facebook
AstrologijaNajcitanije

Sve o travanjskom Rozom Supermjesecu

By 06/04/2020No Comments

Ahh prvi proljetni puni Mjesec!  Vrlo uzbudljiva vijest kada se uzme u obzir značenje punog Mjeseca u Travnju. Ovaj uštap je poznatiji kao super rozi Mjesec bit će spektakularni junak, a evo što sve trebate znati o njemu.

Iako naziv može biti zbunjujući, ovaj puni Mjesec na žalost nije roze boje, ali je veći i njegova svjetlost obasjava jače i šire. Pojavljuje se u srijedu u noći 8. travnja.

Za najbolji pogled na ovaj lijepi i prvi proljetni Mjesec, pronađite otvoreno područje i promatrajte kako se Mjesec izdiže iznad horizonta, poprima zlatnu nijansu i biva sve veći i snažniji.

 

KAKO ROZI SUPERMJESEC UTJEČE NA NAŠE OSJEĆAJE

Sve o travanjskom Rozom Supermjesecu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAUštap 8. travnja će nas natjerati da počnemo razmišljati o zajedništvu, o povezanosti i duhovnosti. Iako smo bića koja mogu vrlo dobro funkcionirati samostalno, i pretežito smo fokusirani samo na sebe, s vremena na vrijeme se moramo podsjetiti kako je biti u tuđoj koži. U noći punog Mjeseca, pokušajte staviti potrebe drugih ispred svojih, pokušajte se zamisliti u njihovoj poziciji i kako bi se snašli sa svim njihovim problemima. Budite nesebični i naučite dijeliti s drugim ljudima, stvari, osjećaje, iskustva, empatiju. S obzirom na količinu vremena koje trenutno imamo na raspolaganju, Supermjesec vas može potaknuti na humanitaran rad i pomaganje potrebitima.

Rozi Supermjesec će utjecati i na našu psihu, oslobodit će one osjećaje koji su duboko u nama skriveni, koje smo potiskivali vrlo dugo. Kada ti osjećaju isplivaju napokon na površinu, osjećat ćete olakšanje i oslobađajuću senzaciju koja će vam prijati. Morate se naučiti odmaknuti od svijeta mašte i zakoračiti u stvarni svijet koji i nije tako lijep kao u vašoj glavi, u tome će vam pomoći puni Mjesec. Bježanje od stvarnosti i problema nikada nije bilo rješenje, sada je pravo vrijeme da se sa svim svojim problemima, nedoumicama i pitanjima suočite.

Možda ćete primijetiti da ste neodlučniji no inače kada su u pitanju ljubavne teme. Tome je tako jer se ovaj izrazito moćan Supermjesec pojavljuje u Vagi, u znaku zodijaka koji je poznat po pomnoj analizi svakog koraka i odbijanju zauzimanja stavova, i odluka. U sukobe ćete ulaziti vrlo teško, povlačit ćete se u sebe, no morate se oduprijeti potiskivanju osjećaja jer još jedna bitna značajka ovog uštapa je briga o fizičkom, ali i psihičkom zdravlju. Sve ono što vas izjeda, morate riješiti sada.

 

SUPER RUŽIČASTI MJESEC: NAJVEĆI I NAJSVJETLIJI SUPERMJESEC GODINE

Trenutno se nalazimo usred niza Supermjeseca. Prvi se dogodio 9. ožujka  a posljednji će biti 7. svibnja. Naš rozi Mjesec je drugi u seriji Supermjeseca, no zasigurno nije onaj kojeg ćete htjeti propustiti. Zašto?

Travanjska uštap je trenutno najbliži zemlji, te je u prosijeku oko 7% veći i oko 15% svjetliji od tipičnog punog Mjeseca, što ga čini zaista spektakularnim prizorom.

 

ZAŠTO SE ZOVE RUŽIČASTI MJESEC?

Sve o travanjskom Rozom Supermjesecu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAIako bismo željeli da ovo ime ima veze s Mjesečevom bojom, stvarnost nije baš tako mistična ili nevjerojatna. Istina, aprilski puni Mjesec često je odgovarao ranim proljetnim cvatovima nekih divljih cvjetova koji potječu  iz istočne Sjeverne Amerike. Tradicionalno, Supermjeseci su dobivali svoje ime po mjesecu u kojem su se pojavljivali, ne po samom izgledu mjeseca. Stoga, zato što se ovaj uštap pojavljuje u proljeće, i prvi je puni Mjesec u ovom ciklusu, dobio je ime Rozi Supermjesec.

Zara

O autorici:

Sve o travanjskom Rozom Supermjesecu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet Tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se Tradicionalnim Tarotom, Tarotom ljubavi, Tarotom ženskih tajni, Zlatnim Tarotom a ponajviše Anđeoskim Tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“. Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Zari već danas!