facebook
AlternativaLjubav i veze

7 znakova da ga previše voliš

By 09/02/202027 travnja, 2021No Comments
7 znakova da ga previše voliš, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Ako si imalo slična velikom broju žena, tvoj muškarac je tvoj cijeli svijet. Tvoje misli se vrte samo oko njega, tvoje raspoloženje ovisi o njegovom, a svoju vrijednost određuješ prema tome koliko si ga taj dan usrećila. Ulijevaš svu ljubav u tu vezu i nadaš se da će ti jednoga dana biti uzvraćeno istom mjerom ili da će barem to naučiti cijeniti. Nekako uvijek zaključiš da je njegov posao bitniji od tvog, njegova riječ ima jači odjek i sve što radiš krojiš prema njegovim željama. Na kraju dana ti to ništa ne smeta jer ga uistinu voliš… ali, je li moguće osobu voljeti previše? Otkrij je li vaša ljubav jednostrana – tarot čitanje.

Znakovi nepoštivanja u vezi – kako tarot može pomoći

Mnoge žene izjednačavaju ljubav s davanjem, pritom sebe stavljaju u položaj manje vrijednosti. Izgleda kao da žena ima puno više ljubavi za dati drugima, a malu količinu ljubavi ostavlja kako bi mogla voljeti i sebe. Urođeno joj je mišljenje da treba stajati u nečijoj sjeni, služiti i podupirati umjesto da svoju energiju usmjeri ka tome da muškarcu pomaže biti jak pritom se oslanjajući na svoju dominaciju. Žena se osjeća potpuno tek kada je učinila sve što je bilo u njenoj moći da bi svog partnera učinila sretnim, a rijetko kada shvati koliko malo dobije za uzvrat. Javite se za tarot čitanje našim tarot majstorima i otkrijte ima li vaša veza smisla!7 znakova da ga previše voliš, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Slijedeći znakovi bi vam mogli ukazati na to da svog čovjeka volite možda malo previše: 

Znakovi uvenule veze: kako ju popraviti

1. Postavljate se na trepavice kako bi ga učinile sretnim

Ako je tvoj partner miljama daleko i s tobom ne komunicira dovoljno, ne trebaš istog trenutka pustiti sve što radiš da bi ga pokušala oraspoložiti. To što si mu skuhala omiljeno jelo ili ispeglala košulje neće popraviti njegovo raspoloženje niti vaš odnos. Tebe će to samo još dodatno izmoriti, a stvari će ostati nepromijenjene. Da, on je centar tvog svijeta, ali ako nastaviš za njega činiti sve, s vremenom će te gledati kao svoju majku, a ne kao ženu svog života, a to će možda početi tražiti na drugom mjestu. Često se susrećem u tarot čitanjima sa ženama koje sebe krive za muževo neraspoloženje, no to morate prestati raditi. Zapamtite, niste njegova iscjeliteljica nego njegova životna partnerica.  

2. Ugledate se na njega, sebe ponižavate

Stoljećima su žene učene da ovise o muškarcu i o njegovoj dobroj volji da ih hrani i oblači. No, više ne živimo u tim vremenima. Ovo uvjerenje ma koliko davno zasnovano još je uvijek vrlo prisutno u našim životima, možda čak na podsvjesnom bazi. Oduvijek smo učene da je muškarac inteligentniji, snažniji, važniji a svo to divljenje koje imate prema njemu će vas samo učiniti očajnima njegove ljubavi.  Žena je sada ravnopravna muškarcu na toliko načina, shvatite koliko doprinosite i vrijedite njegovom životu. 

3. Zapuštate prijateljstva kako bi bile s njim što više

Ono što često ponavljam klijenticama u tarot čitanju je ovo. Najgoru stvar koju žena može napraviti je oduzeti si zadovoljstvo prijatelja zato što misli da će nedostajati svom parteru. Ako ste tip koji svoje prijatelje zove samo kada on nije kod kuće ili je s društvom na piću, vaši prijatelji vam to vjerojatno i zamjeraju. Prijateljstva izvan veza nas hrane, relaksiraju i nagrađuju. Svi trebamo prijatelje u životu, kome trčite kada vam je teško? Dobar prijatelj je uvijek tu s toplim savjetom. Trebate s nekim popričati? Tu smo za vas. Javite se u naš Tarot centar. Najbolji tarot majstori su tu za vas. 

