Sunce u Vagi, Mjesec u Lavu

Mona
Mona
sunce u vagi

23.9. u 3:04 h ulazimo u dan ravnodnevnice ili jesenjeg ekvinocija, u dan u kojem su noć i dan izjednačeni. Sunce u cik zore prelazi u znak Vage i službeno započinje jesen, iako ju klimatološki osjećamo već danima unaprijed. 

Odnosi su u prvom planu

Nakon energije suočavanja s novim školskim i radnim obvezama Sunce ulazi u znak gdje će se ponajviše baviti odnosima. Poslije reda, rada i discipline, razmišljanja o fiziologiji ulazimo u period gdje odnosi, estetika, pravo i pravda te balansiranje dobivaju primat. 

Sunce je prelazilo posljednje stupnjeve Djevice u danima iza nas, a danas je na specifičnom 29 stupnju.  Možda se već umorilo i pomalo izgubilo snagu kao i mi s njim. Ali sada se energije mijenjaju, novi i svježi počeci su pred nama, iako mnogo toga iz prošlosti može izaći na svjetlo dana jer i Merkur na svom retrogradnom kretanju sutra ujutro susreće Sunce na 0* znaka u kojem Sunce zalazi… 

savjetni kako vraititi u zivot ravnotezu

Nepredvidljivi preokreti i blještavlio

Potom nas  tri dana poslije (25.9. pred ponoć) očekuje i novi Mlad Mjesec u znaku ljepote, partnerstva, balansa, javnosti i diplomacije, u znaku Vage!

A danas je Mjesec na proputovanju kroz znak Lava, u znaku Sunca je i ulazi u posljednju dekadu blještave, srčane i na van okrenute dinamike. Dinamično će biti sigurno jer Mjesec formira kvadrat ka Uranu iz Bika, a potom ga očekuje i opozicija sa Saturnom pa će intenzitet biti na nivou ali i iznenadni i nepredvidljivi preokreti. 

Mogli bi se danas zateći u izazovnim „prilikama“ i odnosima (od poslovnih do privatnih), a Venerina skorašnja opozicija s Neptunom pridonijet će raspršivanju iluzija o ljudima i situacijama koje nas okružuju.

Možda su ovi planetarni kontakti uoči trenutka kada se dogodi Sunce u Vagi i početak jeseni ulaznica za roller coaster u vruću jesen. Ostaje nam za vidjeti, a dragim Vagama želim sretan solarni povratak!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Mona
Mona
Kako je gore tako je i nama dolje, kako je iznutra tako je i izvana. Rado i profesionalno ću vam odgovoriti na sva pitanja! Bavim se Astrologijom odnosa, Solarnim i Lunarnim prognozama, Karmičkom astrologijom, Horoskopom Duše, Natalnom astrologijom i još mnogo toga... Želiš saznati što te čeka? Javi se Moni već danas! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah! Javi se Moni odmah!