facebook
AlternativaLjubav i vezeNajcitanijeU potrazi za srećom

7 koraka privlačenja srodne duše

By 05/12/201929 travnja, 2021No Comments
7 koraka privlačenja srodne duše, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Prije nego krenemo s objašnjavanje kako privući srodnu dušu, prvo moramo razjasniti što je srodna duša uopće. Srodna duša je ona osoba s kojom ste oduvijek trebali završiti u vezi. To je osoba koja će biti vaš najbolji prijatelj, ljubavnik, vaše sunce i vaš čitav svijet. Naši tarot majstori su sastavili nekoliko koraka kako možete privući srodnu dušu u vaš život.

Najvažnije je za reći da taj osjećaj nikada neće popustiti. Kada upoznate srodnu dušu pratit će vas osjećaj sigurnosti i bit ćete uvjereni da je to to do kraja svog života. Magija nikada neće popustiti. To je nešto što svi pokušavamo ostvariti, ponekad čak i sa osobom s kojom ste u vezi. Tarot majstori otkrivaju – kako privući srodnu dušu u svoj život!

Za pronaći srodnu dušu vam ne treba velika količina snage ni energije. To je nešto što se dogodi prirodno, ali samo onda kada ste OBOJE spremni na to. To se više ne radi o tome da srodnu dušu trebate pronaći, nego da trebate na nju biti spremni. Morate htjeti pronaći radost u svome životu. ali to ne dolazi tako lako kako se čini. Zapravo, srodne duše imaju probleme u vezi, baš kao i svaki drugi par. Biti sa svojoj srodnom dušom vam neće garantirati sreću do kraja života, to bi bilo suludo uopće pomisliti. Kao i u svakoj drugoj vezi, jedno drugom ćete poneked ići na živce, svađat ćete se, miriti, ali ćete uvijek pronaći put jedno do drugog.

7 koraka privlačenja srodne duše koje su sastavili tarot majstori

7 koraka privlačenja srodne duše, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

  1. korak – izbacite bivše iz svog života

Puno nas voli zadržati bivše ljubavi negdje u blizini. Možda mislimo da smo preboljeli vezu. Ali tome uistinu nije tako ako se nastavljate čuti, viđati ili čak ako se zateknete u razmišljanjima o toj osobi. Bivša ljubav vam ponekad zafali, to je normalno, ali ako provodite večinu svog vremena razmišljajući o toj osobi, nikada nećete moći uistinu doživjeti svu radost koju vam srodna duša može donijeti. U životu trebamo donositi teške odluke, odlučne korake i sa samopouzdanjem gaziti probleme koji se pred nama nalaze kako bi dobili najveće nagrade. Nema šanse da ćete pronaći vašu srodnu dušu ako se još uvijek okrećete u smijeru bivšeg partnera.

  1. Korak – riješite se tereta

Netko vas je povrijedio? Netko vas je prevario? Je li zadnjih nekoliko veza završilo krokodilskim suzama? Dobro došli u klub! Mi kao ljudska rasa osjećamo sve emocije snažno, pogotovo bol. Potražite pomoć, razgovarajte s nekim i nadiđite to. Zapamtite najvažniji savjet koji otkrivaju tarot majstori: Nikada nećete pronaći srodnu dušu ako i dalje žudite za nekim tko je iz vašeg života otišao odavno. Morate biti spremni na veliku količinu ljubavi koja juri prema vama. U vašem srcu nema mjesta za srditost kada trebate napraviti mjesta za ljubav. Ne možete živjeti život čekajući karmu da pronađe osobu kojoj se želite osvetiti. Oprost puno više vrijedi vama nego osobi kojoj opraštate.

  1. Korak – pronađite unutarnji mir

Loših dana se u zadnje vrijeme naredalo? Ne možete pronaći sreću niti vidjeti ništa lijepo u životu? Svi vas živciraju? Kako mislite pronaći ljubav u ovom stadiju? Smatrate li da ste otvoreni za ljubav? Ako ne pronađete unutarnji mir i naučite voljeti život ovakav kakav je, nećete uspjeti u ljubavi. Budite spremni, sretni i naučite primati sve poklone života. Nastavite gledati, i ugledat ćete srodnu dušu.

