjere nalazi se nada. A nada je vjera u moć dobrote i u sebe same. Nada je moćnija od bilo kojeg zla! Jer nada je zapravo nesvjesno sjećanje da postoji nešto ispred i iza nas.

sto donosi buducnost

Budite iskreni prema sebi i prema drugima

Znak Strijelca prikazan je simbolom Kentaura koji odapinje Strijelu. Kentaur je pola čovjek pola konj što simbolizira čovjekovu animalnu prirodu koja je sastavni dio svakoga od nas.

I sam Kiron, koji je bio i prvi astrolog i ranjeni lječitelj i učitelj, nosi istu poruku, a ujedno predstavlja i našu ranu, našu bolnu točku, poručuje nam da pomažući drugome pomažemo i sebi! Ako je Sunce u znaku Strijelca aplicirano, postoji i mogućnost stradanja od „vlastitog oružja“ tj .od stvari koje sami radimo (sebi ili drugima). Zato da bi to izbjegli nužno je biti iskren ponajprije prema sebi, a potom i prema drugima. 

I zato, u predstojećem periodu Sunčeva tranzita kroz Jupiterovu kuću i znak Strijelca, poput kentaura Kirona, visoko odapnite strijelu i zadajte si cilj kojega želite ostvariti i ka kojem ćete se usmjeriti! Jer čovjek bez cilja upada u stanje rezigniranosti u kojemu ne može upravljati svojim životom.

Uz podršku Sunca u Strijelcu i njegovog vladara Jupitera, napunimo se optimizmom i nadom, strijelu i pogled usmjerimo ka budućnosti i budućim događajima jer SADA ionako ne postoji već predstavlja procijep između prošlog i budućeg! Zato, uz pomoć ovog najsretnijeg znaka Zodijaka i Sunca u njemu, zakoračimo u novo i nepoznato i poput samog Strijelca otisnimo se u sretniju budućnost.

Što Sunce u Strijelcu donosi vašem podznaku?

A u predstojećih mjesec dana Sunčeva tranzita kroz znak Strijelca evo što svaki podznak može očekivati:

Podznak Strijelac

Vama će Sunce obasjati prvu kuću, vas same i donijeti vam mogućnost novoga početka uz sretne okolnosti. Novi počeci posebno su naglašeni na psihofizičkom nivou. A znamo da otud sve kreće…

Podznak Škorpion

Vama će Sunce obasjati drugu kuću koju vezujemo uz materijalne vrijednosti ali i naše talente. Zato u sljedećih mjesec dana vi možete očekivati porast samopouzdanja ali i samo vrednovanja kao i pojačane financijske priljeve.

Podznak Vaga

Predstojeći period tranzita Sunca kroz vašu treću kuću donosi vam promjene u načinu razmišljanja, više optimizma i vedrih misli. Također možete očekivati više kontakata i ugodnih druženja, kraćih putovanja, dobar odnos s braćom i sestrama kao i određene informacije koje bi mogle promijeniti mnogo toga.

Podznak Djevica

Vama Sunce u tranzitu kroz 4. kuću donosi osjećaj sigurnosti, podršku roditelja ali i vi bi trebali uzvratiti istom mjerom.

Podznak Lav

Tranzit Sunca vašom 5. kućom, inače jednom od najsretnijih i kućom ljubavi, donosi radost, romantiku, puno izlazaka i moguće novu ljubav! Povoljan je period za dobitke od igara na sreću ali i za planiranje trudnoće.

Podznak Rak

Sunce u Strijelcu putuje vašom 6. kućom posla, svakodnevnih aktivnosti, zdravlja i kućnih ljubimaca. Zato tijekom ovoga tranzita možete imati pojačane radne obveze, više posla koje će pratiti i pojačana vitalnost! Ovo je povoljan trenutak da mijenjate štetne navike ali i dodatno obratite pažnju na kućne ljubimce.

Podznak Blizanci

Sunce putuje vašom 7. kućom koju vezujemo uz partnerstva, javnost i sudstvo. Zato očekujte pojačana događanja u tim segmentima života.

Podznak Bik

Sunce u Strijelcu prolazi vašom 8. kućom velikih transformacija i kućom tuđeg novca, pozajmica, kredita ali i dugovanja. Osvijetlit će ova područja vašega života, a na vama je da prihvatite stvari kakve jesu. 

Podznak Ovan

Vama je znak Strijelca 9. kuća, također sretna kuća, a vaš podznak je u protočnoj energiji trigona na ovaj znak. Da globalno nismo u situaciji u kojoj jesmo rekla bih vam da vas očekuju lijepa putovanja i novac iz inozemstva no ovako bit će te u prilici da poradite na svom duhovnom životu, ojačate vjeru i promislite o svojim životnim stavovima. Moguće da će te neka izmijeniti zahvaljujući kakvom novom kursu ili edukaciji.

Podznak Ribe

Sunce u znaku Strijelca osvijetlit će vaš sam Vrh neba, vašu 10. kuću koju vezujemo uz karijeru, ugled i čast.

Podznak Vodenjak

I vama je Sunce, kao i Lavovima i Ovnovima, u tranzitu  kroz sretnu kuću, putuje vašim 11. poljem tako da je moguće da neke nade ili želje budu realizirane kao i planovi. Moguće i uz pomoć prijatelja ili kolektiva i grupa kojima pripadate.

Podznak Jarac

Vama Sunce prolazi kroz 12. kuću podsvijesti, tajni, tajnih neprijatelja i izolacije. Zato svi s podznakom u Jarcu trebaju duboko i intuitivno osjetiti u predstojećem periodu što je to u vama ili oko vas, a da vas čini nesretnim i da vam neda naprijed? Ulaskom Sunca u znak Jarca sada dobivene spoznaje i uvide moći ćete sublimirati i uzdignute glave zakoračiti naprijed.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!