Sve što trebate znati o retrogradnom Merkuru u 2019. - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AlternativaNajcitanije

Sve što trebate znati o retrogradnom Merkuru u 2019.

By 05/04/2019 No Comments

Iako svaka godina ima tri retrogradna Merkura, svaki od njih donosi jedinstvene tegobe i glavobolje koje se vežu samo za njega. Mnogi, ako ne i svi su osjetili prošlogodišnji Merkur pošto su bili agresivniji i razdraženiji nego inače, ali ove godine priča je u potpunosti druga. U 2019.-oj Merkur prelazi u vodene znakove, rezultirajući smirenu energiju. Ove godine retrogradni Merkur nam pomaže polako i staloženo pristupati problemima, naglasak je na emocijama i korištenju intuicije kako bismo se izvukli iz nevolja.
Ovo je sve što trebate znati o retrogradnom Merkuru i kako da zadržite glavu izvan vode tijekom lude vožnje na koju nas Merkur vodi.

Retrogradni Merkur u Ribama

Čak i najprecizniji, najdirektniji i najsvadljiviji znakovi poput Djevice, Jarca i Ovna gube fokus kada retrogradni Merkur uđe u pasivne Ribe. Fokus na detaljima nije vaš najbolji prijatelj trenutno pošto se u ovom periodu često nađete u stanju transa, lebdeći iznad tijela i razmišljajući o životu i bitku stvari. Stvari poput pamćenja detalja, brojeva, vremena i mjesta sastanaka će biti teže neko inače. Često ćete se zateći razmišljajući o prolaznosti vremena, a vrlo mali ili nimalo vremena provodit ćete u realnom svijetu okruženom pravim problemima.
Što sad? Trebate li se podvući pod poplun i čekati da tamni dani prođu sami od sebe? NIKAKO! Iskoristite ovo vrijeme, pruža vam veliku mogućnost za shvaćanje širih slika u životu. Svemir vam sada daje iznimnu moć intuicije koju samo rijetki imaju, odgovori na teška pitanja pojavit će se sami od sebe, trebate samo mali poticaj.

Retrogradni Merkur u Lavu

Iako pričamo o vatrenom Lavu, ovaj retrogradni Merkur neće dugo trajati, vrlo brzo se vraća u osjećajnog Raka. U ovom periodu je bitno znati da odnos vas i Merkura ovisi o vašem unutarnjem stanju i vašim najdubljim emocijama. Štoviše, ako se tijekom ovog perioda budete osjećali napadnuto bez razloga (predviđamo veliki broj ovih situacija) postat ćete emotivniji i labilniji nego inače.
Poslovne i školske obaveze bi vam mogle predstavljati neopisiv teret. Sada će biti mnogo propuštenih poziva, sastanaka, zagubljene zadaće, manjak volje za obaveze i sveopća nevolja za radom. Čak i vaš dom – mjesto vaše sreće, tamo gdje se osjećate dobro i zaštićeno više nije sigurno. Pripremite se na gubitak ključeva od stana i auta, razbijene ekrane od mobitela, kvar laptopa i sl.
Što će vam pomoći da prebrodite ovaj negativni period? Samo vi znate što vam treba,imajte to na umu stalno. Slušajte svoj unutarnji glas i nek vas intuicija izvede na pravi put.

Retrogradni Merkur u Škorpionu

Škorpion je majstor kontrole. Pa što onda može poći po zlu kada u njega uđe retrogradni Merkur? Zavladao je KAOS!!
Oprostite se s glasom razuma, sve ono što je imalo smisla jučer, danas više nema. Pratit će vas konstantna paranoja i sumnjičavost. Nikome nećete vjerovati, svi će vam zabijati nož u leđa! Grijesi iz prošlosti sada će se otkriti, a vi ćete jedva držati glavu na površini.
Što možete učiniti da si pomognete prebroditi mračni period ovoga puta? Duboko udahnite. Stanite. Napravite pauzu. Pronađite svoju unutarnju energiju. Što vam intuicija govori?