Dobre stvari dolaze kad ih najmanje očekujemo. Ruke raširene, duboki udah, zahvalite se na današnjem danu!

  1. Korak – vodite brigu o sebi

Svi želimo privlačnog partnera. Nema osobe na svijetu kojoj to nije bitna. Često zanemarujemo sami sebe i naše potrebe. Često se može čuti da izgled nije presudan, da bi nas partner trebao voljeti onakve kakvi jesmo i cijeniti sve ono dobro što je unutra. Premda je to istinito, to nije tako ako se zapustite do te mjere da se ne osjećate dobro u svojoj koži. Trebate voditi brigu o sebi iznutra ili i izvana, jer je u većini slučajeva to presudno za samopouzdanje. Kada počnete voditi brigu o sebi vidjet ćete kako se vaše raspoloženje mijenja i kako postajete zadovoljnija i samopouzdanija osoba. Bit ćete sretniji, privlačniji i zračit ćete takvom moćnom energijom da nema šanse da ćete se htjeti vratiti na staro.

  1. Korak – rastite

Često se susrećem s ljudima koji se pitaju zašto još uvijek nisu pronašli srodnu dušu. Vrlo često je tome tako jer su zapali u kolotečinu iz koje ne žele izaći. Godinama tapkaju na jednom mjestu i nisu se uspjeli razviti niti narasti u emocionalnom ni u mentalnom smislu. Ako je sve oko vas manje-više isto godinama, vrijeme je za jednu dramatičnu promjenu. Upišite jogu, odite na putovanje, upišite teretanu, nađite hobi. Naučite nešto novo u životu ili pokrenite vlastiti biznis. Sami sebi stvorite prilike u životu kako bi vas svemir mogao i adekvatno nagraditi za vaš trud.

  1. Korak – budite otvoreni za sve

Svemir zna kako sakriti najbolje stvari na najočitijem mjestu. Skrivene među stvarima koje smo do sada naučili mrziti najviše u životu. Ako pokušate ponovno s nekim hobijem koji ste mrzili, saznati nešto više o temi koja vam ide na živce, popiti kavu s ljudima koje ne volite, možda upoznate sebe bolje nego ikada prije. A u tom trenutku, možda upravo na tom skrivenom mjestu, pronađete ljubav svog života za kojem ste tragali sve ove godine.

Pritom ne tvrdimo da trebate drastično mijenjati svoja uvjerenja u životu . kažemo da trebate biti otvoreniji u pogledu na svijet i ne osuđivati neistomišljenike. Slušajte svoje srce i pronađite iskrenu sreću

  1. Korak – zračite

Olakšajte svojoj srodnoj duši da vas pronađe. Obasjajte svaku prostoriju u koju uđete s vašom energijom. Dijelite svoju sreću i pokažite poštovanje svim živim bićima. Počnite se baviti humanitarnim radom i podarite svoje vrijeme drugima. Nikada se ne stavljajte sebe na posljednje mjesto, ali uvijek druge stavljajte na prvo mjesto. Živite život koji ste trebali živjeti oduvijek. Vaša srodna duša vas treba poticati na bolje, učiti vas, iscjeljivati vas i nadopunjavati vas. Takav odnos možete postići ako samo širite ljubav. Oni od vas ne mogu učiniti dobu osobu, oni vas mogu samo potaknuti biti još bolja osoba u životu.

 

Vaša srodna duša je možda netko koga već poznajte, a koga ste izgubili davno. Netko koga još uvijek niste upoznali, netko s kime se nebi mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Ali jedno je sigurno, vaša srodna duša je satkana upravo za vas i kao takva je savršena. Tarot majstori su tu kako bi vam pomogli pronaći vašu srodnu dušu i dati vam smjernice kako nastaviti dalje. Javite se najboljim tarot majsotrima za ljubav i pronađite svoju sreću danas. 

pratite nas na facebooku