4. Tvoji ciljevi ne vrijede koliko vrijede njegovi

Ako napuštaš svoje životne ciljeve, svoju karijeru i svoja uvjerenja kako bi se svidjela partneru, zamjerat ćeš si to do kraja života. Kao što sam već rekla, žena i muškarac jednako vrijede, a jednako vrijede tvoja karijera i interesi koliko i njegovi. Naučite živjeti u balansu – tu ti može pomoći tarot i otvoriti ti oči. Možda je razlog tvog odustajanja zapravo dublji nego što to želiš priznati. Vjeruješ li u sebe dovoljno? 

5. Uvijek se slažeš sa svime što on kaže

Nasuprot tvojem uvjerenju da treba leđa držati muškarcu kojeg voliš jer će te više voljeti, to na žalost nije tako. Nerijetko čujem da žena staje na stranu muža čak i kada zna da on nije u pravu, a ljubav mu dokazuje time što šuti i trpi sve ono što joj se kod njega ne sviđa. Ako se nastaviš uvijek prva ispričavati i uvijek preuzimati krivnju na sebe za sve ono loše, prestat će te cijeniti. Naravno, lakše je ne upuštati se u svađe, no time gubiš nešto vrijedno – njegovo poštovanje.

6. Nezdrav seksualni odnos 

Ako misliš da ti partner dokazuje ljubav s time što te sili na odnose iako ti to ne želiš, nije nikakav pokazatelj njegove ljubavi. Prava intima ne znači da se u odnose trebaš upuštati svaki put kada on to hoće, a ti ne. Seks je odraz ljubavi, ne dužnosti.  Saznajte zašto je ženama teško priznati da ih muž vara. Zašto on ne odustaje od odnosa iako je nikakav – tarot. 

7. On dobiva sve, ti ništa

Pod ovim smatramo da si on priušti sve što u životu želi, od auta do izlazaka s prijateljima, a što ti dobiješ? Stavljaš li njega na prvo mjesto čak i kad ideš u kupovinu? Sretna si što ga možeš razveseliti i sa sitnicom poput slatkiša koji voli jesti. To možda ide toliko daleko da ti je u redu da vam se na ljetovanju pridruži njegov kum ili najbolji prijatelj. Sada imaš dvije osobe za koje se trebaš pobrinuti, sebe stavljaš ponovno na zadnje mjesto. S godišnjeg odlaziš umornija nego što si došla, sve zato što njegove potrebe stavljaš ispred svojih. Razmisli koliko puta si sama sebe usrećila s nečim što si dugo priželjkivala. Ako se ne možeš sjetiti kada je to bilo, vrijeme je da sebe počneš stavljati na prvo mjesto.

Voljeti nekoga znači poštovati ga dovoljno i istu dozu poštovanja zahtijevati i od druge strane. Možda ćeš se morati pomučiti kako bi promijenila vaš odnos, no ako ti je ljubav na prvom mjestu, vrijeme je da se i ti počneš osjećati voljeno. Vrijeme je da se upitaš što ti treba i što želiš. Prestani rasipati svoju ljubav na pogrešnome mjestu i nauči voljeti sebe. 

Trebaš savjet u vezi svoje veze, u kojem smjeru ide i trebaš li ga ostaviti? Nadareni tarot majstori tarot centra Zara će ti rado pomoći. Nazovi već danas i doznaj sve što te zanima. 

Dunja

O autorici:

7 znakova da ga previše voliš, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Stručnjakinja sam za ciganski tarot ,bijelu magiju kao i za tehniku rada viskom.
Dar za gledanje u karte naslijedila sam od mame i od malena sam znala da sam posebna. Gledanje u karte je disciplina koja osim znanja zahtjeva jako izoštrenu intuiciju. Karte nam mogu biti vodič i smjernica u svim životnim pitanjima. Mogu Vam pomoći da se riješite nedoumica i sumnji.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Dunj već danas!

 

 

 

pratite nas na facebooku